Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 4006

Aprašymas: Net ir vikingų miestelyje Berke pradėta ruoštis gražiausioms žiemos šventėms. Visi atrodo nurimę, atradę taiką su slibinais, tačiau pakili nuotaika išgaruoja, kai visi skraidūnai, išskyrus Bedantį, be aiškios priežasties išskrenda iš kaimelio. Žagsulys nori ir Bedantį paleisti savarankiškai skristi, tad bando įtaisyti jam protezą. Netrukus vikingų berniukas sužinos, kodėl slibinai išskrido, ir bandys padaryti viską, kad šventėms juos sugrąžintų į besipuošiantį Berką. Slibinų dingimo priežastis bus labai netikėta! Nepraleiskite drakoniškų nuotykių!

2030 | 2018-07-24 | 3333

Aprašymas: Stiprus žemės drebėjimas sukrečia didžiąją dalį Japonijos ir paskandina tris ketvirtadalius Tokijo. Po dešimties metų prasideda istorija apie Igarasi Gantą, iš pažiūros paprastą ir neįdomų Nagana prefektūros vidurinės mokyklos moksleivį. Išgyvenęs didįjį žemės drebėjimą, Gantas nieko neatsimena apie šią tragediją ir gyvena tik paprastą, normalų gyvenimą. Visa tai pasikeičia, kai vieną dieną kruvinas nepažįstamasis su raudonais šarvais išnyra prieš jo klasės langą. Pamišęs Raudonasis Žmogus išžudo visą klasę. Užuot nužudęs ir Gantą, įstato į jo krūtinę raudoną kristalo šukę. Praėjus keletui dienų nuo šio įvykio, Gantas tampa vieninteliu įtariamuoju, o įtartinai staigaus teismo metu pripažįstamas kaltu ir įkalinamas Mirtininkų Atrakcionų Parke – milžinišką teminį parką primenančiame kalėjime.

2000 | 2017-06-09 | 3764

Aprašymas: Rokio ir Bunvinklio šou niekas nebežiūri, todėl jiedu pasitraukia iš televizijos. Du draugai gyvena mažoje trobelėje, peržiūrinėja savo šou įrašus ir liūdi. Tačiau netikėtai į Holivudą atvyksta žiaurus tipas, nuverstas vienos šalies despotas – herojus iš Rokio ir Bunvinklio šou. Jis perka vieną TV kanalą po kito ir ketina visus žiūrovus paversti zombiais. FTB agentė privalo surasti du gerus draugus Rokį ir Bunvinklį, kad šie tą niekšą sutramdytų.

2000 | 2017-06-07 | 3739

Filmukas Tolimosios salos paslaptis. Filmukas pasakoja apie tolimą šalį, kurioje gyvena mažas berniukas – perlų ieškotojas. Po vienos, nesėkmingos perlų paieškos, jo senelis papasakoja apie tolimą salą, prie kurios yra vieta, kur perlų yra daugiau nei žvaigždžių ir įteikia peilį su to tos salos atvaizdu ant rankenos. Berniukas, nors ir buvo atkalbinėjamas, pasiryžta surasti tą salą. O kai jis ją randa, prasideda nuotykiai.

2004 | 2017-06-09 | 5162

Aprašymas: Vieną gražų rytą atsibudęs iš miegų berniukas šalia savo namų pastebi atvykusį Poliarinį ekspresą – traukinį, kuris turėtų nuvežti visus vaikus iki Šiaurės ašigalio į susitikimą su Kalėdų seneliu. Vaikai, Poliarinio ekspreso keleiviai, kelionės metu atranda tikrąsias dovanas – draugystę, pasitikėjimą, norą dalintis. Nors ši istorija yra ypač mėgiama vaikų, ji patrauks ir suaugusius. Žvelgdami į berniuką, jie prisimins savo vaikystės jaudulį ir nerimą tą vienintelę svarbiausią metų naktį.

1994 | 2017-06-09 | 4129

Aprašymas: Įspūdingas ir užburiantis animacinis filmas yra sukurtas Volfgango Amadėjaus Mocarto operos motyvais. Nakties karalienė paprašo drakonų nugalėtojo princo Tamino ir ištikimo jo draugo Papageno sugrąžinti į jos rūmus gražiąją princesę Paminą, pagrobtą piktojo karaliaus Zarastro. Tačiau Taminas sužino, kad Pamina iš tikrųjų yra Zarastro dukra, kurią prieš daugelį metų iš namų išvežė klastingoji Nakties karalienė, norėdama nugvelbti stebuklingąjį medalioną, kuris įgis stebuklingų galių kai princesei sukaks 18 metų. Ir tik užburtoji princo fleita nurodys teisingą sprendimą susiklosčiusioje situacijoje.

2000 | 2017-06-07 | 3712

Tai pasaka išmokysianti, jog norint sportuoti ar tiesiog būti sveikam, reikia sugebėti anksti keltis ir mankštintis. Išvysite kovą tarp žadintuvo ir pagalvių ir suprasite kodėl pagalvės visada turi pralaimėti. Vaikai supras, kad norint tepti geriausiu sportininkų, nėra geresnio laiko už rytą, tam kad galėtų mankštintis. Tai senoji animacija įkvėpsianti motyvacijos.

2030 | 2018-07-24 | 4928

Aprašymas: Sveiki atvykę į neramius ir triukšmingus namus (angl. The loud house), kuriuose kiekvienos dienos chaosas sukasi apie berniuką vardu Linkolnas. Berniukas turi penkias vyresnes ir penkias jaunesnes seseris.

