Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 4235

Aprašymas: Haris atostogauja pas Durslius. Ramybės neduoda sunkios mintys: mylimo krikštatėvio Sirijaus mirtis, žiaurus mūšis su Valdovu Voldemortu. Ir štai, sėdėdamas savo kambaryje, Haris nekantriai laukia apsilankant Hogvartso direktoriaus. Kodėl profesorius Dumbldoras kaip tik dabar nutarė jį aplankyti? Kokie neatidėliotini reikalai jį veja iki mokslo metų pradžios likus keletui savaičių?

2000 | 2017-06-09 | 3605

Mažųjų girios nykštukų Smurfų serija Netikras rojus prasidės džiuginančiu vaizdu. Mažieji smurfai nuima derlių. Tokie maži ir tokie darbštūs. Tik Tingalius nenori dirbti . Tėtė smurfas išsiunčia jį ir porą kitų smurfų į mišką malkų . Jie patenka į paslaptingą rojų. Bet ar tai ne piktadario Gargamelio spąstai? Netikras rojus tai animacinis filmukas pamokysiantis vaikus nepasitikėti nepažįstamaisiais .

2000 | 2017-06-07 | 3752

Ožerškė – linksma, pamokanti istorija apie ožkelę, kuri norėjo būti gudresnė už kitus. Tinginė ir gudruolė, prisigerina seneliui, kuris ją gina ir gaili. Ožkelė meluoja jam, kad ją skriaudžia ir taip jo akyse lieka nekalta dėl savo poelgių. Tačiau jos melagystėms ateina galas ir net senelis nuo jos nusisuka. Tuomet Ožerškė pasitaiso, supratusi, kad vienišai gyventi bus liūdna ir graudu, todėl susitaiko su seneliais.

2012 | 2017-06-09 | 3302

Aprašymas: Storuliukas Olipas labai mėgsta žaisti su monstrais, žiūrinėti komiksus, valgyti saldainius ir traškučius. O štai apie žuvį, jis negali nė pagalvoti. Bet mama, norėdama, kad sūnus teisingai maitintųsi, paruošia jam „auksinę žuvelę“. „Jei tu ją suvalgysi, išsipildys visi tavo norai“, – tikina mama Olipą. Olipas mama nepatiki, nenoriai suvalgo žuvį ir pasako, kad norėtų, jog į Žemę atskristų ateiviai ir sunaikintų visus vandens gyventojus. Jo ir visų kitų nuostabai, taip ir atsitinka: Žemę ima atakuoti ateiviai iš Saturno ir naikinti vandens gyvūnus. Kas gi bus toliau? Ar pavyks sustabdyti ateivius?

1997 | 2017-06-09 | 4135

Aprašymas: Mažas berniukas, vardu Aleksas, lieka vienas namie, mat susirgo vėjaraupiais. Mažylis labai išradingas, todėl nenuobodžiauja – pro didelį žiūroną stebi kaimynus. Netikėtai viename name jis pamato įsibrovėlį. Mažius nesutrinka ir iškviečia policiją, tačiau ši nieko neranda. Kitą dieną tą patį nepažįstamąjį jis pamato dar vieno kaimyno namuose. Šįkart Aleksas ant savo žaislinio automobilio sukonstruoja vaizdo kamerą ir ima filmuoti. Ir paaiškėja, kad į namus braunasi šnipai, ieškantys žaislinės mašinytės su joje paslėpta mikroschema. Netrukus šnipai sužino, kad mašinytė – Alekso namuose. Policija vaiku netiki, todėl jis savo namus turės ginti pats…

2007 | 2017-06-09 | 4168

Aprašymas: Servanteso kūryba, ypač jo romanas „Don Kichotas“, užima vieną svarbiausių vietų Renesanso grožinėje literatūroje. Gausus patyrimo ir nelengvas gyvenimas suteikė Servantesui daug medžiagos meninei kūrybai. Jo literatūrinė veikla labai įvairi. Bet labiausiai jis pagarsėjo savo romanu „Don Kichotas“ — riterinių romanų parodija. Ypač juokingi Don Kichoto nuotykiai. Jam visur vaidenasi užburtos pilys, riteriai, damos, o iš tikrųjų tai — smuklės, jų šeimininkai, patarnaujančios merginos. Don Kichotas stoja į kovą su vėjo malūnais, juos palaikydamas milžinais, užpuola laidotuvių procesiją, manydamas, kad čia gabenamas sužeistas ar negyvas riteris, šoka į avių bandą, įsitikinęs, kad tai riterių kariuomenė…

2006 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: Tai naujas garsios animacijos studijos „Pixar“, sukūrusios jau legenda tapusius filmus „Žaislų istorija“, „Žuviukas Nemo“, „Nerealieji“, darbas. Nuotykių, fantazijos, emocijų ir juoko kupinas filmas pasakoja apie žavias, savo charakterį turinčias mašinytes, kurios susigrumia kelyje Route 66. Lenktyninis automobilis Makvinas netikėtai pasuka į mieguistą aplinkkelį ir patenka į mažą miestelį… Trokšdamas laimėti čempionatą, Makvinas susipažįsta su neįprastais miestelio veikėjais: ryškiu 2002-ųjų „Porsche“, mistine praeitimi dvelkiančiu 1951-ųjų „Hudson Horner“ ir surūdijusi, bet patikimu vilkiku Materiu. Jie padeda Makvinui suprasti, kad gyvenime yra geresnių dalykų nei trofėjai, šlovė ir rėmimas, o svarbiausia – tai ne finišo linija, o pati kelionė!

