Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 3505

Aprašymas: Volisas ir Gromitas ėmėsi verslo. Jie savo namus paverčia į tikrą kepyklą – su didžiulėmis orkaitėmis, robotizuotais maišytuvais ir senamadišku vėjo malūnu ant stogo. Jiems gerai sekasi, tačiau Gromitą neramina keisti nutikimai: per šiuos metus be pėdsakų dingo 12 vietinių kepėjų. Volisui tai nė motais. Netrukus Gromitas supranta, kad jo šeimininkui gresia pavojus ir imasi tirti paslaptingų dingimų priežastis, kurias pavadina „Kepalo ir mirties reikalu“…

1998 | 2017-06-09 | 3980

Donald Duck Better self išleistas 1938 m.

2030 | 2018-07-24 | 3275

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2030 | 2018-07-24 | 3393

Aprašymas: Galingasis šuo Kriptas (angl. Krypto the Superdog) – JAV animacinis serialas apie super šuns, vardu Kriptas, nepaprastus nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 3713

Aprašymas: Fairy Tail – tai magų gildija, kurios nariai vykdo įvairiausius užsakymus, naudodamiesi savo kovos sugebėjimais ir magija, kuri tapusi jiems kasdienybe. Vieną dieną, jie gavo prašymą: Sulaikyti banditų lyderį Gysą. Natsas su kitais, susidomėję dideliu atlygiu, nukeliauja įvykdyti prašymo. Tačiau dėl Liucijos padarytos klaidos jie nesugea sulaikyti Gyso. Užduočiai nepavykus, Liucija labai nusivylė savimi. Eidama namo ji sutinka paslaptingą merginą, vardu Iklera, ir jos draugą paukštį, vardu Momonas. Iklera prapradusi atmintį, tačiau vieną dalyką atsimena – kad turi kažkur nunešti Fenikso akmenį bei kad nemėgsta magijos. Liucija su kitais Fairy Tail nariais, norėdami įrodyti, kad magija nėra tik blogis, keliauja kartu su Iklera ir Momonu įminti Fenikso akmens paslapties..

2011 | 2017-06-09 | 3761

Aprašymas: Nuotaikinga animacinė pasaka visai šeimai ir didelius, ir mažus nukels į elegantiškąjį Paryžių, kur prieš šimtmetį miesto grindiniu stypčiojo ne tik gracingos damos, bet ir rioglino nerangus Monstras! 1910-ieji. Paryžiuje pastebėtas gremėzdiškas Monstras! Ant kojų sukyla visas miestas ir prasideda visuotinė pabaisos medžioklė. Pačiame jos įkarštyje atsiduria ir drovi kino technikė Emilė bei spalvingas išradėjas Raulis. Tačiau priešingai nei kiti nedraugiški paryžiečiai – jie nusprendžia apsaugoti pabaisą nuo miestiečių persekiojimo. Pasirodo, šis tėra gremėzdiška, tačiau visai nekenksminga… blusa. Jis gyvena sode ir yra beprotiškai įsimylėjęs jauną dainininkę. Emilė ir Raulis į pagalbą pasitelkę geraširdę „Paukščių rojaus“ kabareto žvaigždę Liusilę ir ekscentrišką mokslininką bei jo nerimstančią beždžionę stoja į kovą už Monstro teisę ramiai gyventi Paryžiuje.

1998 | 2017-06-09 | 3647

Donald Duck Straight shooter išleistas 1947 m.

2010 | 2017-06-09 | 4057

Aprašymas: Atlaisvinkite vietos trečiajai nepakartojamai juokingos trilogijos daliai, kurios veiksmas vyks atviroje erdvėje. Dar kartą „Šeimos bičo“ šeimynėle keliaus labai toli, peržengs gero skonio ribas, kad pristatytų jums nuostabią mokslinės fantastikos stiliaus parodiją pripildytą subtilaus jumoro, temą atitinkančios animacijos ir žinoma laimingą pabaigą. Taigi, pasirenkite susipažinti su šviesesniąja tamsos puse drauge su Peteriu Solo, Chrisu Skywalkeriu, Princess Lois, Stewie Vaderiu ir keliais naujais veidais, kurie jus nustebins. Tegu juokas niekuomet jūsų neapleidžia.

