Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1985 | 2017-06-09 | 4085

Filmuko „Mauglis“ ketvirtojoje serijoje „Kova“ visiems džiunglių gyventojams gresia pavojus – artėja priešiški rudieji šunys, žvėrys supranta, kad kova bus nelygi ir galimybė laimėti labai maža. Tačiau Mauglis nepraranda vilties, išmintingasis Ka leidžia jam suprasti, jog kovoje svarbiausia ne jėga ir greitis, o sumanumas ir gudrumas. Serijoje „Kova“ vaikai išvys, kaip drąsuolis Mauglis pasitelkęs gudrybę, išgelbės savo džiunglių brolius nuo pražūties.

1998 | 2017-06-09 | 3486

Donald Duck Cured duck išleistas 1945 m.

2006 | 2017-06-09 | 3605

Aprašymas: Gyvenimas Didžiajame Rife pilnas nuotykių ir netikėtumų. Būtent čia susitinka bebaimis linksmuolis Pai ir gražioji Kordelija. Tačiau visada atsiranda tas, kuris viską sugadina. Klastingasis ryklys Trojus stoja skersai kelio laimingiems įsimylėjėliams. Jo didingieji nasrai varo siaubą visam Rifui. Tačiau Pai ne iš kelmo spirtas! Juk nieko nėra neįmanomo, net jei ir esi tik ryklio jaukas!

2022 | 2017-06-09 | 3764

„Sunku būti mažam“ Maša žaisdama, kaip visada, visiems pridaro bėdos. Šį kartą ant Mašos pyksta visi miško gyventojai. Laimei lokys prisimena ir primena kitiems, kad kai kurie dalykai, kurie suaugusiems atrodo neteisingi ir blogi, būnant mažu atrodo labai smagūs ir įdomūs. Serijoje „Sunku būti mažam“ vaikai pamatys, ne tik mažosios Mašos, bet ir kitų miško gyventojų vaikystės išdaigas.

2030 | 2018-07-24 | 3887

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

2007 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Išdykęs katinas Garfildas nepatenkintas dvimačio komiksų pasaulio ribotumu. Lyg tyčia Garfildo kolega šuo Odis įmeta kaulą į skylę, skiriančią tikrąjį pasaulį nuo komiksų. Nieko nelaukdamas Garfildas pasinaudoja proga. Tačiau greitai oranžinis katinas lieka kiek nusivylęs realiuoju pasauliu. Čia šalta, liūdna, nepatogu, be to nė vienas katinas netiki, kad Garfildas atvyko iš komiksų knygelės…

2013 | 2017-06-09 | 3726

Aprašymas: Arendelo šalyje vyrauja amžina žiema, o jos gyventojai jau nebe prisimena, kada veidą glostė šilti saulės spinduliai. Tačiau sniegas šią šalį dengia ne šiaip sau. Tai merginos vardu Elsa burtai – kadaise nuostabią karalystę, pavertė balta dykyne. Tačiau drąsuolė Elsos sesuo Ana ryžtasi stoti seseriai skersai kelio ir kartu su netašytu kalniečiu Kristofu, bei šmaikščiu (be)smegeniu Olafu sugrąžinti karštą vasaros saulę. Bet tam jiems teks susidurti su žvarbios žiemos speigais, mistiniais troliais ir kitokio plauko stebuklingais padarais.

2001 | 2017-06-09 | 4195

Aprašymas: Staiga iš naujo kompiuterinio žaidimo ėmęs plisti keistas internetinis virusas ne juokais įbaugina patį žaidimo kūrėją Eriką. Skūbis Dū su savo draugais nusprendžia jam padėti. Smagi draugija vyksta pas žaidimo kūrėją daugiau sužinoti apie viruso kilmę. Pradėjusieji viruso medžioklę įpuola į patį žaidimą ir įstringa internetinėje erdvėje…

2030 | 2018-07-24 | 4028

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

2000 | 2017-06-07 | 3575

Lietuviškas senosios animacijos filmukas Šiaip sau tai labai nuotaikinga ir spalvinga istorija. Nuostabi muzika ir gražūs vaizdai. Filmuke sutiksime daug gražių gyvūnų, kurie neša vienas kitam gėles tiesiog šiaip sau. Jie pradžiugina vienas kitą, tačiau ką nešasi meškiukas ir kodėl jis nenori dalintis su kitais ? Kokius dar veikėjus pamatysime šioje istorijoje? Šis filmukas Šiaip sau moko mažuosius, kad reikia dalintis.

2013 | 2017-06-09 | 3956

Aprašymas: Gintarinės jūros pakrašty magiškas paukštis padėjo stebuklingą kiaušinį, kuris išpildo vieną, bet patį didžiausią norą. Kas bus, jei jis pateks į blogio rankas arba atsidurs neišmanėlių namuose, kurie kiaušinį kaip paprastą margutį suvalgys su duona ir majonezu? Visų pasakų blogiukai labai susidomėjo stebuklingu kiaušiniu ir svajoja pasinaudoti tuo vieninteliu šansu. Tai raganos ir velniai, kiti baisūs padarai ir pats didžiausias vaikų siaubas – Babaušis. Kam atiteks svajones pildantis stebuklas?

