Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 4597

Aprašymas: Specialus Kalėdinis animacinis filmas „Smurfai: Kalėdų giesmė“. Visi smurfai pasiruošė Kalėdoms, išskyrus Niurgzlį, kuris nenori švęsti. Kalėdų praeities, dabarties ir ateities dvasios bando jį pamokyti.

1985 | 2017-06-09 | 4187

Aprašymas: Obeliksas vyksta į savo kaimą Galijoje. Tačiau jis yra susikrimsta dėl savo tikrosios meilės. Jo mylimoji yra su kitu. Netikėtai šie įsimylėjėliai yra pagrobiami romėnų. Asteriksas ir Obeliksas pasiryžę išgelbėti juos pavojingoje kelionėje…

2006 | 2017-06-09 | 3659

Aprašymas: Grizlis Bugas mėgaujasi idilišku ir ramiu gyvenimu mažame kalnų miestelyje, kurio gyventojai jį myli ir gerbia. Vieną dieną geraširdis meškinas pastebi medžiotojo automobilyje įkalintą elnią Eliotą ir nusprendžia išlaisvinti nelaimėn patekusį nepažįstamąjį. Bugas tikisi daugiau jo niekuomet nepamatyti, tačiau Eliotas turi sumąstęs visiškai kitokį planą. Įkyruolis elnias nori atsidėkoti savo išgelbėtojui. Gražiais žodžiais apsvaigintas grizlis ryžtasi trumpai ekskursijai į mišką net neįtardamas, kad jau po kelių akimirkų dėl šio sprendimo teks gailėtis. Jų gyvybėms iškyla milžiniškas pavojus, nes po trejų dienų miške prasideda medžioklės sezonas.

2030 | 2018-07-24 | 3369

Aprašymas: Apie Šventąjį Gralį žino visi. Jis yra turbūt pats populiariausias artefaktas ir šiame pasaulyje ne tik tikrai egzistuojantis, bet ir rengiantys žaidimą, kuris, kaip taisyklė, pavirstą į kruviną karą. Gralis išsirenka septynis pretendentus magus ir duoda jiems galią išsikviesti po vieną tarną – praeities didvyrį. Šie žmonės ir kovoja dėl prizo – Gralio, kuris gali išpildyti bet kokį laimėtojo norą, o laimėti gali tik vienas. Deja, prieš tai vykę trys žaidimai baigėsi lygiosiomis. Atėjo laikas ketvirtam. Kaip ir visada yra čia ir favoritai – trys seniausios magų šeimos. Senumas ir kraujo grynumas turi reikšmę nes nuo jų priklauso ir magijos galia. Visi ruošiasi kaip gali, o Einzbernai net “natūralizavo” garsų magų žudiką. Ar gi ne tobulas karys tokiam kare? Nereikia nurašyti ir kitų, Gralis bet kam bilieto į renginį neduoda. Prasideda ir užkulisinės intrigos. Yra žmonių, kurie nesuinteresuoti, kad toks galingas artefaktas atitektų į blogas rankas.

1998 | 2017-06-09 | 3737

Donald Duck Winter storage išleistas 1949 m.

2000 | 2017-06-07 | 3805

Senosios animacijos filmukas Besotis. Filmukas apie besotį Kuzia. Tai katinas kuris gyveno ir mėgo smaguriauti namuose begėdis. Net nuo knygos viršelio kiškučio tortą vagia. Taigi visi žvereliai sugalvojo pamokyti neklaužadą katiną, kuris tuo metu vartėsi prie radiatoriaus. Ar jiems pavyko sužinosite šiame linksmame filme ir suprasite kas atsitinka besočiams :)

1998 | 2017-06-09 | 3549

Donald Duck Beezy Bear išleistas 1955 m.

2015 | 2017-06-09 | 3987

Aprašymas: Po kelių mėnesių nuo Madžino Bū mirties, du Fryzos armijos kariai Sorbetas ir Tagoma atvyksta į Žemę su tikslu prikelti Fryzą iš numirusių. Jie sėkmingai jį gražina atgal į gyvenimą ir džiaugiasi jo sugrįžimu, bet vos tik jam atgijus, šis pradeda planuoti keršto planą jo taip nekenčiamiems Sajanams.

2000 | 2017-06-07 | 3714

„Kalėdų senelis ir vilkas pilkas“ – tai nuotaikinga naujametė pasaka. Ji pradedama mažų lokiukų žaidimais (sniego senio lipdymu) ir linksmų kiškučių prašymu, kad Kalėdų senelis atneštų eglę. Deja, kur buvęs, kur nebuvęs, piktų kėslų vedinas, pasirodo klastingas vilkas. Jis apsirengia Kalėdų seneliu. Atrodo, kad šventinę nuotaiką keičia baimė, tačiau stebuklingų tikrojo Kalėdų senelio galių dėka viskas baigiasi laimingai, o vilkas gauna atpildą už savo niekšybes.

