Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1995 | 2018-07-24 | 13010

Aprašymas: Tai dvyliktasis Drakonų kova Z filmas.

Drakonų kova Z: Susitapatinimas atgimsta - Dragon Ball Z: Fusion Reborn (1995)

2030 | 2018-07-24 | 3082

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 3664

„Šiaudinis veršelis“ – tai įdomi pasaka vaikams, kurioje vyrauja tikroviška gamtos muzika, vaizduojami įvairūs žvėreliai ir žvėrys (kiškis, lokys ir pan.). Visgi filmuke neapsieinama be liūdnos nuotaikos, atsiradusios dėl pavogto gaidelio. Be to, atsiskleidžia lapės gudrumas bei mergaitės ir jos senelio gailestingumas. Apskritai ši pasaka pamoko, jog reikia laikytis savo žodžio.

2005 | 2017-06-09 | 7675

Aprašymas: Jaunasis Viktoras perkeliamas į požeminį mirusiųjų pasaulį, kur paslaptingai veda Mirusią nuotaką. Tuo metu tikroji jo sužadėtinė Viktorija nuliūdusi jo laukia gyvųjų pasaulyje. Nors mirusiųjų žemėje gyvenimas yra daug spalvingesnis nei jo griežtas auklėjimas, Viktoras suvokia, kad čia nėra nieko, dėl ko galėtų atsisakyti savo tikrosios meilės…

2030 | 2018-07-24 | 2936

Aprašymas: Baikščiajai Yuri nuolat nesiseka. Šeštos klasės mokslų metų pradžia jai suteikė tik dar papildomo galvos skausmo – ji buvo išrinkta gaudyti ateivius, kurie kaskart bando užplūsti mokyklą. Blogiausia tai, kad tenka nešioti ateivį-šalmą, su kuriuo sudaromi simbiotiniai ryšiai. Visa laimei jai padeda kitos dvi komandos narės: energingoji Kasumi ir rimtoji Kumi. Per visus mokslo metus jos patiria įvairiausius išbandymus bei tampa neišskiriamomis draugėmis.

2000 | 2017-06-07 | 3765

Filmukas vaikams Kiškutis ir musė – filmukas apie mažą neklaužadą kiškutį, kuris visą mamos paruoštą maistą išmeta pro langą. Taip kiškutis, nieko neįtardamas, užaugina didžiulę musę, gyvenančią už lango. Užaugusi musė pagrobia kiškutį, išgabena jį toli nuo namų ir pakabina aukštai ant medžio šakos. Tačiau kiškučiui pavyksta grįžti namo. Šis filmukas pamoko vaikus, kad visuomet reikia klausyti mamų ir jokiu būdu nemėtyti maisto.

2000 | 2017-06-09 | 3953

Smurfytė – tai dar viena , lietuviškai įgarsinto filmuko vaikams Smurfai serija. Burtininkas Gargamelis sukuria mėlyną smurfytę. Ji atrodo visai taip pat kaip ir tikri smurfai, bet ji nėra geraširdė . Ši apsimetėlė smurfė bandys išvilioti geruosius smurfus iš kaimelio , kad Gargamelis galėtų juos sugauti . Smurfytė tai labai įdomi serija vaikams , pamatysite kaip gi kaimelio gyventojai išsiaiškins smurfytės apgavystę. Kas laukia šios nenaudėlės ?

1966 | 2017-06-09 | 4080

Aprašymas: Filmukas vaikams pagal A.Puškino pasaką. Tai pasaka apie carą Saltaną, jo sūnų, šlovingą ir galingą kniazių Gvidoną, ir apie gražuolę caraitę Gulbę.

