Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2007 | 2017-06-09 | 3749

Aprašymas: Hugo – labai retas gyvūnas, galbūt net ir paskutinis iš savo giminės. Kartu su ištikimais draugais beždžionėlėmis Zigu ir Zagu, jis nerūpestingai leidžia šaunias dieneles gimtosiose džiunglėse. Tačiau vieną kartą jį sučiumpa režisierius, kurio žmona, garsi aktorė, užsimano turėti „mielą gyvūnėlį“. Oi, kiek daug nuotykių ir įvykių laukia mūsų herojaus!

2022 | 2017-06-09 | 3675

Epizode „Fotografija 9x12” Maša randa seną lokio fotoaparatą ir nusprendžia su juo pasilinksminti. Mažoji išdykėlė laksto po mišką ir daryo juokingas jo gyventojų nuotraukas. Tik, pasirodo, kad žvėrys ne itin mėgsta fotografuotis. Serijoje „Fotografija 9x12” vaikučiai, pamatys, kaip Maša gaus pamoką – nesielgti su kitais taip, kaip nenorėtum jog elgtųsi su tavimi.

2000 | 2017-06-07 | 3805

Spalvota istorija tai nuostabus senosios lietuvių animacijos filmukas, kuris pasakoja apie kūrybingą mergaitę. Ši mergaitė ne tik gražiai piešia, bet ir turi labai lakią vaizduotę, visi jos nupiešti veikėjai atgyja. Kas gi tie stebuklingi veikėjai ? Kokią istoriją nupieš mergaitė ? Filmukas Spalvota istorija patiks ir mažiems ir dideliems. Suprasime, kad į pasakų pasaulį nukeliauti visai nesunku, reikia tik svajoti.Šie spalvingi herojai patiks kiekvienam vaikui.

2000 | 2017-06-07 | 4164

Filmukas Jauniausiasis lietutis. Jauniausias lietutis – šiltų jausmų kupinas filmukas apie lietučius. Griaustinio sūnūs, lietučiai, išnešiodavo vandenis į įvairias žemės vietas. Tik jauniausiam sūnui – jauniausiam lietučiui – nė karto nebuvo patikėta nei vieno debesėlio. Tačiau jis turėjo laistytuvą, su kuriuo laistė žemę. Jo dėka žaliavo miškai ir pievos, žydėjo gėlės. Lietutis buvo labai laimingas, nes visada troško padaryti ką nors gero. Pažiūrėkite šį mielą ir nuotaikingą filmuką apie jauniausią lietutį ir jo išsipildžiusį norą skleisti gerumą.

2030 | 2018-07-24 | 3008

Aprašymas: Sėsk ir tylėk (angl. Sit down, Shut up) yra JAV animacinis serialas apie 8 mokytojus ir jų nuotykius vidurinėje mokykloje.

2000 | 2017-06-07 | 3967

Senoji animacija pasakoja apie lapę Patrikejevna, kuri gyvendama miške bando išsisukti nuo kasdienių darbų ir viską gauti apgaulėmis bei gudrybėmis. Lapė Patrikejevna vakare aplanko zuikelį ir prašo priimti nakvynei. Zuikelio šeima didelė, bet vietos užtenka visiems. Pamelavusi zuikeliui, lapė naktį išmeta laukan savo vyžą, o mainams paprašo zuikelio vištelės. Taip ir gyvena lapė nenaudėlė, kas naktį gaudama vis geresnį grobį iš miško žvėrių. Galiausiai lapei nepasiseka- ją vejasi pikti šunys ir jos grobis pasprunka. Šis filmukas skirtas ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams. Pasaka pamoko,jog gyvenime reikia pasiekti viską savomis rankomis, nes niekšybėmis laimingas nebūsi.

