Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1970 | 2017-06-09 | 4049

Brave Little Tailor.

2030 | 2018-07-24 | 3105

Aprašymas: Mano draugė beždžionėlė (angl. My gym partner’s a Monkey) – JAV animacinis serialas apie berniuką ir jo draugę beždžionėlę, bei jų nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 3101

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2009 | 2017-06-09 | 3463

Aprašymas: Planetoje Abel žmonės koegzistuoja kartu su robotais. Vieną dieną šią planetą pabando užgrobti paslaptingas keleivis be bilieto iš transportinio laivo, tačiau ji aptinka Apollo (Hayato Ichihara), robotas, kuris atrodo kaip žmogus; ir Mikaru (Aya Ueto), žmogus, kuris atrodo kaip robotas. Keleivis be bilieto su savimi turėjo atmintinies mikroschemą, kurioje įrašyta moderniausia maskavimo programinė įranga – slapta OS pavadinimu „Šifras“. Apollo įdomumo dėlei pasiimą „Šifro“ atmintinę, net nenutuokdamas, į ką jis įsitraukia. Netikėtai jis pradeda keistai elgtis, tačiau Miharu nė nenutuokia, kas negerai su juo, ir kad už viso to slypi „Šifras“.

2000 | 2017-06-07 | 3833

Dvi pasakos – tai istorija, susidedanti iš dviejų filmukų vaikams. Pirmoje istorijoje „Obuolys“ išvysite miško gyventojų – kiškio, varnos ir ežiuko – peštynes dėl obuolio. Kilusį konfliktą išsprendžia protingiausias miško gyventojas lokys. Antroji istorija „Stebuklingoji lazdelė“ yra apie stebuklingą lazdelę, kurią miške suranda kiškis ir ežiukas. Lazdelės dėka ežiukas ir kiškis išvengia nelaimių ir padeda kitiems, patekusiems į bėdą. Pažiūrėkite dvi pasakas, kurios pamoko būti sąžiningais, teisingais ir draugiškais.

2013 | 2017-06-09 | 3741

Aprašymas: Iš nacionalinio rezervato dingsta didžiausias jo pasididžiavimas – labai retos veislės erelis. Pavyksta išgelbėti tik jo jauniklį. Patruliuojantis automibiliukas Plodis su ištikimų draugų komanda lekia į pagalbą. Jam teks išsiaiškinti, kas tas gudrus vagišius ir tuo pačiu metu prižiūrėti ką tik išsiritųsį jauniklį bei surasti jo mamą. Animacinis nuotykis visai šeimai.

2000 | 2017-06-07 | 3753

Filmukas vaikams Kiškutis ir musė – filmukas apie mažą neklaužadą kiškutį, kuris visą mamos paruoštą maistą išmeta pro langą. Taip kiškutis, nieko neįtardamas, užaugina didžiulę musę, gyvenančią už lango. Užaugusi musė pagrobia kiškutį, išgabena jį toli nuo namų ir pakabina aukštai ant medžio šakos. Tačiau kiškučiui pavyksta grįžti namo. Šis filmukas pamoko vaikus, kad visuomet reikia klausyti mamų ir jokiu būdu nemėtyti maisto.

2012 | 2017-06-09 | 3875

Aprašymas: Artėja Helovinas, todėl ne tik Monstrų vidurinė mokykla, o ir visas miestas pilnas nežemiškų būtybių. Staiga grupelė chuliganų pradeda krėsti eibes, o visiems atrodo, kad tai vampyrų darbas. Ar pavyks įrodyti, kad iš tikrųjų dėl visko kalti baugiais personažais persirengę žmonės? Grupelė Monstrų vidurinės moksleivių pateks į mirtingųjų vakarėlį, nes bus palaikyti persirengėliais. Ar ilgai jie liks neatpažinti?

