Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3518

Aprašymas: Kiaulė, Ožka, Bananas ir Svirplys (angl. Pig Goat Banana Cricket) yra geriausi draugai. Kiaulė apsėsta marinuotų agurkėlių, Ožka turi muzikinių svajonių, Bananas myli savo vaizdo žaidimus, o Svirplys yra talentingas išprotėjęs mokslininkas. Ketveriukė gyvena namelyje medyje ir leidžiasi į linksmus nuotykius.

2005 | 2017-06-09 | 3925

Aprašymas: Liūtas Aleksas yra tikras didmiesčio zoologijos sodo, įsikūrusio Niujorko Centriniame parke, karalius. Kartu su geriausiais draugais – zebru Marčiu, žirafa Melmanu ir begemote Glorija – jis visą laiką mėgavosi palaimingu gyvenimu, kur kiekvieną dieną jiems buvo garantuoti sotūs pietūs, o jų pasirodymų sužavėta publika keldavo griausmingas ovacijas. Tačiau vieną dieną zebrą Martį apėmė negyvuliškas smalsumas – kas gi vyksta už aukštos zoologijos sodo tvoros? Netrukus, padedant išradingiems pingvinams, jam pavyksta pasprukti. Iš tiesų Martis nenori visam laikui skirtis su draugais. Jis tik akies krašteliu žvilgtels, kaip atrodo ta laisvė, ir tučtuojau sugrįš! Tačiau viskas susiklosto ne taip, kaip buvo planuota… Išvydę, kad dingo jų draugas, Aleksas, Melmanas ir Glorija nutaria sekti zebro pėdomis, bet, vos pasirodžiusius gatvėje, bičiulius sugauna ir patupdo į narvus. Kas dabar bus? Ar jie kada nors išvys nenuoramą Martį? Anksčiau nei tikėjosi! Pasirodo, visi keturi draugai dabar laivu plaukia į karštos Afrikos džiungles. Štai kur pati geriausia proga patirti tikrą laukinės laisvės skonį! Tačiau netikėtumai dar tik prasideda. Laivui patyrus katastrofą, Aleksas, Martis, Melmanas ir Glorija atsiduria egzotiškoje Madagaskaro saloje. Dabar šiems išlepintiems niujorkiečiams teks išmokti gyventi ne pagal didmiesčio, o tikrų tikriausių džiunglių įstatymus ir išlikti tarp daugybės keistų, ne visada tik draugiškai nusiteikusių padarų…

2014 | 2017-06-09 | 3725

Aprašymas: Iš tolimosios Peru į Angliją atvyksta meškiukas Padingtonas. Šis mielas pūkuotas meškiukas nėra toks, kokiais mes įpratę matyti meškinus. Padingtonas yra puikiai išauklėtas, mandagus, nuoširdus, ir net moka šnekėti. Nenuostabu, jog vos tik atvykęs į Angliją jis susiranda ir puikią šeimą, kuri trumpam jį priglaudžia pas save. Meškinas nėra pripratęs gyventi žmonių šeimoje, tad jau pirmą vakarą prikrečia aibę šunybių, kurios iš šalies žiūrint tik džiugina. Diena po dienos ir šeimos gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, nes Padingtonas su kiekviena diena tampa jų geriausiu draugu. Taip viskas ir klotųsi puikia vaga, bet kad ir koks mielas meškinas būtų, bėdos užklumpa ir jį. Padingtonui pradeda grėsti pavojus, o jam padėti gali tik jį priglaudusi naujoji šeima.

2030 | 2018-07-24 | 3086

Aprašymas: Pusiau žmogus pusiau vampyras Bleidas kovoja su saulės šviesos ir česnako kvapo bijančiais kraugeriais, kurių vadeiva Deaconas Frostas prieš daugelį metų pražudė jo motiną ir pasmerkė jį patį amžinam vampyro gyvenimui. Jis tiria azijos vampyrų organizaciją, veikiančią nuo Japonijos iki pietrytinės azijos.

2000 | 2017-06-07 | 3860

„Persėjas“ – tai pasaka vaikams apie mitologinį graikų herojų Persėją, kurį Dievai pasiunčia nukauti pavojingosios medūzos Gorgonės, kuri savo žvilgsniu kiekvieną paverčia į suakmenėjusią statulą. Kelionėje Persėjo laukia įvairūs išbandymai, tačiaus jis pasiryžęs nugalėti medūą ir parnešti jos galvą. Tai pasakojimas apie drąsą ir užsispyrimą. Iš šios istorijos galime pasimokyti, jog bebaimiai ir narsūs žmonės savo žygdarbiais gali nuveikti daug didžių ir gerų darbų.

2010 | 2017-06-09 | 3808

Aprašymas: Žaislus mylėjęs ir saugojęs berniukas Endis užaugo, baigė mokyklą ir rengiasi išvykti į koledžą. Jo vaikystę nuspalvinę žaislai dedami į dėžes ir ruošiami kelionei į vieną pusę – palėpę. Tačiau, kaip dažnai atsitinka, šiuos planus sujaukia nelemtas atsitiktinumas. Užuot atsidūrę palėpėje, kaubojus-medinukas Vudis ir superherojus-astronautas Bazas bei visa Endžio šutvė netyčia patenka prie šiukšlių konteinerio. Nuo liūdno likimo juos išgelbsti šiukšlininkas, nusprendęs, kad užuot keliavę į šiukšlyną, žaislai gali suteikti džiaugsmo vaikų darželio auklėtiniams. Žaislams ši mintis visai patiktų, tačiau tie auklėtiniai pasirodo besantys pašėlę ir nevaldomi peštukai. Žodžiu, tikras pragaras kiekvienam save gerbiančiam žaislui. Vudis visomis išgalėmis stengiasi surasti draugams naujus jaukius namus ar bent jau išgelbėti nuo liūdnos perspektyvos būti nepataisomai sugadintiems. Vieno bandymo pabėgti metu stipriai nukenčia Bazas, kurio naujai atsiskleidusios savybės dar labiau apsunkina žaislų kelią į laisvę.

