Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 3643

Aprašymas: Aviukas Šonas ir jo draugai dažnai sukinėjasi aplink aviganį vardu Bitceris, kovoja su „blogiečių“ paršiukų trijule bei kitais fermos gyventojais.

2030 | 2018-07-24 | 3880

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2017 | 2018-07-24 | 3918

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (7 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2017)

2015 | 2017-06-09 | 3811

Aprašymas: Sucharevo bokšto paslapties herojai – paprasti vaikai berniukas Pėtia ir mergaitė Margo. Jie gyvena tolimoje praeityje Sucharevo bokšte, Maskvoje. Tais laikais bokšte veikė paslaptingojo magijos magistro Jakovo Briuso laboratorija. Buvo kalbama, kad per šį bokštą žmonės gali patekti į stebuklingus pasaulius, kur Pėtios ir Margo su mechaniniu draugu Kubeliu laukia nepaprasti nuotykiai.

2022 | 2017-06-09 | 3686

Linksmojo filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Paskambink man“ lokys labai norės pažiūrėti futbolo rungtynes, žinoma, Mašos norai, kaip visada, bus kitokie. Laimei, lokiui į galvą šaus idėja – išsiųsti mažąją išdykėlę žaisti į girią su telefonu – nenumatytiems atvejams. Tik lokys nepagalvos, jog jo omenyje turimi nenumatyti atvejai, gali ne visai sutapti su Mašos įsivaizduojamais. Epizode „Paskambink man“ mažoji nenuorama puikiai supras, jog pagalbos prašymais piktnaudžiauti nevalia.

1999 | 2017-06-09 | 3680

Aprašymas: Kalėdų išvakarėse animacinio filmo veikėjas elnias Robis iškeliavo į Šiaurės ašigalyje vykstančias kasmetines elnių lenktynes. Laimėtojas gauna teisę vadovauti paties Kalėdų senelio rogėms. Kažkada seniai Robio tėvas buvo absoliutus tų lenktynių nugalėtojas ir Kalėdų senelio numylėtinis. Dabar laikas Robiui parodyti, ką sugeba.

2030 | 2018-07-24 | 3623

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3990

Aprašymas: Aštuometis Eidžei puikiai išmano automobilius. Jis vairuoja senuką raudoną sunkvežimį Žybsnį. Žybsnis – geraširdis, ištikimas ir drąsus, jis gali transformuotis į lenktyninį automobilį. Nereikia nė sakyti, kad pašėlusios lenktynės yra Eidžei ir Žybsnio gyvenimo esmė! Berniukas su savo sunkvežimiu leidžiasi į daugybę nuotykių! Kai Žybsnis pasiverčia lenktyniniu automobiliu, pasikeičia ir jo vairuotojas – technikos išradimais apsikarstęs berniukas padeda Žybsniui kelio vingiuose. Jų miestelyje yra ir daugiau sunkvežimių, dauguma nusiteikę draugiškai, išskyrus mėlynąjį Krašerį, kuris vos tik pasitaiko proga, bando sukčiauti ir nuolat konkuruoja su Žybsniu ir jo vairuotoju Eidžei. Serialas skirtas pradinių klasių mokiniams, jame be pagrindinių herojų nuotykių taip pat gilinamasi į mokslo, technologijų, mokymosi, inžinerijos ir matematikos temas.

2030 | 2018-07-24 | 3391

Aprašymas: Padūkėliai marsupilamiai (pranc. Nos voisins les Marsupilamis) – Prancūzijos animacinis serialas. Prieš 60 metų dailininko Andrė Frankeno sukurti žvėriukai marsupilamiai atgyja nuotaikingame seriale. Tai nepaliaujamai savo kalba čiauškantys padarėliai geltonu, juodom dėmelėm taškuotu kailiu, didelėm smalsiom akim ir ilga kibia uodega, tampančia ir transporto priemone, ir ginklu, o kartais ir meškere. Gyventi šių padūkusių, beždžionėles primenančių padarėlių kaimynystėje – tikrai nenuobodu. Kiekviena keturių vaikų ir kiek pamišusio tėčio diena su marsupilamiais – vis naujas ir smagus nuotykis.

