Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2005 | 2017-06-09 | 4012

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas animacinis filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu… Taigi katinas Ogis turi gyventi su tarakonai ir todėl nuolat susiduria su jais ir jų išdaigomis. Animacijoje „Ogis ir tarakonai“ nėra jokio dialogo, tiesiog veiksmas ir humoras. Šis animacinis filmukas primena „Tomą ir Džerį“. Taigi „Tomo ir Džerio“ mėgėjams turėtų patikti „Ogis ir tarakonai“.

2030 | 2018-07-24 | 4453

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

2007 | 2017-06-09 | 3904

Aprašymas: Po pergalės prieš Šrederį vėžliukai išsibarstė po visą pasaulį. Tačiau Niujorke bręsta naujas pavojus – pramonininkas Maksas Vintersas surinko senovinių monstrų-karių armiją. Pasauliui gresia rimtas pavojus. Vieninteliai, kas gali jį išgelbėti – vėžliukai nindzės.

2013 | 2017-06-09 | 3967

Aprašymas: Džiunglėse gorilų užaugintas berniukas Tarzanas puikiai sugeba karstytis medžiais ir kabarotis lianomis. Žaliuojančios džiunglės tapo svetingais vaikino namais, tačiau Tarzanas – žmonių vaikas ir kad ir kaip jis mylėtų savo namais laikomas džiungles, pažintis su Džeine Porter traukia vaikiną prie tikrosios jo padermės. Netrukus Tarzanas sužino, jog jo tėvai buvo turtingi kompanijos savininkai, tačiau dabartinis jos vadovas, sužinojęs, jog lėktuvo katastrofoje žuvusių Tarzano tėvų kompanija priklauso netikėtai išgyvenusiam berniukui, pasiunčia samdomų karių gaują, kad šie surastų ir nugalabytų Tarzaną. Padedamas Džeinės, džiunglių vaikis stos į kovą su iki ausų ginkluotais kariais, jog apgintų ne tik jį priglaudusias džiungles, bet ir tikrąją savo padermę.

2000 | 2017-06-07 | 3990

Senoji animacija pasakoja apie lapę Patrikejevna, kuri gyvendama miške bando išsisukti nuo kasdienių darbų ir viską gauti apgaulėmis bei gudrybėmis. Lapė Patrikejevna vakare aplanko zuikelį ir prašo priimti nakvynei. Zuikelio šeima didelė, bet vietos užtenka visiems. Pamelavusi zuikeliui, lapė naktį išmeta laukan savo vyžą, o mainams paprašo zuikelio vištelės. Taip ir gyvena lapė nenaudėlė, kas naktį gaudama vis geresnį grobį iš miško žvėrių. Galiausiai lapei nepasiseka- ją vejasi pikti šunys ir jos grobis pasprunka. Šis filmukas skirtas ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams. Pasaka pamoko,jog gyvenime reikia pasiekti viską savomis rankomis, nes niekšybėmis laimingas nebūsi.

2013 | 2017-06-09 | 3706

Aprašymas: Veiksmas vyksta praėjus keleriems metams po kovos su siaubūnu Bū. Bilsas – naikinimo Dievas, kuriam buvo pavesta išlaikyti tvarką visatoje, prabunda iš ilgo miego. Sužinojęs, kad vienas Sajanas įveikė Fryzą, Bilsas meta iššūkį tam Sajanui (Gokui). Gokas nekreipia dėmesio į Kajaus kalbas, kad jis be galo galingas ir pavojingas, tad sutinka kautis su stipriuoju Dievu. Tačiau Kajaus kalbos pasiteisino – Bilsas lengvai sutriuškiną Sajaną ir siaučia po planetą. Ar Gokui su draugais pavyks sustabdyti naikinimo Dievą?

2006 | 2017-06-09 | 4208

Aprašymas: Paaugęs liūtukas iš Niujorko zoologijos sodo netikėtai atsiduria karštoje Afrikoje ir yra paleidžiamas į laisvę. Jo draugai iš zoologijos sodo – vyresnis liūtas, žirafa, anakonda ir voverė – susiburia draugėn, norėdami sugrąžinti liūtuką namo.

2021 | 2017-06-09 | 3975

Septintajame šio populiaraus filmuko sezone imsimės sporto šmaikštuolis Tomas žais tenisą su kitu katinu bet ir peliukas prisijungs į smagų žaidimą. Kaip jiems seksis? Tikras netikėtumas kas gi laimės žaidimą? Pirmoji serija pilna veiksmo tad liūdna tikrai nebus.O mažasis Džerio giminaitis bus labai išdykęs nenustygstantis vietoje. Taip pat pamatysit kaip tomas supykdys didelį šunį. Nesibaigiantys nuotykiai pradžiugins vaikus kiekviena serija vis kitokia ir dar įdomesnė.

2016 | 2017-06-09 | 3634

Aprašymas: Sėkmingiausias visų laikų kompiuterinis žaidimas „Angry Birds“ atkeliauja į kino ekranus. Atokioje atogrąžų saloje gyvena laiminga naivių, neskraidančių ir apie išorinį pasaulį nieko nenutuokiančių paukščių bendruomenė. Žinoma, kaip ir kiekvienoje bendruomenėje, yra keletas individų, iškrentančių iš bendro konteksto – tiek naivumo, tiek laimės prasme. Raudonukas, nuo pat vaikystės kentęs patyčias dėl savo vešlių antakių, turi pykčio valdymo problemų. Čakas kenčia nuo hiperaktyvumo, o Bomba – nuo Netikėtų Sprogimų Sindromo. Vieną dieną paukščiai sulaukia netikėtų ir nematytų svečių: žalių padarų, prisistatančių kiaulėmis. Draugiški salos gyventojai širdingai priima atvykėlius, surengia jiems trenksmingą pasveikinimo vakarėlį ir tiesiog trykšta džiaugsmu dėl naujųjų draugų. Išskyrus Raudonuką, kuris įsitikinęs, kad kiaulės kažką rezga ir toli gražu nėra tokios geranoriškos, kokiomis dedasi. Ar Raudonuko įtarimai pasitvirtins? Ar vis tik jis klysta?