2016 | 2017-06-09 | 3807

Aprašymas: Prieš tris tūkstančius metų Ramųjį vandenyną skersai ir išilgai išmaišę drąsiausi pasaulio jūrininkai rado daugybę nuostabiausių salų ir kerinčio grožio gamtos kampelių. O dabar atėjo eilė narsiai mergaitei, vardu Vajana (angl. Moana), keliauti į platųjį pasaulį ir išgelbėti savo tautą. Nuostabi ir iššūkių pilnoje mergaitės kelionėje Vajana susipažins su pusdieviu Maui, ir drauge jie pažins neaprėpiamai didelius vandenynus, sutiks šiurpą keliančių monstrų ir ras atsakymus apie narsiuosius Vajanos protėvius ir kilnią jos misiją šiame pasaulyje. „Vajana“ – jau 56-asis kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ animacinis šedevras. Akių nuo ekrano atitraukti neleidžianti animacija, žavingi personažai ir nuostabi muzika mažiems bei dideliams kino žiūrovams taps nepamirštamu rudens kino nuotykiu, priminsiančiu šiltas vasaros dienas pajūryje.

2000 | 2017-06-07 | 3575

Senosios animacijos filmukas vaikams Sviedinukas ir berniukas. Mielas kačiukas ir du paukšteliai miške aptinka sviedinį, kuris labai liūdi, nes jį paliko berniukas gavęs naują sviedinį. Kačiukas sviediniui pasakė, jog nėra čia ko stovėti ir pastūmėjo jį susirasti naują draugą. O sviedinio kelyje kaip tik pasitaikė berniukas pametęs raktą, sviedinukas padėjo jam jį surasti, o tada ir parsidėjo linksma draugystės istorija.

2009 | 2017-06-09 | 5459

Aprašymas: Princesė Tiana gyvena Naujojo Orleano (džiazo „lopšio“) prancūzų kvartale, „Džiazo amžiaus“ laikais. Kadangi veiksmas vyksta „Džiazo amžiuje“, princesė džiazuoja. Džiazuoja ir varlė – užkerėtas princas. Tiesą sakant, čia džiazuoja visi: nuo paprastų prancūzų kvartalo gyventojų iki nepaprasto krokodilo, gyvenančio pro šalį tekančioje Misisipėje. Tiana – yra pirmoji afroamerikietė mergina gausiame Disnėjaus princesių būryje. Užkerėtas princas yra tiesiog žalia varlė. Herojams susitikus, kalba užsimezga apie bučinį, galintį panaikinti vargšo princo prakeiksmą ir nelaimę. Tačiau galų gale avantiūrai įkalbėtos princesės ryžtas materializuojasi visiškai ne taip, kaip tikėjosi princas…

2030 | 2018-07-24 | 3586

Aprašymas: Nenugalimieji: Kovos tęsiasi (angl. Justice league unlimited) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie didvyrių kovas su blogio jėgomis.

2000 | 2017-06-07 | 3868

Filmukas vaikams Kaip nuostabiai šiandien šviečia menulis. Vieną naktį susirinko žvėreliai miške mėnulio pažiūrėti. Besigrožėdami jie sedėjo ir gerėjosi. Tačiau atėjęs lokys sugalvojo mėnulį užstoti. Jis vis vaikščiojo nesėkmingai bandydamas užstoti mėnulį ar bent surasti bendraminčių kurie nemėgtų mėnulio. Bet visi žvėrys grožėjosi, taip pat ir vilkai susėdę negalėjo atsistebėti mėnuliu. Taip lokiui ir nepasisekė rasti kam nepatiktų mėnulio šviesa.

2030 | 2018-07-24 | 3456

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3744

Aprašymas: „Tomas ir Džeris“ – bene populiariausias pasaulyje animacinis serialas, pradėtas kurti 1940 metais. Per daugiau nei 70 metų katinas Tomas taip ir nepagavo peliuko Džerio. Mažųjų Tomo ir Džerio (angl. Tom and Jerry kids) gaudynės ir peštynės yra nesibaigianti atrakcija su netikėtais siužeto posūkiais bei juokingomis situacijomis.

1997 | 2017-06-09 | 4111