Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1958 | 2017-06-08 | 3623

Senosios animacijos filmukas Grybukas stogiukas. Filmukas apie skruzdę, kuri neskubėjo namo nors ir artėjo dideli debesys. Ir prasidėjo didelis lietus ir perkūnija. Skruzdė pasislepė po grybuku, čia atėjo ir drugelis ir pelytė pasislėpti po grybuku. Čia atėjo ir kiti žvėreliai. Kai pasibaigė audra žvereliai grybukui dėkojo, o grybukas atsakė, kad nuo audros juos gera širdis užstojo, nuo priešo - nuoširdi draugystė saugojo.

2000 | 2017-06-07 | 3846

Filmukas Liūtas iš karuselės nukels vaikus į stebuklingą pasakų pasaulį kur spalvingos pievos ir gražūs vaizdai bei stebuklingos karuselės. Čia nėra nieko neįmanomo gyvūnai iš karuselės gali kalbėti ir būti gerais vaikų draugais. Mažuosius sužavės švelnios dainelės ir muzika. Neįtikėtina draugystė su liūtu. Nepakartojama istorija Liūtas iš karuselės paskatins vaikus savjoti ir tikėti stebuklais. Šis mielas filmukas patiks visai šeimai.

1992 | 2017-06-09 | 4102

Aprašymas: Turbūt nėra vaiko, kuris nepažinotų inspektoriaus Gadžeto. Tai kadaise apsaugos darbuotoju dirbęs Džonas Braunas, kuris siekdamas tapti policininku buvo sunkiai sužeistas kibervagišiaus, o apsauginio bosė jį, Gadžetą, išgelbėjo paversdama kiberpolicininku – robotu inspektoriumi. Šiame animaciniame filme, nominuotame prestižiniam Emmy apdovanojimui, inspektorius Gadžetas užsimoja išgelbėti Kalėdas!

1998 | 2017-06-09 | 3514

Donald Duck Fire chief išleistas 1940 m.

2011 | 2017-06-09 | 4014

Aprašymas: Tai originali danų animacinė komedija visai šeimai, sukurta pagal sėkmingiausio danų rašytojo vaikams Ole Lundo Kirkegaardo knygą. Filmo centre – jaunasis Viktoras, kurio gyvenimą vis apsunkina už jį gerokai vyresnis padauža. Kai Viktoras nusprendžia dalyvauti talentų šou ir pasirodyti į miestą atvažiavusiame cirke, jo nekenčiantis berniūkštis ima kurpti keršto planą. Kaip išsisuks šmaikštus ir geraširdis Viktoras?

1998 | 2017-06-09 | 3734

Donald Duck Grand Canyonscope išleistas 1954 m.

2030 | 2018-07-24 | 3438

Aprašymas: Kaukė (angl. The Mask) – JAV animacinis serialas. Po nerealiai nesėkmingos dienos – būna dienų lyg tyčia – banko tarnautojas Stenlis randa kaukę. Jis tiki, kad tai gali pakeisti jo likimą, bet tikrovė pranoko visus lūkesčius. Iš kuklaus paprasto žmogaus jis pavirto nesunaikinamu herojumi. Pasikeitė jo išvaizda, jėga ir galimybės. Dabar jis gali įgyvendinti nerealiausias savo fantazijas. Jis sugeba įspėti slapčiausius žmonių įgeidžius ir gali išpildyti bet kokį norą.

2000 | 2017-06-09 | 3630

Smurfas raganius – šauni lietuviškai įgarsinta animacinė istorija apie vaikų pamėgtus mažuosius padarėlius. Šį kartą piktąjam Gargameliui pavyksta sučiupti tris iš jų. Bet šiems personažams sekasi ir jie pasprunka. Ir vėl šie herojai susiruoš į ilgą kelionę. Dabar jie keliaus pas smurfą raganių. Vaikus sudomins kas gi tas naujasis smurfas. Neapsieisime be netikėtumų. Ir vėl gerieji žmogeliukai pateks į pavojų.Smurfas raganius – neįtikėtinai intriguojanti serija mažiesiems.

2000 | 2017-06-07 | 3507

Naujametinės eglutės šventė tai nuotaikingas naujametinis filmukas. Kalėdų senelis moko, kad per šią šventę, būtinai kažkas nutinka. Vania ir Liusa tikėjo, kad bet koks tą naktį sugalvotas noras išsipildo, tad jie paprašo Kalėdų senelio dovanų, kurias jis su malonumu atgabena vaikams. Tačiau, jam reikia apkeliauti visą pasaulį ir apdovanoti džiunglių, bei miško gyvūnus. Kaip Seneliui sekėsi pildyti vaikų svajones išvysite šiame nuotykių nestokojančiame, be galo linksmame filmuke.