2030 | 2018-07-24 | 3562

Aprašymas: Timio laikas (angl. Timmy time), tai animacinis filmukas apie aviuką, kuris turi įvairiausių reikalų su kitais fermos gyventojais…

2000 | 2017-06-07 | 4075

Animaciniame filmuke „Timoškino eglutė“ berniukas Timoškinas su savo šuneliu ruošiasi Naujiesiems metams – miške nusikirto eglutę, gražiai ją puošia. Tik nutinka bėda šunelis nešdamas žaisliuką šeimininkui netyčia jį sudaužo, Timoškinas supykta ir išveja draugą į speiguotą naktį. Mažasis keturkojis norėdamas išpirkti kaltę išbėga į mišką ir pasiklysta. Timoškinas supranta buvęs neteisus, tačiau ar ne per vėlu? Laimei, tai Naujųjų metų naktis, kada vyksta stebuklai. Senosios animacijos filmuke „Timoškino eglutė“ vaikams primename, jog draugai svarbesnis už bet kokius eglutės papuošalus.

2014 | 2017-06-09 | 3539

Aprašymas: Pirmojoje dalyje susitikę ir vienas kitą pamilusios nykstančios džiunglių gražuolės mėlynosios papūgos aros „Rio 2“ ir vėl nestokos jaudinančių nuotykių. Žydrūnas, jo pati Pupa ir trys jų vaikai gyvena tobulą gyvenimą savo magiškame svajonių mieste Rio de Žaneire. Kai rūpestingoji Pupa nusprendžia, kad judviejų vaikai turi išmokti gyventi ir laukinėmis sąlygomis – kaip tikri paukščiai! – ši margaspalvė šeimynėlė leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę po Amazonę. Civilizacijoje užaugusio Žydrūno ši kelionė nedžiugina – jis jaudinasi, kaip jiems, miesto paukščiams, pavyks sutarti su laukiniais savo giminaičiais, ir nerimauja, kad Amazonės gamtos grožybės gali amžiams pasiglemžti jo mylimąją Pupą ir vaikus… Todėl jis turi būti drąsus, bebaimis ir savo šeimą pasiryžęs apsaugoti didvyris! Kaip jam sekėsi – čia jau atskira istorija…

2009 | 2017-06-09 | 3940

Aprašymas: Istorija tęsiasi, Dartas Veideris medžioja Luką Skaivokerį per visą galaktiką. Tai antroji legendinių Žvaigždių karų istorijos dalis, „Šeimos bičo“ stiliumi.

2005 | 2017-06-09 | 3523

Aprašymas: Vieno žmogaus orkestras tai trumpas animacinis filmas. Šios muzikinės komedijos pasaulinė premjera įvyko 29-ajame Annecy Tarptautiniame animacinių filmų festivalyje Prancūzijoje.

2030 | 2018-07-24 | 3850

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2000 | 2017-06-07 | 3554

Filmukas vaikams Sidabrinė kanopa. Gyveno kaime vienas senukas. Jo pravardė buvo Kokovania. Jis neturėjo šeimos, todėl jis sugalvojo parsivesti našlaitę. Laikė jie ir katę. Nusivedęs mergaitę į mišką, senelis papasakojo jai pasaką apie elniuką Sidabrinė Kanopėlė. Mergaitė labai smalsiai visko klausinėjo apie elniuką ir svajojo jį pamatyti. Ar pavyko mergaitei sutikti elniuką pamatysite šiame animaciniame filme.

2000 | 2017-06-07 | 3833

Dvi pasakos – tai istorija, susidedanti iš dviejų filmukų vaikams. Pirmoje istorijoje „Obuolys“ išvysite miško gyventojų – kiškio, varnos ir ežiuko – peštynes dėl obuolio. Kilusį konfliktą išsprendžia protingiausias miško gyventojas lokys. Antroji istorija „Stebuklingoji lazdelė“ yra apie stebuklingą lazdelę, kurią miške suranda kiškis ir ežiukas. Lazdelės dėka ežiukas ir kiškis išvengia nelaimių ir padeda kitiems, patekusiems į bėdą. Pažiūrėkite dvi pasakas, kurios pamoko būti sąžiningais, teisingais ir draugiškais.

2000 | 2017-06-07 | 3770

Senosios animacijos filmukas apie mergaitę Julia ir jos draugą, kurie randa neįprastą radinį- profesorių tigrą Trankverį. Tigras nėra paprastas, jis sako esąs iš Gedo planetos,moka kalbėti ir yra išmestas iš laivo .Šis gyvūnas yra begalo vienišas ir liūdnas,todėl jis privalo nukeliauti į Indiją. Julios močiutės pagalba tigras pasirodo cirke, o vėliau sutinka ir savo draugą Kosu. „Du bilietai į Indiją“,tai pasaka vaikams apie draugystę bei norą padėti nesvarbu kas bebūtum.

1998 | 2017-06-09 | 3550

Donald Duck Uncle Donald's Ants išleistas 1952 m.