2030 | 2018-07-24 | 3738

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2006 | 2017-06-09 | 5193

Aprašymas: Artūras nuolat domėjosi senelio Arčibaldo aprašytais nuotykiais ir paslaptingais pasimatymais su mikroskopinių žmogeliukų gentimi, kuri yra mįslingai pakrikštyta Minimukais. Artūras pagaliau sulaukia nerealios galimybės susitikti su jais…

2014 | 2017-06-09 | 3917

Aprašymas: Tikriems draugams ne kliūtis, kad vienas jų žmogus, o kitas – slibinas. Praėjo jau penkeri metai nuo tos dienos, kai jaunasis vikingas Žagsulys ir slibinas Bedantis įtikino aršią vikingų tautą, kad slibinai gali būti puikūs vikingų bendražygiai ir pagalbininkai. Kadaise medžiotus slibinus jie pagaliau įsileido į savo kasdienybę ir, įkvėpti Žagsulio pavyzdžio, pradėjo rengti slibinų lenktynes. Nors Berko saloje įsivyravo ramybė, ūgtelėjęs Žagsulys susidūrė su naujais iššūkiais. Genties vado sūnų pradėjo slėgti vis dažnėjančios tėvo pastabos, kad jam laikas surimtėti, sukurti šeimą ir tapti vikingų vadu. Tačiau Žagsulio planuose rimtų pareigų nėra. Jis trokšta drauge su Bedančiu keliauti po pasaulį, atrasti dar nepažintas žemes ir mėgautis nuotykiais!

2006 | 2017-06-09 | 3863

Aprašymas: Giliai Antarktidos širdyje, nuostabiame Imperatoriškųjų pingvinų pasaulyje, kur kiekvienas savo sielos draugą suranda dainuodamas, gimsta pingvinukas, negalintis dainuoti. Mažasis Bambeklis yra gimęs šokti… čečiotką! Ir net labai gerai! Nors Bambeklio mama Norma mano, kad tai labai mielas įprotis, jo tėtis Memfis sako, kad tai „labai nepingviniška“. Be to, jie abu puikiai žino, kad pingvinas, neturintis savo širdies dainos, gali niekuomet nesurasti tikrosios meilės. Kaip dažnai gyvenime atsitinka, geriausia Bambeklio draugė Glorija yra šauniausia dainininkė visoje apylinkėje. Bambeklis ir Glorija puikiai sutaria nuo tada, kai abu vos išsirito iš kiaušinių, tačiau ir ji dabar labiausiai domisi ir yra visa galva pasinėrusi į hip-hopo pamokas. Bambeklis tiesiog yra kitoks, ir tai ypač į akis krenta Nojui, griežtajam Imperatoriškųjų pingvinų šalies vadui, kuris vieną dieną išvaro mažąjį Bambeklį iš Imperatoriškųjų pingvinų bendruomenės. Pirmą kartą vienas atsidūręs toli nuo namų, Bambeklis sutinka būrį visai kitokių pingvinų, besivadinančių Adely draugais. Vadovaujami Ramono, pingvinai iš karto susižavi Bambeklio šokio judesiais ir pakviečia sudalyvauti jų vakarėlyje. Adely šalyje Bambeklis susidraugauja su linksmuoliu Lovelasu Guru ir krūva kitų pingvinų, su kuriais leidžiasi ieškoti nuotykių po didžiulę ir nuostabiai baltą Antarktidą. Patyrę keletą epinių nutukimų, jie sau ir kitiems įrodo, kad tik būdamas toks, koks esi, gali būti svarbus ir reikalingas pasauliui.

2000 | 2017-06-07 | 3706

Istorija apie tai, kaip vilkas parsinešęs veršiuką vietoj to, kad jį suėstu, pradeda juo rūpintis kaip savo vaiku. Toliau šios netikėtos poros laukia daug iššūkių su kuriais jie susidoroja puikia, nes rūpinasi vienas kitu. Filmukas įrodo, kad nepaisant skirtumų ir visuomenėje nusistovėjusių stereotipų, draugystė gali gimti tarp bet ko ir bet kur.

2021 | 2017-06-09 | 4323

Antrasis mažųjų jau pamėgto filmuko Tomas ir Džeris sezonas netikėtai nukels į Laukinius vakarus išvysite dar neregėtus kaubojus. Tomas juokingais būdais stengsis atkreipti katės kaubojės dėmesį jis išties atrodys įspūdingai su kaubojiškais apdarais. Tačiau ką jam iškrės peliukas Džeris ? Prisijuoksite į valias. Taip pat šiame sezone sutiksime Tomą ir Džerį jūreivius išdykusių šunelių prižiūrėtojus muzikantus ir daug kitų šaunių šios porelės nuotykių. O kaip išsigąs Tomas kai taps mažesnis net už peliuką? Vaikai neliks abejingi Tomo ir Džerio šmaikštumui linksmybėms čia nebus ribų.

