Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3553

Tai dar viena įdomi „Nu, pogodi!“ serija. Joje pamatysite, kaip vilkas užsuks į svečius pas kiškį. Paskui nuotykiai persikels į miesto gatvę. Na, o vėliau piktasis vilkas bandys įgyvendinti savo klastingas užmačias. Abejingų nepaliekantis „Na, Palauk!“ filmukas vaikams online – puiki pramoga. Šioje serijoje netgi išvysime robotų, tad nuobodu tikrai nebus.

2005 | 2017-06-09 | 3483

Aprašymas: Kiekvienais metais Pelenė rengia puotą ir kviečia įvairius svečius. Tarp svečių yra ir šuniukas Skrafis šioje stebuklingoje puotoje. Skrafiui nerūpi šokiai ir linksmybės, jis siekia išsiaiškinti vieną painų dalyką…

2000 | 2017-06-07 | 3567

Mama. Kiek daug telpa į šitą žodį. Kas kiekvienam vaikui vaikystėje svarbiausia, kas gelbsti ir užstoja, kas paguodžia,sušildo ir apsaugo? Žinoma, kad - mama. Šiltas ir nuotaikingas animacinis filmukas ,,Mama", pasakoja apie saugų ir šiltą vaiko pasaulį, kai šalia yra mama. Tiek vaikams, tiek jų tėveliams skirtas pasakojimas apie mamos rūpestį ir stebuklingą vaikystės pasaulį. Svajonių ir vilčių metas, šiltame pasakojime ,,Mama".

2030 | 2018-07-24 | 3835

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

1949 | 2017-11-07 | 4103

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis „netikras“. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

1969 | 2018-07-24 | 12726

Vienas įdomiausių filmukų Batuotas katinas tai istorija Šarlio Pero pasakos motyvais. Filmukas apie katiną ir nepaliaujamus jo nuotykius. Gyveno karalius ir turėjo dukrą princesę. Ir užsimanė pats Liuciferis vesti karaliaus dukterį. Batuotas katinas kaip tikras džentelmenas gelbėjo princesę nuo pabaisos, o taip pat supažindino ją su savo draugu berniuku Kalava. Vėliau kai Liuciferis buvo nugalėtas, Princesė su princu šventė vestuves.

---

Бедный юноша Пьер и принцесса Роза полюбили друг друга, но на их пути множество преград, и самая опасная из них — злой, ужасный Люцифер, всемогущий волшебник, властитель Ада, решивший жениться на красавице! 

Хорошо, что у Пьера и Розы нашелся настоящий друг, веселый и находчивый, хитрый и храбрый кот Перро. Никто и ничто не может I помешать ему, разве что преследующие его коты-наемные убийцы…

Batuotas katinas / Кот в сапогах - Nagagutsu o haita neko (1969)

1973 | 2017-06-09 | 3855

Aprašymas: Šervudo miškų plėšikas Robinas Hudas su kitais narsuoliais plėšia turtuolius, gėrybes atiduoda Notingamo miesto nepasiturintiems. Tik šiame animaciniame filme istorija šiek tiek kitokia, nes šioje Disnėjaus versijoje pagrindinis veikėjas yra lapinas, jo ištikimas draugas Mažasis Džonas – nuotaikingas meškinas, princas Džonas – išdidus liūtas, seras Hisas – gyvatė, o Notingamo šerifas – paslaptingas vilkas. Puiki animacija ne tik vaikams, bet ir tėveliams atskleis gražiausias vertybes ir įdomiausius nuotykius bei kovas Šervudo miškuose. Ši juosta už nuostabią muziką buvo nominuota Oskarui.

2015 | 2017-06-09 | 4244

Aprašymas: Magiškos vidurinės mokyklos mokinės atsiduria stebuklų šalyje prieš pat Širdžių Karalienės gimtadienį. Stebuklų šalies vidurinėje jos sutinka žavinguosius Raudonąjį ir Baltąjį Valetus, tačiau mokyklą valdo sukta ir niekšinga Džokerė, kuri daro viską, kad sutrukdytų mergaitėms baigti jos prižiūrimą stebuklų šalies vidurinę. Ši demoniškais juokdario atributais išsipuoši gražuolė rezga baisiai pavojingus planus. Ar draugėms pavyks ją nugalėti?

2009 | 2017-06-09 | 3953

Aprašymas: Kažkurioje magiškoje gurmanų šalyje oras keičiasi 3 kartus per dieną – pusryčiams, pietums ir vakarienei. Gyventojams nereikia kulniuoti į parduotuvę, nes ten lyja sulčių ir sriubos lietūs, krenta bulvių košės, želė ir ledų sniegas, o galingiau pūstelėjęs vėjas atneša gardžių mėsainių. Unikalios privilegijos pavirsta milžiniškomis problemomis, kai iš dangaus nukritęs masyvus blynas užbarikaduoja mokyklą, agurkai sugriauna namų stogus, pomidorinių spagečių suniokoja gatves, o mėsos kukulių kruša nepalieka ramybėje nepasotinamu godumu apsvaigusių žmonių.