2000 | 2017-06-07 | 3679

Senosios animacijos filmukas vaikams Kaip asiliukas liudesiu susirgo. Kaip asiliukas liūdesiu susirgo – dainomis papuoštas filmukas vaikams apie asiliuko nuotykius. Linksmai sau gyveno asiliukas kol vieną dieną jo šeimininkai įsigijo sunkvežimį. Šeimininkai labai džiaugėsi sunkvežimiu, o štai asiliukas susirgo liūdesiu. Jis jautėsi nebereikalingas, kadangi sunkvežimis už jį atliko visus darbus. Tačiau greitai asiliukas vėl šypsojosi ir šokinėjo iš laimės. Kas padėjo asiliukui pasveikti sužinosite pažiūrėję ši filmuką.

2003 | 2018-07-24 | 3819

Kaip ir pirmajame FMA veiksmas vyksta alternatyviame pasaulyje, kuriame kai kurie žmonės moka vienus daiktus paversti kitais, ne tai ne burtai, o alchemija. O žmonės tai sugebantys vadinami ne burtininkais, o alchemikais, jie galima sakyti tobulesnė mūsų pasaulyje viduramžių alchemikų versija, skirtumas tas kad šio anime alchemikams puikiai sekasi vienus daiktus versti kitais.

Istorija sukasi apie brolius Elric'us, kurie klajoja po pasaulį ieškodami "rakto" kuris padėtų susigrąžinti prarastus kūnus, kuriuos prarado bandydami atgaivinti mirusią mamą.
Nors žmonių prikėlimas viena didžiausių alchemijos tabu ir niekam iki šiol nebuvo pavykę to atlikti, tačiau broliai Elric'ai pasikliaudami savo žiniomis, kurias įgijo per ne vienerius metus trukusius mokymus, nusprendė nepaisyti draudimų ir vistiek bandyti atgaivinti mylimą mamą. Deja jų bandymas baigėsi tragiškai, o kaip baudą už alchemijos tabu nepaisymą jie sumokėjo savo kūnais. Vyresnysis Edvardas prarado dešinę ranką ir kairiąja koją, o jaunėlis Alfonsas visą kūną, atrodytų kad po tokios tragedijos jiems jau viskas baigta, bet jie susilopė žaizdas ir iškeliavo į pasaulį kad susigražintų savo kūnus, o kad galėtų prieiti prie reikalingos informacijos Edvardas įstojo į valstybės alchemikų gretas, tačiau valstybės alchemiko duona atneša ne tik žinių bet ir nemažai bėdų, mat jie ieškodami tiesos aptinka ir tokių žinių kurios skirtos ne visiems. Taip po truputį broliai artinasi prie tiesos, kuri ne tik turi padėti jiems susigrąžinti kūnus, bet ir pakeis šalį.

Metalinis Alchemikas: Brolija (1 Sezonas) - Fullmetal Alchemist (Season 1) (2003)

2004 | 2017-06-09 | 7468

Aprašymas: Linksmuoliai Timonas ir Pumba pasakoja jiems žinomą Simbos istoriją. O juk jie žino daugiau…

2002 | 2017-06-09 | 4206

Aprašymas: Peliukas Stiuartas lekia savo mašinėle iš mokyklos ir staiga pamato sužeistą paukštę Margalo. Ją medžioja gigantiškas paukštis Falkonas. Tik didvyriškų Stiuarto pastangų dėka Margo išvengia mirties. Saugiausia vieta mieste – Litlių šeimos namai. Peliukas ir Margalo tampa geriausiais draugais. Bet staiga Margalo pradingsta, o kartu su ja ir Ponios Litl sužadėtuvių žiedas su deimantu. Visą Litlių šeimą įvykiai pribloškia. Stiuartas mano, kad paukštę pagrobė Falkonas, todėl kartu su kate Snoubele pradeda paukštės paiešką. Ieško jos visur, kol Snoubelės draugas Montė padeda išsiaiškinti, kur ji yra.

2016 | 2017-06-09 | 3871

Aprašymas: Sofija yra nuoširdi, labai smalsi, itin geros širdies ir mėgstanti skaityti mergaitė, gyvenanti vienoje našlaičių prieglaudoje. Vieną vėlų vakarą jos dėmesį nuo knygos atitraukė lauke pasigirdę keisti garsai. Nors Sofija žinojo, kad naktį nedera kelti kojos iš lovos, smalsumas nugalėjo. Prisiartinusi prie lango ir dirstelėjusi į užmigusį miestą, mergaitė sustingo iš siaubo: gatvėje ji pamatė didžiulį milžiną. Nors iš karto stryktelėjo atgal į lovą, jau buvo per vėlu: milžinas ją pastebėjo. Įsivaizduokite mergaitės nuostabą, supratus, jog milžinas visai ne toks baisus, koks atrodo. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir draugiškas. Priešingai kitiems milžinams, kurie yra baisūs, pikti ir, tiesą sakant, kartais netgi valgo mažus vaikus. Blogiausia, kad blogieji milžinai vis labiau skverbiasi į žmonių pasaulį. Sofija kartu su naujuoju draugu sutaria, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja į pavojingą, nuotykių kupiną žygį, užsibrėžę tikslą išvyti piktuosius milžinus ten, iš kur jie atkeliavo.

2030 | 2018-07-24 | 4190

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 4361

Aprašymas: Stivenas visata (angl. Steven universe) – animacinis serialas apie jauną berniuką, kuris perima savo mamos vietą brangakmenių komandoje, ginančių pasaulį nuo blogio.