2008 | 2017-06-09 | 3706

Aprašymas: Milžiniškas plyšys kosmose ir laike pagimdo nerealių dydžių kosminį siaubą, kuris paskatina Žemės gyventojus susidomėti nauja, tačiau keista religija. Pasibjaurėjimą keliantis planetos dydžio ateivis paverčia robotą Frajų šios naujos religijos, skatinančios žmones palikti Žemę, popiežiumi. Nebelikus nė vieno žmogaus jų kelyje, robotai pasiruošę perimti mūsų planetos valdymą.

2000 | 2017-06-07 | 3731

Istorija Senas žaisliukas pasakoja apie mergaitę ir jos draugystę su žaislais. Vaikystėje ji turėjo savo mėgstamą žaisliuką meškiuką, kuris jai buvo kaip draugas, bet vėliau žaislai keitėsi ir žaisliukas liko be šeimininkės. Tačiau kartą mergaitei suspaudė širdį ir ji prisiminė savo seną žaisliuką. Filmukas parodo vaikams, kad senas žaislas gali būti daug mielesnis už daugelį naujų.

2000 | 2017-06-09 | 4788

Aprašymas: Išdidus ir įžūlus imperatorius Kuzco, atleidęs įtartiną savo pavaduotoją Yzmą, nusprendžia gimtadienio proga sau pasidovanoti vandens atrakcionų parką, kurio pastatymui reikėtų nugriauti vieną iš jo karalystės kaimelių. Yzma rezga planus, kaip nugalabyti imperatorių ir susigrąžinti valdžią į savo rankas. Tačiau jos parankinio Kronko dėka, Kuzco yra paverčiamas į lamą ir papuola pas Pachą, nuoširdų kaimietį, gyvenantį būsimojo vandens parko teritorijoje. Pacha pasiūlo imperatoriui padėti sugrįžti į sostą su sąlyga, kad jis persigalvos ir statys savo pramogų parką kitoje vietoje.

2030 | 2018-07-24 | 3328

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 3519

Aprašymas: Iksmenai (angl. Marvel Anime: X-Men) – žmonės, turintys nepaprastų įgimtų galių. Vieni mato ateitį ir skaito mintis, kiti gali sukelti gaisrą ar audrą, treti vaikšto kiauriai sienas. Paprasti mirtingieji bijo mutantų.

2000 | 2017-06-07 | 3713

Filmukas Savo noru pasakoja apie virėją ir jo geriausią draugą katiną. Virėjas dirba laive, o katinas ten vis ką nors iškrečia. Tačiau draugai visada lieka kartu. Istorija šmaikšti ir pilna išdaigų. Prajuokins kiekvieną žiūrintį. Tai smagus filmukas ir vaikams ir tėveliams. Daug veiksmo ir netikėtų įvykių, smagi muzika ir nuotykiai. Animacinis filmukas Savo noru pralinksmins kiekvieną vaiką. Iš šios istorijos galima pasimokyti, kaip reikia saugoti ir mylėti savo draugus.

2000 | 2017-06-07 | 3650

„Linksmoji karuselė“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pradžioja pasakojama apie karvę ir varliuką, kuris vis bando papasakoti karvei, kas būtų, jei jis taptų žalas. Vėliau pasakojama apie storą, baltažandį žiurkėną. Visi miško gyventojai stebisi,koks žiurkėnas išpuikęs ir teigia, jog žiemą jo lauks nemalonumai už tokią puikybę.Trečiojoje dalyje pasakojama apie mažą seneliuką,kuris buvo toks nedidukas,jog prilygo visiems vabzdžiams. Apie senelio linksmybes ir juoką pamatysite šiame filmuke, kuris pamoko tikrųjų gyvenimo vertybių.