Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3859

Žinys Gargamelis pagamina pėdsakų ieškojimo viralą ir nori sugauti nuostabiuosius smurfus. Tuo tarpu smurfų miestelyje vyksta darbai: kertami rąstai, statoma tvora, meistraujama. Smurfai randa mažą pūkutį, tačiau tėtė smurfas neleidžia jo pasilikti. Mažasis smurfas jo nepaklauso ir parsineša pūkį namo, staiga jų pasidaro milijonai ir ištinka tikra bėda. Gargamelis naudoja savo naują išradimą ir bando surasti smurfų miestelį. Išgirsta trimito garsą miške ir mano, kad sugavo visus smurfus, tačiau tai - tik mažieji pūkiai. Filmukas „Smurfai“ puiki pramoga lietingą dieną visai šeimai.

1998 | 2017-06-09 | 3684

Donald Duck Donald's Diary išleistas 1954 m.

2000 | 2017-06-07 | 4133

„Gudruolė varna“ – įdomus vaikiškas filmukas, prasidedantis dramatiška muzika ir klastingais varnos kėslais. Iš šuns pavogtas kaulas – tik pradžia. Varna netgi pasiūlo katinui apsikeisti vietomis. Mažieji liks nustebinti, kaip paukštis gainioja siūlų kamuolį. O galiausiai viskas baigiasi gaudynėmis. Tai nuotaikinga pasaka su išraiškingais personažais ir veiksmą papildančia muzika.

1967 | 2017-06-08 | 4302

Pasakos dideliems ir mažiems prasideda neįtikėtina kiškio narsa ir nuotaikinga muzikėle. Vėliau pasireiškia kiškio gudrumas ir atsiskleidžia blogosios charakterio savybės. Tuo tarpu lokys vaizduojamas kaip rūpestingas ir atsakingas žvėris. Na, o vėliau pasireiškia dar didesnis lapės gudrumas. Antroji pasaka ne mažiau įdomesnė – čia vėl matomas gana neįprastas kiškio charakteris. Ir viena, ir kita pasaka vaikams parodo, kaip nereikia elgtis.

2003 | 2017-06-09 | 3695

Aprašymas: Istorija apie keistą draugystę, prasidėjusią didinguose senovės Amerikos miškuose tais laikais, kai kartu su žmonėmis pasaulyje dar gyveno dvasios. Viena jų ir pavertė jauną indėną Kenajų lokiu – gyvūnu, kurio vaikinas nekentė labiau už viską pasaulyje, nes nuo didžiulio grizlio letenų medžioklės metu žuvo jo brolis. Vienintelis padaras, galintis padėti herojui vėl virsti žmogumi – mažas lokiukas Koda, kurį užburtas Kenajus sutinka miške. Nepaprastos jų kelionės metu patyręs daugybę nuotykių ir pavojų, Kenajus pagaliau suvokia, ką reiškia tikra draugystė ir tai, kad lokiai – visai ne tokie blogi, kaip jis anksčiau manė.

2030 | 2018-07-24 | 3361

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2000 | 2017-06-07 | 3701

„Miauksinti baidyklė“ – tai senosios animacijos filmukas apie juodą kačiuką, kurio visi vengia dėl šio išvaizdos ir pastovaus nusidainavimo. Kačiukas dėl to pergyvena, kol viena kartą sutinką jauną mergaitę, kuriai kačiuko dainavimas labai patinka ir jiedu nusprendžia dainuoti kartu. Šiame pasakojime akcentuojama draugystė, o filmukas mus moko, jog ne visi žmonės yra blogi ir nesupratingi.

