Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3126

Aprašymas: Žmogus voras (angl. Spider-Man) – JAV animacinis serialas. Piteris – paprastas moksleivis, dirba mokyklos laikraštyje fotografu, svajoja apie žaviąją Meri Džein Vatson ir leidžia dienas su draugužiu Hariu Osbornu. Mokyklos ekskursijoje į mokslinių tyrimų laboratoriją Piteriui įkanda genetiškai pakeistas voras. Greitai po šio įvykio vaikinas pradeda jausti keistų galių antplūdį: jis įgyja didžiulę jėgą ir voriškų savybių. Pasivadinęs “žmogumi-voru”, Piteris savo sugebėjimus panaudoja kovai su nusikalstamumu.

1987 | 2017-06-09 | 3877

Aprašymas: Rumunų kino studijos animacinis filmukas, kuriame pasakojama apie kates, peles ir šunis, kurie prisiskaitė A.Diuma romano nusprendė pažaisti muškietininkus ir gvardiečius.

2014 | 2017-06-09 | 3760

Aprašymas: Pirmokas Masaya yra bailiukas, nepaisant jo didelio ūgio. Kadangi jis vienas bijo eiti tamsiu taku į mokyklą, jo ranką laiko Akio, maža, bet drąsi antrokė. Masaya žavisi Akio ir nori būti toks pats stirus, kaip ir ji. Vieną dieną Akio puola į ašaras, todėl Masaya norėdamas ją pralinksminti susiruošia į kelionę.

2000 | 2017-06-09 | 3617

Aprašymas: (rus. Особенности национальной охоты в зимний период). Kuzmičius, sėdėdamas su milicininku Semionovu nedideliame, bet jaukiame kambaryje kalbėjo apie medžioklę. Krosnyje tyliai traškėjo pliauskos. Už lango švelniai girgždėjo pašalęs sniegas ir piktai lojo šuo. Staiga į duris kažkas pasibeldė. Kuzmičius pagalvojo – svečiai, o pasirodė – valdininkai iš medžioklės priežiūros tikrinti atvažiavo. Neoficialiai. O vėliau dar vienas – iš ministerijos. Kitądien svečiams buvo surengta medžioklė. Tiesa, paaiškėjo, kad nei vieni, nei kiti nėra nei medžioklės, nei žvejybos mėgėjai. Tuo pačiu metu Kuzmičiaus valdose seni draugai medžiojo šerną. Draugai – tai generolas Ivolginas ir Liova Soloveičikas. Jei ne tie draugai, visai jis vargšas nusikamuotų. Visiems išvažiavus, Kuzmičius grįžo prie nebaigto apsakymo apie medžiotoją Chu Čžou, kuris sulaukęs brandaus amžiaus suprato vieną išmintį: medžioklėje svarbu ne pats grobis, bet žmonių vienybė.

2030 | 2018-07-24 | 3298

Aprašymas: Super mergaitės (angl. The powerpuff girls) – amerikiečių animacinis serialas. Trys super mergaitės nuolat išgelbėja pasaulį nuo monstrų.

2006 | 2017-06-09 | 3381

Aprašymas: Gyvenimas yra nelengvas dalykas, tai pasakytų kiekvienas, kuriam teko užauginti bent vieną ančiuką. Bjauriojo ančiuko ir jo kenčiančio tėvo Racio, kuris yra žiurkė, istoriją mažai kas žino. Keista pora išejo iš paukščių fermos, kurios gyventojai buvo labai nedraugiški, išsigelbėjo nuo žiurkių gaujos, taip pat nuo katino-žudiko persekiojimo…

2007 | 2017-06-09 | 4749

Aprašymas: Šiame muzikiniame filme, gražioji Barbė yra Rosela. Kai sudužo laivas, Rosela liko įkalinta ir užaugo saloje, kur ja rūpinasi budrios, jos mėgstamų draugų, gyvūnų akys. Princo Antonio atvykimas priverčia Roselą ir jos žvėrelius, atvykti į civilizaciją, bei išgelbėti karalystę, atskleidžiant piktą sąmokslą.

