Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2016 | 2017-06-09 | 3605

Aprašymas: Kinijoje gyvenančios mandarininės antys skraidyti nemoka. Užtat moka kung-fu. Skraidyti moka Rusijos antys, į Kiniją atskrendančios žiemoti. Dėl skirtingų talentų Rusijos ir Kinijos antys nuo seno vienos į kitas žiūri iš aukšto. Tik ne Nikas. Stebėdamas svečius iš šiaurės, ančiukas supranta, kad senoviniai kovos menai jo netraukia – jis nori išmokti skraidyti! Deja, kad ir kaip stengiasi, svajonė nesipildo. Niko pastangas pamato Kinijoje besisvečiuojanti simpatiška antytė Ališa ir pasiūlo savo pagalbą. Užsispyrusiai siekdamas savo tikslo, su Ališos pagalba Nikas pamažu ima perprasti skraidymo paslaptis. Tačiau vieną dieną draugų treniruotes ir atradimų džiaugsmą nutraukia žmogiška būtybė – piktadarė Margo. Jos tarnai piktadariai sugauna Ališą ir Niką. Tupėdami narve, draugai sužino apie Margo planus ir supranta, kad nuo jų priklauso visų gentainių likimas. Tuo tarpu saviškių pasigedę nesutariančios ančių stovyklos bus priverstos suvienyti jėgas, kad kartu pasipriešintų Margo ir jos pakalikų kėslams.

2006 | 2017-06-09 | 3839

Aprašymas: Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip išsidirbinėti iš žmonių. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuom, kad niekas nesužinoti apie „žmogiškus“ gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajuto ant avo pečių ne lengvus atsakomybės laikus, jis sugebėjo sukaupti visą savo vyriškumą, kad priimtu lyderio vaidmenį.

1971 | 2017-06-09 | 3724

Aprašymas: (rus. Джентльмены удачи). Vaikų darželio vedėjui Troškinui labai nepasisekė – jis kaip du vandens lašai yra panašus į banditą pravarde „Docentas“, kuris pavogė unikalią istorinę vertybę – Aleksandro Makiedoniečio šalmą. Milicija sukūrė planą kaip Troškiną infiltruoti į nusikalstamą susivienijimą bei sužinoti kur yra paslėptas šalmas, tačiau nebuvo numatyta, kad tikrasis banditas nelinkęs palikti šią brangenybę likimo valiai…

2030 | 2018-07-24 | 3671

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis “netikras”. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

2000 | 2017-06-07 | 3779

Karpuša - itin nuotaikingas ir tuo pat metu graudus filmukas apie senelį ir senelę, kurie ramiai gyveno su savo karvute, kol netikėtai pas juos atklydo jaunuolis Karpuša. Karpuša pasirodė pačiu laiku - kuomet senelis buvo įkritęs į šulinį. Jis ištraukė senelį iš šulinio ir ėmėsi pačių įvairiausių ūkio darbų. Deja, Karpuša pasirodė esąs tikras nevykėlis. Prie ko tik prisilietė - viskas griuvo. Filmukas sukelia dviprasmiškus jausmus, mat Karpuša, nors ir nevykėlis, buvo be galo geros širdies jaunuolis.

2000 | 2017-06-07 | 3890

Senosios animacijos filmukas Kolia Olia ir Archimedas. Kolia, Olia ir Archimedas - labai daug žinių suteikiantis filmukas. Istorija prasideda nuo to, kaip mokinys Kolia aiškina savo draugei Oliai kas yra Archimedas. Jiedu nukeliauja į tuos laikus, kuomet ištikrųjų gyveno Archimedas. Svečiuodamiesi senovėje, Kolia ir Olia savo akimis išvysta tų laikų gyvenimą ir net romėnus, kuriuos išvaro lauk iš Romos. Kuomet vaikai grįžta atgal ir vėl atsiduria kambaryje, Olia bando sužinoti, kuom ištikrųjų baigėsi toji istorija. Kolia atsakymą žino, o kad Olia sužinotų, jis jai duoda paskaityti knygą apie Didįjį Archimedą. Šis filmukas sudomins ir mažą ir didelį. Beje, ir pažiūrėti jį verta kiekvienam, nes filmukas suteikia daug žinių apie istoriją.

2030 | 2018-07-24 | 4012

Aprašymas: Linksmieji draugai (angl. Backyardigans) – tai puiki mokomoji animacija patiems mažiausiems.