2030 | 2018-07-24 | 3692

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

2030 | 2018-07-24 | 3820

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2012 | 2017-06-09 | 4063

Aprašymas: Filmas pasakoja 13-kos metų trukmės istoriją, kuri prasideda, kai devyniolikmetė studentė Hana sutinka ir įsimyli vilkolakį. Jiedu susilaukė dviejų vaikų, Ame ir Yuki, kurie taip pat yra pusiau žmonės, pusiau vilkolakiai. Visi keturi gyveno miesto pakraštyje, bet vieną dieną vaikų tėtis mirė, ir viena su vilko vaikais likusi Hana nė nenutuokia kaip tinkamai užauginti tokius neįprastus vaikus. Nebesugebėdama nuo kaimynų nuslėpti savo vaikų prigimties, Hana persikelia į apleistą namą kalnų papėdėje. Naujoje aplinkoje jaunėlis Ame suranda savo, kaip vilko, gyvenimo kelią, o vyresnėlė Yuki tvirtai nusprendžia niekada nebepasiversti vilku. Tačiau pati Hana, nepriklausomai nuo vaikų pasirinkto kelio, džiaugiasi užauginusi tokius nepaprastus vaikus. Apskritai, tai filmas, kurio žodžiais nenupasakosi.

2000 | 2017-06-07 | 3487

Naujametinės eglutės šventė tai nuotaikingas naujametinis filmukas. Kalėdų senelis moko, kad per šią šventę, būtinai kažkas nutinka. Vania ir Liusa tikėjo, kad bet koks tą naktį sugalvotas noras išsipildo, tad jie paprašo Kalėdų senelio dovanų, kurias jis su malonumu atgabena vaikams. Tačiau, jam reikia apkeliauti visą pasaulį ir apdovanoti džiunglių, bei miško gyvūnus. Kaip Seneliui sekėsi pildyti vaikų svajones išvysite šiame nuotykių nestokojančiame, be galo linksmame filmuke.

1985 | 2017-06-09 | 3949

Aprašymas: Dviem draugeliams mirtinai įsipyko bendramokslių patyčios ir merginų panieka. Iš nevilties jiedu sugalvoja kompiuteriu sukurti savo svajonių moterį. Pritrenkianti figūra, nuostabaus grožio veidas ir aštrus protas – kas gi šitokios nenorėtų… Bičiuliams pavyksta, ir prasideda pats beprotiškiausias, pasiutiškiausias, neįtikinamiausias jų gyvenime savaitgalis…

1996 | 2017-06-09 | 3707

Aprašymas: Naujasis Kosminis Amžius – 3113-tieji metai. Žmonija paliko Saulės sistemą, ieškodama gyvenimui tinkamų planetų. Praėjo 30 amžių nuo tada, kai planetą Žemę užgožė toksinių atliekų debesys. Tuo metu žmonija ėmėsi žingsnio, susirasti naują gyvenimui tinkamą planetą. Greitai buvo rastos kelios planetos ir žmonija pradėjo evakuaciją. N-16

1973 | 2017-06-09 | 3820

Ši serija Katino Leopoldo lobis prasideda dviejų peliukų provokacijomis bei įžeidinėjimais katinui Leopoldui. Neapsikentęs gerasis katinas sumano gražiai ir smagiai papokštauti. Jis išsiunčia peliūkščiams laišką su lobio žemėlapiu. Peliukai, žinoma, nekantrauja tą lobį iškasti ir nedelsiant pradeda jo ieškoti.. Tačiau kokią pamoką jie gaus? Visa tai - filme Katino Leopoldo lobis.

2010 | 2017-06-09 | 3999

Aprašymas: Mieste pasirodė nuostabi dainininkė Red. Ir jos viešnagės metu buvo pavogtas deimantas. Tik legendinis Šerlokas Holmsas gali ištirti šią bylą ir surasti tikruosius vagis. Jam padės Dr. Vatsonas, Tomas ir Džeris. Nuotykiai prasideda…

2030 | 2018-07-24 | 4342

Aprašymas: Rikas ir Mortis (angl. Rick and Morty) – JAV animacinis serialas apie super gabų mokslininką ir jo ne itin gerą anūką. Rikas yra ekscentriškas, senyvo amžiaus, išgerti mėgstantis mokslininkas, kuris apsigyvena su savo dukros Betės šeima. Jis praleidžia didžiąją savo laiko dalį, vesdamasis savo anūką Mortį (o vėliau ir anūkę Samer) į pavojingus, nepaprastus nuotykius kosmose ir įvairiose visatose. Kartu Rikas ir Mortis patiria nepaprastų nuotykių ir taip stiprina savo draugystę. N-16

2000 | 2017-06-09 | 3522

Aprašymas: Nedideliam kaimelyje prie jūros kranto gyvena šunų šeimyna: Oskaras, Klausas, Tomas, Pūkuotas ir kt. Oskaras turi mažai dukrą vardu Lotė. Dauguma netikėtų situacijų ir kyla iš Lotės neramaus būdo ir didelio smalsumo…