Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4696

Aprašymas: Titanų medžioklė (angl. Attack on Titan) – Japonijos animacinis serialas. Erenas nori pamatyti platųjį pasaulį, tačiau prieš šimtmetį žmonijos patirtas siaubas neleis išsipildyti šiai vilčiai. Titanai- didžiuliai intelektu nepasižymintys padarai, kurių vienintelis tikslas yra ryti žmones, kartą jau beveik išnaikino populiaciją. Tačiau šioji nepasidavė ir jos likučiai pasatatė 50 metrų aukščio Sieną, kurios įveikti negalėjo niekas… iki šiol. Kaip iš niekur išdygęs Kolosas pralaužė vartus, o užplūdę Titanai Ereno akyse gyvą surijo jo motiną. Apimtas žvėriško įtūžio vaikas prisiekia atkeršysiąs. Taip prasideda Ereno, jo įseserės Mikasos bei ištikimo draugo Armino kova už žmonijos išlikimą. N-16

1977 | 2017-05-31 | 4272

История большой мечты о больших полетах. Летчик «малой авиации» по прозвищу Мимино мечтает о штурвале настоящего большого лайнера. Только получив этот самый штурвал, он почему-то совсем не счастлив...

---

Pilot Mimino works at small local airlines in Georgia, flying helicopters between small villages. He dreams of piloting large international airlines aircrafts, so he goes to Moscow for refresher courses. There in a hotel he meets truck driver Rubik from Armenia who is given a place in that hotel by mistake, and they have a lot of adventures in Moscow.

Mimino / Мимино -  (1977)

2000 | 2017-06-07 | 3656

Skirtinguose pasaulio šalyse gyveno Šeši Jonai, šeši kapitonai. Visi labai mylėjo jūra. Valtį vadino laiveliu. Šiltą vasaros rytą maža mergaitė išėjo pasivaikščioti. Ir nutarė ji nupiešti vasarą. Bet pasibaigė spalvos paletėje. Ir sutiko mergaitė Jonus iš skirtingų šalių, kurie atskubėjo jai į pagalbą. Draugystei nebaisi jokia bėda.

2030 | 2018-07-24 | 3806

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1989 | 2017-06-09 | 3906

Aprašymas: Jei patiko “Vienas namuose”, tai patiks ir ši smagi istorija, kurią sukūrė tas pats scenaristas Johnas Hughesas ir kuriame vaidina tas pats įžymusis komikas Johnas Candy, be kurio neapsiėjo ir “Broliai Bliuzai” bei “Nevykusios atostogos”. Taip pat vaidina ir pats Macaulay Culkinas. Čia jis – vienas iš trijų vaikučių, kurių prižiūrėti atvyksta nieko baisaus neįtariantis dručkis jų dėdė Bakas.

2022 | 2017-06-09 | 3776

„Kibkit žuvelės” - lokys susiruošia pažvejoti, bet mažoji Maša turi kitų planų. Nenuorama nuolat trukdo lokiui pasinerti į išsvajotąją žvejybą. Kokių išdaigų prisigalvos Maša? Serijoje „Kibkit žuvelės” mažieji žiūrovai ir jų tėveliai sužinos, ar pavyks pagaliau lokiui sužvejoti savo svajonių žuvelę.

2021 | 2017-06-09 | 3987

Devintas Tomo ir Džerio sezonas prasidės nuostabiai gražia istorija. Ir vėl pamatysime koks nepakartojamas herojus yra peliukas Džeris. Šį kartą jis sutiks mažą dailų ančiuką. Jis toks nelaimingas nes jaučiasi be galo negražus. Kilniajam peliukui teks sunki užduotis - įtikinti ančiuką jog jis gražus ir visai nebūtina lysti tiesiai katinui į nasrus. Tomo ir Džerio animacija visai šeimai suteiks gerų akimirkų juk veikėjai tokie išraiškingi ir savaip žavūs. Kitose sezono serijose taip pat sutiksite šį ančiuką veikėjai virs kovotojais su špagomis bei patirs kitų įvairių nuotykių.