2021 | 2017-06-09 | 4113

Penktas filmuko vaikams Tomas ir Džeris sezonas bus be galo linksmas spalvingi ir vietoje nenustygstantys herojai šį kartą jų bus dar daugiau. Gudruolis katinas labai norės patekti į Tomo ir Džerio namus juk ten pilna visokių skanėstų. Nepatikėsite ką jis sumanys. Ogi apsimesti kūdikiu. Juokingesnio katino jūs dar nematėte. Ši šmaikšti pirmoji serija prajuokins visą šeimą. Jeigu dar nematėte šio sezono paskubėkite užsikrėsti juoku bei pamatyti naujus istorijų veikėjus. Liksite neabejingi mažųjų herojų išdaigoms.

1966 | 2017-06-09 | 4078

Aprašymas: Filmukas vaikams pagal A.Puškino pasaką. Tai pasaka apie carą Saltaną, jo sūnų, šlovingą ir galingą kniazių Gvidoną, ir apie gražuolę caraitę Gulbę.

2007 | 2017-06-09 | 3995

Aprašymas: Milijardierius meno tyrinėtojas Tonis Starkas, kurio specializacija – Rytų šalys, jau kelerius metus intensyviai vykdo svarbiausią savo gyvenimo projektą – siekia atkurti senovės kinų miestą, kurio imperatorius buvo didysis Mandarinas, istorijoje išlikęs kaip pats žiauriausias Kinijos valdovas.

2030 | 2018-07-24 | 3498

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3732

Senoji animacija Plastelininis ežiukas. Filmukas prasideda, kai dviem berniukams nepavyksta susitikti ir pažaisti lauke, kadangi vienas jų serga. Ligonis iš to liūdesio ima ir pradeda lipdyti įvairiausias figūras iš plastilino, kol galų gale padaro ežiuką. O ežiukas ima ir atgyja, o būdamas geros valios pradeda ieškoti žolelių angina sergančiam berniukui, tam, kad jis pasveiktų.

2030 | 2018-07-24 | 3506

Aprašymas: Užstrigę laike (angl. Looped) serialo veiksmas vyksta apie gerus draugus Luką ir Teo, kurie įstringa laiko kilpoje. Kiekviena diena jiems – pirmadienis, bet jie linksminasi, lyg tai būtų šeštadienis.

2011 | 2017-06-09 | 4976

Aprašymas: Megamaindas – tai mėlinas ateivis atvykęs iš tolimos planetos į žemę. Ilgus metus daręs negerus dalykus, sukūręs galybę išradimų ir įrankių blogio darymui. Tokia buvo jo praeitis. Nuo dabar, jis yra Metrosyčio gynėjas. Naujas stilius su nauju kostiumu, senas draugas ir nauji rūpesčiai. Mygtukas, kuris ilgus metus gulėjo štalčiuje tapo niekam nepatrauklus. Megamindas ir Pastumdėlis negalėjo prisiminti nuo ko jis yra, tad nutarė išbandyti. Bandė ir prisibandė. Smagi istorija visai šeimai.

2003 | 2017-06-09 | 3665

Aprašymas: Istorija apie keistą draugystę, prasidėjusią didinguose senovės Amerikos miškuose tais laikais, kai kartu su žmonėmis pasaulyje dar gyveno dvasios. Viena jų ir pavertė jauną indėną Kenajų lokiu – gyvūnu, kurio vaikinas nekentė labiau už viską pasaulyje, nes nuo didžiulio grizlio letenų medžioklės metu žuvo jo brolis. Vienintelis padaras, galintis padėti herojui vėl virsti žmogumi – mažas lokiukas Koda, kurį užburtas Kenajus sutinka miške. Nepaprastos jų kelionės metu patyręs daugybę nuotykių ir pavojų, Kenajus pagaliau suvokia, ką reiškia tikra draugystė ir tai, kad lokiai – visai ne tokie blogi, kaip jis anksčiau manė.

2012 | 2017-06-09 | 3609

Aprašymas: Senelis šaltis, Velykų zuikis, Dantukų fėja, Smėlius ir Džekas Frostas – pasakų personažai ir geriausi vaikų draugai. Jie auga kartu su vaikais, su jais žaidžia, valgo ir miega… Suteikia jiems pačias gražiausias svajones, tikėjimą stebuklais ir gerais darbais. Visi jie kadaise prisiekė saugoti vaikų svajų pasaulį nuo blogio jėgų. Nuo tos dienos tokie skirtingi, tačiau bendrą tikslą turintys Sergėtojai nenuilstamai vykdo savo pareigą ir neša mažiesiems viltį, stebuklus ir džiaugsmą. Tačiau net ir pačius gražiausius pasaulius kartais užpuola piktos jėgos. Taip atsitiko ir šįkart… Todėl Sergėtojai suvienija jėgas bandydami nugalėti ties pasakų pasauliu pakibusią grėsmę. Tačiau niekas nežino, ar susivieniję legendos pajėgs atremti blogio smūgį ir užtikrinti mažųjų ramybę…