Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3749

Filmukas apie maža mergaitę kuri labai norėjo ir labai stengėsi kad jos draugė Valentina gautų laišką iš mylimo vaikino. Išsiaiškinusi, kad norint gauti laišką, visų pirma reikia jį išsiųsti - mergaitė pasinaudoja savo žuvele. Kodėl? Todėl kad laišką išsiųsti reikia į povandeninį laivą. Vaikams be galo patiks ši nuoširdi ir pamokanti istorija.

2030 | 2018-07-24 | 3291

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

1954 | 2017-06-08 | 3818

Filmukas Du godūs meškiukai. Gyveno kartą miške Meškų šeimyna ir du mažylius meškiukus kurie mėgdavo miegoti. Tačiau neklaužados niekaip nepasidalindavo kaldra ir lova, tai mama Meška turėjo ką veikti. Meškiukai buvo godūs, todėl mama juos mokė viską dalintis po lygiai. Kartą meškiukai nusprendė ieškoti laimės ir sutiko lapę, kuri vargšelius pamokė - Kol žemėje gyvuos kvailystė ir gobšumas, lapėms gyventi galima :)

1984 | 2017-06-09 | 3968

Aprašymas: Nemirtingoji Tarzano legenda – filmas sukurtas pagal Edgaro Rice Burroughs romaną – istorija apie laivo avarijoje žuvusios šeimos atžalą, kurį užaugino beždžionės, o tyrinėtojai, atsitiktinai aptikę jį džiunglėse, grąžina į civilizuotą gyvenimą. Beždžionių būryje užaugusio vaikino laukia netikėti žmonių santykiai ir nepatirtas meilės jausmas. 1985 m. filmas nominuotas 3 “Oskarais” už geriausią scenarijų, grimą bei antraplanį vaidmenį.

2030 | 2018-07-24 | 4148

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2022 | 2017-06-09 | 3786

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.

1975 | 2017-06-07 | 3649

Nuostabus animacinis filmukas Vaivorykštė apie du draugus berniukus, kurie susitiko nt vaivorykštės ir susidraugao. Patiks visiems mažiesiems ir jų tėveliams.

2008 | 2017-06-09 | 3846

Aprašymas: Kai kurie kritikai šį filmą jau vadina vienu geriausių kino istorijoje pasakojimų apie vaikystę. Pagrindinis filmo veikėjas Bruno yra paprastas aštuonmetis berniukas, nacių pareigūno sūnus. Smalsaus ir guvaus (kaip ir visi aštuonmečiai) Bruno pasaulis apsiverčia aukštyn kojom, kuomet jo tėvas paaukštinamas: vietoje “užstalinio” darbo Berlyne paskiriamas vadovauti vienai iš daugybės mirties stovyklų. Iš pradžių naujoje vietoje Bruno pastebi atšalusius tėvų santykius, stebisi, kodėl jam neleidžiama lankytis teritorijoje, aptvertoje spygliuota viela, susidraugauja su, jo akimis, keistai besielgiančiu žydų berniuku Šmule. Tačiau pamažu, detalė po detalės, prieš žiūrovo akis išauga įtampa, melas, nepasitikėjimas, baimė ir siaubas. Šalia suaugusiems daugiau mažiau puikiai žinomos Holokausto istorijos, šiame filme nenuobodžiaus ir vaikai: pamažu auganti dviejų berniukų draugystė (jiems patiems to nežinant, neturinti ateities) nuspalvinta detalių apie amžinuosius dalykus, iškylančius virš suaugusiųjų ambicijų, iškreipto laimės siekimo, godumo ir tos pačios baimės.

2000 | 2017-06-07 | 3652

Mažame name su didelėmis durimis gyveno bitutė Zuzuzu. Skrajodavo ji po pievas su kibirėliu ir rinkdavo medų. Tačiau vieną dieną užsitrenkė bitutei namelio durys. Nei žiogas nei skruždės jai atsisakė padėti. Sutiko tik tranas kuris sugriovė jai namelį. O viskas prasidėjo nuo menkniekio. Tačiau ir geri dalykai prasideda nuo menkniekio. Kaip bitutė gyvena toliau pamatysime šiame pamokančiame filmuke.

