Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3728

Aprašymas: Čarlis B. Barkeris ir Itčis Fordas drauge su Saša ir jos gauja stengiasia išsaugoti Kalėdas iš Karfeiso ir piktosios dvasios, kuri trokšta panaudoti viso pasaulio šunis, kad amžiams panaikinti Kalėdas.

2030 | 2018-07-24 | 3628

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2005 | 2017-06-09 | 3690

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus Rodnis – mažame miestelyje gyvenantis robotas, apdovanotas ryškiu išradėjo talentu ir puoselėjantis neblėstančią viltį kada nors ištrūkti iš nuobodžios provincijos. Tuo metu, kai jo tėtis, kuris yra tikrų tikriausia indaplovė, nepailsdamas plauna indus vietos restorane, Rodnis svajoja apie šį tą didingesnio. Ilgai laukti netenka ir toji diena išaušta: jaunasis robotas ryžtasi keliauti į Robotų miestą ir susitikti su savo dievinamu didžiuoju išradėju Bigveldu. Tačiau atsidūrus didmiestyje, reikalai klostosi visai ne taip, kaip naivus provincijos vaikis Rodnis tikėjosi. Netrukus herojus suvokia, kad jo kelionė bus kur kas sudėtingesnė ir ilgesnė, nei jis iš pradžių manė. Mėgindamas nepasimesti didžiuliame Robotų mieste, herojus patirs daugybę kvapą gniaužiančių nuotykių, sutiks daug keistų personažų, įgis naujų draugų ir, deja, priešų. Galiausiai Rodniui kartu su naujais bendražygiais – apsukruoliu Fenderiu, jo sesute Paiper ir gražuole Kepi – teks gelbėti Robotų miestą nuo klastingų sąmokslininkų…

2000 | 2017-06-07 | 3678

Trumpulis žaliosios kelnaitės - tai pasakojimas apie mažą vėžliuką kuris norėjo greitai suaugti. Vėžliukas norėjo keliauti, tačiau senelis jo neleisdavo, nes vėžliukas buvo dar mažas. Bet kartą vėžliukas pabėgo kai senelis miegojo. Sutiko jis varlytę ir liūtą, išgasdino mažus kiškučius. Vėliau vežliukas pasimoko kad negalima vienam bėgioti kol esi mažas ir reikia klausyti senelio.

2000 | 2017-06-07 | 3923

Du kazachai randa didžiulį lobį. Tačiau ką su juo daryti? Kaip pasielgti su tokiu turtu, kuris niekam nepriklauso? Ir kreipiasi du kazachai į išminčius, kad šie teisingą išeitį jiems rastų. Tačiau išmintis prakalba berniuko lūpomis, kuris pasiūlo kazachams didelį sodą pasodinti, kad pavargę žmonės galėtų jame ilsėtis. Tačiau šis pasiūlymas patinka ne visiems. Berniukas užsitraukia piktadario rūstybę. Kokius išbandymus jis paruošia berniukui? Ar pavyks mažajam išminčiui išsigelbėti nuo pražūtingo keršto? Ar pražys nuostabusis sodas dykynėje? Pažiūrėkite ir atrasite daug išminties pasakojime ,,Nuostabus sodas“.

2000 | 2017-06-09 | 3832

Filmuke vaikams „Smurfai“ vaikučiai su tėveliais galės bandyti atspėti, kuris smurfas tapo blogu kenkėju ir sugriovė smurfų miestelio tiltą. Tėtei smurfui pranešus šitą blogą žinią, vienas smurfas pameta uodegytę ir tėtė ima tirti kas tas netikrasis smurfas. Paaiškėja, kad smurfu pasivertė pikta ragana, kuri nori sunaikinti smurfų miestelį. Pasigaminusi stebuklingo gėrimo, ji pavirsta baisia ragana. Piktasis burtininkas Gargamelis sumano pasinaudoti raganos burtais ir pasiverčia nekaltu smurfiuku kūdikiu. Ji atranda geroji Smurfytė ir parsineša į miestelį. Kaip pavyks smurfams išsiaiškinti, kad tai Gargamelio pikti kėslai, vaikučiai galės pamatyti visai šeimais skirtame animaciniame filmuke „Smurfai“.

2000 | 2017-06-07 | 3765

Nepavėlavau – filmukas vaikams iš senosios animacijos kolekcijos. Ši pasaka kaip pamoka apie pramiegojimą ir norą viską pasilikti paskutinei minutei, kuomet jau svyla padai ir nebežinai ar spėsi. Pagrindinis veikėjas ryte vis užtildo žadintuvą ir vėl gulasi miegoti. Kai jau lieka labai mažai laiko, tada jis skuba darban. Kaip tyčia nesiseka spėti į autobusą. Pažiūrėkite filmuką Nepavėlavau online ir pasimokykite iš klaidų.

