Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2005 | 2017-06-09 | 4147

Aprašymas: Archeologė ir šaunioji seklė Velma dabar yra Egipte ir ruošiasi dalyvauti restauruoto sfinkso, paslaptingos mitinės būtybės su žmogaus galva ir liūto kūnu, atidengimo ceremonijoje. Kaip tik ten ji visai netikėtai atras slaptą kapą, kuris priklausė pačiai Kleopatrai! Tačiau saugokitės senovės faraonų prakeiksmo: „Nilas išseks, dykuma pakils ir visi išdrįsę įeiti bus paversti akmenimis!“ Žinoma, tai nesustabdys Skūbio Dū ir jo komandos! Jie eis į vidų ir ras dar baisesnių dalykų – prakeiktą nemirusiųjų armiją! Taigi, patogiai įsitaisykite ir stebėkite nuostabiausius Skūbio Dū nuotykius!

2007 | 2018-07-24 | 10571

Aprašymas: Piktajai pamotei į rankas patenka Krikštamotės fėjos burtų lazdelė, ir ji pasuka laiką atgal. Burtų pagalba pamotė padaro taip, kad princas pamilsta jos dukrą Anastasiją. Pelenei reikia įveikti klastą ir burtus, kad atgautų meilę.

Pelenė 3: Laiko vingis - Cinderella 3: A Twist in Time (2007)

2030 | 2018-07-24 | 3332

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2030 | 2018-07-24 | 3277

Aprašymas: Anime apie vaikina, kuris miršta ir nukeliauja į pomirtini pasauli, bet deja jis praranda atmintį ir nebe prisimena savo gyvenimo. Pradeda lankyti pomirtine mokykla ir yra įtraukiamas į SSS organizacijos veikla, kuriai vadovauja mergina vardu Yuri. Organizacijos veikla sukasi apie kovas prieš dievus.

2004 | 2017-06-09 | 4381

Aprašymas: Sofijai – aštuoniolika, ji gyvena mažame provincijos miestelyje ir didžiąją dalį laiko praleidžia gamindama skrybėles savo tėvo parduotuvei. Vieno iš retų pasivaikščiojimų mieste metu Sofija susipažįsta su gražiu, bet nuobodoku burtininku Haulu. Pamaniusi, kad Sofija ir Haulas įsimylėjo, piktoji burtininkė paverčia merginą devyniasdešimtmete sene. Nusivylusi Sofija pabėga į dykumą ir ten atsitiktinai patenka į keliaujančią Haulo pilį.

1997 | 2017-06-09 | 4106

2000 | 2017-06-07 | 3775

Istorija Žydrasis drambliukas pasakoja apie drambliuką, kuris labai mėgo šelti ir išdykauti. Tačiau kartą begemotas pamokė išdykėlį, kad reikia prasmingai leisti laiką ir daryti gerus darbus. Čia atėjo sausra. Pradėjo paukščius ir žvėris kankinti troškulys. Čia ir rado drambliukas sau prasmingą užsiėmimą - nešioti vandenį žvėreliams.

2022 | 2017-06-09 | 3872

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

1964 | 2017-06-08 | 4164

Katinas žvejys - nuotaikingas filmukas apie katiną žveją. Susiruošęs žvejoti, katinas sutinka lapę, vilką ir lokį. Visi jie paprašo katino sugauti jiems po žuvelę. Katinas sutinka miško draugams sužvejoti po žuvį, tačiau šie trukdo jam žvejoti, o galiausiai, susiginčiję kam atiteks žuvis, visi šoka į upę. Katinas žvejys numoja ranka ir išeina ieškoti sau kitos vietos žvejoti, palikęs vandenyje besipešančius miško gyventojus. O iš jų peštynių jokios naudos. Žuvies jie nesugaunas ir permirkę nuo galvos iki kojų kiūtina per mišką. Staiga prieš akis pamato žvejojantį katiną su didžiuliu laimikiu ir vėl prašo jo pavaišinti. Ar katinas pavaišina lapę, vilką ir lokį ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris parodo, kad tie, kurie yra godūs ir tinginiai, dažniausiai lieka tuščiomis ir užsitraukia gėdą.

