Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2005 | 2017-06-09 | 3608

Aprašymas: Ant plačios upės kranto, begalinės girios pakraštyje gražioje pilyje gyveno mažoji princesė Andžela. Ji manė esanti pati laimingiausia, nes nuo ryto iki vakaro šoko ir dainavo savo tėvo karaliaus rūmuose. Tačiau vieną gražią dieną mažąją princesę pagrobė karalius Vaisrojus ir nusinešė į miško glūdumą. Andželos tėvas be galo sielojosi, neatsikvėpdamas ieškojo savo dukters, o jo karalystė tapo liūdna ir apleista. Princesė prisitaikė, nuo ryto iki vakaro tarnavo Vaisrojui, susidraugavo su miško gyvūnėliais, ir ilgainiui išaugo gražia jauna princese. Kai Andžela išgirdo apie karaliaus širdgėlą, ji sumanė šv. Kūčių vakarą nuvykti į pilį ir savo šokiais pralinksminti valdovą. Kelionėn išsiruošti jai suskubo padėti mažieji miško gyventojai.

2014 | 2017-06-10 | 3903

Aprašymas: Jūros giesmė (angl. Song of the Sea) – 2014 metų įvairių apdovanojimų ir teigiamo kritikų įvertinimo sulaukusi Tomo Mooro animacinė juosta, pasakojanti istoriją, paremtą senuoju keltų mitu apie selkę, mergaitę, galinčią pavirsti ruone. Istorijos centre – šešiametė Sirša, kartu su vyresniuoju broliu Benu besileidžianti į netikėtą nuotykį gelbėti magijos pasaulio ir į ją panašių būtybių.

Jūros giesmė / Song of the Sea -  (2014)

1969 | 2017-06-07 | 4283

„Lapė, lokys ir motociklas su priekaba“ – filmukas vaikams, pradedamas nagingo lokio darbais. Darbštus rudnosis meistrauja sau motociklą su priekaba. Mažuosius miško žvėrelius labai sudomina lokio kūrinys ir šie prašo, kad lepečkojis juos pavėžintų. Tačiau, kur buvus, kur nebuvus pasirodo gudrioji lapė. O tada ir prasideda lokio vargai... Bet viskas baigiasi laimingai, o klastingoji rudoji dar ir pamokoma.

2030 | 2018-07-24 | 3209

Aprašymas: Karasuma Yoichis – stiprus, jaunas Samurajus gimęs ir užaugęs kalnuose. Vieną dieną jo tėvas nusprendžia išsiųsti jį į miestą, kad apsistotų pas keturias Ikarugų seses, kad gautų reikiamos patirties, bet kelionė į civilizaciją nesisekė kaip tikėjosi. Jis ne tik vėlavo susitikti su seserimis, bet buvo išvadintas iškrypėliu ir sugebėjo būti suimtas du kartus! Dabar gyvendamas Ikarugų Doje su Ibuki, Ayame, Kagomi ir Chihaya Yoichis turi pritapti naujame gyvenime mokykloje ir išgyventi gana žiaurias Ibukės „treniruotes“. Mokykloje susiranda varžovą/priešininką „mokyklos chuliganą“ Wakizuką ir paslaptingą kaukėtą žmogų, kuris nori užmušti Yoichį. Panašu, kad Yoichio gyvenimas mieste nebus lengvas.

1984 | 2017-11-07 | 13589

Aprašymas: „Robinas iš Šervudo” – tai populiarus britų sukurtas TV serialas. Bemaž įspūdingiausia iš visų kine ir televizijoje pasirodžiusių istorijų apie legendinį Robiną Hudą. Čia susipina ryžtas, narsa, įspūdingi nuotykiai, juodoji magija ir senoji religija. Anglų liaudies baladžių herojus, garsusis plėšikas, visą grobį išdalija vargšams, gelbsti nekaltuosius ir baudžia žmonių engėjus.

Robinas iš Šervudo (1-13 serijos) - Robin of Sherwood (1984)

2030 | 2018-07-24 | 3392

Aprašymas: Kaukė (angl. The Mask) – JAV animacinis serialas. Po nerealiai nesėkmingos dienos – būna dienų lyg tyčia – banko tarnautojas Stenlis randa kaukę. Jis tiki, kad tai gali pakeisti jo likimą, bet tikrovė pranoko visus lūkesčius. Iš kuklaus paprasto žmogaus jis pavirto nesunaikinamu herojumi. Pasikeitė jo išvaizda, jėga ir galimybės. Dabar jis gali įgyvendinti nerealiausias savo fantazijas. Jis sugeba įspėti slapčiausius žmonių įgeidžius ir gali išpildyti bet kokį norą.

1970 | 2017-06-09 | 3857

Pluto's Judgement Day.

2009 | 2017-06-09 | 3628

Aprašymas: Senas niurzgalius ir šykštuolis Ebenyzeris Skrudžas gyvena be meilės. Jam niekas neįdomu, jo niekas nedžiugina, nestebina, nesuteikia džiaugsmo. Vienintelį malonumą patiria nuolat varinėdamas savo ištikimą tarną. Tačiau vieną stebuklingą naktį Skrudžo gyvenimas pasikeičia. Į nepakartojamą kelionę senąjį bambeklį pasiima trys šventų Kalėdų dvasios: Praeities, Dabarties ir Ateities Kalėdų. Dvasios jam aiškiai ir nedviprasmiškai parodo jo didžiuotis pagrindo nesuteikiančią praeitį, skaudžią dabarties pasaulio tiesą ir ateityje slypinčius pavojus, jei Skrudžas nepasistengs tapti geresniu žmogumi.