2030 | 2018-07-24 | 3513

Aprašymas: Garsieji žvaigždžių karai persikelia į animacinį serialą, kuris atskleis iki šiol nežinotus herojų nuotykius. Serialo veiksmas vyksta tarp trečiojo ir ketvirtojo „Žvaigždžių karų“ epizodų – praėjus keturiolikai metų po didžiojo žlugimo, imperija bando stiprinti pajėgas, medžioja paskutinius džedajus. Sukilusių maištininkų grupė susivienija baimę keliančiame erdvėlaivyje, vadinamame Vaiduokliu, ir ima planuoti operacijas, nukreiptas į imperatorišką įgulą. Kovos beribėje visatoje žada daug nuotykių!

2009 | 2017-06-09 | 3463

Aprašymas: Planetoje Abel žmonės koegzistuoja kartu su robotais. Vieną dieną šią planetą pabando užgrobti paslaptingas keleivis be bilieto iš transportinio laivo, tačiau ji aptinka Apollo (Hayato Ichihara), robotas, kuris atrodo kaip žmogus; ir Mikaru (Aya Ueto), žmogus, kuris atrodo kaip robotas. Keleivis be bilieto su savimi turėjo atmintinies mikroschemą, kurioje įrašyta moderniausia maskavimo programinė įranga – slapta OS pavadinimu „Šifras“. Apollo įdomumo dėlei pasiimą „Šifro“ atmintinę, net nenutuokdamas, į ką jis įsitraukia. Netikėtai jis pradeda keistai elgtis, tačiau Miharu nė nenutuokia, kas negerai su juo, ir kad už viso to slypi „Šifras“.

2000 | 2017-06-07 | 3641

Filmukas Pirmasis smuikas. Pasakojimas apie jaunąjį smuikininką, kuris sunkiai mokėsi ir tingėjo groti ir mokytis natas. Vis kaltindavo savo šešėlį. Ir nusprendė mažylis geriau eiti į mišką linksmintis. Bet miške dirba ir drugeliai ir bitutės, tai tinginys niekur nerado sau kompanijos. Filmukas vaikams apie tai, kad tingėti nėra kada reikia darbuotis :)

2000 | 2017-06-07 | 3452

Medžioklinis šautuvas – pasaka pokštas vaikams apie kiškio narsą. Ši senoji animacija pasakoja kaip lapė perima kiškių namus, o tuo tarpu į mišką užklysta jaunas medžiotojas. Gudrusis kiškis perima medžioklinį šautuvą ir atgauna namus. Galite žiūrėti lietuviškai, kas nutinka, kai visi miško gyventojai sužino, jog šautuvas neužtaisytas. Medžioklinis šautuvas ir kiškio drąsa išgelbsti visą kiškių giminę.

2000 | 2017-06-07 | 3602

„Čia ne apie mane“ – įdomus filmukas vaikams, kuriame pasakojama apie verkiantį mažylį. Vis dėlto pavyksta jį nuraminti. O laikui bėgant mažylis tampa berniuku išdykėliu. Jis krečia išdaigas ir netgi pradeda lupikauti. Taip jis ir vyru tampa. Laiko nemažai praeina, tačiau galiausiai tenka pasimokyti, kad blogi darbai blogai ir baigiasi.

2006 | 2017-06-09 | 4690

Aprašymas: Lukas Niklis – nerangus drovus dešimtmetis berniukas, neturintis draugų,kaimynų pajuokos objektas. Savo pyktį ir nusivylimą Lukas išlieja namo kieme kankindamas bejėges skruzdėles. „Skruzdėlių Išminčius“ sukuria slaptą gėrimą, kurio paragavęs Lukas susitraukia iki skruzdėlės dydžio. Padedamas geraširdės skruzdėlės Hovos, Lukas turi išmokti būti skruzdėle. Tik priimtas skruzdėlių bendruomenės jis galės tikėtis vėl atgauti savo įprastinį dydį.

2030 | 2018-07-24 | 3503

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

1998 | 2017-06-09 | 3776

Donald Duck Lucky day išleistas 1939 m.