Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1986 | 2017-06-09 | 3649

Aprašymas: Viktorijos laikų Londone maža pelytė Olivija laimingai gyvena su savo tėvu žaislų gamintoju Hairemu. Švenčiant Olivijos gimtadienį, į jų namus įsiveržia vienakojis šikšnosparnis ir pagrobia jos tėvą. Hairemas nugabenamas pas profesorių Ratiganą, kur turi prisidėti prie jo niekšingo pasaulio užkariavimo plano. Likusi viena Olivija kreipiasi į žymiausius pelių pasaulio detektyvus padėti rasti jos tėvą. Sužinoję, kad jis yra piktojo profesoriaus žinioje, detektyvai skuba veikti, kad nebūtų užkariautas pasaulis.

2014 | 2017-06-09 | 3763

Aprašymas: Zarina, labai protinga ir smalsi fėja, yra sužavėta fėjų dulkių magijos bei pasiryžusi išsiaiškinti, kokių galių jos turi. Po slaptų eksperimentų su mėlynomis dulkėmis Fėjų slėnyje įvyksta nelaimė, o Zarinos prižiūrėtojas fėjūnas Garis pašalina ją iš dulkių saugotojų. Zarina išvyksta iš Fėjų slėnio. Po metų Fėjų slėnyje surengiamas Keturių metų laikų festivalis, kuriame pasirodo visų metų laikų fėjos. Per pasirodymus fėjos pastebi Zariną skraidant aplink auditoriją ir barstant ant žiūrovų keistus miltelius, kurie priverčia juos užmigti. Fėjos pasislepia, o kai Zarina išvyksta, jos supranta, jog kad šioji pavogė visas mėlynasias fėjų dulkes – vienintelį dalyką, iš kurio išgaunamos geltonosios dulkės, leidžiančios fėjoms skraidyti. Fėjoms nelieka nieko kito, kaip sekti Zariną ir sugrąžinti mėlynąsias fėjų dulkes ten, kur joms ir vieta.

2030 | 2018-07-24 | 3006

Aprašymas: Keita turi dvi vyresnes įseseres Ako ir Riko. Kadangi jie nėra susaistyti kraujo ryšiais, merginų meilė broliui yra pakankamai gašli. Po nelaimingo atsitikimo mokykloje, Ako ir Riko savo broliukui prisipažįsta meilėje. Keitai nepatinka vien mintys apie tai, kad jie gali būti kažkas daugiau nei brolis ir seserys, bet jis bando patekti į tą pačią mokyklą, kaip ir jo seserys ir po truputį jos pradeda jį vilioti. (N-16)

2030 | 2018-07-24 | 3664

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1983 | 2017-06-09 | 3757

Aprašymas: TV lėlių spektaklis pagal Kosto Kubilinsko pjesę.

2000 | 2017-06-09 | 3931

Ši „Na, palauk!“ serija žavi nuotaikinga muzika. Tai spalvingas ir įdomus pasakojimas apie piktą vilką ir geranorišką kiškį. Vilkas stengiasi pastarąjį sugauti, tačiau lieka nieko nepešęs. Gėris laimi, o blogiui belieka šaukti „Nu, pogodi!“ Šis filmukas sužavės ne tik mažuosius, bet ir jų tėvelius. O taip pat leis įsitikinti, kad pergalė iš tiesų atitenka gėriui.

2030 | 2018-07-24 | 3593

Aprašymas: Prieglaudos šunyčiai (angl. Pound Puppies) yra amerikiečių/kanadiečių animacinis serialas. Prieglaudoje gyvenančių šunų užduotis – rasti idelų žmogų kiekvienam šuniukui. Paieškos atneša daugybę nuotykių.

