Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3638

Donald Duck Up a Tree išleistas 1955 m.

2000 | 2017-06-07 | 3650

Šis senosios animacijos filmukas Medžiotojo sapnas nukels vaikus į nuostabų mišką. Čia vyksta tikri stebuklai medžiotojas taps mažu žmogeliuku ir galės pamatyti visus gyvūnus iš arti. Kokius gyvūnus medžiotojas sutiks ir ką gi jie nuveiks drauge ? Ši istorija apie medžiotojo sapną patiks ir berniukams ir jų tėveliams. Pasaka pamoko vaikus kad reikia rūpintis gyvūnais ir jų neskriausti.

2010 | 2017-06-09 | 4093

Aprašymas: Atlaisvinkite vietos trečiajai nepakartojamai juokingos trilogijos daliai, kurios veiksmas vyks atviroje erdvėje. Dar kartą „Šeimos bičo“ šeimynėle keliaus labai toli, peržengs gero skonio ribas, kad pristatytų jums nuostabią mokslinės fantastikos stiliaus parodiją pripildytą subtilaus jumoro, temą atitinkančios animacijos ir žinoma laimingą pabaigą. Taigi, pasirenkite susipažinti su šviesesniąja tamsos puse drauge su Peteriu Solo, Chrisu Skywalkeriu, Princess Lois, Stewie Vaderiu ir keliais naujais veidais, kurie jus nustebins. Tegu juokas niekuomet jūsų neapleidžia.

2000 | 2017-06-07 | 4033

„Tai nutiko žiemą“ - tai senosios rusų animacijos filumas apie medžiotoją, kuris kartą nusprendė išeiti į mišką,kuris namuose paliko savo šautuvą. Ir štai netikėtai vyruką užpuola būrys vilkų, kurie nori ši suėsti, o paskui jam tenka susidurti ir su pačiu lokiu. Šis smagus pasakojimas ne tik moko, jog neretai užmirštame tai, kas svarbiausia, bet ir leidžia suprasti, jog kartais turime atsisakyti smurto.

1988 | 2017-06-09 | 3917

Aprašymas: Antinas Dafis, kartu su savo bičiuliais, atidaro detektyvų agentūrą ir tiria antgamtinius reiškinius.

2030 | 2018-07-24 | 3337

Aprašymas: Šis pasaulis susideda iš dviejų tartum veidrodis atsispindinčių dimensijų. Pirmajame Assiah pasaulyje gyvena žmonės. Antrasis pasaulis, Gehenna, priklauso demonams. Paprastai, kelionės ir bet koks kontaktas tarp šių pasaulių yra neįmanomas. Kaip bebūtų, demonai gali pereiti į žmonių pasaulį apsėsdami bet ką, kas jame egzistuoja. Šėtonas – galingiausias demonų valdovas. Visgi, yra vienas jam būtinas dalykas, egzistuojantis tik žmonių pasaulyje, ir vienintelis jį pajėgiantis sutvardyti! Šiai misijai jis sukūrė Rin – jo ir žmogaus moteries sūnų. Bet ar sūnus sutiks su jo planais? O galbūt jis taps kuo kitu..? Egzorcistu?

2030 | 2018-07-24 | 4453

Aprašymas: Keista šeimynėlė (angl. Fairly OddParents) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Timis yra 10-ies metų berniukas, kuris nori tobulo gyvenimo. Deja, jis turi tėvus, kurie dirba visą laiką ir dažnai nepaiso savo norų. Šalia jo yra jo nuolatiniai kompanionai, jo krikštatėviai Cosmo ir Vanda…

2008 | 2017-06-09 | 3804

Aprašymas: Nuostabioje karalystėje gyvena šimtai trapių fėjų drugelių sparnais. Kartą blogoji fėja karalienės palydovė Hena įbruka karalystės valdovei nuodų. Geroji fėja Mariposa žino, kad jei karalienė mirs – užges visi jų šalies žibintai ir skraiduoles užpuls naikintojai. Todėl Mariposa kartu su draugėmis Reina ir Reila turi surasti priešnuodį, kuris išgelbėtų fėjų karalienę ir visą karalystę. Gražuolėms fėjoms padės žavus karalienės sūnus Karlosas.

2022 | 2017-06-09 | 3963

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

2030 | 2018-07-24 | 3615

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3552

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2011 | 2017-06-09 | 6797

Aprašymas: Monstrų vidurinėje – Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena. Toralei, keršydama už tai, kad nebuvo pakviesta į gimtadienį, į mokyklą atsiunčia Drakulauros buvusį vaikiną Valentiną. Nors sukaktuvininkė prisipažįsta įsimylėjusi Klodą, Valentinas užkeikia ją, kad galėtų sudraskyti jai širdį ir sugadinti gimtadienį. Pamatęs naują Drakulauros susižavėjimo objektą, Klodas ima pavydėti, todėl jam į pagalbą atskuba Kupidonė, tačiau jos strėlės įsminga ne ten, kur planuota. Viskas susimaišo! Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena tampa visai kuo kitu nei planuota!

2000 | 2017-06-07 | 3616

„Strėlė skrenda į pasaką“ – tai pasaka apie berniuką Vovą, kuris kartu su draugais išsiruošia į stebuklingą mišką. Jame berniukas nori surasti savo sesutės meškiną Lepečkojį, nes šis sedėdamas Vovos sukonstruotame lėktuve netikėtai pradingsta miško tankmėje. Šis animac. filmukas parodo, kokia turi būti nuoširdi draugystė ir kaip gera šalia turėti ištikimą draugą.

2000 | 2017-06-07 | 3790

Senoji animacija visada nudžiugina. Filmukas vaikams „Visai nebaisu“ – ne išimtis. Jame pasakojama apie baubus. Skraido jie sau ir pamato du berniukus. Šiame filmuke išvysite, kaip baubai vis bando išgąsdinti. Tris kartus gąsdina baubai vaikus ir nepasiekia savo. O kaip du broliai pasveikina mamą, kokių gražių gėlių puokštę jai dovanoja, taip pat rodoma šiame senosios animacijos šedevre.

2000 | 2017-06-07 | 4173

Senoji animacija Laivelis – tai istorija vaikams apie draugystę, kurią galite žiūrėti online lietuviškai. Keturi draugai: Viščiukas, Peliukas, Skruzdėliukas ir Vikšriukas leidžiasi į kelionę laiveliu kartu su Varliuku. Netikėtai kilus audrai, Varliukas su Viščiuku atsiskiria. Viskam nurimus draugai vėl susitinka bei susiduria su nauja grėsme. Filmuko veikėjas Varliukas visus išgelbsti ir įsižiebia nauja stipri draugystė.