Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 4097

Aprašymas: Raunkepuraitė kitaip – ta pati senoji animacinė istorija apversta aukštyn kojomis ir iš jos padarytas kriminalinis animacinis trileris. Jūsų dėmesiui – antroji jo dalis.

2002 | 2017-06-09 | 3427

Aprašymas: Vaikinas tampa erdvėlaivio įgulos nariu ir mokosi kautis su nesvetingais kitų planetų gyventojais, dorotis su juodosiomis skylėmis ir kosminėmis audromis. Išgyventi žiauriomis sąlygomis jam padeda geras draugas, laivo virėjas kiborgas – pusiau žmogus, pusiau robotas – Džonas Silveris. Drąsaus vaikino laukia dar sunkesni išgyvenimai, kai jis sužino skaudžią tiesą – jo draugas virėjas Džonas iš tiesų yra piratas.

2030 | 2018-07-24 | 3724

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys. Kibertrono policinininkui Širšinui, kovojusiam kartu su Optimu Praimu, teks vykti į Žemę ir bandyti sutramdyti iš kalėjimo pabėgusius deceptionistus. Jam padės kadetė Stipriarankė, garsiausias Kibertrono chuliganas Slydis, deceptionistas Pikčiurna ir Alkemoro erdvėlaivio – kalėjimo prižiūrėtojas Meistras.

1971 | 2017-06-09 | 3746

Aprašymas: (rus. Двенадцать стульев). Per revoliuciją ir po jos trumpai trukusiu karinio komunizmo laikotarpiu daugelis savo brangenybes slėpė kuo patikimiau. Ir štai Ipolitas Matvejevičius Vorobjaninovas iš mirštančios uošvės sužino, kad ši kažkada paslėpusi savo 150 tūkst. aukso rublių vertės deimantus ir perlus po vienos iš dvylikos meistro Gambso svetainės komplekto kėdžių apmušalu. Viską metęs, Vorobjaninovas puola ieškoti kėdžių, o jam imasi padėti, žinoma, ne veltui, jaunas avantiūristas, „didysis kombinatorius“ Ostapas Benderis. Aptikti išblaškyto komplekto pėdsakus nelengva. Paiešką sunkina ir tai, kad prieš mirdama Vorobjaninovo uošvė brangenybių paslaptį atskleidusi savo nuodėmklausiui tėvui Fiodorui, visą gyvenimą svajojusiam apie nuosavą žvakių fabrikėlį Samaroje…

2000 | 2017-06-07 | 3911

Filmukas Stebuklingas malūnas. Vidury miško gyveno Senelis, katinėlis ir stebuklingas gaidelis. Vieną dieną miške pradeda siausti audra ir į jų duris pasibeldžia miško žvėreliai, kurie paprašo pasišildyti prie jų kūrenamos ugnies. Senelis pamatęs, kad jam gali pritrūkti duonos, sugalvoja, kad reikia pastatyti skrajojantį malūną. Tad namo gyventojai leidžiasi į kelionę rinkti medžiagų. Pirmas kelionės tikslas – kalnelis, kurio jie paprašo girnų. Taip bekeliaudami jie surenčia tikrų tikriausią stebuklingą malūną.

1966 | 2017-06-08 | 5334

Senosios animacijos filmukas Begemotas kuris bijojo skiepų. Kartą visi žvereliai atėję į med. punktą sužinojo, kad visiems reikia pasiskiepyti nuo geltligės. Begemotas šiek tiek sunerimo ir visų ėmė klausinėti kada gi juos skiepys :) Tačiau niekas nekreipė dėmesio į jį, o krokodilas atšovė, kad kada reikės tada ir skiepys, o lapinas sakė, kad tai niekai. Tačiau begemoto tai niekaip neįtikino. Kaip jam sekėsi ir kuo viskas baigėsi pažiūrėkite, nes ir Jums gali nutikti kaip šiam begemotui.

2030 | 2018-07-24 | 3336

Aprašymas: Šis pasaulis susideda iš dviejų tartum veidrodis atsispindinčių dimensijų. Pirmajame Assiah pasaulyje gyvena žmonės. Antrasis pasaulis, Gehenna, priklauso demonams. Paprastai, kelionės ir bet koks kontaktas tarp šių pasaulių yra neįmanomas. Kaip bebūtų, demonai gali pereiti į žmonių pasaulį apsėsdami bet ką, kas jame egzistuoja. Šėtonas – galingiausias demonų valdovas. Visgi, yra vienas jam būtinas dalykas, egzistuojantis tik žmonių pasaulyje, ir vienintelis jį pajėgiantis sutvardyti! Šiai misijai jis sukūrė Rin – jo ir žmogaus moteries sūnų. Bet ar sūnus sutiks su jo planais? O galbūt jis taps kuo kitu..? Egzorcistu?

2030 | 2018-07-24 | 3739

Aprašymas: Samurajai X (angl. Samurai X) pasakoja apie klajoklį Kenshin Himurą besinešiojantį kardą atbulais ašmenimis – simbolį priesaikos, jog daugiau nieko nebežudys. O priežastis tam yra, kadangi šis veikėjas per revoliuciją buvo žinomas Hitokiri Battousai vardu. Per karą Battousai’us buvo negailėstingas žudikas, kurio sugebėjimai jį buvo pavertę beveik masiniu ginklu.