2000 | 2017-06-07 | 3729

Kubikas ir Tobikas - linksmas filmukas apie darželyje vykstančias peštynes dėl išmėtytų kubikų. Šuniukas, katinas, ožiukas ir ančiukas nepasidalina kubikais, ant kurių nupieštos jų kūno dalys. Nesąžiningas katinas pasisavina tris kubikus ir tik vieną kubiką palieka šuniukui, ožiukui ir ančiukui. Šie susivieniję kubikus atgauna iš katino ir vėl pradeda jais dalytis, kol galiausiai laimi draugystė ir kubikai atitenka visiems. Ši istorija parodo, kad svarbiausia yra viskuo dalintis ir būti draugiškiems.

2030 | 2018-07-24 | 3260

Aprašymas: Didžiąją savo gyvenimo dalį buvęs įkalintas, berniukas, vardu Aladinas, pradeda tyrinėti pasaulį. Jo geriausias draugas yra džinas Ugo. Netrukus Aladinas supranta esąs magas, kuris turi pasirenkti karalius, kurie laikysis teisingo kelio ir kovos prieš tuos, kurie nori jį sunaikinti.

2007 | 2017-06-09 | 3829

Aprašymas: Simpsonų šeimos galva netyčia į upę išleidžia didžiulį kiekį radioaktyvių atliekų ir po to turi sustabdyti grėsmingą ekologinę katastrofą.

2005 | 2017-06-09 | 3861

Aprašymas: Liūtas Aleksas yra tikras didmiesčio zoologijos sodo, įsikūrusio Niujorko Centriniame parke, karalius. Kartu su geriausiais draugais – zebru Marčiu, žirafa Melmanu ir begemote Glorija – jis visą laiką mėgavosi palaimingu gyvenimu, kur kiekvieną dieną jiems buvo garantuoti sotūs pietūs, o jų pasirodymų sužavėta publika keldavo griausmingas ovacijas. Tačiau vieną dieną zebrą Martį apėmė negyvuliškas smalsumas – kas gi vyksta už aukštos zoologijos sodo tvoros? Netrukus, padedant išradingiems pingvinams, jam pavyksta pasprukti. Iš tiesų Martis nenori visam laikui skirtis su draugais. Jis tik akies krašteliu žvilgtels, kaip atrodo ta laisvė, ir tučtuojau sugrįš! Tačiau viskas susiklosto ne taip, kaip buvo planuota… Išvydę, kad dingo jų draugas, Aleksas, Melmanas ir Glorija nutaria sekti zebro pėdomis, bet, vos pasirodžiusius gatvėje, bičiulius sugauna ir patupdo į narvus. Kas dabar bus? Ar jie kada nors išvys nenuoramą Martį? Anksčiau nei tikėjosi! Pasirodo, visi keturi draugai dabar laivu plaukia į karštos Afrikos džiungles. Štai kur pati geriausia proga patirti tikrą laukinės laisvės skonį! Tačiau netikėtumai dar tik prasideda. Laivui patyrus katastrofą, Aleksas, Martis, Melmanas ir Glorija atsiduria egzotiškoje Madagaskaro saloje. Dabar šiems išlepintiems niujorkiečiams teks išmokti gyventi ne pagal didmiesčio, o tikrų tikriausių džiunglių įstatymus ir išlikti tarp daugybės keistų, ne visada tik draugiškai nusiteikusių padarų…

2030 | 2018-07-24 | 3181

Aprašymas: Kovotojas Reksas (angl. Generator Rex) – JAV animacinis serialas. Reksas yra penkiolikmetis paauglys, turintis įvairių biomechaninių savybių ir galių. Jis naudoja savo unikalius gebėjimus sustabdyti ir išgydyti nekontroliuojamus monstrus.

2030 | 2018-07-24 | 3290

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2022 | 2017-06-09 | 3561

Animaciniame filmuke „Dvi prieš vieną“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai pamatys net dvi Mašas, tiksliau – Mašą ir jos sesutę Dašą. Visi žino, kaip viena Maša sugeba sujaukti lokio namus, reikia tik įsivaizduoti, ko gali pridaryti dvi tokios mergaitės. Serijoje „Dvi prieš vieną“ lokys supras, kad varvantis stogas tai ne blogiausia, kas jam galėjo nutikti.

2030 | 2018-07-24 | 4400

Aprašymas: Blogiukui Henriui (angl. Horrid Henry) gyvenimas – nesąžiningas! Jis jaučia, kad pasaulis prieš jį nusistatęs ir jis nuolat kariauja su suaugusiais. Kaip ir kiekvienas užsispyręs berniukas jis – ryžtingas, jo niekas nesulaikys ir jis niekada nepripažins pralaimėjimo.