2012 | 2017-06-09 | 3598

Aprašymas: „Sniego karalienė“ – tai jaudinanti drąsios mergaitės Gerdos istorija. Piktoji Sniego karalienė pagrobia Gerdos mažąjį broliuką Kajų dėl gražaus jųdviejų bendravimo. Norėdama išgelbėti užkerėtą Kajų, Gerda leidžiasi į tolimą, pavojų ir išbandymų kupiną kelionę. Narsi ir kupina gėrio mergaitės širdis padeda jai įveikti visas kliūtis ir susidurti su pačia Sniego karaliene. Susigrąžinant brolį Gerdai tenka dar vienas iššūkis – išgelbėti pasaulį nuo artėjančios ledo karalystės. Piktoji Sniego karalienė siekia surasti bei sunaikinti viso pasaulio grožį kuriančius ir gerus žmones. Stingdydama viską šalčiu ir padedama niekšingų padėjėjų karalienė nori sušaldyti ir valdyti viską, kas gyva. „Sniego karalienė“ – puiki istorija visai šeimai, padedanti suprasti tikrąsias vertybes. Gerda įveikia visas kliūtis ir sunkumus kelyje į savo tikslą. Mergaitė ne tik randa savo brolį, bet ir įgauna pasitikėjimo savimi bei susiranda naujų draugų.

2000 | 2017-06-07 | 3760

Meduolis – pasaka vaikams apie tris draugus antrokus, kurie turėjo meduolį, bet nežinojo ką su juo nuveikti. Kitas trečiokas pasiūlo meduolį kam nors padovanoti, bet abipuse nauda. Senoji animacija pasakoja apie savanaudiškumą ir bendro tikslo siekimą. Filmuką Meduolis galite pažiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite kaip draugai sprendė kam padovanoti meduolį.

2030 | 2018-07-24 | 3698

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2030 | 2018-07-24 | 3522

Aprašymas: Iksmenai (angl. Marvel Anime: X-Men) – žmonės, turintys nepaprastų įgimtų galių. Vieni mato ateitį ir skaito mintis, kiti gali sukelti gaisrą ar audrą, treti vaikšto kiauriai sienas. Paprasti mirtingieji bijo mutantų.

1996 | 2017-06-09 | 3808

Aprašymas: Istorija sukasi apie Kitaną Seichirą, aukštosios mokyklos mokinį, kurio veidas turbūt yra vienas baugiausių pasauly. Nepaisant jo baugios išvaizdos, iš tiesų Kitanas yra geraširdis, doras ir naivus jaunuolis, kitaip sakant – angelas demono kailyje. Veiksmas prasideda su Kitano perkėlimu į naują mokyklą, kur jau pačią pirmą dieną, dėka savo baugios išvaizdos ir begalės nesusipratimų, jis tampa mokyklos Banchou (mokyklos gaujos vadas/sergėtojas). Štai čia ir prasideda Angelo teroro legenda.

2009 | 2017-06-09 | 4208

Aprašymas: Deivas vėl ėmė trokšti ramybės ir jo galvoje vis aiškiau dėliojosi naujas planas – išsiųsti burundukus į mokyklą. Žinoma, burundukams mokytis ir gyventi kartu su žmonėmis nelabai patinka. Išplėšti iš namų aplinkos, o dar tas pasaulinis populiarumas – jis irgi vargina. Tačiau Deivas neperkalbamas ir burundukams tenka susitaikyti su nauju gyvenimu.

2013 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Akmens amžiuje gyvena darni Krudžių šeimyna. Dienomis vyrai gaudo mamutus, moterys užsiima namų ruoša, o vakarais, susibūrę draugėn, visi klausosi tėčio Grago pasakojimų. Kad ir kas nutiktų, urvinių žmonių šeima tvirtai laikosi taisyklės – norėdamas išgyventi privalai niekuomet nepalikti savo gimtojo urvo. Deja, smalsiausiai šeimos atžalai paauglei Ip tokios taisyklės – nė motais. Nuotykių trokštanti mergina suvokia, jog pasaulis – tai kur kas daugiau, nei šeimos ola. Tarsi išgirdusi Ip mintis, gamta iškrečia pokštą. Vieną dieną ramų šeimos gyvenimą sudrumsčia netikėtas žemės drebėjimas ir sunaikina visą jų turtą bei sugriauna gimtąją olą. Dideliame ir pavojingame pasaulyje be pastogės likę Krudžiai priversti ieškoti naujo prieglobsčio. Palikę savo gimtąją vietovę, jie keliauja kalnais ir kloniais, neįtikėtinų spalvų ir formų pasauliu. Viskas lyg ir buvo neblogai, kol kelyje jiems netikėtai pasipainioja žavus klajoklis, ir kaip mat pakeri vyresniąją būrio vado Grago dukterį Ip. Šiuolaikiniais metodais užsitarnavęs ne tik Ip, tačiau ir visos šeimos simpatijas bei jų palankumą, akiplėšiškas jaunuolis užrūstina Gragą, kuris net neketina vadovavimo būriui perleisti geltonsnapiui jaunuoliui, net jeigu pastarasis geba įžiebti ugnį!

2010 | 2017-06-09 | 3788

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.