2007 | 2017-06-09 | 4060

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

2014 | 2017-06-09 | 3733

Aprašymas: Tai animacinė nuotykių komedija apie vieną žymų oro lenktynininką Dustį. Ilgą laiką pirmavęs, šį kartą jis turės susitaikyti su liūdna situacija – lėktuvo variklis taip gerai nebeveikia ir Dustis daugiau nebelenktyniaus. Taigi jis pakeičia pavarą ir įsijungia į naikintuvų kovas. Dustis ir dar keletas lėktuvų veteranų įsijungia į ugnies tramdymo nuotykį. Visi jie kovos žūtbūtinėje kovoje prieš nesutramdomą ugnį. Šį kartą Dustis sužinos, kas yra tikras herojiškumas. Disnėjaus “Mašinų” istorijas primenanti juosta, pakels mus visus aukščiau nuo žemės.

2030 | 2018-07-24 | 3794

Aprašymas: Antrasis SAO (Sword Art Online) sezonas, prasideda prabėgus metams po pirmojo sezono įvykių. Kiritas gauna kvietimą susitikti su Seijira Kikuoka iš Japonijos vidaus reikalų telekomunikacijos ministerijos biuro, VR divizijos atstovu, kuris papasakoja jam apie keistus incidentus: GGO (Gun Gale Online) žaidimo metu žaidėjai gavę kulką nuo paslaptingojo Mirties Ginklo miršta realybėje. Taigi, Kikuoka paprašo Kirito pagalbos- grįžti į žaidimų pasaulį ir užmegsti kontaktą su tuo paslaptinguoju vyruku.

2022 | 2017-06-09 | 3811

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.

1998 | 2017-06-09 | 3741

Donald Duck Don Donald išleistas 1937 m.

1998 | 2017-06-09 | 3426

Donald Duck Donald's snow fight išleistas 1942 m.

2014 | 2017-06-09 | 3969

Aprašymas: Pagaliau sužinosime, kokius nuotykius kasmet patiria milijonai paukščių išsiruošusių žiemoti į šiltuosius kraštus! Geltonasis kikilis – mažas ir mielas našlaitis paukščiukas niekad iki šiol nėra palikęs savo gimtojo lizdo. Jis turi surasti drąsos ir šimtus savo gentainių saugiai palydėti į Afriką. Geltonasis sparnuotis turės išmokti visų lyderio bruožų bei pateisinti visų viltis. Jaudinantys nuotykiai prasideda! Šiltas ir šviesus animacinis filmukas…

2005 | 2017-06-09 | 4113

Aprašymas: Keturi vaikai – dvi mergaitės ir du berniukai – sename name netikėtai randa duris, vedančias į paslaptingą pasaulį – Narniją. Tai nuostabus kraštas, kuriame gyvena kalbantys gyvūnai, kentaurai ir milžinai. Deja, ramios Narnijos dienos jau praeity – ją užvaldė Baltoji ragana. Sklinda mitas, kad nuo jos kerų išvaduoti gali keturi Žemės vaikai…

2030 | 2018-07-24 | 3434

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1968 | 2017-06-07 | 3725

Filmuko Didžiausias draugas veiksmas nukelia į tolimą šiltų kraštų salą, kur gyvena viena labai miela mergaitė kuri sutaria su visais gyvūnėliais, kol jos kelyje nepasitaiko draugauti nemėgstantis krokodilas, kuris net grąsino ją suėsti. Tačiau, mergaitė nepėsčia, ji turi patį didžiausią draugą - Begemotą. Aišku, krokodilas išsigąsta tokios jos kompanijos ir galų gale atsisako savo planų. O, finale ir begemotas nebeatrodo toks didelis. Moralas: Draugus reikia vertinti pagal jų elgiasį, o ne išvaizdą.

2013 | 2017-06-09 | 3672

Aprašymas: Įsigalėjęs požiūris, kad kalakutai yra kvaili paukščiai, tinkami tik šventiniam stalui papuošti. Atėjo laikas pakeisti nuostatas! Animacinė komedija „Kalakutai: atgal į ateitį“ apvers jūsų pasaulėžiūrą. Nuo šiol, pamatę kalakutą, jūs žinosite, kad viduje jis yra erelis. Na gerai, gal ir ne visai erelis, bet turi su ereliais daugiau bendro nei su vištomis, žąsinais, kurapkomis ir kitu paukštienos prekystalio asortimentu. Žavus nevykėlis Regis, kuriam aplinkybės nuolat svilina uodegą, tačiau likimas leidžia išnešti sveikas plunksnas, sutinka kietasprandį kalakutų pasaulio Rembo – Džeiką. Turėdami atlikti savo gyvenimo misiją, du užkietėję individualistai privalo peržengti asmeninius nusistatymus. Padedami visos šutvės mielai kvanktelėjusių personažų, jie siekia išgelbėti kalakutų giminę nuo tapimo šventinio stalo simboliu. Tam jiems prireiks nei daug, nei mažai: įsiveržti į slaptą karinę bazę, nusikelti laiku į 1621 metus, kuomet Jungtinėse Valstijose pradėta švęsti Padėkos diena, suburti kalakutų išsilaisvinimo kariuomenę ir pasukti istorijos tėkmę taip, tarsi kalakutų valgymo tradicija nė nebūtų atsiradusi.