Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3162

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2022 | 2017-06-09 | 4064

Vieną dieną pas lokį atvyko svečias,- kas jis, vaikai sužinos serijoje Ūsuotas dryžuotas. Lokys su draugu puikiai leidžia laiką, kol netikėtai pasirodo Maša. Nors prireiks laiko, kol mergaitė susidraugaus su atvykėliu, tačiau vėliau prasidės nuostabūs nuotykiai. Juk lokio draugas yra tikrų tikriausias cirko artistas. Kaip reikia gražiai draugauti vaikai išvys filmuke Ūsuotas dryžuotas.

2000 | 2017-06-07 | 3881

„Sprindžiukas“ – tai filmukas vaikams apie senuką ir bobutę, kurie turi mažą sūnelį Sprindžiuką. Senukams labai sunku nudirbti visus ūkio darbus, tačiau Sprindžiukas, nors ir būdamas labai mažo ūgio, padeda senoliams atlikti įvairius darbus ir taip palengvina jų gyvenimą. Tai gerumo, gudrumo ir nuoširdumo kupina istorija, padedanti ne tik suprasti, jog gyvenime reikia džiaugtis net ir mažiausiomis smulkmenomis, bet ir leidžianti suprasti, jog pasitelkiant gudrumą, galima apgauti net ir bjaurų priešą.

2000 | 2017-06-07 | 3736

Ant vandens. Vienam skirta skaidyti, kitam vaikščioti žeme, o trečiam plaukioti vandenyje ir bandyti tai pakeisti beprasmiška. Kiekvienas gyvas sutvėrimas žemėje turi savo prisitaikymą gyventi, kaip ir kiekvienas žmogus gyvenime turi savo kelią. Žuvis panoro išnirti į sausumą, kurioje taip paprastai gyvena, veršiukas, ežiukas, ančiukas, tačiau netrukus suprato, kad jai tai pražūtinga ir teisingiausia gyventi taip, kaip tau skirta. Kas gimė skraidyti - skrajos danguje, kas vaikščios žeme, o kas plaukios vandenyje ir draugystėje vienas kitą papildys.

2013 | 2017-06-09 | 3696

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

2000 | 2017-06-07 | 3611

„Trys maišai gudrybių“ – pasaka, pradedama nelaukta lapės viešnage. Kaip įprasta, šio žvėries gudrumui ribų nėra. Ji netgi prikalbina ežiuką jai padėti. Ir staiga pati lapė įkliūva į spąstus. Šioje situacijoje jai vėl pagelbėja nepaprastas gudrumas. Svarbiausia, kad vaikai pamokomi, jog nepatikimi susitarimai prie gero nepriveda, o už gerą darbą atlyginama geru.

2014 | 2017-06-09 | 3737

Aprašymas: Prisijunkit pie Alfų ir Omegų Didžiojo žaidimo. Kai Alfos išstumiamos iš žaidimo, surenkama nauja komanda. Ar treneris Hemfris išves savo komandą į pergalę?

1998 | 2017-06-09 | 3690

Donald Duck Sleep time Donald išleistas 1947 m.