2000 | 2017-06-07 | 3677

Filmukas vaikams Musė vilko pusė. Gyveno pievoje musė - vilko pusė. Vieną dieną ji rado pinigėlių ir sukvietė visus pievos vabždžius į savo puotą. Juk šiandien musė švenčia varduves. Susirinko ir uodas ir šimtakojis ir kiti vabzdžiai. Visi ruošėsi gerti arbatą iš virdulio. Ir čia pasirodė piktas voras kuris nutarė sugadinti musės šventę. Tačiau uodas buvo didvyriškas jaunikaitis ir stojo į kovą prieš piktadarį.

2030 | 2018-07-24 | 3295

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2007 | 2017-06-09 | 3994

Aprašymas: Milijardierius meno tyrinėtojas Tonis Starkas, kurio specializacija – Rytų šalys, jau kelerius metus intensyviai vykdo svarbiausią savo gyvenimo projektą – siekia atkurti senovės kinų miestą, kurio imperatorius buvo didysis Mandarinas, istorijoje išlikęs kaip pats žiauriausias Kinijos valdovas.

2013 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Akmens amžiuje gyvena darni Krudžių šeimyna. Dienomis vyrai gaudo mamutus, moterys užsiima namų ruoša, o vakarais, susibūrę draugėn, visi klausosi tėčio Grago pasakojimų. Kad ir kas nutiktų, urvinių žmonių šeima tvirtai laikosi taisyklės – norėdamas išgyventi privalai niekuomet nepalikti savo gimtojo urvo. Deja, smalsiausiai šeimos atžalai paauglei Ip tokios taisyklės – nė motais. Nuotykių trokštanti mergina suvokia, jog pasaulis – tai kur kas daugiau, nei šeimos ola. Tarsi išgirdusi Ip mintis, gamta iškrečia pokštą. Vieną dieną ramų šeimos gyvenimą sudrumsčia netikėtas žemės drebėjimas ir sunaikina visą jų turtą bei sugriauna gimtąją olą. Dideliame ir pavojingame pasaulyje be pastogės likę Krudžiai priversti ieškoti naujo prieglobsčio. Palikę savo gimtąją vietovę, jie keliauja kalnais ir kloniais, neįtikėtinų spalvų ir formų pasauliu. Viskas lyg ir buvo neblogai, kol kelyje jiems netikėtai pasipainioja žavus klajoklis, ir kaip mat pakeri vyresniąją būrio vado Grago dukterį Ip. Šiuolaikiniais metodais užsitarnavęs ne tik Ip, tačiau ir visos šeimos simpatijas bei jų palankumą, akiplėšiškas jaunuolis užrūstina Gragą, kuris net neketina vadovavimo būriui perleisti geltonsnapiui jaunuoliui, net jeigu pastarasis geba įžiebti ugnį!

2022 | 2017-06-09 | 3964

Šioje šventinėje, naujametinėje filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai pamatys, kaip lokys ruošiasi didžiajai šventei, žinoma, ir mažoji Maša labai nori pagelbėti, tik jai, kaip visada, geriau sekasi kelti suirutę, Besiausdama Maša sužaloja patį Kalėdų senelį! Serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai išvys, kaip lokiui ir Mašai seksis pavaduoti Kalėdų senelį ir ar nesugadins mažoji išdykėlė gražiausių švenčių.

2030 | 2018-07-24 | 3624

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1998 | 2017-06-09 | 4380

Donald Duck Dumb bell of the yukon išleistas 1946 m.

2030 | 2018-07-24 | 3175

Aprašymas: Peliukas Mikis, kurio nuotykiai jau senai tapo klasika visame pasaulyje. Filmukuose išdykęs Mikis siekia sužavėti pelytę Mini, o taip pat patiria nuotykius ir daug jo draugų: ančiukas Donaldas, jo simpatija Deizi, nenuoramos Plutas ir Gufis. Peliukas Mikis filmukai, pilna animacijos kolekcija.