2015 | 2017-06-09 | 4003

Aprašymas: Seniai seniai Žemėje gyveno geltoni vienaląsčiai organizmai, pakalikai, dar žinomi kaip pimpačkiukai, tarnavę įvairiausiems niekingiems valdovams nuo gigantiškojo aštriadančio T- Rex iki mažiau gigantiško Napoleono. Tačiau vieną dieną, netikėtai jiems patiems, pakalikai suprato likę be šeimininko. Geltonųjų kolonijai atėjo gilios depresijos laikai… Tuomet vienas jų, ryžtingasis Kevinas, sugalvoja planą ir, drauge su maištaujančiu paaugliu Stiuartu bei viso pasaulio mielumo įsikūnijimu mažuoju Bobu, leidžiasi į platųjį pasaulį laimės (ir naujo, labai blogo, šeimininko giminei) ieškoti! Trijulės nuotykių horizonte – ne tik jaudinančios pažintys (tarkim su potencialia klano šeimininke, pirmąja pasaulio moterimi super-niekše Scarlet Overkill), bet ir kelionė nuo Antarktidos ligi 1960-ųjų rokenrolo ritmu alsuojančio Niujorko! Deja, jai lemta baigtis ūkanotam Londone, kur mažieji bičiuliai atsiduria akistatoje su pačiu didžiausiu gyvenime iššūkiu – išgelbėti Pakalikų rasę nuo sunaikinimo.

2010 | 2017-06-09 | 3955

Aprašymas: Želėstouno parkas švenčia 100-ąsias metines, tačiau tai gali būti paskutinis „gimtadienis“ – parkas jau ne toks populiarus kaip anksčiau ir sulaukia vis mažiau lankytojų. Tad meras Braunas nusprendžia uždaryti ir parduoti parką: aukšti, galingi medžiai – viliojantis kąsnelis medienos pramonei. Tai labai bloga žinia garsiausiems parko gyventojams – meškiukui Jogiui ir jo draugužiui Bubu. Jei meras Braunas parduos parką, jie neteks gimtųjų namų. Nežinia, kas laukia parko gyventojų, kai jame neliks nė vieno medžio – gal zoologijos sodas… Taigi, Jogis ir Bubu nutaria susivienyti su Želėstauno parko reindžeriu Smitu, kad išgelbėtų gimtąjį mišką. Nors Jogis mano esąs protingesnis nei vidutinis lokys, tačiau iki šiol sunkiausia užduotis, kurios jam teko imtis, buvo švarinti parko lankytojų lauknešėlius. Meškiukų Jogio ir Bubu laukia nelengva užduotis – jiems teks rimtai pasukti smegeninę ir išties paprakaituoti gelbstint gimtuosius namus.

2000 | 2017-06-07 | 4144

Puikus fantastinis filmukas vaikams, apie nežiniuką, kuris su draugais skrido į mėnulį. Nežiniukas mėnulyje - papasakos vaikams apie fiziką, astronomiją, kosmonautiką. Tai graži istorija, kuri patiks vaikams ir tėveliams apie tai kaip gėris visada laimi.

2030 | 2018-07-24 | 3541

Aprašymas: Hantikas: Sekliai ir paslaptys (angl. Huntik: Secrets and Seekers) – Italijos animacinis serialas. Per Loko ir Sofijos susitikimą randama tėvo knyga. Blogio organizacija, kuri reikalauja knygos, nes joje surašyta visa informacija apie “titanus ir valios amuletą”. Taigi herojai turi išgyventi…

2014 | 2017-06-09 | 3504

Aprašymas: Pirmojoje dalyje susitikę ir vienas kitą pamilusios nykstančios džiunglių gražuolės mėlynosios papūgos aros „Rio 2“ ir vėl nestokos jaudinančių nuotykių. Žydrūnas, jo pati Pupa ir trys jų vaikai gyvena tobulą gyvenimą savo magiškame svajonių mieste Rio de Žaneire. Kai rūpestingoji Pupa nusprendžia, kad judviejų vaikai turi išmokti gyventi ir laukinėmis sąlygomis – kaip tikri paukščiai! – ši margaspalvė šeimynėlė leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę po Amazonę. Civilizacijoje užaugusio Žydrūno ši kelionė nedžiugina – jis jaudinasi, kaip jiems, miesto paukščiams, pavyks sutarti su laukiniais savo giminaičiais, ir nerimauja, kad Amazonės gamtos grožybės gali amžiams pasiglemžti jo mylimąją Pupą ir vaikus… Todėl jis turi būti drąsus, bebaimis ir savo šeimą pasiryžęs apsaugoti didvyris! Kaip jam sekėsi – čia jau atskira istorija…

2022 | 2017-06-09 | 3983

Animacinio filmo „Maša ir lokys“ serijoje „Uogienės diena“ vaikai ir jų tėveliai pamatys,kaip sekėsi lokiui virti uogienę. Išdykėlė Maša ir vėl privers savo didįjį draugą darbą pradėti nuo pradžių. Net pačiai nenuoramai pagails lokio ir ji tuoj pat sugalvos, kaip draugui padėti. Serijoje „Uogienės diena“ žiūrovai sužinos, kuo baigėsi lokio uogienės virimas.

1966 | 2018-07-25 | 3396

2011 | 2017-06-09 | 3936

Aprašymas: Specialus Kalėdinis ledynmečio animacinis filmas, apie tai kaip mamutai sutinka Kalėdas.