Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3273

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

2011 | 2017-06-09 | 6723

Aprašymas: Monstrų vidurinėje – Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena. Toralei, keršydama už tai, kad nebuvo pakviesta į gimtadienį, į mokyklą atsiunčia Drakulauros buvusį vaikiną Valentiną. Nors sukaktuvininkė prisipažįsta įsimylėjusi Klodą, Valentinas užkeikia ją, kad galėtų sudraskyti jai širdį ir sugadinti gimtadienį. Pamatęs naują Drakulauros susižavėjimo objektą, Klodas ima pavydėti, todėl jam į pagalbą atskuba Kupidonė, tačiau jos strėlės įsminga ne ten, kur planuota. Viskas susimaišo! Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena tampa visai kuo kitu nei planuota!

2012 | 2017-06-09 | 3922

1997 | 2017-06-11 | 4119

Absoliutus liūdesys (angl. Perfect Blue) – japonų animacinis psichologinis trileris, režisuotas Satoši Kon. Filme pasakojama apie Mimą Kirigoę, japonų pop muzikos dievaitę ir grupės „CHAM!“ narę, kuri nusprendžia siekti aktorės karjeros. Kai kurie jos gerbėjai yra nepatenkinti tokiu staigiu jos karjeros pokrypiu, ypač persekiotojas, vardu Me-Mania. Jos karjerai besitęsiant, Mimos pasaulis vis labiau primena Alfredo Hičkoko kūrinius: realybė ir iliuzijos laipsniškai persipina; Mima suvokia, kad Me-Mania yra mažiausias jos rūpestis. Tai nėra šeimyninis filmas, seksualinės situacijos, smurtas, nepadorios kalbos ir t.t.

Absoliutus liūdesys - Perfect Blue / Pafekuto buru (1997)

2030 | 2018-07-24 | 3400

Aprašymas: Įspūdingasis žmogus voras (angl. Spectacular Spider-Man) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie Piterį Parkerį kuriam yra 16 metų, bei jo nuotykius pavirtus “Žmogumi-voru”…

2000 | 2017-06-07 | 3620

Kartą gyveno aštuonkojai su aštuonkojukais. Jie buvo įvairių spalvų. Aštuonkojukai nuolat keičia spalvas. Daug įvairių pokštų aštuonkojukų gyvenime.

2030 | 2018-07-24 | 3390

Aprašymas: Mėlynasis drakonas (angl. Blue dragon) – Japonijos animacinis serialas. Prieš daug daug laiko, susirėmė tamsos ir šviesos kariaunos. Abi pusės buvo labai galingos, bet savo galia išsiskyrė padaras iš šešėlių pasaulio. Beprotiškai drąsių ir galingų, septynių šviesos karžygių komanda sugebėjo nugalėti ir užrakinti visas blogio jėgas, bei patį galingiausią padarą. Paslėpta nuo žmonių ši jėga gyvavo visą laiką ir tik išrinktieji iš kartos į kartą perduodavo svarbiausią misiją, neleisti joms atgimti. Bet kas neišvengiama, tas neišvengiama. Ar pavyks jiems jas išlaikyti? O jei ne ar pasaulis bus sunaikintas?

2021 | 2017-06-09 | 4323

Antrasis mažųjų jau pamėgto filmuko Tomas ir Džeris sezonas netikėtai nukels į Laukinius vakarus išvysite dar neregėtus kaubojus. Tomas juokingais būdais stengsis atkreipti katės kaubojės dėmesį jis išties atrodys įspūdingai su kaubojiškais apdarais. Tačiau ką jam iškrės peliukas Džeris ? Prisijuoksite į valias. Taip pat šiame sezone sutiksime Tomą ir Džerį jūreivius išdykusių šunelių prižiūrėtojus muzikantus ir daug kitų šaunių šios porelės nuotykių. O kaip išsigąs Tomas kai taps mažesnis net už peliuką? Vaikai neliks abejingi Tomo ir Džerio šmaikštumui linksmybėms čia nebus ribų.

2016 | 2017-06-09 | 3710

Aprašymas: Mažame Japonijos kaimelyje gyvena mažas berniukas, vardu Kubo. Ankstyvoje vaikystėje netekęs tėvo – galingo samurajaus – jis rūpinasi savo motina, o labiausiai mėgsta klausytis kitų kaimelio gyventojų istorijų ir pasakoti jas pats. Vieną dieną berniukas netyčia pažadina paslaptingą, piktą ir galingą dvasią iš praeities, turinčią savų sąskaitų su berniuko šeima. Kubo priverstas bėgti iš gimtųjų namų. Norėdamas nugalėti senovinį prakeiksmą, Kubo privalo išsiaiškinti tiesą apie savo tėvą. Kartu su kovos meno ir išminties jį mokančia beždžione bei galingu, nors protu ir nepasižyminčiu vabalu, berniukas patraukia į ilgą ir pavojingą kelionę. Jos metu Kubo teks kovoti su piktais dievais ir siaubingomis pabaisomis bei atskleisti tiesą, galinčią išgelbėti jo motiną ir visą gimtąjį kaimelį.

2030 | 2018-07-24 | 3507

Aprašymas: Betmenas (angl. The Batman) – JAV animacinis serialas. Nors šiame seriale yra aspektų iš ankstesnių Betmeno siužetų, istorija yra gretutinė ir jų netęsia.

