Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3574

Senosios animacijos filmukas vaikams Balerina laive. Animacinis filmukas apie baleriną kuri paslapčia įšoko į laivą ir vis susukdavo galvas jūreiviams vos padariusi kelis judesius. Neatsilaikė ir kapitonas kurį komanda išnešė su neštuvais. Balerina grakščiais judesiais šoko burėmis, sklandė oru ir šokdino visą laivo įgulą, jureiviams tai nepatiko. Ir štai jūroje pakilo audra... Kas buvo toliau pamatysite pažiūrėję šį animacinį filmuką.

2030 | 2018-07-24 | 3113

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2000 | 2017-06-07 | 3774

Senosios animacijos filmukas vaikams Vienišas rojalis. Mažas berniukas džiaugiasi savo muzikos instrumentu ir kuria gražiausias melodijas, kol staiga jo rojalio neparduoda. Rojalis palieka namus, o kartu, iš paskos, ir berniukas. Jie ieško vienas kito, sutinka gausybę kitų veikėjų, patiria daug nuotykių, vien tam, kad berniuko pirštai kurtų puikiausią muziką. Galų gale jie vėl atranda vienas kitą ir iš naujo pasigirsta gražiausi muzikos garsai.

1990 | 2017-06-09 | 3880

Aprašymas: Tai trečiasis Drakonų kova Z filmas. Sajanas vardu Turlus atvyko į Žemę, kad joje pasodintų galybės medį. Šio medžio vaisiai ne tik suteikia beribę jėgą, bet ir gali sunaikinanti pasaulį, nes iš jo ima visą energiją. Songokas ir kiti Z kariai negali leisti tam įvykti, todėl bandys sustabdyti Turlus visa savo jėga.

2000 | 2017-06-07 | 3857

Senosios animacijos filmukas vaikams Pinigėlis. Vieną gražią dieną Barsukas žaisdamas lauke randa pinigėlį 5 kapeikas. Gerutis ima šaukti ir ieškoti kas pametė 5 kapeikas. Lapiukas jam patarė niekam neatiduoti pinigėlio, jei jau radai. Vilkiukas pasiūlė jam mainyti kapeikas į vinį. Barsukas labai pergyveno kad reikia gražinti tas kapeikas. Šis filmukas vaikams parodys dar vieną gražaus poelgio pamokėlę.

2007 | 2017-06-09 | 3811

Aprašymas: Išdykęs katinas Garfildas nepatenkintas dvimačio komiksų pasaulio ribotumu. Lyg tyčia Garfildo kolega šuo Odis įmeta kaulą į skylę, skiriančią tikrąjį pasaulį nuo komiksų. Nieko nelaukdamas Garfildas pasinaudoja proga. Tačiau greitai oranžinis katinas lieka kiek nusivylęs realiuoju pasauliu. Čia šalta, liūdna, nepatogu, be to nė vienas katinas netiki, kad Garfildas atvyko iš komiksų knygelės…

1970 | 2017-06-09 | 3633

Mr. Mouse Takes a Trip.

2002 | 2017-06-09 | 3634

Aprašymas: Donas Diegas Vega – jaunas tingus aristokratas, senojoje Kalifornijoje gyvenantis slaptą Zoro gyvenimą. Savo antrąją tapatybę jis slepia po juoda kauke ir didžiuojasi savo paslaptingumu. Zoro išnyra tada, kai jo galima tikėtis mažiausiai. Jis visada apsiginklavęs savo aštriu kardu, nė žingsnio nesitraukiantis nuo vikraus žirgo ir į blogį žvelgiantis su humoro jausmu.

1970 | 2017-06-09 | 4150

Aprašymas: (rus. Варвара краса, длинная коса). Stebuklinė pasaka apie tai, kaip piktas povandeninio pasaulio valdovas apgaule privertė geraširdį carą Jeremėjų atiduoti savo sūnų, apie tai, kaip prieš melą melas atsigręžė, ir apie tai, kad tikra meilė visada laimi. Bet kas galėjo susipainioti skirdamas du Andrejus, žvejo ir caro sūnus, tik ne gražuolė Varvara…

Gražuolė Varvara ilgakasė - Варвара краса, длинная коса (1970)

2000 | 2017-06-07 | 3740

Filmukas Saulutė ant siūlo. Po žiemos atėjo pavasaris ir tai džiugina visus vaikus ir žvėrelius. Žvėreliai lenda į lauką iš savo urvelių pasišildyti saulutėje, nes saulutė neša džiaugsmą ir gerą nuotaiką. Išlindo ir zuikučiai ir ežiukas muilo burbulus pučia. Tačiau netikėtai ateina debesėlis ir uždengia saulutę. Laimei vienas gudruolis peliukas pamokė vaikus, kad jei nėra saulutės, o tu jos pasiilgai, tai galima tiesio pakelti į orą geltoną balionėlį ir pradžiuginti kitus vaikus!

1983 | 2017-06-09 | 3615

Aprašymas: Antinas Dafis ir Greituolis Gonzalesas randa lobių žemėlapį ir leidžiasi ieškoti paslaptingųjų lobių…

1983 | 2017-06-08 | 4698

Senosios animacijos filmukas "Melagių pilis", sukurtas pagal Vytautės Žilinskaitės pasaką. Tai atsitiko kai buvau dar mažas vaikas. Ryte nenorėjau keltis ir pasakiau, kad dar miegu. Bet mama nepatikėjo ir turėjau keltis. Kai kada meluodavau, bet man neatrodė kad tai blogai. Tingėjau klotis lovą, praustis ir kitus reikalus tvarkyti. Bet aš megdavau pameluoti. Žaizdavau vonioje su laiveliais. Kas man atsitiko toliau pažiūrėkite patys.

1976 | 2017-06-11 | 4214

Senosios animacijos filmukas 38 papūgos. Kai pasaulyje dažnai, tiek daug tu nežinai, bet paslapčių daug būna... Labai dažnai patinka, vien tai kas paslaptinga, nes paslaptis vilioja. Filmukas apie beždžionėlę, smauglį ir papūgą. Staiga smaugliui kilo klausimas - koks jo ilgis? Ir draugai nusprendė išmatuoti jo ilgį. Kaip gi išmatuoti tą ilgą smauglį? Sumani papūga išmokė visus, kad ilgį geriausia matuoti papūgomis. Smauglio ilgis 38 papūgos ir pusė papūgos sparnelio. Tada jie matavo ilgį ir beždžionėmis ir drambliukais ir taip atskleidė matavimo paslaptį vaikams.

38 попугаев — серия советских кукольных мультфильмов для детей. Цикл представляет собой десять коротких мультфильмов о забавных взаимоотношениях четырёх животных — болтливой Мартышки, застенчивого Слонёнка, эксцентричного Попугая и задумчивого Удава. Сериал создан режиссёром Иваном Уфимцевым и художником Леонидом Шварцманом по сценарию известного детского писателя Григория Остера. Название происходит от первой серии, где длину Удава измеряли в слонах, мартышках и попугаях. В большинстве серий животные решают какой-либо забавный парадокс, связанный с разными значениями понятий или игрой слов: они физически «передают привет», «совершают закрытие» и т. п.

38 papūgos (1 ser.) - 38 попугаев (1976)