2000 | 2017-06-07 | 3561

Filmukas vaikams Pingvinai. Perėti vaikus - tai rimtas ir atsakingas darbas visiems pingvinams, o ši graudi istorija apie Pingviną ir jo draugą Pingveną, kuris besaugodamas draugo kiaušinį jį pametė. Pingvenas nedrįso prisipažinti savo draugui apie šitokį nusikaltimą, ir vietoj kiaušinio jam padavė akmenį. Vargšas Pingvinas labai liūdėjo, kai vasariškąją Antarktidą teko palikti be savo vaikelio. Pasiėmęs įsivaizduojamą kiaušinį su savimi, daugiau jis neišvydo šiltosios Antarktidos saulės spindulių

2022 | 2017-06-09 | 3724

Animacija lietuviškai „Pavasaris atėjo“ atėjo laikas lokiui pabusti iš žiemos miego. Išsibudinęs lokys sutinka gražuolę lokę, kuria, žinoma, reikia užkariauti, tik, atrodo, mažoji Maša to visai nesupranta, . Epizode „Pavasaris atėjo“ vaikai pamatys, ar ir vėl Maša pakiš koją Lokio planams, o gal kaip tik, primins savo draugui, kas jam gyvenime svarbiausia.

2016 | 2017-06-09 | 3508

Aprašymas: Zootropolyje nėra žmonių – tai civilizuotas gyvūnų miestas! Čia visi vaikšto ant dviejų kojų, dėvi drabužius ir ypač seka naujausias mados tendencijas bei, žinoma, naudojasi šiuolaikinėmis technologijomis. Be to, netgi prigimtiniai priešai, pavyzdžiui zuikis ir lapė, čia turi elgtis civilizuotai – laikytis taisyklių ir nesipykti. Žavinga ir visuomet gerai nusiteikusi kiškutė Džiudi – Zootropolyje naujokė ir ką tik įsidarbino policijos nuovadoje. Sutramdyti gerokai už save didesnius gyvūnus kartais būna labai sunku, bet Džiudi – narsi, todėl iššūkių nebijo. Vienas tų iššūkių – dingusios ūdros byla. Išspręsti šią bylą Džiudė turi vos 48 valandas ir… netikėtą pagalbininką – sukčių menininką lapiną Niką! Nors ir nerandantys bendros kalbos jiedu kibs į mįslingą dingimo istoriją ir leisis į juokingą ir nuotykių kupiną kelionę po margas Zootropolio gatves…

2030 | 2018-07-24 | 3330

Aprašymas: 2022 metais išleidžiamas virtualios realybės žaidimas Sword Art Online. Su virtualios realybės šalmu, kuris stimuliuoja vartotojo smegenis per penkis pojūčius, žaidėjai gali patirti ir kontroliuoti savo charakterius žaidime. Tačiau prisijungę pirmąjį kartą, jie sužino, jog nebegali atsijungti ir norėdami būti laisvi, jie turi laimėti žaidimą. Jei jie miršta žaidime – miršta ir realiame gyvenime.

2000 | 2017-06-09 | 3498

Šioje mėlynųjų nykštukų serijoje Pameistrys „ žiūrėsime apie Kerėplą. Tai smurfas kurio niekas nemėgo jis norėjo būti pameistriu tačiau dėde smurfas jo nepriėmė. Šis nelaimėlis nykštukas pavogs stebuklingą receptą iš Gargamelio ir netyčia pasivers į bjaurų žalią padarą. Gargamelis jį sučiups. Tada ir pamatysite jog iš tiesų smurfai labai myli vieni kitus ir nepaliks mažojo Kerėplos bėdoje. Graži draugystės istorija šiame animaciniame filmuke vaikams.

2014 | 2017-06-09 | 3741

Aprašymas: San Fransokyo (išgalvotas San Francisko ir Tokijaus mišinys) mieste gyvenantis keturiolikmetis Hiro – jaunas, tačiau itin gabus šiuolaikinių technologjų genijus. Vieną dieną į jo rankas pakliūva… tikrų tikriausias pripučiamas robotas Beimaksas. Juokingai mielas pripučiamas padaras yra vyresniojo Hiro brolio kūrinys. Beje, šis robotas – kitoks. Beimakso krūtinėje plaka mylinti ir užjaučianti širdis. Na ir kas kad ją vis reikia pakrauti elektros ernergija. Hiro ir Beimaksas tampa puikiais bičiuliais. Ir jie būtų gyvenę ilgai ir laimingai, niekuo nesirūpindami… Tačiau miestą užgriūva paslaptingo nusikaltėlio piktadarystės.

2000 | 2017-06-07 | 3613

Trumpulis žaliosios kelnaitės - tai pasakojimas apie mažą vėžliuką kuris norėjo greitai suaugti. Vėžliukas norėjo keliauti, tačiau senelis jo neleisdavo, nes vėžliukas buvo dar mažas. Bet kartą vėžliukas pabėgo kai senelis miegojo. Sutiko jis varlytę ir liūtą, išgasdino mažus kiškučius. Vėliau vežliukas pasimoko kad negalima vienam bėgioti kol esi mažas ir reikia klausyti senelio.