2014 | 2017-06-09 | 4580

Aprašymas: Linksma ir talentinga gyvūnų fėja Meilutė tiki, kad negalima apie knygą spręsti iš jos viršelio, o apie gyvūną iš jo ilčių, todėl susidraugauja su paslaptingu padaru, žinomu kaip Niekados žvėrimi. Kol Auksarankė ir jos draugės abejoja tokiu Meilutės sprendimu, elitinis fėjų skaučių būrys rengia spąstus, kad sugautų šią pabaisą, kol ji dar nesugriovė jų namų. Meilutė turi vadovautis širdimi bei neprarasti vilties, kovodama su draugėmis ir bandydama išgelbėti Niekados žvėrį.

2011 | 2017-06-09 | 3760

Aprašymas: Nuotaikinga animacinė pasaka visai šeimai ir didelius, ir mažus nukels į elegantiškąjį Paryžių, kur prieš šimtmetį miesto grindiniu stypčiojo ne tik gracingos damos, bet ir rioglino nerangus Monstras! 1910-ieji. Paryžiuje pastebėtas gremėzdiškas Monstras! Ant kojų sukyla visas miestas ir prasideda visuotinė pabaisos medžioklė. Pačiame jos įkarštyje atsiduria ir drovi kino technikė Emilė bei spalvingas išradėjas Raulis. Tačiau priešingai nei kiti nedraugiški paryžiečiai – jie nusprendžia apsaugoti pabaisą nuo miestiečių persekiojimo. Pasirodo, šis tėra gremėzdiška, tačiau visai nekenksminga… blusa. Jis gyvena sode ir yra beprotiškai įsimylėjęs jauną dainininkę. Emilė ir Raulis į pagalbą pasitelkę geraširdę „Paukščių rojaus“ kabareto žvaigždę Liusilę ir ekscentrišką mokslininką bei jo nerimstančią beždžionę stoja į kovą už Monstro teisę ramiai gyventi Paryžiuje.

2014 | 2017-06-09 | 3602

Aprašymas: „Gustavo Nuotykiai“ – pirmasis nepriklausomos Lietuvos kompiuterinės animacijos kino filmas vaikams ir visai šeimai, kviečia leistis į linksmą, ironišką bei įspūdingą gyvenimo kelionę. Jos metu, mažųjų pamėgti herojai – specialusis korespondentas Gustavas ir profesorius Velykis Kalėdauskas imsis kvapą gniaužiančios misijos – surasti dingusį lakūną, į Lietuvą gabenusį, seniai prarastą, Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikų relikviją. Kartu su jais, bei Robinzonu Kruzu, Baronu Miunhauzenu, kapitonu Nemo, Nykštuku Benu ir kitais, visų mylimais personažais, pažinsite pasaulį, patirsite fantastiškus nuotykius Žemėje, Vandenyno gelmėse ir netgi kosmoso platybėse! Šiuos mylimus ir kitus, dar neregėtus personažus juostoje įkūnys garsios Lietuvos kino, teatro ir muzikos žvaigždės. Pasaulis yra kupinas paslapčių, o „Gustavo Nuotykiai“ – apie tuos ir tiems, kurie nori jas atskleisti!

2022 | 2017-06-09 | 3493

Šiame pasakojime Būkite sveiki Maša tapo tikra gydytoja. Juk susirgo draugas lokys, tad jos užduotis išgydyti vargšą ligonį. O tam reikia ne tik medicininių žinių, bet ir meilės, rūpesčio bei globos. Ar lokys pasveiks taip puikiai gydomas? O gal jis tik apsimeta, kad nereiktų žaisti su Maša bei dalintis savo nauju sukonstruotu lėktuvėliu? Visa tai filmuke Būkite sveiki.

1977 | 2017-06-09 | 3617

3-ojoje multiplikacinio filmuko „Krokodilas Gena“ serijoje „Kūlverstukas eina į mokyklą“ vėl pasirodys bjaurioji Šapokliak, krėsdama aibes, ji nugirsta, kad Kūlverstukas ruošiasi mokyklon – išmokti skaityti ir rašyti. Šapokliak, žinoma, tuoj pat užsigeidžia to paties. Bet ar jiems pavyks pradėti lankyti mokyklą, juk, kaip paaiškėja, ji uždaryta remontu. Serijoje „Kūlverstukas eina į mokyklą“ vaikai pamatys, kaip filmuko herojai įveiks susidariusius nesklandumus ir, kad jokios kliūtys nebaisios, siekiant gero tikslo.

2005 | 2017-06-09 | 3675

Aprašymas: Vieną dieną miško policijos būrys suguža į Senelės trobelę, mat buvo gautas pranešimas apie triukšmą, sklindantį iš lūšnelės. Visam šiam incidentui tirti detektyvas Nikis Fliperis ir jo padėjėjai Bilas Storkas bei Grizlis pradeda sulaikytųjų apklausą. Pasirodo, kad visi – ir Senelė, ir Vilkas, ir Raudonkepuraitė, ir Medkirtys – turi savo įvykių versiją. Keisčiausia, jog visų versijos gerokai skiriasi… Mažoji, naivioji Raudonkepuraitė pasirodo esanti sumani ir toliaregė mergaitė. Didelis piktas Vilkas iš tikrųjų nėra toks jau piktas, o tiesiog pateko į kvailą nesusipratimą. Senučiukė Senelė nėra tokia jau sukriošusi ir turi slaptą gyvenimą, apie kurį neįtaria net mylimoji anūkėlė. Na o Medkirtys… jis turi savų tikslų ir tikisi išpešt naudos iš visos netikusios istorijos!