Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3803

Senosios animacijos filmukas vaikams pasakoja apie tai, kaip miško gyvūnai stengėsi įtikti mergaitei dalindami jai komplimentus. Na, o aktyviausias buvo zuikis, nes niekad nebuvo ragavęs saldainių, kuriuos už geriausius pagyrimus dalino saldainius. Vis dėlto, miško gyvūnai ir ta pati mergaitė, išsaiškina, kad gražus žmogus yra ne tas kuris sulaukia begalės komplimentų, bet tas, kuris geba būti savimi ir nesimaivo.

2030 | 2018-07-24 | 4265

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys, tačiau visiškai skiriasi nuo pastarųjų serijų. Pasirodžius naujai Deceptikonų armijai, Kamanius turi vesti savo komandą prieš amžinuosius priešus.

2011 | 2017-06-09 | 4012

Aprašymas: Tai originali danų animacinė komedija visai šeimai, sukurta pagal sėkmingiausio danų rašytojo vaikams Ole Lundo Kirkegaardo knygą. Filmo centre – jaunasis Viktoras, kurio gyvenimą vis apsunkina už jį gerokai vyresnis padauža. Kai Viktoras nusprendžia dalyvauti talentų šou ir pasirodyti į miestą atvažiavusiame cirke, jo nekenčiantis berniūkštis ima kurpti keršto planą. Kaip išsisuks šmaikštus ir geraširdis Viktoras?

1994 | 2017-06-09 | 3911

Aprašymas: Linksmučiui, mažiausiam Kornvalio grafystės triušiukui, pabodo nuolatinės vyresnių brolių pašaipos. Kartu su išdykusiu draugužiu burunduku Čikiu Linksmutis sugalvoja, kaip jiems atkeršyti. Kai jo pokštai pavyksta, Linksmutis nusprendžia, kad jis pelnys pagarbą tik tapdamas kiečiausiu, pikčiausiu ir bjauriausiu triušiu mieste. Jis net pasivadina Peštuku. Bet dar vienam bjauriam Peštuko pokštui pakrypus ne taip, kaip jis tikėjosi, jo paties šeima pakliūva į pavojų ir Peštukas supranta, kad buvo neteisus.

2005 | 2017-06-09 | 4154

Aprašymas: Rūpestingi elfai ruošia dovanas paklusniems vaikams. Elfas, vardu Jubis, atsitiktinai sužino, kad miestelyje Ilgesvilyje visi vaikai elgiasi blogai, o Kalėdų Senelis nusprendė juos palikti be dovanų. Pats laimingiausias pasaulyje Elfas Jubis skuba į pagalbą! Liūdesį ir ilgesį jis pavers džiaugsmu ir laime…

2006 | 2017-06-09 | 4696

Aprašymas: Kai pievose brėkšta vaiskus rytas ir gimsta nauja gyvybė, prasideda nesenstanti Bembio istorija. Miško glūdumoje stirniukas Bembis žengia pirmuosius netvirtus žingsnius ir su draugais triušeliu Trepsiu ir šešku Gėle trokšta pažinti naująjį pasaulį. Ieškodami nuotykių jie slidinėja ant „kieto“ vandens, dūksta, laksto po mišką ir susipažįsta su visais jo gyventojais. Lydimas išmintingos draugės Pelėdos, jaunasis princas daug sužino apie meilę, netektį ir apie gyvenimą…

2030 | 2018-07-24 | 3397

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2002 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus – jaunas narsus mustangas Laisvūnas, gimęs nuostabaus grožio neaprėpiamose laukinių vakarų platybėse. Karštakraujis kumeliukas anksti pajuto laisvės skonį. Užaugęs jis tapo Simarono mustangų vadu – išdidžiu, stipriu ir pasiryžusiu bet kokia kaina kovoti dėl savo gentainių laisvės. Laisvės, kurią iš jų bando atimti pikčiausias priešas – žmogus. Tačiau žmogus gali būti ir draugas. Mažasis Šaltinis – narsus indėnų karys. Pirmą kartą jis išvysta Laisvūną, kai juos abu į nelaisvę paima JAV kavalerija. Netrukus jie įgyvendina nutrūktgalvišką pabėgimo planą. Nuošaliame indėnų kaimelyje tarp žirgo ir jaunojo kario užsimezga tikra draugystė, paremta pagarba ir pasitikėjimu. Bekraštėse prerijose herojus randa ir nuotykių, ir pavojų, ir meilę. Grakščią bei švelnią kumelaitę Lietutį pakeri Laisvūno drąsa ir jėga. Nuostabaus grožio laukinių vakarų gamta ir ramybė – viskas, ko reikia laisviems įsimylėjėliams, tačiau taikus gyvenimas, deja, netruks ilgai… Kavalerijos pulkininkas – drąsus, tačiau žiaurus žmogus, taps pagrindiniu Laisvūno priešu. Kovodamas už laisvę, herojus susidurs su drąsa ir bailumu, niekšybe ir kilnumu. Įvykdęs daugybę žygdarbių, Simarono žirgas Laisvūnas taps tikra laukinių vakarų legenda!

