Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2014 | 2017-06-09 | 3672

Aprašymas: Filmas, paremtas tikrais faktais. 1945 Rugpjūčio 15-oji, karas baigėsi, Japonija buvo nugalėta. Atrodė, kad viskas nurimo, tačiau greitai į Šikotano salą, esančia netoli Japonijos Hokaido salos įsiveržia rusai. Jie viską okupuoja, mokyklos vaikai priversti mokytis kartu su rusais, gyventojai netenka namų, o broliai Džiovanis ir Kampanela vis dar gyvena savo sukurtoje svajonių pasakoje apie Galaktikos Geležinkelį. Broliai taip pat susidraugauja su rusų mergina vardu Tania. Kartu jie leidžia daug laiko, vaikai net užsuka į jų namus, kur rusų pulkininkas ir jo žmona šiltai juos priema. Tačiau viskas pasikeičia. Džiovanis pamato savo tėti dalinantį maistą Japonijos gyventojams, tačiau su juo buvo ir Tania. Ne ilgai trukus Džiovanio ir Kampanelos tėtis yra ištremiamas, o po 2 metų salos gyventojai taip pat siunčiami svetur. Vaikai su savo dėde atsiduria internuotų asmenų stovykloje. Taip pat vaikai sužino, kad kitame miestelyje yra laikomas jų tėvas. Jie pabėga ieškodami tėvo, tačiau tenka slapstytis nuo rusų karių. Ir kaip pasiseks broliams surasti tėtį?

2006 | 2017-06-09 | 3621

Aprašymas: Kai piktasis burtininkas Septimus ir jo tarnas Tristanas buvo istremti į negyvenamą salą, Drakonų Šalyje, pasaulis buvo taikus ir ramumas. Gyvenimas eina pokiai, ir kiekvienas yra užsiėmęs savo reikalais. Bet Septimus randa būdą kaip grąžinti atgal su Magijos pagalba Kubą, nueitą daugiau kaip tūkstančio metu keliais prieš ir didžiausios stebuklingos jėgos turėjimo. Ir dabar Drakonų Šalies gyventojai istiko baisi grėsmė, todėl, kad spąstų Pajėgos Žalos mete ant visos Visatos paieška Magijos Kubo, kuri gali atnešti komplektą bėdų visų pasaulių gyventojams. Taciau, mažas drakonas ir jo ištikimi draugai yra vėl apimti žavių fantastiškų nuotykių posūkio. Ir tiktai jie gali surasti Magiskaji Kuba, laimėti kova ir grąžinti drakonų Šalyje ramybe ir tvarka.

2000 | 2017-06-07 | 3934

Filmukas vaikams apie kiški linksmuolį, kuris visiems girdavosi jog yra visų galų meistras. Kartą ežiukas paprašė uždengti stogą čerpėmis, bet kiškis sukėlė tokį cirką, jog visi žvėreliai juokėsi. Tuo tarpu lapė laukė savo mylimojo ir jai sulūžo kėdė, na o be kėdės juk nebus kur sėdėti. Čia vėl zuikis atėjo į pagalbą. Linksmuolis ir vikruolis, auksarankis "Ir taip bus gerai !". Pažiūrėkite pamokančią ir linksmą istoriją.

2030 | 2018-07-24 | 4243

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 4538

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2014 | 2017-06-09 | 4609

Aprašymas: Linksma ir talentinga gyvūnų fėja Meilutė tiki, kad negalima apie knygą spręsti iš jos viršelio, o apie gyvūną iš jo ilčių, todėl susidraugauja su paslaptingu padaru, žinomu kaip Niekados žvėrimi. Kol Auksarankė ir jos draugės abejoja tokiu Meilutės sprendimu, elitinis fėjų skaučių būrys rengia spąstus, kad sugautų šią pabaisą, kol ji dar nesugriovė jų namų. Meilutė turi vadovautis širdimi bei neprarasti vilties, kovodama su draugėmis ir bandydama išgelbėti Niekados žvėrį.

2000 | 2017-06-07 | 3953

Senosios animacijos filmukas Tai bent tigras. Kartą gyveno mažas žaismingas katinėlis. Jis norėjo būti kaip didelis tigras ir visus gasdindavo. Mažylis išgasdino ožiuką ir kalakutą bei kitus žverelius, tačiau niekas tokio tigro nebijojo. Tai bent tigras, nusiminė. Tada jis pasakė mamai jog pelę išgasdino. O mama jį pamokė, kad visos pelės bijo kačių ir geriausia būti tokiu koks esi. Tai bent tigras - linksmas filmukas vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3582

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3355

Aprašymas: Nenugalimieji: Kovos tęsiasi (angl. Justice league unlimited) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie didvyrių kovas su blogio jėgomis.

