Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3831

Aprašymas: Velykų zuikis – rokeris su svajone! Garsiojo „Garfildo 2″ ir „Alvinas ir burundukai“ kūrėjas, režisierius Tim Hill šventiniu Velykų laikotarpiu džiugins Lietuvos kino žiūrovus nuotaikinga ir spalvinga istorija apie maištingą Velykų zuikį Velykį, dienų dienas leidžiantį mušant būgnus. Paauglys Velykis – dėl muzikos pamišęs rokeris, kuris net nenori pagalvoti apie savo tėvo, verslo pratęsimą. Vedinas nuotykių troškimo, užsispyręs gyvūnėlis pabėga iš namų ir ryžtasi kelionei į garsųjį Holivudą. Vos iškėlus koją iš namų prasideda ilgaausio nuotykiai. Jį, einantį gatve, partrenkia bedarbio Fredžio vairuojamas automobilis. Manipuliuodamas naujuoju savo pažįstamu, sveikdamas po patirtos traumos, Velykis priverčia Fredą jį pavaduoti ir dalinti dovanas mažyliams visame pasaulyje. Velykų likimas atsiduria nieko apie Velykų reikalus neišmanančio Fredžio rankose.

2009 | 2017-06-09 | 4100

Aprašymas: Šalia trijų fermerių ūkių, po medžiais apaugusia kalva, gyvena ponas Lapinas su savo gausia šeimyna bei draugiškais kaimynais – Barsuku, Kiškiu ir Žebenkštim. Gyvenimas ramiai teka sava vaga, nuobodybė šeimos ir draugų apsuptyje negresia, o ir maisto nestinga – vienas ūkininkas augina vištas, kitas – kalakutus, o trečiasis – visko po truputį. Vieną naktį ponas Lapinas padaro klaidą. Jo vagiliavimas iš kaimynystėje klestinčių ūkių tampa atskleistas ir visi trys fermeriai pakyla į kovą.

2000 | 2017-06-07 | 3433

Gražiausios ir nepamirštamos senosios animacijos dainelės. Čiunga čianga. Na palauk zuikučių choras. Mikės pukuotuko dainelė. Barmalėjaus dainos. Bremeno muzikantų daina. Antoškos daina. Katino Leopoldo dainelės. Senelio šalčio, kuris ieškojo vasaros dainelė. Ir dar daug kitų dainelių vaikams...

1998 | 2017-06-09 | 3508

Donald Duck Donald's crime išleistas 1945 m.

1984 | 2017-06-10 | 6080

Aprašymas: Tai Astridos Lindgren romano “Ronja plėšiko duktė” ekranizacija. Filme pasakojama apie mergaitę, augančią girioje esančioje pilyje, plėšikų apsuptyje. Ronja yra vienintelis plėšikų lyderio Matiso vaikas, tad tėtis tikisi, kad dukra užaugusi taip pat vadovaus jo suburtai gaujai. Bet vieną dieną kitoje kalno pusėje įsikuria nauja galvažudžių grupuotė ir prasideda tarpusavio kova. Ronja auga tik suaugusiųjų apsuptyje, tad kai vieną dieną sutinka Birką – priešų gaujos vado sūnų – Ronja tiesiog negali nesusipažinti su savo bendraamžiu. Jie tampa draugais. Kur nuves ši slapta draugystė? Ir kaip ji paveiks dviejų kariaujančių gaujų bei jų vadų tarpusavio santykius?

Ronja – plėšiko duktė / Ronja Rövardotter -  (1984)

1970 | 2017-06-09 | 3897

Pluto's Judgement Day.