2015 | 2017-06-09 | 4042

Aprašymas: Drakula ir kiti „Monstrų viešbučio“ gyventojai kviečia į antrąją savo nuotykių dalį. Kaip žinia, ne visi vampyrai blogi. Pasitaiko ir mielų, širdingų ir atjaučiančių kraują geriančių monstrų. Vienas iš jų – Drakula, žmogaus kojai neįžengiamuose miškuose pastatęs ypatingą viešbutį – prieglobstį visoms pabaisoms, kurios iš tikrųjų pačios bijo žmonių. Prieš trejus metus du užuojauta stebėjome, kaip Drakula supanikuoja, į slaptąjį viešbutį netikėtai užklydus klajojančiam jaunuoliui – žmonių vaikui bei susierzina, kai neprašytas atvykėlis ima akivaizdžiai simpatizuoti jo dukrai. Žinoma, viskas susitvarko ir Drakula gali ramiau atsikvėpti. Tačiau dabar jo gyvenime iškyla kita didžiulė problema. Berniukas, kurio susilaukė jo mylima dukra su jau minėtu atvykėliu, nelabai panašus į vampyrą. Vydamas šalin mintis, kad anūkas paveldėjo žento genus, Drakula imasi veikti. Kartu su kitais viešbučio gyventojais kraugeriškasis senelis padarys viską, kad anūkėlis taptų tikru savo giminės pasididžiavimu. Deja, tačiau bandymai mažylyje pažadinti vampyrą laukto rezultato neduoda. Į pagalbą atskuba netgi Drakulos tėtis, vampyrų legenda Vladas. Tačiau ar visų gerbiamo senolio pagalba padės nelaimingam Drakulai pagaliau atversti savo anūkėlį į „doros kelią“? O galbūt to visiškai nereikia, nes laimė juk nepriklauso nuo anūko vampyriškumo.

2030 | 2018-07-24 | 2987

Aprašymas: Ko Ičinomija jaunas vyras kilęs iš pasiturinčios šeimos, tačiau iš jos jis paveldėjo ne tik pinigų bet ir keistą baimę, būti kam nors skolingam, todėl jis ne tik niekad neprašo pakalbos, bet ir neleidžia niekam jam padėti. Vieną dieną netikėtai jis pakliūva į pavojingą situaciją ir jį išgelbėja keista benamė mergina gyvenanti po tiltu ir mananti kad jis iš kitos planetos. Taigi jis nors ir labai to nenorėdamas, bet lieka jai skolingas už išgelbėtą gyvybę. Genamas principų jis nenori likti jai skolingas todėl jis sutinka tapti jos vaikinu ir apsigyventi su ja kartu po tiltu, šalia kurio gyvena dar ne vienas keistuolis…

2014 | 2017-06-09 | 3610

Aprašymas: Rodos, ką tik klasiokai Jošidas, Vatanabė ir Chondžas aptarinėjo neseniai matytus anime ir filosofavo apie tai, kaip suartėti su kuo nors. Visi turi sąvąjį vidinį pasaulį. Ir kad suartėti su kuo nors, jūsų pasauliai turi susiliesti. Atrodo banali tiesa, kurią galima aptarti pasislėpus nuo klasiokų. Tačiau, kai Chondžas pamato Makinos vidinio pasaulio dalelę, jis jau ir pats nesupranta kaip taip viskas susiklosto.

2007 | 2017-06-09 | 3840

Aprašymas: Išdykęs katinas Garfildas nepatenkintas dvimačio komiksų pasaulio ribotumu. Lyg tyčia Garfildo kolega šuo Odis įmeta kaulą į skylę, skiriančią tikrąjį pasaulį nuo komiksų. Nieko nelaukdamas Garfildas pasinaudoja proga. Tačiau greitai oranžinis katinas lieka kiek nusivylęs realiuoju pasauliu. Čia šalta, liūdna, nepatogu, be to nė vienas katinas netiki, kad Garfildas atvyko iš komiksų knygelės…

2012 | 2017-06-09 | 3813

Aprašymas: Nuo senų senovės Škotija buvo apipinta legendomis ir padavimais, tad pagrindine animacinio filmo „Karališka drąsa“ tapo atkakli ir užsispyrusi Škotijos princesė Merida. Rinkdamasi savo gyvenimo kelią, mergina atsisako paklusti senovę menančioms karališkoms tradicijoms ir ryžtasi savo karališką prigimtį iškeisti į svajonę tapti didžia lankininke. Merida meta iššūkį galingiems Škotijos klanams ir jų valdovams – lordams Makgufinui, Makintošui ir Dingvolu. Neatsargus princesės elgesys prišaukia nelaimę, tad dabar karalystei ir Meridos tėvams gresia pavojus, o princesė žūtbūt privalo įveikti pavojingus magijos kerus. Galėdama pasikliauti tik savo pačios drąsa, Merida privalo susikauti su pačiu baisiausiu tamsiųjų Škotijos urvų padaru.