1966 | 2018-07-25 | 3423

2015 | 2017-06-09 | 3823

Aprašymas: Į kino ekranus atkeliauja senovines kung-fu paslaptis išmanantis triušis. Visą gyvenimą svajojęs tapti galingu kovotoju, vienas triušelis pagaliau įgyvendino savo svajonę. Iš savo mokytojo išmokęs senovinių kung-fu meno paslapčių, vieną dieną triušelis galėjo stoti į kovą su bet kuriuo priešininku. Svarbiame stipriausių kung-fu kovotojų turnyre nugalėjęs visus varžovus, jis tapo visų gerbiamu savo miestelio gynėju. Sunkiai iškovota pergalė, aplinkinių pagyros ir pagarba išlepino triušį. Maudydamasis šlovės spinduliuose jis aptingo ir apleido treniruotes. Vieną dieną priverstas stoti į kovą su klastingu priešininku, triušis su nerimu pastebi, kad jo kung-fu sugebėjimai paslaptingai dingo. Maža to – jo nugalėtojas ima kėsintis sugriauti gimtojo triušio miestelio tvarką ir ramybę. Netrukus paaiškėja ir dar viena nemaloni aplinkybė: jo priešininkas stengiasi pasisavinti paslaptingą senovinį akmenį, su kurio pagalba galima valdyti žemę ir ugnį. Supratęs, kad tai reikštų pražūtį jo gimtajam miesteliui, triušis privalo padaryti viską, kad apgintų tai, kas jam brangu. Sukandęs dantis, jis grįžta prie griežto treniruočių režimo. Tačiau ar jo pastangų pakaks apsiginti nuo klastingojo priešininko? Su dviejų ištikimų draugų pagalba kung-fu triušis pasiryžta suardyti savo priešo planus ir apginti savo gimtąjį miestelį.

2009 | 2017-06-09 | 4493

Aprašymas: Astro vaikis – tai nuostabus berniukas robotas, kurį futuristiniame Metro sičio mieste sukonstravo mokslininkas Tenma. Nepaprastai stiprus,greitas, kiaurai sienas matantis ir net skraidyti galintis robotas trokšta sužinoti savo tikrąjį pašaukimą. Patyręs įvairiausių nuotykių, Astro vaikis išmoksta džiaugtis ir liūdėti – jausti taip, kaip jaučiame mes, žmonės. Tad vos išgirdęs apie draugams gręsiantį pavojų, jis grįžta į Metro sitį, kad savo super galiomis išgelbėtų tuos, kurie jam brangūs, ir pajustų, ką iš tikrųjų reiškia būti didvyriu…

2006 | 2017-06-09 | 3838

Aprašymas: Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip išsidirbinėti iš žmonių. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuom, kad niekas nesužinoti apie „žmogiškus“ gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajuto ant avo pečių ne lengvus atsakomybės laikus, jis sugebėjo sukaupti visą savo vyriškumą, kad priimtu lyderio vaidmenį.

2030 | 2018-07-24 | 3361

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1995 | 2017-06-09 | 3962

Aprašymas: Tilė – maža, žavi raudonplaukė mergaitė.Ji protinga ir nuovoki, turi puikų humoro jausmą ir kaip visi maži vaikai – baisiai smalsi. Tilė leidžiasi į kvapą gniaužiančius nuotykius. Jai kompaniją palaiko drakoniukas Germanas, nepaliaujamas linksmuolis ir nepataisomas optimistas.

2030 | 2018-07-24 | 4911

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2010 | 2017-06-09 | 4448

Aprašymas: Nauja serija, nauji nuotykiai! Bugas nusprendęs eiti į iškylą nesulaukė nei vieno draugo palaikymo. Kam rūpi statybos, kam merginos, o kam vaikus tenka prižiūrėti… Nusivylęs visais Bugas patraukia ieškoti laimės kitur. Taip beklaidžiodamas pakeliui sutinka cirką. Tuomet ir prasideda visos linksmybės.

2013 | 2017-06-09 | 3935

Aprašymas: Tolima ateitis. Nusikalstama korporacija Gaja atėmusi iš žmonių laisvę, namus ir ateitį tapo didžiausia Žemės prieše. Atrodė jau nebėra jokios vilties išsigelbėjimui, bet pasirodė jis – kosmoso piratas Harlokas, laivo-vaiduoklio kapitonas, bėglys, pasiruošęs kautis už Žemę. Tik kas jis, didvyris ar nusikaltėlis?..