Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3924

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

2000 | 2017-06-09 | 3680

Filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Dirižablio namai“ Ogio namas pakils į orą kaip balionas. Ogiui šis įvykis – tai košmaras, na o tarakonams labai juokingas nuotykis. Epizode „Dirižablio namai“ vaikai ir jų tėveliai, pamatys, ar pavyko Ogiui išsaugoti namą. Antroje serijos dalyje žiūrovai išvys, kokia antitarakoninę sistemą įsirengs Ogis. Tik ar ji atneš reikiamą naudą? Trečioje dalyje Ogis ir Džekas žygiuos į kalnus, žinoma, ir šį kartą tarakonai prikrės jiems piktų aibių.

1965 | 2017-06-07 | 3887

Senosios animacijos filmukas vaikams Bonifacijaus atostogos. Filmukas pasakoja apie liūtą Bonifacijų. Jis buvo labai paklusnus, jam niekada nereikėjo kanors sakyti du kartus. Visi labai mylėjo Bonifacijų. Net cirko direktorius vadindavo jį talentu. Tačiau liūtas nei karto nebuvo išėjęs atostogų ir labai norėjo nuvažiuoti pas senelę. Filmukas pasakoja apie linksmas Bonifacijaus atostogas.

2030 | 2018-07-24 | 3365

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.

1998 | 2017-06-09 | 12805

Aprašymas: Simba ir Nala susilaukė dukters Kiaros. Timonas ir Pumba paskiriami prižiūrėti mažylę, tačiau ši pabėga nuo jų priežiūros ir iškeliauja į uždraustąsias žemes. Čia ji susitinka liūtuką Kovu, su kuriuo susidraugauja. Tačiau nei liūtukė, nei jos tėvai nežino, kad Kovu yra Ziros, ištremto iš genties žuvusio Scaro pasekėjos, sūnus. Ji planuoja užauginti jauniklį, kad šis išstrumtų Simbą ir taptu Garbingosios žemės karaliumi.

2014 | 2017-06-09 | 3533

Aprašymas: Princas Derekas ir Princesė Odeta įsivaikino mažą mergaitę vardu Alisa. Tačiau Alisą pagrobia grupelė skraidančių voverių, nes jos tiki, kad princesė Gulbė, kaip teigia pranašystė, yra blogio įsikūnijimas. Dabar Derekas ir Odeta turi išgelbėti Alisą, įtikinti skraidančias voveres, kad Odeta nėra bloga, ir nugalėti piktuosius Uždraustuosius Menus.

1998 | 2017-06-09 | 3770

Donald Duck Tea for two hundred išleistas 1948 m.

2030 | 2018-07-24 | 3392

Aprašymas: Ko Ičinomija jaunas vyras kilęs iš pasiturinčios šeimos, tačiau iš jos jis paveldėjo ne tik pinigų bet ir keistą baimę, būti kam nors skolingam, todėl jis ne tik niekad neprašo pakalbos, bet ir neleidžia niekam jam padėti. Vieną dieną netikėtai jis pakliūva į pavojingą situaciją ir jį išgelbėja keista benamė mergina gyvenanti po tiltu ir mananti kad jis iš kitos planetos. Taigi jis nors ir labai to nenorėdamas, bet lieka jai skolingas už išgelbėtą gyvybę. Genamas principų jis nenori likti jai skolingas todėl jis sutinka tapti jos vaikinu ir apsigyventi su ja kartu po tiltu, šalia kurio gyvena dar ne vienas keistuolis…

2016 | 2017-06-09 | 4252

Aprašymas: Žymus mokslininkas ir jo komanda vyksta į pačią džiunglių širdį, kur jų laukia pavojingi nuotykiai, aršūs čiabuviai ir iki dantų apsiginklavę kapų plėšikai.

2030 | 2018-07-24 | 3871

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2011 | 2017-06-09 | 3999

Aprašymas: Nuotaikingas, kvapą gniaužiantis ir susimąstyti verčiantis animacinis filmas, sukurtas remiantis to paties pavadinimo amerikiečių rašytojo, režisieriaus ir iliustratoriaus Berkeley Breathed knygą. Milo – mažas berniukas, kuris, kaip ir visi vaikai, kartais pykstasi su mama, nemėgsta nemalonių darbų, nevalgo daržovių ir turi jaunesnę seserį, kurią kartais skriaudžia. Nepaisant didelio nenoro, kartais berniukas padeda mamai tvarkytis namuose, tačiau po darbų atsigriebia žaisdamas su seserimi – kartą Milo nudažo seserį skaisčiai purpurine spalva! Kaip ir dera už tokį poelgi, berniukas nubaudžiamas – turi sėdėti savo kambaryje. Nepasitenkinimui liejantis per kraštus, mažylis pareiškia, jog mamose nemato nieko ypatinga. Ne veltui sakoma, kad neapgalvotai pasakyti žodžiai grįžta bumerangu. Berniukui miegant, marsiečiai įsliūkina į jo namus ir pagrobia Milo mamą. Marse nėra mamų, tad naujasis grobis marsiečiams teikia didelį pasitenkinimą, tačiau netekęs mamos Milo suvokia, kad privalo ją išgelbėti ir grąžinti į namus. Nuotykiai gelbėjant mamą prasideda!