1998 | 2017-06-09 | 3518

Aprašymas: Skruzdėliukas Z-4195 buvo tik viena iš milijono skruzdžių. Patys suprantate, kokie buvo vargšelio šansai susipažinti su nuostabiąja princese Bala, kurią drovusis Skruzdėliukas Z jau seniai slapta mylėjo. Tačiau jausmas buvo toks stiprus, jog mažasis herojus ryžosi lengvai nepasiduoti. Pasipiktinęs sustabarėjusia skruzdėlyno luomine santvarka, Skruzdėliukas Z kreipėsi pagalbos į skruzdę – kareivį Vyverį, geriausią savo draugą, kad šis jam padėtų patekti pas princesę. Nelauktai Z gyvenimas visiškai pasikeičia – iš paprasto darbininko jis tampa skruzdžių kolonijos didvyriu. Pats to nenorėdamas, jis sukliudo generolui Mandibliui įgyvendinti savo baisų planą: sunaikinti koloniją ir vėl atkurti ją tokią, kokia patiktų tik pačiam ambicingajam generolui. Niekam iki tol nežinomas Skruzdėliukas Z tampa skruzdėlyno revoliucijos vadu, o jo neįtikėtini nuotykiai tik prasideda…

2000 | 2017-06-09 | 4036

„Smurfai“ pamokantis filmukas vaikams su nuostabiomis istorijomis apie mažuosius mėlynus žmogiukus. Gargamelis atima iš smurfų deimantus, tačiau jie nepasiduoda ir įvyksta stebuklas ir Gargamelis tampa geru, jis išgelbsti keletą smurfų ir jie juo patiki. Gargamelis siekia patekti į smurfų kaimą. Tačiau tėtė ne toks patiklus ir neleidžia jo vesti į kaimą. Piktasis žinys nori ne tik smurfų, bet ir jų deimantų. Raganius parodo tikrąjį savo veidą ir smurfai dėkoja tėtei, kad jis buvo budrus ir nepasidavė Gargamelio įtikinimams.

2030 | 2018-07-24 | 3792

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

1940 | 2016-02-14 | 4283

Volto Disnėjaus animacijos klasika, kuri jau virš 70 metų žavi visą pasaulį. Dailidė Džepetas svajoja, kad jo išdrožtas medinis berniukas Pinokis atgytų, ir fėja senuko norą patenkina, bet įspėja medinuką, kad jei jis nori tapti tikru berniuku, jis turi būti doras. Kartą pakeliui į mokyklą Pinokis sutinka sukčius – lapę ir katiną. Šie prikalbina medinuką pasirodyti lėlių teatre. Čia jis pelno didelį susižavėjimą, bet praranda laisvę. Ar pavyks grįžti pas Džepetą, atskirti blogį nuo gėrio ir tapti tikru berniuku? Ši piešta muzikinė pasaka apie garsųjį Pinokį iš Italijos pelnė dvi Oskaro statulėles, ir tai buvo pirmasis Volto Disnėjaus filmas, įvertintas Oskarų komisijos. 2008-aisiais Amerikos filmų instituto rinkimuose “Pinokis“ buvo pripažintas antru geriausiu animacijos filmu istorijoje (po „Snieguolės ir septynių nykštukų“). Pinokis / Pinocchio -  (1940)

2007 | 2017-06-09 | 3750

Aprašymas: Elijas – mažytis gelbėjimo laivelis, svajojantis tapti didvyriu. Net jei pačiam gresia pavojus, jis visuomet pasiruošęs skubėti į pagalbą. Atsitiktinai sužinojęs apie sąmokslą, Elijas supranta, kad čia jo didžioji proga parodyti, ką sugeba. Išgelbėjęs Karalių ir Princesę, Elijas grąžina ramybę į laivų šalį. Už tai jo laukia atpildas – nesuskaičiuojami nuotykiai, nauji draugai ir, žinoma, gražuolė Princesė.