Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3724

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys. Kibertrono policinininkui Širšinui, kovojusiam kartu su Optimu Praimu, teks vykti į Žemę ir bandyti sutramdyti iš kalėjimo pabėgusius deceptionistus. Jam padės kadetė Stipriarankė, garsiausias Kibertrono chuliganas Slydis, deceptionistas Pikčiurna ir Alkemoro erdvėlaivio – kalėjimo prižiūrėtojas Meistras.

1993 | 2017-06-09 | 6095

Aprašymas: Tai aštuntasis Drakonų kova Z filmas. Sajanas Paragusas kartu su savo naujagimiu sūnumi Brolly Karaliaus Vedžito buvo ištremti iš sajanų visuomenės ir pasmerkti sunaikinimui dėl pavojingai didžiulės Brolly galios ir išgyveno tik stebuklo dėka. Bet praėjus daugeliui metų Paragusas grįžta trokšdamas keršto, ir apgaule priverčia Princą Vedžitą patikėti savo nuolankumu bei kviečia tapti naujos sajanų planetos karaliumi. Vedžitas aklai pasitiki Paragusu, tačiau papuola į spąstus. Paaiškėja, kad Brolly – tai Legendinis Super Sajanas, turintis milžinišką galią ir visiškai paklūstantis savo tėvui Paragusui, o pagrindinis Paraguso tikslas – ne sukurti naują sajanų visuomenę, o atsikeršyti Karaliaus Vedžito sūnui bei Žemės planetą paversti baze naujai imperijai kurti. Bet siužetui vystantis Brolly ima priešintis, tampa nebepavaldus, Vedžitas suvokia esąs apgautas ir jaučiasi bejėgis, o Gokas, tuo metu jau atvykęs į įvykių vietą, supranta, kad jis vienas niekada nenugalės Brolly…

2000 | 2017-06-07 | 3734

Ant vandens. Vienam skirta skaidyti, kitam vaikščioti žeme, o trečiam plaukioti vandenyje ir bandyti tai pakeisti beprasmiška. Kiekvienas gyvas sutvėrimas žemėje turi savo prisitaikymą gyventi, kaip ir kiekvienas žmogus gyvenime turi savo kelią. Žuvis panoro išnirti į sausumą, kurioje taip paprastai gyvena, veršiukas, ežiukas, ančiukas, tačiau netrukus suprato, kad jai tai pražūtinga ir teisingiausia gyventi taip, kaip tau skirta. Kas gimė skraidyti - skrajos danguje, kas vaikščios žeme, o kas plaukios vandenyje ir draugystėje vienas kitą papildys.

1989 | 2017-06-09 | 3811

Aprašymas: Kaip žinia, tikram galui viskas nė motais. Jis nei ugnyje dega, nei vandenyje skęsta. Bet šį kartą net Asteriksui buvo nelengva: juk jo kaimą užgriūva neregėtos jėgos viesulas. Mūsų herojui pagelbėti tegali druidas Počiniksas, ant kurio, kaip tyčia, užgriuvo didelis riedulys. Vargšelis dabar nieko nepažįsta. Apie visa tai sužino Julijus Cezaris – o jis miegodamas galvoja, ką gi čia dabar užkariavus. Priešakyje laukia didelis mūšis – ir mūsų linksmi herojai eina į jį plačiai paraitotomis rankovėmis…

2005 | 2017-06-09 | 3730

Aprašymas: Prieš tapdamas džiunglių karaliumi, Tarzanas tebuvo nerangus vaikėzas, nuolat besistengiantis visur pritapti. Dėl jo klaidos jo šeimai patekus į pavojų, berniukas nusprendžia, kad artimiesiems bus geriau be jo. Keliaudamas džiunglėmis Tarzanas susipažįsta su galingiausiu žemės padaru – Zugoru. Kartu jie sužino, kad būti kitokiam nėra silpnybė ir, kad draugai ir šeima – pati didžiausia vertybė iš visų.

2030 | 2018-07-24 | 3236

Aprašymas: Pasakojimas apie 25 metų prekeivį Craft Lawrence, keliaujantį per miestus bei perpardavinėjanti įvairias prekes. Veiksmas vyksta panašioje viduramžių Europai aplinkoje. Po apsilankymo eiliniame miestelyje jis randa savo vežime to miestelio deivę – vilkę Horo penkiolikmetės merginos pavidalu. Per amžius žmonės pradėjo mažiau tikėti įvairiomis pagoniškomis dievybėmis, prie ko prisidėjo ir bažnyčios įtaka. Miestelio žmonės tapo savarankiškesni ir mažiau priklausomi nuo šios gero derliaus deivės nuotaikos. Tai supratusi Horo ir išsiruošia į savo gimtinę – šiaurines vilkų dievybių žemes. Čia ir pasitaiko Lawrence‘as. Mainais į išmintingos deivės pagalba prekybos reikalais, Lawrence nutaria padėti jai pasiekti savo kelionės tikslą.

1998 | 2017-06-09 | 3452

Donald Duck Clown of the jungle išleistas 1947 m.