2002 | 2017-06-09 | 4178

Aprašymas: Peliukas Stiuartas lekia savo mašinėle iš mokyklos ir staiga pamato sužeistą paukštę Margalo. Ją medžioja gigantiškas paukštis Falkonas. Tik didvyriškų Stiuarto pastangų dėka Margo išvengia mirties. Saugiausia vieta mieste – Litlių šeimos namai. Peliukas ir Margalo tampa geriausiais draugais. Bet staiga Margalo pradingsta, o kartu su ja ir Ponios Litl sužadėtuvių žiedas su deimantu. Visą Litlių šeimą įvykiai pribloškia. Stiuartas mano, kad paukštę pagrobė Falkonas, todėl kartu su kate Snoubele pradeda paukštės paiešką. Ieško jos visur, kol Snoubelės draugas Montė padeda išsiaiškinti, kur ji yra.

2030 | 2018-07-24 | 3743

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2000 | 2017-06-07 | 4000

Cirkas! Kokia įdomi ir magiška vieta! Juk cirke nutinga daugybė įdomių ir linksmų nutikimų. Šis juokingas, muzikinis multiplikacinis filmukas ,,Parosolka cirke" papasakos jums apie Parosolkos nuotykius ir iššūkius cirke. Kaip su užduotimis susidoros Parosolka? Kokius nuotykius patirs jis ir kiti istorijos personažai? Juoką keliantys nutikimai, ne tik vaikus, bet ir jų tėvelius nukels į cirko palapinę, kurioje įmanoma viska! Kas nutiks Porosolkai? Apie tai jūs, vaikai, sužinosite pažiūrėję linksmą ir juokingą pasakojimą apie cirko gyvenimą.

1995 | 2017-06-09 | 4435

Aprašymas: Mažylis – paršelis, kurį ūkininkas laimėjo mugėje. Vos tik parvežtas namo, paršiukas susirado naują “mamą” – margaspalvę aviganę. Netikėtai Mažylis suprato, kad labiausiai jam patinka ganyti avis. Juolab, kad šios, sužavėtos paršelio mandagumo, jam visiškai paklūsta ir daro viską, ko tik jis paprašo. Mažylio šeimininkas pastebėjo neįtikėtinus augintinio gabumus ir nusprendė dalyvauti aviganių konkurse. Deja, susirungti prestižiniame čempionate leidžiama tik šunims.

2000 | 2017-06-07 | 4018

Senosios animacijos filmukas vaikams Dažytas lapinas. Animacinis filmukas apie lapiną kuris gyvena su draugais lokiu, zuikučiais ir kitais žvėreliais miške. Lapinas nebuvo labai doras ir jis mėgdavo vagiliauti. Kartą įsmukęs pas lokį į trobelę prisikrovė sau pilną maišą ir nešė mieles. Visi miško žvėrys puolė gaudyti vagį. Tačiau lapinas vikrus ir greitas. Bėgdamas jis įsmuko į dažus ir tapo ne rudas, o mėlynas. Žvėrys vagies neatpažino, o isigando dėl jo spalvos. Ir vagis lapinas ėmė karaliauti miške. Tačiau kartą iš savo puikybės jis įkrito į upę ir visi dažai nusiplovė. Tada žvėrys perprato apsimetėlį vagišių ir jam gerai nesibaigė. Filmukas moko, kad yla visada išlenda iš maišo, todėl vogti neverta :)

2012 | 2017-06-09 | 4010

Aprašymas: Liūtas Aleksas, zebras Martis, žirafa Melmanas ir hipopotamė Glorija vis dar puoselėja viltį grįžti į Niujorko zoologijos sodą ir visais įmanomais būdais ketina įgyvendinti savo svajonę. Šįkart pašėlusiems žvėreliams tenka kirsti Europą, kur ketveriukė prisijungia prie keliaujančio cirko ant ratų. Būtent čia Martis, Aleksas, Glorija ir Melmanas randa naujų draugų ir, jeigu planas pasiseks, kelią namo. Tačiau ne viskas taip lengva kaip gali pasirodyti iš pradžių, o už draugų visuomet slypi priešai. Vienas jų – toli gražu negeranoriškai nusiteikęs beglobių gyvūnų gaudytojas, kuris net neketina taip lengvai paleisti egzotiškų gyvūnų ketveriukės. Tad ar Martis, Aleksas, Glorija ir Melomanas sugebės grįžti į išsvajotąjį Niujorką?

2030 | 2018-07-24 | 4866

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

1979 | 2017-06-07 | 3897

Filmukas vaikams Maša ir stebuklinga uogienė. Išvirė senelė uogienės. Supylė ją į stiklainius ir padėjo ją spintelėje ant lentynos. Ir pasakė Mašai, kad žiemą turėsime uogienės. Bet juk žiema dar taip toli... O uogienė tokia skani... Suvalgysiu šaukštelį, juk senelė nepastebės. Kuo baigėsi Mašos smaguriavimas pamatysite šiame animaciniame filme.