Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2007 | 2017-06-09 | 3985

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

2016 | 2017-06-09 | 3990

Aprašymas: Vilko nuotykiai avelės kailyje nuotaikingame, animaciniame filme visai šeimai. Magiškoje, tolimoje šalyje, nedideliame miestelyje su nuostabiais vaizdais, esančiame žaliose pievose, gyvena nerūpestingų avelių banda. Tačiau, netoli esančioje dauboje įsikūrus vilkų gaujai jų idealus gyvenimas baigiasi. Gaujos vadas Magra paskelbia, kad jo įpėdinis privalės išlaikyti išbandymą. Kraujo ištroškęs Beausis pasisiūlo tai padaryti, tačiau rujos numylėtinis Pilkis išdrįsta stoti su juo į kovą, nors yra beviltiškai išsiblaškęs. Kad taptų gaujos vadu ir vėl užsitarnautų Biankos meilę, Pilkis iškeliauja į miškus, o ten aptinka kiškių stovyklavietę. Burtininkė Mami duoda jam magiško gėrimo, kuris jį paverčia avinėliu.

1984 | 2017-06-11 | 4138

Aprašymas: Bastianas yra jaunas berniukas gyvenantis niūriame pasaulyje, kuriame labai ilgisi savo mirusios mamos, dažnai yra skriaudžiamas kitų vaikų ir yra mokomas būti rimtu, suaugusiu žmogumi. Vieną dieną jį pabando nuskriausti kiti bendraamžiai vaikai, tačiau jam pavyksta pasprukti ir jis visai netyčia pasislepia senų knygų parduotuvėje. Ten sutinka seną žmogų skaitantį paslaptingą knygą, apie kurią jis Bastianui tepasako, kad ji yra ypatinga ir skirta ne jam. Taip atsitinka, kad Bastianas slapta pasiskolina šią knygą ir pasislėpęs mokyklos palėpėje pradeda ją skaityti. Tada jis pasineria į mistinį fantazijos kupiną pasaulį, kuriam desperatiškai yra reikalingas herojus, galintis išgelbėti jį nuo išnykimo. Tai yra vienas geriausių 8-ojo dešimtmečio „Fantasy“ žanro filmų, pastatytas pagal to paties pavadinimo romaną, kurio autorius yra Vokiečių rašytojas Michael Ende.

Begalinė istorija - Die unendliche Geschichte / The Neverending Story (1984)

2030 | 2018-07-24 | 3630

Aprašymas: Tara Dankan (angl. Tara Duncan) – Prancūzijos animacinis serialas. Keturiolikmetė princesė Tara Dunkan turi magiškų galių. Ji našlaitė ir su draugais gyvena užburtoje pilyje. O kartu Tara vadovauja Alfa grupei, kurios užduotis – atremti pabaisų atakas. Ji siekia, kad jos burtai būtų nukreipti tinkama linkme, tarnautų gėriui ir padėtų nugalėti pabaisas. Kiekvienoje serijoje Tara su draugais susiduria su vis naujai iššūkiais ir drąsiai pasitinka pavojus.

2030 | 2018-07-24 | 3201

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-09 | 4179

Aprašymas: Grinčas – žalias, storas, gauruotas padaras paplokščiu snukiu, plonais pirštais ir grėsmingomis geltonomis akimis. Nenuostabu, kad jis gyveno vienas, atsiskyręs nuo jį nuolat pašiepiančių ir jo prisibijančių miesteliūkščio gyventojų. Kai iki šv. Kalėdų buvo likę 3 dienos, 17 valandų ir 33 minutės, Grinčas galutinai supyko ant triukšmingų kaimynų, besilinksminančių ir belaukiančių šventės bei gausybės dovanėlių… Įniršęs Grinčas nutaria pavogti visas dovanėles. Per naktį Grinčas išsineša visas dovanas, o rytą išgirsta šventinį šurmulį. Supratęs, kad ne dovanos per Kalėdas svarbiausia, Grinčas laužo galvą, kaip jas grąžinti…

2030 | 2018-07-24 | 3872

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2000 | 2017-06-07 | 3782

Filmukas Chomos nuotykiai apie žiurkėną vardu Choma , kuris buvo labai tingus ir nuolat liepdavo savo draugui visus darbus už jį padaryti . Kartą jis užsimanė žirnių , tik berodydamas draugui kaip per ežerą peršokti pats netyčia atsirėmė i šaką , kuri jį ten nubloškė. Chomai teko pačiam žirnius parnešti , o suvalgė juos draugas , kuris juk viską už jį darydavo. Filmukas pamoko , kad negražu tingėti , kas tingi tas nieko ir neturi.

