Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1970 | 2017-06-09 | 4061

Brave Little Tailor.

2000 | 2017-06-07 | 4159

Kiaulė taupyklė – H.K. Anderseno pasaka perkelta į senąją animaciją, pasakoja žaislų istoriją. Jie dainavo dainelę apie lietų, norėjo, kad jis nustotų lyti. Tada išvydo vaivorykštę. Ją pamatyti norėjo ir dramblys, tačiau jis buvo didelis ir sunkus, todėl bijojo lipti sukonstruotais iš pieštukų laiptais. Tačiau jo draugai prašė dramblio nepasiduoti ir lipti pieštukų laiptais. Didžiausia priešininkė buvo kiaulė taupyklė, kuri šaipėsi iš dramblio. Ji nei pati lipo žiūrėti vaivorykštės, nei norėjo, kad kiti žaislai ją pamatytų. Kiaulei rūpėjo tik kapeikėlės jos viduje. Ji jas kaupė ir tik dėl jų gyveno, kol iš savo godumo sumaišė kapeiką su parasta saga. Ji netilpo i kiaulę taupyklę ir ją suskaldė. Daug kiaulė taupyklė norėjo, bet neteko visko.

2030 | 2018-07-24 | 3343

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2007 | 2017-06-09 | 4741

Aprašymas: Šiame muzikiniame filme, gražioji Barbė yra Rosela. Kai sudužo laivas, Rosela liko įkalinta ir užaugo saloje, kur ja rūpinasi budrios, jos mėgstamų draugų, gyvūnų akys. Princo Antonio atvykimas priverčia Roselą ir jos žvėrelius, atvykti į civilizaciją, bei išgelbėti karalystę, atskleidžiant piktą sąmokslą.

2012 | 2018-07-24 | 3230

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (3 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2012)

2030 | 2018-07-24 | 3323

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 3845

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2000 | 2017-06-07 | 3654

Filmukas Viens du kartu - pasakoja vaikams apie tai, kad betkokį darbą žymiai lengviau atlikti su draugais. Filmuko herojus Briedis buvo labai savimi patenkintas, todėl nuolat viską norėjo atlikti vienas. Kartą per audrą miške nukrito rastas prispaudė briedį ir užtvėrė kelią. Kad ir kaip briedis bandė bet vienam buvo sunku atkelti rastą. Čia ir atskubėjo į pagalba mažieji miško žvėreliai.

2006 | 2017-06-09 | 3551

Aprašymas: Asteriksas ir Obeliksas savo kaime jau ima nuobodžiauti: stipruolis ir jo bičiulis pasiilgo nuotykių. Tačiau netrukus juodu gauna neįvykdomą užduotį – išlepintą ir jokių kovos įgūdžių neturintį jaunuolį Tiksperiksą paversti nepralenkiamu kariu. Tiksperiksui rūpi tik merginos ir šokiai, o dabar jam tenka mosuoti kumščiais. Netrukus Asteriksą pasiekia kita džiugi žinia – prie jų kranto prisišvartavo vikingų laivas, kuriuo atplaukė ne tik vikingų karalius, bet ir jo duktė, princesė Aba. Ši aplinkybė tikrai padės Tiksperiksui įveikti savo baimes ir pademonstruoti tikrą širdies narsą.

2000 | 2017-06-07 | 3920

Senosios animacijos filmukas vaikams Pėtia peštukas. Filmukas apie Pėtia, kuris jautėsi esąs pasaulyje drasiausias ir stipriausias, gyrėsi jog gali visus primušti. Pakvietė į kovą gaidelį, ir jo plunksnas įsmeigė į kepurę. Bet vėliau Petia suprato kad vaikams negalima peštis ir muštis, o reikia su visais draugauti, o su draugais negalima pyktis. Ar tu nesi toks kaip Petia?

2000 | 2017-06-07 | 3981

Į miškelį upės pakrantėje užklysta pora niekadėjų lapių ir viską aplink suniokoja. Drąsusis kiškis stoja į kovą su niekdariais. Nuotykiai miške prasideda. Šis filmukas vaikams iš senosios animacijos moko mus nepraleisti pro akis netinkamo elgesio. Negalima leisti teršti ir žaloti savos aplinkos. Na o kaip kiškis kovojo su niekadėjais sužinosite pažiūrėję online ir lietuviškai filmuką – Nuotykiai miške.

2000 | 2017-06-07 | 3802

Naktinė gėlelė – senoji animacija vaikams pamokanti mus gerumo, supratingumo bei nesavanaudiškumo. Šis filmukas apie tris draugus – du viščiukus ir katiną, kurie norėjo padėti savo draugui senam šuniui vėl prisiminti jaunystę. O tam reikia stebuklingos naktinės gėlelės, kuri auga tik naktį miške, pilname pavojų. Pasaką Naktinė gėlelė žiūrėkite online lietuviškai ir pamatykite kaip drąsūs draugai gero noro vedami leidžiasi į kelionę.

2030 | 2018-07-24 | 3542

Aprašymas: Rožinė pantera (angl. The Pink Panther Show) – animacinis serialas. Animacijos šedevru tapęs Rožinės panteros personažas! Rožinė pantera įkūnijo savyje nerūpestingumo ir šmaikštumo simbolius. Ji – vikrus ir dailus herojus, kuris sugeba bendrauti su aplinkiniais nepratardamas nė žodžio!

1989 | 2017-06-09 | 4232

Aprašymas: Mirties zona – pats pirmas Drakonų kova Z filmas. Čia pasakojama, kaip Garlikas, demonų pasaulio valdovas, žemėje bando surinkti visus drakono rutulius. Jo sėbrai pamatę, kad Gohanas turi rutulį ant kepurės, atneša jį Garlikui. Jis pastebi, kad Gohanas yra stiprus ir nusprendė jį treniruoti ir auginti. Bet staiga Gohanas suvalgo kažkokį vaisių ir pasidaro girtas. Sėbrai puola jį gaudyti, o kaip tik tuo metu pasirodo Gokas su savo draugais. Ar Songokas ir jo draugai sugebės atsilaikyti? Ar žemė netaps mirties zona?

1996 | 2017-06-09 | 3716

Aprašymas: Naujasis Kosminis Amžius – 3113-tieji metai. Žmonija paliko Saulės sistemą, ieškodama gyvenimui tinkamų planetų. Praėjo 30 amžių nuo tada, kai planetą Žemę užgožė toksinių atliekų debesys. Tuo metu žmonija ėmėsi žingsnio, susirasti naują gyvenimui tinkamą planetą. Greitai buvo rastos kelios planetos ir žmonija pradėjo evakuaciją. N-16