1998 | 2017-06-09 | 3712

Donald Duck Dog laundry išleistas 1940 m.

2000 | 2017-06-09 | 3939

Smurfytė – tai dar viena , lietuviškai įgarsinto filmuko vaikams Smurfai serija. Burtininkas Gargamelis sukuria mėlyną smurfytę. Ji atrodo visai taip pat kaip ir tikri smurfai, bet ji nėra geraširdė . Ši apsimetėlė smurfė bandys išvilioti geruosius smurfus iš kaimelio , kad Gargamelis galėtų juos sugauti . Smurfytė tai labai įdomi serija vaikams , pamatysite kaip gi kaimelio gyventojai išsiaiškins smurfytės apgavystę. Kas laukia šios nenaudėlės ?

2022 | 2017-06-09 | 3590

Šiame pasakojime Būkite sveiki Maša tapo tikra gydytoja. Juk susirgo draugas lokys, tad jos užduotis išgydyti vargšą ligonį. O tam reikia ne tik medicininių žinių, bet ir meilės, rūpesčio bei globos. Ar lokys pasveiks taip puikiai gydomas? O gal jis tik apsimeta, kad nereiktų žaisti su Maša bei dalintis savo nauju sukonstruotu lėktuvėliu? Visa tai filmuke Būkite sveiki.

2000 | 2017-06-07 | 3540

Filmukas vaikams Žydraakė. Istorija apie mergelę kuri labai laukė iš žygio grįžtančio bernelio. O berneliui grįžti, vis trukdė Pinčiukas, tačiau jis puikiai dorojosi su visais iššūkiais. Pinčiukas norėjo atimti mergelę ir padaryti ją savo žmona, tačiau ši nesileido ir vis tikėjosi, kad berniukas grįš. Tiek berneliui, tiek mergelei teks daug patirti, bet, juk, tikra meilė visada nugali.

2011 | 2017-06-09 | 3720

Aprašymas: Tai žavingo bebaimio šunelio vardu Džokas nuotykių istorija. Jis buvo mažiausias ir silpniausias savo brolių ir seserų tarpe. Tačiau dabar jo laukia nuostabūs įvykiai ir neįtikėtini išbandymai. Jis taps stipriu ir ryžtingu, drąsiu ir ištikimu – geriausiu savo jaunojo šeimininko draugu.

2030 | 2018-07-24 | 3568

Aprašymas: Hantikas: Sekliai ir paslaptys (angl. Huntik: Secrets and Seekers) – Italijos animacinis serialas. Per Loko ir Sofijos susitikimą randama tėvo knyga. Blogio organizacija, kuri reikalauja knygos, nes joje surašyta visa informacija apie “titanus ir valios amuletą”. Taigi herojai turi išgyventi…

1977 | 2017-06-09 | 3845

4-oje lietuviškai įgarsinto filmuko „Krokodilas Gena“ serijoje „Traukinys“ aibininkė Skrybėliuotė pavagia Geno ir Kūlverstuko traukinio bilietus, tad šie išvejami iš traukinio ir jiems belieka keliauti pėsčiomis namo. Eidami per mišką draugai sutinka brakonierius ir net pakliūna į jų paspęstus spąstus, tai pamačiusi Skrybėliuotė tuoj pat nusprendžia brakonierius pamokyti. Epizode „Traukinys“ linksmieji herojai primena, kaip svarbu saugoti ir tausoti gamtą ir dar kartelį parodo, kad už gerus darbus visuomet atlyginama, o niekadėjai sulaukia savo bausmės.

2008 | 2017-06-09 | 3842

Aprašymas: Vieną gražią dieną moksleivis prie upės aptinka keistą akmenį, už kurio sugebėjo užkliūti net du kartus, kurį galiausiai panoro atkasti ir kuriame netikėtai atranda užspaustą Kappa (mitologinis japonų vandenis). Moksleivis vardu Koiči yra net labai gerai išauklėtas vaikas ir priima vandenį į draugišką šeimą. Nuo to visa istorija ir prasideda kai vandenis, jau pavadintas kaip Kū, užmezga kontaktą su žmonėmis ir prasideda abipusis tyrinėjimas.