2000 | 2017-06-07 | 3723

Senosios animacijos filmukas vaikams Žiogo kuzes nuotykiai. Žiogas kuzė, linksmai sau gyvena savo pievelėje, kartu su karve kuri nemoka dainuoti ir paukščių choru. Bet vieną dieną, vėjas jį nubloškia į tolimąją Afriką, kurioje visi gyvūnai draugiški ir linksmi. Bet, jų gyvenimo ramybę sudrumsčia atšliaužusi gyvatė, kurios bijo visi. Kaip nekeista, šis žiogas labai drąsus, tad jis imasi kovos su gyvate.

2006 | 2017-06-09 | 3961

Aprašymas: Kažkas keisto apniko žemę: karalystė pūna, žmonės ėmė keistai elgtis – jie mato drakonus, kurių neturėtų būti jų pasaulyje. Klajojantis burtininkas Gedas imasi darbo. Keliaudamas jis sutinka pamišusį paauglį princą Areną. Nors Arenas atrodo kaip drovus jaunuolis, jis slepia savo tamsiąją pusę, kuri suteikia jam jėgų, neapykantos, nuožmumo ir žiaurumo.

2009 | 2017-06-09 | 3566

Aprašymas: Kai milžiniskas nežemiškos kilmės monstras išlenda iš skylės danguje, nieko keisto, kad Nacionalinis Saugumas pradeda siųsti ten tankus, o visuomenė puola į paniką. Niekas nežino iš kur jie, nei kas jie, bet Juki, drąsi ir smalsi mergina, pradeda po truputį atskleisti paslaptį. Jos draugas Tetsas su savimi vedžiojasi keista padarą, vardu Senkas. Be to tas padaras pasirodo turi gana įspūdingą sugebėjimą, kurio net neįmanima apibūdinti. Nespėjus jai gerai susipažinti su Tetsu, atsiranda dar vienas vaikinas stipriai besidomintis Tetso augintiniu. Po šito prasideda kova, kam jis priklausys?

2007 | 2018-07-24 | 10533

Aprašymas: Piktajai pamotei į rankas patenka Krikštamotės fėjos burtų lazdelė, ir ji pasuka laiką atgal. Burtų pagalba pamotė padaro taip, kad princas pamilsta jos dukrą Anastasiją. Pelenei reikia įveikti klastą ir burtus, kad atgautų meilę.

Pelenė 3: Laiko vingis - Cinderella 3: A Twist in Time (2007)

2000 | 2017-06-07 | 3738

Linksmasis daržas - linksmas, nuotaikingas filmukas apie broliuką ir sesutę, kurie sodina daržą ir rūpestingai jį prižiūri. Darže mažieji vaikai pastato kaliausę, kad ši nuvytų čia atlekiančius paukščius. Savo šuneliui taip pat liepia saugoti daržą, o šis savo darbą atlieka nepriekaištingai - išvaro į linksmąjį daržą atklydusius šernus. Taip rūpindamiesi daržu rudenį vaikai sulaukia be galo gausaus derliaus. Pažiūrėkite šį nuotaiką pakeliantį filmuką, kuris be skambančių dainų dar leidžia pasigėrėti vaikučių darbštumu.

2000 | 2017-06-07 | 3555

Jei pasiilgote nebylaus kino, kai neištariant nei žodžio, sukuriamas meno kūrinys kurio esmė labai paprastai suvokiama, šis filmukas paliks neišdildomą įspūdį. Pavadinimas pasako viską - dingsta anūkė ir visi puola jos ieškoti, na o kaip šeimynai sekasi tai daryti, ir kur bastosi anūkėlė, išvysite pažiūrėję šį nuotykių pilną filmuką.

2000 | 2017-06-07 | 3747

Senosios animacijos filmukas Mašenka ir lokys. Vidury miško pačioje tankmėje stovėjo trobelė. O toje trobelėje gyveno senelis ir senelė. Jie turėjo mažą dukrelę - Mašenką. Kartą Mašenką pasiklydo o lokys ją priglaudė savo troboje miške. Tačiau mergaitė apgudravo lokį ir gryžo pas senelius. Svečiuose gerai, o namuose - dar geriau.

2000 | 2017-06-07 | 3684

Filmukas vaikams Meškiukas ant kelio. Senoji animacija – tai nuotaikingi ir prasmingi filmukai vaikams (ir ne tik). „Meškiukas ant kelio“ – dar viena graži pasaka. Nedidelis lokiukas, vos panešdamas medaus statinę, pamato važiuojančią lapę, o vėliau ir kitų žvėrelių, deja, nesutinkančių padėti. Pagalbos ranką galiausiai ištiesia ežiukas, teturintis tik dviratį. Tai intriguojantis filmukas, parodantis mažiesiems, kaip svarbu padėti kitiems ir kaip ta pagalba sugrįžta.

2030 | 2018-07-24 | 5337

Aprašymas: Vėžliukai nindzės (angl. Teenage mutant ninja turtles) – JAV animacinis serialas. Leonardo, Rafaelis, Mikelandželo, Donatelo! Visame pasaulyje vaikų mylima drąsioji ketveriukė, pilna neišsenkančios energijos, vėl mūšio lauke. Daug triukų, kovos menų, nuotykių, efektų…

2030 | 2018-07-24 | 3119

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.