2016 | 2017-06-09 | 3969

Aprašymas: Ar gali išgelbėti galaktiką, būdamas neįspūdingo dydžio pūkuotu nutrūktgalviu svajokliu? Žinoma, kodėl gi ne, jei turi patikimą miniatiūrinį draugą robotą, kurio galvoje sutalpintas milžiniškas kiekis informacijos. Robotas Klankas – gamybos klaida, su giliu moralės jausmu. Ak taip, ir dar reikalinga visa komanda kosminių reindžerių, pasiruošusių atremti piktadario Dreko armiją – kapitonas Kvarkas, įsimylėjęs savo paties herojaus legendą, sumanioji ir karingoji Kora, galaktikos reindžerių kumštis Braksas – nedaug smegenų, bet didelė atvira širdis. Populiarių videožaidimų serijos pagrindu sukurtas veiksmo komedijos animacinis filmas – seniai lauktas žaidimo gerbėjų visame pasaulyje. Charakteringi tipažai, galaktikos gelbėjimo misija ir svarbūs kiekvieno paauglio gyvenime klausimai, nagrinėjami pakeliui – draugystė, heroizmas, kaip svarbu atrasti savo identitetą. Solana galaktikos užkampioje planetoje gyvena paskutinis iš savo padermės lombaksas Račetas – impulsyvus, vikrus, tikras veiksmo herojus. Išgyvenimo gudrybių jis išmoko gatvėje, o mechaniko amato – savo mokytojo garaže. Nepaisant ugningos prigimties, Račetas viduje yra svajoklis, šventai tikintis, kad jam visatoje yra skirta ypatinga dalia. Susidūręs su smalsiuoju robotu Klanku, Račetas sužino apie visoms galaktikos planetoms gresiantį pavojų ir pasiryžta jungtis prie kosminių reindžerių komandos. Misiją apsunkina garbėtroška kapitonas Kvarkas, per savo godumą įsitraukiantis į galaktikos sunaikinimo planą. Bet Kvarkas nėra blogas, tik tuščiagarbis ir kvailas.

2012 | 2017-06-09 | 3581

Aprašymas: Per daugelį santuokos metų Walteris ir Mardžė atsiskyrė: jis gyvena ant grindų, o ji gyvena ant lubų. Kai Walteris stengiasi atgaivinti tarp jų romantiką, jų pusiausvyra išeina iš rikiuotės ir pora turi rasti būdą, kaip sudėti atgal subyrėjusią santuoką.

2011 | 2017-06-09 | 3558

Aprašymas: Panda Po, užkariavusi ne tik mažųjų, bet ir jų tėvelių širdis ir tapusi geidžiamiausiu draugu, su trenksmu grįžta į didžiuosius kino ekranus tam, kad parodytų kas yra tikrasis kung- fu meistras. Praeityje tingus ir nerangus, o dabar tikras kung-fu didmeistris Po, gyvena ramų ir laimingą gyvenimą Taikos Slėnyje, kartu su legendiniais savo draugais – Tigre, Beždžione, Gerve, Angimi ir Mančiu. Netikėtai Po ir jo draugų gyvenimą persmelkia naujiena, jie sužino apie niekšingo vagies kėslus užkariauti šalį, panaudojus slaptąjį ginklą. Galingojo penketuko būrys ir nauji jų draugai, Žynė, Skunkas, Krokodilas ir Raganosis leidžiasi į varginančią ir kupiną nuotykių bei netikėtumų kelionę per Kiniją tam, kad stotų į kovą su blogiu ir apsaugotų save ir savo šalį nuo piktadario.

2007 | 2017-05-31 | 5025

Po to, kai animacijos studijos „Pixar” kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar” išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

LA Troškinys / Ratatouille -  (2007)