1990 | 2017-06-09 | 3808

Aprašymas: Prie prašmatnaus namo durų krepšyje paliktas žavus kūdikėlis – tikra “velnio sėkla”. Vos išvydęs pasaulį, jis krečia tokias šunybes, kad jo atsisako trisdešimt dievobaimingų šeimų! O kai prieglaudos vienuolėms visgi pavyksta jį įbrukti vienai bevaikių kvailių porai, toje prieglaudoje – visuotinio džiaugsmo šventė… Ir kuo gi vaikelis bjaurus? Ogi tuo, kad moka šauniai atsikeršyti…

2012 | 2017-06-09 | 4073

Aprašymas: Žuviukas Pajus kartu su draugais gyvena koraliniame rife visai greta pikčiausių vandenyno plėšrūnų – ryklių. Jis stengiasi įtikinti rifo gyventojus, kad visiems reikia sukurti planą kaip apsisaugoti nuo ryklių atakų. Deja, niekas jo nesiklauso. Drąsusis Pajus organizuoja savigynos pamokas kaimynams, tačiau į jas niekas neina. Pasikliaudamas seno burtininko – vėžlio Neriso patarimais Pajus išmoksta kovos menų subtilybių. Į rifą atkeliauja šarminga žuvelė Rokas. Stilingas ir visada gerai nusiteikęs naujokas pasiūlo rifo gyventojams surengti įspūdingą šou ir pasilinksminti. Rifo gyventojai, sužavėti Roko charizmos ir sugebėjimo šokti, visiškai atsipalaiduoja ir pamiršta žuviuko Pajaus perspėjimus apie pavojų. Rifo gyventojai nežino, kad Rokas – piktųjų ryklių šnipas, apsigyvenęs su jais tik tam, kad galėtų išduoti visus veiksmus. Linksmindamiesi prašmatniame vakarėlyje draugai net nepastebi, kaip į jų rifą priguža ryklių. Spalvingas povandeninis pasaulis, įspūdingi 3D efektai, įsimintini ir ryškūs veikėjai pradžiugins visą šeimą.

2000 | 2017-06-07 | 3918

Senosios animacijos filmukas vaikams Pėtia peštukas. Filmukas apie Pėtia, kuris jautėsi esąs pasaulyje drasiausias ir stipriausias, gyrėsi jog gali visus primušti. Pakvietė į kovą gaidelį, ir jo plunksnas įsmeigė į kepurę. Bet vėliau Petia suprato kad vaikams negalima peštis ir muštis, o reikia su visais draugauti, o su draugais negalima pyktis. Ar tu nesi toks kaip Petia?

2012 | 2017-06-09 | 3732

Aprašymas: Misija: išsigelbėti ir grįžti namo. Šauni animacinė komedija. Niujorko pakrantės vandenyse plaukioja skraidantis žuviukas Kevinas. Vieną dieną jis nusprendžia į namus parplukdyti šeimos relikviją – milžinišką deimantą. Bet Kevinas patenka į žvejų tinklus.

2000 | 2017-06-07 | 3827

Senosios animacijos filmukas Ežiukas turi būti dygus?. Kartą gyveno ežių šeimyna. Ir jų sūnelis ežiukas turėjo garbanotus dyglius. Šalia gyveno varna, kuri greit visiems paskelbė, koks keistas ežiukas. Vėliau likimas varną pamokė ir herojai suprato, kad jeigu esi balta varna, tai dar ne priežastis liūdėti. Svarbiausia būti linksmu ir drąsiu ir viskas bus gerai.

2000 | 2017-06-07 | 3891

Pasaka Ugnis vaizduoja berniuką Sergėjų, kuris leisdamas vasaros dienas neatsakingai žadžia namuose su degtukais. Jis net uždega knygą apie ugnį, kurią turi perskaityti per atostogas. Toks elgesys papiktina sieninį namų laikrodį ir jis nusprendžia pamokyti Sergėjų. Atsukdamas laiką atgal, laikrodis nukelia mažylį į gilią senovę, kur žmonės bando išgauti ugnį ir ją garbina lyg šventą reiškinį. Įvyksta nelaimė-pasirodo piktas liūtas,kuris nori susidoroti su visais. Žmonės bando bėgti,apsisaugoti nuo jo ugnimi, tačiau prapliupus lietui ji užgęsta ir net paskutinis Sergėjaus turimas degtukas jų neišgelbėja. Filmukas parodo, jog mūsų kasdieniai daiktai ir reiškiniai,kurie buvo naudojami ir gilioje senovėje, turi itin didelę prasmę gyvenime ir mes privalome juos tausoti ir deramai naudoti.