2009 | 2017-06-09 | 3858

Aprašymas: Netikėta pradžia, iš Afro atimamas numeris 1 kovotojo raištis ir tarsi iš niekur išdygsta Afro bendražygis Ninja Ninja. Jis įkalba Afro kovot dėl raiščio. Viskas prasideda tarsi iš pradžių: numeris 2 raičio ieškojimas, daug kraujo, ilgi ir nuotaiką pakeliantys Ninja Ninja monologai… Tačiau priešai kiti, o iš septynių budistų vienuolių išliko vienas, kuris suko biznį iš kauliukų žaidimų… Siužetas įdomus ir šiek tiek kitoks nei paprastai. Veiksmo daug, intrigos taip pat. Kaip ir pirmoje dalyje piešimas skiriasi nuo kitų anime, bet tuom ir sudominantis.

2030 | 2018-07-24 | 3322

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

1974 | 2017-06-07 | 3890

Senosios animacijos filmukas Viskas atvirkščiai. Asiliukas, labai troško skraidyti dangumi ir pavirsti drugeliu. Po nesėkmingo bandymo, jis sutinka vikšrą, kuris asiliukui paaiškina, kad jei jis viską darys atvirkščiai – pavirs drugeliu. Paklausęs patarimo, asiliukas greitai išvaromas iš namų. Tačiau jo svajonė baigiasi, kai jis sutinka naktinę plaštakę, kuri jam paaiškina, kad jis labai gražus asiliukas ir reikia būti savimi, o ne stengtis tapti kažkuo kitu.

2009 | 2017-06-09 | 4148

Aprašymas: Skretas netikėtai suranda galbūt savo būsimą antrąją pusę – evoliucijos keliu šiek tiek toliau pažengusią voverytę skraiduolę ilgomis blakstienomis, vardu Skretė. Mamutas Menis su naująja savo drauge Eli laukiasi mažylio. Kardadantis tigras ima pastebimai nervintis, kad jį visi laiko vos ne namine kate. Sidas, prisižiūrėjęs į savo draugą mamutą, ir pats užsinori sukurti šeimą ir iš to begalinio noro pavagia dinozauro kiaušinį. Žinoma, tai buvo klaida. Herojai priversti leistis į pavojingą kelionę, kad išvaduotų savo draugą iš paslaptingo, nepažįstamo ir bauginančio pasaulio.

2000 | 2017-06-07 | 3650

Senosios animacijos filmukas Sparnuotas, gauruotas ir sviestuotas. Pamiškėje šiltoje trobelėje gyveno trys broliai. Sparnuotasis, gauruotasis ir sviestinis. Sparnuotasis tai žvirblis. Gauruotasis tai peliukas. O sviestinis tai - blynas lietinis, kuris pabėgo iš keptuvės. Tačiau kiekvienas iš draugų mano, jog jis yra pats svarbiausias trobelėje. Ir prasideda trobelėje ginčai. Ir pabandė draugai apsikeisti darbais. Tačiau galų galė paaiškėja, kad visiems geriausia dirbti savo darbą ir vertinti kitų darbą. Tada visi bus laimingi :)

2022 | 2017-06-09 | 3661

Neįtikėtinas nutikimas atsitiko serijoje Pamestinukas. Vieną diena Mergaitė Maša į lokio trobelę parnešė didžiulį kiaušinį ir liepė lokiui jį... perėti. Netrukus išsirito mažas pingviniukas. Lokiui teko būti pingviniuko tėčiu - maitinti, žaisti, rūpintis, štai kokia dalia jo laukia filme Pamestinukas. Tačiau visi mes turim savo namus, ir pingvinui teks iškeliauti į savo kraštą.