2030 | 2018-07-24 | 3489

Aprašymas: Sato Tatsuchiro – hikikomoris. Jis, nei dirba, nei mokosi, jam sunku bendrauti ir jau beveik du metus jis neišeina iš namų dėl savo “atsiskyrėlio sindromo”, kuris taip sparčiai plinta Japonijoje. Būdamas 22 metų Tatsuchiro jau pilnai susiformavęs nevykėlis: tiki sąmokslais ir vietose, kur daugiau žmonių – patiria ūmius panikos priepuolius. Tačiau, negali žinoti, gal visa tai pagydoma? Kartą į Sato duris pasibeldžia misionieriai, dalinantys dvasingas skrajutes. Jauna mergina, vardu Misaki, pasako mūsų atsiskyrėliui, jog žino kaip jam padėti. Ir jei tik Sato pasirašys sutartį ir įsipareigos ją vykdyti, jis greitai nustos būti hikikomoriu ir gyvens vargo nematydamas…

1992 | 2017-06-09 | 3725

Aprašymas: Per prasidedančius Didžiosios Depresijos metus, gyvenimas Viduržemio jūroje tapo sudėtingas. Oro piratų reidai vis dažnėja, todėl išauga patikimų „asmens sargybinių“ paklausa. Vienas iš geriausių yra kiaulė, žinoma kaip Porkas Rosas. Buvęs žmogus ir puikus pilotas per Pirmąjį Pasaulinį karą, dabar jis siūlo savo paslaugas tiems, kuriuos persekioja nelaimės. Fašistiniam režimui, kuris perėmė italų karines oro pajėgas, įkyrėjo jo žygdarbiai, todėl už jo galvą paskiriama premija. Negana to, atvyksta žymus lakūnas iš Jungtinių Valstijų ir nori pavogti ne tik Porko Roso garbę, bet ir moterį, kurią jis taip myli.

2006 | 2017-06-09 | 3679

Aprašymas: Animacinio filmo įvykiai vyksta ateityje. Žmonės išnaudojo visus resursus, bet išmoko išgauti energiją iš savo ekskrementų. Kad organizuoti apskaitą kiekvienam gimusiam, implantuojamas apskaitos mikročipas, kuris seka tuštinimosi kiekį. Norėdama stimuliuoti žmones daugiau tuštintis, miesto valdžia juos apdovanoja užšaldytais ledinukais, narkotikais, sukeliančiais priklausomybę. Padauginę šio narkotiko žmonės pavirto mutantais negalinčiais tuštintis ir legaliai gauti ledinukų, jų vienintelio maisto. Tad mutantai organizavo ledinukų grobimo gaują „Vystyklų gauja“.

2000 | 2017-06-07 | 3812

Vilkas pilkauodegis rusų liaudies pasaka. Gyveno miške vilkas ir lapė. Labai jie mėgo vištytes ir zuikius, antytes ir avių bandas. Tai buvo miško smaguriautojai. Kartą per mišką važiavo žmogus, todėl žvėrys nutarė patikrinti kas pas senį rogėse. Lapė apsimetusi negyva pateko į roges ir visą žuvį kaip mat išmetė ant kelio. Taip laputė pergudravo ir vilką ir senį su boba. Jei galvelė tik gudri laimė visada šalia.

2030 | 2018-07-24 | 3426

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

2014 | 2017-06-09 | 3671

Aprašymas: Makoto Nakadzono beveik tipinis mokinys. Tik va, Makoto nuo pat vaikystės geba matyti „tamsiuosius sutvėrimus“, kurie lydi tuoj mirsiančius žmones. Kartą jis išdrįsta pakalbėti su vienu iš tų „būtybių“, Akira Seno. Nepastebėjęs užuominos apie jo vaikystės draugei Hazuki gręsiantį pavojų, Makoto ryžtasi mesti likimui iššūkį.

2000 | 2017-06-07 | 3566

Mama. Kiek daug telpa į šitą žodį. Kas kiekvienam vaikui vaikystėje svarbiausia, kas gelbsti ir užstoja, kas paguodžia,sušildo ir apsaugo? Žinoma, kad - mama. Šiltas ir nuotaikingas animacinis filmukas ,,Mama", pasakoja apie saugų ir šiltą vaiko pasaulį, kai šalia yra mama. Tiek vaikams, tiek jų tėveliams skirtas pasakojimas apie mamos rūpestį ir stebuklingą vaikystės pasaulį. Svajonių ir vilčių metas, šiltame pasakojime ,,Mama".