2000 | 2017-06-07 | 3529

„Sudužęs žaisliukas“ žaismingas filmukas vaikams, kuriame berniukas ir šuniukas draugiškai puošia eglutę. Staiga vienas žaisliukas sudūžta ir šuniukas už tai išmetamas lauk. Gyvūnėlis vienas lauke, kur siaučia baisus speigas. Vaikai susidomės intriguojančiu siužetu bei užuomina, kad savo augintiniais reikia rūpintis. Na, o pabaiga pradžiugins.

2000 | 2017-06-07 | 4025

Lazdyno rykštelė - filmukas apie broliuką ir sesutę - Marijuką ir Grigorašą. Mama išsiunčia vaikus grybauti, tačiau uždraudžia jiems eiti toliau negu iki juodojo ąžuolo. Grigorašas, vydamasis grybą, nubėga iki juodojo ąžuolo, o ten jį pagrobia piktoji ragana. Marijuka ieškodama broliuko pamato miške mirštantį lazdyną. Ji išgelbsti lazdyną, o šis atsidėkodamas padovanoja mergaitei rykštelę. Lazdyno rykštelės pagalba mergaitė suranda savo broliuką ir jį išvaduoja. Pažiūrėkite istoriją, kuri Jums parodys, kad už gerus darbus dosniai atsilyginama.

1993 | 2017-06-09 | 4779

Aprašymas: Po neįtikėtino komedijos “Vienas namuose” pasisekimo 1990-aisiais, pasaulį išvydo geriausia 1993-ųjų komedija “Vienas namuose 2”. Makolas Kalkinas vėl lieka vienas, tik šįkart jis… pasiklysta Niujorke. Vikrų ir gudrų mažylį persekioja seni jo pažįstami vagišiai, nelinkę dovanoti už senas skriaudas.

2030 | 2018-07-24 | 3310

Aprašymas: Nenuorama Džiunė Ly (angl. The Life and Times of Juniper Lee) – JAV animacinis serialas. Seriale pasakojama apie paauglę merginą, vardu Džiunė Ly, kuri gyvena Orchidėjų įlankos mieste, pilname fejų ir demonų…

1964 | 2017-06-08 | 4496

Režisieriaus Arūno Žebriūno filmas, sukurtas J.Nagibino novelės "Aidas" motyvais. Tai - filmas apmąstymas apie gėrį ir blogį, apie dvasinį dosnumą ir skurdumą, apie moralinę kiekvieno žmogaus poelgio vertę. Scenarijaus autoriai: Jurijus Nagibinas, A.Čerčenka ir Arūnas Žebriūnas. Operatorius Jonas Gricius.

Paskutinė atostogų diena -  (1964)

2013 | 2018-07-24 | 4904

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (4 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2013)

2000 | 2017-06-07 | 3999

„Arkliukas medinukas“ – tai filmukas apie cirko žonglierių, kuris svajojo tapti dresuotoju. Kartą iš jo kamuoliukų susilipdo netikras arkliukas, kurį pramina „arkliuku medinuku“. Visiems jis labai patinka, bet žonglieriaus liūtai nenori pasirodyti kartu su medinuku, todėl šis nuliūsta, jog yra niekam nereikalingas ir galiausiai išsiardo...Tai pasakojimas apie draugystę ir gerumą, mus mokantis, jog tikri draugai galima visada moka atleisti kitiems už jų padarytas klaidas.

2000 | 2017-06-07 | 4072

Senosios animacijos filmukas Rausvakaklė. Nuotaikingas, tačiau tuo pačiu ir dramatiškas bei jausmingas filmukas nukels mažuosius žiūrovus į spalvingą paukštelių Pasaulį. Ši pasaka vaikams atskleidžia, jog paukščiai, lygiai taip pat kaip ir žmonės, susiduria su įvairiausio plauko problemomis bei sunkumais - lizdų sukimas pavasarį, vanagų atakos, sunkumai bendraujant bei sprendžiant bendruomenines problemas. Bene pagrindinis filmuko akcentas yra bendravimo tarpusavyje vertybės, kur ištiesta pagalbos ranka reiškia iš tiesų daug.

2014 | 2017-06-09 | 3595

Aprašymas: Papildoma Titanų medžioklės serija, kurioje pasakojama Jano istorija.

2000 | 2017-06-09 | 3807

Filmuke vaikams „Smurfai“ vaikučiai su tėveliais galės bandyti atspėti, kuris smurfas tapo blogu kenkėju ir sugriovė smurfų miestelio tiltą. Tėtei smurfui pranešus šitą blogą žinią, vienas smurfas pameta uodegytę ir tėtė ima tirti kas tas netikrasis smurfas. Paaiškėja, kad smurfu pasivertė pikta ragana, kuri nori sunaikinti smurfų miestelį. Pasigaminusi stebuklingo gėrimo, ji pavirsta baisia ragana. Piktasis burtininkas Gargamelis sumano pasinaudoti raganos burtais ir pasiverčia nekaltu smurfiuku kūdikiu. Ji atranda geroji Smurfytė ir parsineša į miestelį. Kaip pavyks smurfams išsiaiškinti, kad tai Gargamelio pikti kėslai, vaikučiai galės pamatyti visai šeimais skirtame animaciniame filmuke „Smurfai“.

2012 | 2018-07-24 | 3227

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (3 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2012)