2000 | 2017-06-07 | 4036

Lietuviškai titruotame senosios animacijos filmuke „Tigriukas arbatinuke“ sukurtame pagal anglų rašytojos istoriją, vaikai pamatys, kaip kartą vienai gražiai šeimynai, labai mėgstančiai arbatą nutiks neįtikėtinas dalykas. Jų mylimame arbatinuke su gėlytėmis apsigyvena tikras tigriukas. Šeima pasipiktinus – kaip gi jiems dabar gerti arbatą? Visi grasindami ir šaukdami bando išvaryti tigriuką ir tik mažoji dukrelė supranta, jog paprašyti gražiai ir švelniai. Filmukas „Tigriukas arbatinuke“ moko jog daug daugiau galima pasiekti mandagumu ir kantrybe, nei piktumu, grasinimais ir šauksmais.

2016 | 2017-06-09 | 3553

Aprašymas: Zootropolyje nėra žmonių – tai civilizuotas gyvūnų miestas! Čia visi vaikšto ant dviejų kojų, dėvi drabužius ir ypač seka naujausias mados tendencijas bei, žinoma, naudojasi šiuolaikinėmis technologijomis. Be to, netgi prigimtiniai priešai, pavyzdžiui zuikis ir lapė, čia turi elgtis civilizuotai – laikytis taisyklių ir nesipykti. Žavinga ir visuomet gerai nusiteikusi kiškutė Džiudi – Zootropolyje naujokė ir ką tik įsidarbino policijos nuovadoje. Sutramdyti gerokai už save didesnius gyvūnus kartais būna labai sunku, bet Džiudi – narsi, todėl iššūkių nebijo. Vienas tų iššūkių – dingusios ūdros byla. Išspręsti šią bylą Džiudė turi vos 48 valandas ir… netikėtą pagalbininką – sukčių menininką lapiną Niką! Nors ir nerandantys bendros kalbos jiedu kibs į mįslingą dingimo istoriją ir leisis į juokingą ir nuotykių kupiną kelionę po margas Zootropolio gatves…

2015 | 2017-06-09 | 4195

Aprašymas: Lario brolis Garis atvyksta į miestą parduoti save vairuojančias mašinas. Tačiau kai dėl šių automobilių iškyla problemų, „karštų ratų“ komandai tenka parodyti savo įgūdžius.

2000 | 2017-06-07 | 3510

Animaciniame filme „Linksmo istorijos“ vaikai ir jų tėveliai išvys du pasakojimus. Pirmasis apie ančiuko ir viščiuko draugystę, kuri primins, jog reikia galvoti savo galvą, o ne kartoti visas draugo idėjas, kad ir kokios smagios ir įdomios jos būtų. Antroji istorija apie tris kačiukus, pamokys jog kartais išdykaujant smagu pasijausti kitokiu, bet visuomet smagiausia grįžti į savo kailį. Filmuke „Linksmos istorijos“ žiūrovams rodomi pasakojimai yra ne tik linksmi bei smagūs, bet ir pamokantys.

2030 | 2018-07-24 | 4247

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2030 | 2018-07-24 | 3788

Aprašymas: Jau ne vieną dešimtmetį katinas Tomas ir peliukas Džeris juokina viso pasaulio vaikus, bei jų tėvelius. Nenutrūkstamos dviejų šmaikščių personažų lenktynės tapo animacinių filmukų klasikos šedevru. Simpatiškas katinas ir linksmas peliukas niekuomet nepavargs lenktyniauti, bet ištikus bėdai jie visuomet yra pasiruošę išgelbėti vienas kitą. Tomas ir Džeris filmukai, pilna animacijos kolekcija.

2013 | 2017-06-09 | 3885

Aprašymas: Karalaitė Vasilisa atsisakė tekėti, todėl įpykęs jos tėvas karalius pareiškė sutuoksiąs ją su pirmu pasitaikiusiu. Vos jam ištarus šiuos žodžius, tarsi iš dangaus nukrinta Ivanas. Karalius laikosi savo žodžio ir jaunieji sutuokiami. Prabėga keleri metai, caraitis Ivanas pluša stiprindamas karalystės sienas, planuodamas gynybą, o jo žmona Vasilisa, likusi namie viena, nuobodžiauja. Karalius labai trokšta anūkų, tad sumano įnešti šiek tiek įvairumo į nuobodžią dukters santuoką ir suorganizuoja Vasilisos pagrobimą. Karalaitė gauna išsvajotus nuotykius, o Ivanas turi nusigręžti nuo darbų. Jis drauge su geriausiu bičiuliu pilku vilku leidžiasi ieškoti savo žmonos.