2030 | 2018-07-24 | 3692

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis “netikras”. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

2005 | 2017-06-09 | 3822

Aprašymas: XVII amžiaus Prancūzija. Karališkąjį dvarą apgaubė intrigos, o karalienės garbę yra pasiruošęs suteršti kardinolas Rišelje. Tik drąsuolis D’Artanianas su savo naujais draugais muškietininkais gali išgelbėti valstybę nuo naujo skandalo ir karo…

2006 | 2017-06-09 | 3677

Aprašymas: Grizlis Bugas mėgaujasi idilišku ir ramiu gyvenimu mažame kalnų miestelyje, kurio gyventojai jį myli ir gerbia. Vieną dieną geraširdis meškinas pastebi medžiotojo automobilyje įkalintą elnią Eliotą ir nusprendžia išlaisvinti nelaimėn patekusį nepažįstamąjį. Bugas tikisi daugiau jo niekuomet nepamatyti, tačiau Eliotas turi sumąstęs visiškai kitokį planą. Įkyruolis elnias nori atsidėkoti savo išgelbėtojui. Gražiais žodžiais apsvaigintas grizlis ryžtasi trumpai ekskursijai į mišką net neįtardamas, kad jau po kelių akimirkų dėl šio sprendimo teks gailėtis. Jų gyvybėms iškyla milžiniškas pavojus, nes po trejų dienų miške prasideda medžioklės sezonas.

2000 | 2017-06-07 | 3650

Senosios animacijos filmukas Mėlynas šuniukas. Pasaka apie mėlyną šuniuką, su kuriuo niekas nenorėjo žaisti, nes visi šunys buvo pilki. Tai pat čia dalyvauja ir piktas piratas kuris yra pats blogiausias pasaulyje, bei katinas. Tačiau veliau šuniukas susirado draugą jureivį ir tapo laimingas. Tuomet ir visi šunys jį pamėgo. Dabar šunelis ir vaikus gali pamokyti, kad jei esi kitoks nesielvartauk, o susirask draugą ir būsi laimingas.

2009 | 2017-06-09 | 4970

Aprašymas: Atidariusi slaptas duris mergaitė patenka į išgalvotą pavojingų fantazijų pasaulį, kuriame sutinka kitą Mamą ir kitą Tėtį su juodomis sagomis vietoj akių. Didžiausias košmaras prasideda tuomet, kai mažoji herojė išsiaiškina siaubingai didelę viešnagės alternatyvioje realybėje kainą.

2000 | 2017-06-07 | 3667

Senosios animacijos filmukas Spragtukas pasakoja apie piktajį princą, kuris už savo nuopelnus paverčiamas Spragtuku. Tai steguklinga istorija kur atgyja žaislai ir žmonės. Filme skamba nuostabi muzika kuri dažnai skamba ir teatre per Kalėdas. Spragtukui tenka kautis su pelėmis, bet kaip visada meilė nugali viską.

2030 | 2018-07-24 | 3366

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2022 | 2017-06-09 | 3513

Maša ir lokis epizode „Viskas atvirkščiai“ lokys, norėdamas prisiminti cirko triukus, susitrenkia galvą ir pradeda labai keistai elgtis. Atrodo, jis pavirsto mažąja Maša! Ką reikia sugalvoti tikrąjai Mašai, kad susigrąžintų savo didįjį draugą? Serijoje „Viskas atvirkščiai“ vaikai pamatys, išdaigų prikrės Maša pavirtęs lokys ir koks vaistas jį išgelbės.

2000 | 2017-06-07 | 3893

Senosios animacijos filmukas Kaip grybai su žirniais kariavo. Juokingas ir šmaikštus filmukas pasakoja apie karalių Baravyką, jo karalaitę ir pasipūtėlį žirnį. Žirnis buvo mandras ir pasipūtęs. Čia pat gyveno ir visa grybų šeimyna. Vieną dieną žirnis pareiškė, kad ims Baravyko karalaitę į žmonas. O jeigu ne tai bus karas. Šmaikštus filmukas, kuris išaukština nuolankumą, nuoširdumą ir paniekina puikybę, pasipūtimą, gobšumą.

2000 | 2017-06-09 | 4057

„Na, palauk!“ animacija ne vienerius metus skleidžia puikią nuotaiką. Serija „Vasarnamio bendruomenė“ patiks ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Filmuke pamatysite, kaip klostosi pikti vilko planai. Ar pavyks jam įsibrauti į kiškio kiemą? Ir kuo baigsis gaudynės motoroleriu? Pažiūrėję šią „Nu, pogodi!“ seriją liksite sužavėti, o šypsena bus iki ausų.

2000 | 2017-06-07 | 3860

„Sarmikas“ – tai legendinės senosios rusų animacijos filmukas vaikams apie berniuką Sarmiką, kuris savo drąsiu ir kilmingu poelgiu išgelbsti ant ledo užstrigusią mergaitę, o pats yra ne tik nešamas į atvirą jūrą, bet ir akis į akį susiduria su baltuoju lokiu. Tai pamokanti pasaka apie žmogaus drąsą, ryžtą ir pasiaukojimą vardan kito gerovės.