2012 | 2017-06-09 | 3957

Aprašymas: Tai nauja istorijos apie Pelenę interpretacija. Pelenė šįkart gyvena laukiniuose vakaruose, kur atvyksta rusų princas ir jo teta. Animacinis filmas pasakoja apie neįtikėtinus nuotykius ir įvykius, gaudynes ir pagrobimus, draugystę ir tikrą meilę, kuriai niekas negali sutrukdyti.

2000 | 2017-06-07 | 3630

Žvėrių žiemojimas tai filmukas apie draugystę ir artėjančia žiemą ir apie tai kaip susirūpinę žvėreliai ieškojo kaip peržiemoti. Ir nutarė kiaulė, avis, karvė ir višta žiemoti kartu. Nes juk su draugais smagiau ir geriau. Pasistatė jie trobelę ir atėjo žiema. O čia ir vilkai išalko. Pamatę jog trobelėje tiek gėrybių gyvena, nutarė pasmaguriauti. Kaip sekėsi vilkams pažiūrėkite šiame filmuke.

2013 | 2017-06-09 | 4188

Aprašymas: Barbė Mariposa keliauja į nuostabaus grožio Šimerveilo karalystę. Joje gyvenančios krištolinės fėjos labai seniai nesutaria su kitomis fėjomis. Ir niekas nežino pykčių priežasties. Mariposai atskridus į Šimerveilą, visi išsislapsto. Prisiklausiusi įvairių gandų Mariposos bijo ir karalystės princesė Katana, bet pamačiusi, kad atvykėlė jos nenuskriaus, susidraugauja. Tačiau tai dar ne viskas – piktoji ragana nori sunaikinti Šimerveilą ir nuostabius kristalus paversti tamsiomis uolomis. Ar Katana patikės, kad Mariposa gali padėti išgelbėti karalystę, ir ar fėjoms pavyks tai padaryti?

2000 | 2017-06-07 | 3544

Karališkieji kiškiai - filmukas apie išpuikusią princesę, kuri užsigeidė šimto gyvų kiškių. Karalius, vykdydamas princesės valią, nusamdė piemenį, kuris ganytų karališkuosius kiškius. Piemeniu tapo geraširdis jaunuolis Hansas, kuris pakeliui į karalystę sutiko į bėdą patekusią senelę ir ištiesė jai pagalbos ranką. Už tai senelė Hansui padovanojo stebuklingą lazdelę, kurią piktų kėslų ir apgaulės būdu karalius iš jo išvyliojo. Tačiau nesąžiningam karaliui nepavyko įgyvendinti savo piktų planų. Hansas atgavo stebuklingą lazdelę, o karalystės gyventojai liko it musę kandę. Pažiūrėkite šią nepaprastai įdomią istoriją, kuri labai aiškiai parodys, kad melo kojos trumpos, o už gerą širdį atlyginama su kaupu.

1970 | 2017-06-09 | 3904

Pluto's Judgement Day.

2013 | 2017-06-09 | 3569

Aprašymas: Po daugybės nuotykių Niujorke, sėkmingai pamokę piktąjį burtininką Gargamelį ir parodę kitokį gyvenimą vienai didmiesčio šeimai, smurfai sugrįžo į savąjį kaimelį. Tačiau Gargamelis ir toliau nerimsta bei rezga pačius įvairiausius keršto planus, siekdamas sugauti mėlynuosius nykštukus ir išgauti iš jų stebuklingąją smurfų esenciją. Burtininkas sukuria du beveik kaip smurfai atrodančius nykštukus ir pavadina juos „bjaurukais“. Tačiau suteikti tikrą smurfo išvaizdą jiems gali tik Smurfytės žinomi kerai. Gargamelis nedvejodamas pagrobia Smurfytę ir išsiveža ją į Paryžių, tikėdamasis įkalbėti ją išduoti savo draugus. Tėtė smurfas ir dar keli mėlynieji, pasikvietę į pagalbą savo niujorkiečius draugus, patraukia iš paskos, tikėdamiesi išlaisvinti Smurfetę ir taip apsaugoti tiek ją, tiek pačius save.

1998 | 2017-06-09 | 3642

Donald Duck Trick or Treat išleistas 1952 m.