2005 | 2017-06-09 | 3902

Aprašymas: Liūtas Aleksas yra tikras didmiesčio zoologijos sodo, įsikūrusio Niujorko Centriniame parke, karalius. Kartu su geriausiais draugais – zebru Marčiu, žirafa Melmanu ir begemote Glorija – jis visą laiką mėgavosi palaimingu gyvenimu, kur kiekvieną dieną jiems buvo garantuoti sotūs pietūs, o jų pasirodymų sužavėta publika keldavo griausmingas ovacijas. Tačiau vieną dieną zebrą Martį apėmė negyvuliškas smalsumas – kas gi vyksta už aukštos zoologijos sodo tvoros? Netrukus, padedant išradingiems pingvinams, jam pavyksta pasprukti. Iš tiesų Martis nenori visam laikui skirtis su draugais. Jis tik akies krašteliu žvilgtels, kaip atrodo ta laisvė, ir tučtuojau sugrįš! Tačiau viskas susiklosto ne taip, kaip buvo planuota… Išvydę, kad dingo jų draugas, Aleksas, Melmanas ir Glorija nutaria sekti zebro pėdomis, bet, vos pasirodžiusius gatvėje, bičiulius sugauna ir patupdo į narvus. Kas dabar bus? Ar jie kada nors išvys nenuoramą Martį? Anksčiau nei tikėjosi! Pasirodo, visi keturi draugai dabar laivu plaukia į karštos Afrikos džiungles. Štai kur pati geriausia proga patirti tikrą laukinės laisvės skonį! Tačiau netikėtumai dar tik prasideda. Laivui patyrus katastrofą, Aleksas, Martis, Melmanas ir Glorija atsiduria egzotiškoje Madagaskaro saloje. Dabar šiems išlepintiems niujorkiečiams teks išmokti gyventi ne pagal didmiesčio, o tikrų tikriausių džiunglių įstatymus ir išlikti tarp daugybės keistų, ne visada tik draugiškai nusiteikusių padarų…

2006 | 2017-06-09 | 3852

Aprašymas: Tai pirmoji trilogijos dalis apie mažąją žuvelę vardu Burbuliukas. Jis neturi nei draugų, nei priešų. Jis nerūpestingai šėlioja paties giliausio vandenyno dugne. Jis nieko nebijo, nes jam nėra ko bijoti. Bet kartą visai maža ir nekalta išdaiga pakeis visą jo gyvenimą…

1991 | 2017-06-09 | 4100

Aprašymas: Kartą vidurdienį varna Albertina kietai įmigo ir, skrisdama aukštyn kojom, sapnavo sapną aukštyn kojom: ten pelės vaikėsi kates, o katės – šunis, ten saulė švietė naktį, o mėnulis – dieną… Ten visas pasaulis apvirto aukštyn kojom: paršelis skraidė, visų pamirštas klaidžiojo gimtadienis, liūtas riaumojo plonai, karaliui nebeliko uogienės, o kiaulės linksmai šoko ir dainavo: „Jūs gyvenat taip, kaip norit, mes gyvenam aukštyn kojom!“

1941 | 2017-06-11 | 4016

Aprašymas: Paties Volto Disnėjaus sukurta istorija apie maža drambliuką Dumbo, kuris gyvena cirke ir kenčia patyčias dėl labai didelių ausų. Tačiau šis drambliukas svajoja skraidyti. Ar jam pavyks? Pažiūrėkite šią šiltą ir gražią pasaką, kurią pamėgo viso pasaulio vaikai. Joje skamba nuostabios dainos ir muzika. Už muziką filmukas 1942-aisiais pelnė „Oskarą“.

Dambo - Dumbo (1941)

1993 | 2017-06-09 | 4030

Aprašymas: Jaunasis išdaigininkas prisistatęs visuomenei amerikietiškųjų komiksų pagalba, režisieriaus Nick Castle pagalba, vienas likęs namie, krečia išdaigas jau kino juostoje.

2011 | 2017-06-09 | 4103

Aprašymas: Raunkepuraitė kitaip – ta pati senoji animacinė istorija apversta aukštyn kojomis ir iš jos padarytas kriminalinis animacinis trileris. Jūsų dėmesiui – antroji jo dalis.

2000 | 2017-06-09 | 4059

Šis „Na, palauk!“ filmukas vaikams labai nuotaikingas ir parodantis atskirtį tarp nuoširdaus gėrio bei kvailoko ir piktdžiugiško blogio. Vilkas bandys prekybos centre pagauti kiškį, tačiau planas neišdegs – vietoje zuikio pagavimo vilkui teks šokti su begemotu. Ši „Nu, pogodi!“ serija taip pat sužavės ritminga muzika. Ir, žinoma, neapsieisime be legendinės pilkio tariamos frazės...

1952 | 2017-05-31 | 4447

Tėvas trims dukterims iš užjūrio kelionės žada parvežti lauktuvių. Jauniausioji duktė paprašo Raudonosios gėlelės. Tačiau ji žydi Pabaisos rūmų sode…

Raudonoji gėlelė / Аленький цветочек -  (1952)