2009 | 2017-06-09 | 3609

Aprašymas: Kai astronautas Čarlis „Čakas“ Beikeris nusileidžia tolimoje planetoje, labai nustemba supratęs, kad visatoje mes, žmonės, gyvename ne vieni. PLANETA 51 – pilna žalių padarėlių. Jiems Čakas – tikras ateivis ir jie klaidingai nusprendžia, kad jo atvykimas reiškia tik viena – prasidėjo žmonių-ateivių invazija į jų šalį! Laimei, linksmas vietinis astronomas Lemas supranta, kad Čakas nusiteikęs draugiškai ir imasi neįmanomos misijos – saugiai pargabenti jį į erdvėlaivį, sukantį atgal Žemę…

2030 | 2018-07-24 | 3766

Aprašymas: „Tomas ir Džeris“ – bene populiariausias pasaulyje animacinis serialas, pradėtas kurti 1940 metais. Per daugiau nei 70 metų katinas Tomas taip ir nepagavo peliuko Džerio. Mažųjų Tomo ir Džerio (angl. Tom and Jerry kids) gaudynės ir peštynės yra nesibaigianti atrakcija su netikėtais siužeto posūkiais bei juokingomis situacijomis.

2000 | 2017-06-07 | 3649

Stebuklingojo gaublio nuotykiai arba raganos pinklės – filmukas, kuris susideda iš kelių istorijų. Stebuklingas mėlynasis gaublys tampa raganos taikiniu, ji nori ji pagrobti ir tada pasakų pasaulis dings. Pasakojama apie broliuką ir sesutę, kuriuos mama išsiunčia į mišką grybauti, tačiau broliukas Grigorašas nepaklauso mamos ir sesutės ir nuklysta paskui jį suviliojusį grybuką ir taip atsiduria raganos namuose. Sesutė žūtbūt nori išgelbėti broliuką ir jai padeda milžinas, pelytė ir stebuklinga lazdyno šakelė, kuri gali sumažinti arba padidinti viską, prie ko ji prisiliečia. Visi jie nukeliauja į raganos namus, išvaduoja broliuką, o stebuklingas gaublys išgelbėjamas nuo raganos pykčio. Istorija apie narsą ir brolišką meilę.

2030 | 2018-07-24 | 4945

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

1998 | 2017-06-09 | 3802

Donald Duck Bellboy Donald išleistas 1942 m.

2030 | 2018-07-24 | 3185

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

1998 | 2017-06-09 | 3787

Donald Duck The riveter išleistas 1940 m.

2030 | 2018-07-24 | 3317

Aprašymas: LEGO Čima legendos (angl. Legends of Chima) – animacinis serialas. Magiškame Čimos pasaulyje visi gyvūnėliai moka kalbėti, gražiai žaidžia ir draugiškai sugyvena. Visi jie įsikūrę pilyse ir įgudę naudotis įvairiais prietaisais, visi vairuoja automobilius. Iki šiol tai buvo pirmykštis rojus gamtoje, o dabar – kovos arena, kurioje kaunasi du seni draugai, netikėtai tapę didžiausiais priešais. Įvairiausi gyvūnėliai atrodo kaip judančios „Lego“ figūrėlės, o šis animacinis serialas sukurtas pagal to paties pavadinimo „Lego“ žaislų seriją.

2030 | 2018-07-24 | 3829

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

1977 | 2017-05-31 | 4315

История большой мечты о больших полетах. Летчик «малой авиации» по прозвищу Мимино мечтает о штурвале настоящего большого лайнера. Только получив этот самый штурвал, он почему-то совсем не счастлив...

---

Pilot Mimino works at small local airlines in Georgia, flying helicopters between small villages. He dreams of piloting large international airlines aircrafts, so he goes to Moscow for refresher courses. There in a hotel he meets truck driver Rubik from Armenia who is given a place in that hotel by mistake, and they have a lot of adventures in Moscow.

Mimino / Мимино -  (1977)

1995 | 2017-06-09 | 4489

Aprašymas: Atlikime asmeninį tyrimą drauge su Viliu Fogu. Keliaukime kartu į patį Žemės centrą, tenai, kur dar nėra žengusi žmogaus koja. Parašykime savąją Žemės kilmės istoriją. Išvysime neregėtų paukščių, žvėrių. O norėdami sužinoti, kur keliauja Vilis Fogas iš tiesų, pažiūrėkite šią nuostabią ir užburiančią istoriją patys, kad paskui papasakotumėte kitiems.

2030 | 2018-07-24 | 5687

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.