2009 | 2017-06-09 | 4077

Aprašymas: Tamsiosios jėgos, senesnės už laiką, daro viską, kad tik neišauštų šlovingasis žaliasis amžius. Benderis įsimyli vedusią robotę, Lyla bando pasprukti nuo Zapo Branigano, o Frajus dalyvauja slaptoje misijoje, kurios tikslas – išgelbėti visatą.

2011 | 2017-06-09 | 3783

Aprašymas: Tintinas sendaikčių turguje randa nepaprastą senovinio laivo modelį. Jis nusprendžia nupirkti jį dovanų draugui, kapitonui Hedokui. Kapitonas, pamatęs laivo modelį, atpažįsta, jog tai jo tolimo protėvio, gyvenusio XVII a., kapitono sero Francio Hedoko laivas – „Vienaragis“. Išdykęs Tintino šuo Sniegelis sulaužo laivo modelį, o netrukus ir pavagiamas pats modelis. Vagystės pėdsakai painūs ir veda nuo vienų durų prie kitų, tik kur dingo „Vienaragio“ modelis taip ir neaišku. Tačiau praradimas nublanksta prieš staigmeną: atsitiktinumo dėka – už tai Tintinas turi padėkoti Sniegeliui , sulaužiusiam „Vienaragį“ – į Tintino rankas patenka senovinis pergamentas su nuorodom į piratų lobyną. Tačiau tai tik nuorodos – tikslią vietą Tintinas sužinos suradęs dar du tokius pačius laivo modelius. Tik kur jų ieškoti? Atrodo, jog „Vienaragio“ modelių ieško ne tik Tintinas ir kapitonas Hedokas. Jų vaikosi ne vienas ir ne du neaiškūs tipai. Jie dėl laivo modelių pasiruošę net nužudyti. Ramus Tintino gyvenimas baigiasi – dabar jam bet kurią akimirką gresia pavojus. Jam tenka sprukti nuo persekiotojų, dalyvauti susišaudymuose ir bendrauti su ne pačiais maloniausiais tipeliais. Galiausiai visi trys pergamentai patenka į Tintino ir kapitono Hedoko rankas. Lobio koordinatės aiškios, telieka ruoštis į ekspediciją. Tačiau žinant, kokie nuotykiai lydėjo pergamentų paieškas, ramaus kruizo per vandenyną tikėtis neverta…

2013 | 2017-06-09 | 3659

Aprašymas: Ponas Hublotas yra atsiskyrėlis, turintis obsesinį-kompulsinį sutrikimą. Jis bijo permainų ir išorinio pasaulio. Tačiau robotukas augintinis apverčia jo gyvenimą aukštyn kojom.

2000 | 2017-06-07 | 3375

Senojo jurininko pasakojimai 2 dalis - Negyvenamoji sala. Ten kur susikerta meridianai ir paralelės - paslaptinga vieta. Ši istorija apie seno jūrininko, vaikų ir šuniuko kelionę i XVIIa. piratų miestą Jamaiką. Kelionės metu viena berniuką, Kirilą, pagrobia piratų kapitonas, ir už nepaklusnumą ištremia į negyvenamąją salą. Įveikdami visas iškilusias kliūtis, senasis jūrininkas, šuo ir berniukas išgelbsti draugą Kirilą ir laimingai grįžta į XXa.

2030 | 2018-07-24 | 3640

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1996 | 2017-06-09 | 4745

Aprašymas: Šis filmas – tai puiki gerų idėjų sąjunga: superžaidėjas Michaelis Jordanas, patraukli animacija ir nepakartojami nuotykiai. Pramogų parko savininkas sumano beprotišką naujieną lankytojams ir pradeda ją įgyvendinti. Jam prireikia pagalbos. Michaelis Jordanas sutinka padėti…

1975 | 2017-06-08 | 4016

Burtininko Bachramo palikimas – labai linksmas filmukas apie seną burtininką Bachramą, jo tarną Zirzlią ir mažą mergaitę. Burtininkas laiko mergaitę uždaręs savo požemių tvirtovėje, mat nori, kad po jo mirties mergaitė taptų visų jo turtų valdove. Tačiau mergaitė nė neketina likti pas burtininką ir įvairiausiais būdais bando pasprukti. Po nesėkmingų bandymų pabėgti mergaitei pavyksta įkalbėti burtininką palikti savo požemius ir kartu su ja bei tarnu Zirzlia keliauti į jos pasaulį. Neabejokite ir būtinai pažiūrėkite šį filmuką – jam abejingi tikrai neliksite. Beje, ši be galo įdomi istorija parodo, kad daug ką gyvenime žmogus daug labiau pradeda vertinti tik tuomet, kai ko nors netenka.

2030 | 2018-07-24 | 3133

Aprašymas: Maša – protinga mergaitė. Ji žino, kad visos baimės egzistuoja tik mintyse. Todėl pasakodama baisias siaubo istorijas Maša moko jaunąjį žiūrovą nieko nebijoti, išaiškina iš kur atsiranda pačios įvairiausios vaikiškos baimės ir kaip jas nugalėti.

1976 | 2017-06-09 | 3808

Aprašymas: (rus. Не может быть). Veiksmas vyksta praėjusio šimtmečio trečio dešimtmečio pabaigoje – ketvirto pradžioje. Filme išjuokiami reiškiniai – kvailumas, girtuoklystė, naudos troškimas, lengvabūdiškas požiūris į gyvenimą – ir šiandien plačiai paplitę, todėl aktualūs.