2000 | 2017-06-07 | 3512

Senosios animacijos filmukas Peliukas ir raudonoji saulutė. Atėjo ruduo. Pasidarė šalta, saulutės nebėra, darosi vis šalčiau ir šalčiau. Peliukas ir kiti žvereliai nutarė eiti vasaros ieškoti. Tačiau reikia stipraus pakeleivio. Rado barsuko urvą. Barsukas išlindo bet atsisakė kartu eiti. Ežiukas irgi juos pasiuntė toliau ir nuėjo miegoti. Taip ir nerado jie pakeleivio. Galiausiai vienas peliukas nutarė keliauti žiemoti po krosnimi, o kitas buvo atkaklus ir toliau ėjo vasaros ieškoti. Kas buvo toliau sužinosite pažiūrėję šį nuostabų animacinį filmuką.

1991 | 2017-06-09 | 4219

Aprašymas: Tai ketvirtasis Drakonų kova Z filmas. Kai asteroidas beveik sunaikina Žemės planetą, iš jo nusileidžia erdvėlaivis. Atsiranda nauja grėsmė viskam kas gyva, tai ateivių lordas Slagas…

2002 | 2017-06-09 | 3400

Aprašymas: Vaikinas tampa erdvėlaivio įgulos nariu ir mokosi kautis su nesvetingais kitų planetų gyventojais, dorotis su juodosiomis skylėmis ir kosminėmis audromis. Išgyventi žiauriomis sąlygomis jam padeda geras draugas, laivo virėjas kiborgas – pusiau žmogus, pusiau robotas – Džonas Silveris. Drąsaus vaikino laukia dar sunkesni išgyvenimai, kai jis sužino skaudžią tiesą – jo draugas virėjas Džonas iš tiesų yra piratas.

2030 | 2018-07-24 | 3028

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2013 | 2017-06-09 | 3733

Aprašymas: Vykdydamas caro Berendejaus valią, jauniausias jo sūnus Ivanas, išvyksta ieškoti nepaprastos Laimės-paukštės. Paieškose Karalaitį Ivaną lydi ištikimas draugas ir pagalbininkas – Pilkasis Vilkas, kuris turi įvairiausių įgūdžių ir visuomet skuba į pagalbą nuoširdžiam Ivanui. Herojų laukia įtraukiantys ir pavojingi nuotykiai, klastingų Ivano brolių intrigos ir jo lemtingas susitikimas, su Elena. Jaunieji žiūrovai, pasiners į stebuklingą rusų pasakos pasaulį, su jos tradicijomis ir charakteringa estetika, keista personifikacija su klasikinio kino žanro atributais. Na, o tėvai įvertins humorą ir madingą šiuolaikinę muziką, parašytą populiarių roko muzikantų, specialiai filmui.

2013 | 2017-06-09 | 3640

Aprašymas: Po pražūtingos maisto audros, sukeltos jauno išradėjo Flinto sukonstruotos mašinos 2009-aisiais, pats Flintas ir jo draugai buvo priversti išvykti iš gimtojo miestelio. Jaunasis išradėjas dėl to pernelyg nesisieloja, nes gauna pasiūlymą apsigyventi mokslininkų saloje, kurioje kuriami patys pažangiausi ir nuostabiausi dalykai. Žodžiu, Flintui ten – tikras rojus. Praėjus šiek tiek laiko, Flintas nutaria apsilankyti gimtinėje. Grįžęs su siaubu pamato, kad toji maisto gaminimo mašina, kurią jis su draugais anuomet sutramdė, yra atgijusi – ir žymiai pavojingesnė nei tada. Dabar mašina gamina maistinius mutantus-pabaisas: gyvus ir labai piktus agurkėlius, amžinai alkanas tortilijas, beždžiongrybius ir panašius monstrus. Pakraupęs Flintas supranta, kad jau visai greitai sparčiai daugėjanti maistinių mutantų minia gali išsiveržti už miestelio ribų. O tuomet viskas gali baigtis pasauline katastrofa – žmones gali pakeisti nauja maistinės gyvybės rūšis. Flintas su draugais stoja į žūtbūtinį mūšį, kad nugalėtų pabaisas ir sunaikintų baisųjį savo paties išradimą.

2000 | 2017-06-07 | 3765

Naktinė gėlelė – senoji animacija vaikams pamokanti mus gerumo, supratingumo bei nesavanaudiškumo. Šis filmukas apie tris draugus – du viščiukus ir katiną, kurie norėjo padėti savo draugui senam šuniui vėl prisiminti jaunystę. O tam reikia stebuklingos naktinės gėlelės, kuri auga tik naktį miške, pilname pavojų. Pasaką Naktinė gėlelė žiūrėkite online lietuviškai ir pamatykite kaip drąsūs draugai gero noro vedami leidžiasi į kelionę.