Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3858

Liolekas ir Bolekas laukiniuose vakaruose 1972 m. - 7 serijos.

1991 | 2017-06-08 | 4316

Senosios animacijos filmukas Žiogo kuzes nuotykiai 2. Žiogas Kuzė, padėjęs Afrikos gyvūnams gauna šansą grįžti į gimtąją pievą, kartu su Dramblio pusbroliu, kuris išvyksta gastroliuoti, ir vėl sutikti savo draugę karvę, tačiau laivą, kuriuo keliauja gyvūnai, ištinka baisus likimas, ir Kuzė atsiduria arktyje, kur gausu pingvinų. Pingvinai randa ant gelbėjimosi rato miegantį, sušalusį, Žiogą ir nuotykiai tęsiasi toliau.

2030 | 2018-07-24 | 6340

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2011 | 2017-06-09 | 3630

Aprašymas: Tarp dviejų didelių valstybių Levamme ir Amatsuvian vyksta karas. Kokios jo priežastys mums pašykštima išsamios informacijos (gal ko nepasidalino ar kas iš lovos ne ta koja išlipo), bet svarbu, jog jis vyksta. Levamme imperijos princas Karlas yra iki ausų įsimylėjęs nuostabaus grožio kilmingąją Faną del Moral ir pažada jei per metus baigti karą, bet žinot kaip būna su tais vyrų pažadais. Kadangi Fana yra tautos viltis, į ją pasikėsina blogiukai, taigi norimą ją perkelti pas sužadėtinį. Viskas gal būtų nieko, bet kad juos skiria labai plati karo teritorija, o dar vandenyną kirst reikia. Čia reikalas prispiria kreiptis į puikų gyvenimo vėtytą ir mėtytą jauną pilotą Charles Karino. Berneliui nepasisekė nuo pat vaikystės, jo tėvas yra iš Amatsuvian, dėl to jis yra kas antro tautiečio paspiriamas į šonkaulius, jo gyvenimas švelniai tariant nelengvas, bet turėdamas svajonę gali viską iškęsti. Taigi Fana yra įsodinama į Charles lėktuvėlį ir kelionė prasideda.

1998 | 2017-06-09 | 3687

Donald Duck Good time for a dime išleistas 1941 m.

2000 | 2017-06-07 | 4035

Lazdyno rykštelė - filmukas apie broliuką ir sesutę - Marijuką ir Grigorašą. Mama išsiunčia vaikus grybauti, tačiau uždraudžia jiems eiti toliau negu iki juodojo ąžuolo. Grigorašas, vydamasis grybą, nubėga iki juodojo ąžuolo, o ten jį pagrobia piktoji ragana. Marijuka ieškodama broliuko pamato miške mirštantį lazdyną. Ji išgelbsti lazdyną, o šis atsidėkodamas padovanoja mergaitei rykštelę. Lazdyno rykštelės pagalba mergaitė suranda savo broliuką ir jį išvaduoja. Pažiūrėkite istoriją, kuri Jums parodys, kad už gerus darbus dosniai atsilyginama.

2013 | 2017-06-09 | 3713

Aprašymas: Veiksmas vyksta praėjus keleriems metams po kovos su siaubūnu Bū. Bilsas – naikinimo Dievas, kuriam buvo pavesta išlaikyti tvarką visatoje, prabunda iš ilgo miego. Sužinojęs, kad vienas Sajanas įveikė Fryzą, Bilsas meta iššūkį tam Sajanui (Gokui). Gokas nekreipia dėmesio į Kajaus kalbas, kad jis be galo galingas ir pavojingas, tad sutinka kautis su stipriuoju Dievu. Tačiau Kajaus kalbos pasiteisino – Bilsas lengvai sutriuškiną Sajaną ir siaučia po planetą. Ar Gokui su draugais pavyks sustabdyti naikinimo Dievą?

2015 | 2017-06-09 | 4127

Aprašymas: Trisdešimtosios karalystės caras savo šimtas penkiasdešimtmečio proga nutarė, kad jam jau pakaks – laikas į užtarnautą poilsį. „Pavargau, aš išeinu,“ – tarė caras ir pasiėmęs meškerę su kibirėliu išėjo į gūdų kaimą. Tuomet saugoti valstybę ėmėsi Ivanas su Vilku Pilku. Ivano žmona Vasilisa prisiminė, kad jiedu taip ir nebuvo išvykę į povestuvinę kelionę, ir užsienio ji iki šiol nemačiusi. Ivanas neprieštaravo, todėl visi, kartu su Katinu bei Vilku Pilku, sėdo ant skraidančio kilimo-lėktuvo ir išvyko į kelionę. O vadovauti šaliai jie pavedė paprasčiausiai daržo kaliausei… Kol filmo herojai žioplinėjo po Milaną ir Paryžių, Trisdešimtojoje karalystėje kaliausė pradėjo įvedinėti savo tvarką…

Caraitis Ivanas ir Vilkas pilkas 3 - Иван Царевич и Серый волк 3 (2015)

2000 | 2017-06-09 | 3648

Smurfai miške susikuria laužą ir pasakoja riteriškas istorijas. Ir staiga pamato baisų gaisrą, gerieji smurfai stengiasi jį užgesinti. Jiems pavyksta ir visi svarsto kodėl kyla gaisrai. Staiga smurfas atranda didžiules pėdas. Smurfas tėtė nusprendžia, kad reikia riterio, kuris apsaugotų miestelį ir smurfus nuo drakono. Smurfui riteriui nesiseka ir jis sutinka tikrą riterį, kuris labai pavargęs nuo kovų. Apvaliojo stalo riteris nori apsilankyti smurfų miestelyje ir kiek atsipūsti. Seras Lanceliotas saugos miestelį nuo drakono, tačiau riteris sutrinka. Ar pavyks išgelbėti smurfus, vaikučiai pamatys dar vienoje nuostabioje „Smurfų“ filmuko serijoje.

2000 | 2017-06-07 | 3590

Lietuviškas senosios animacijos filmukas Šiaip sau tai labai nuotaikinga ir spalvinga istorija. Nuostabi muzika ir gražūs vaizdai. Filmuke sutiksime daug gražių gyvūnų, kurie neša vienas kitam gėles tiesiog šiaip sau. Jie pradžiugina vienas kitą, tačiau ką nešasi meškiukas ir kodėl jis nenori dalintis su kitais ? Kokius dar veikėjus pamatysime šioje istorijoje? Šis filmukas Šiaip sau moko mažuosius, kad reikia dalintis.

2000 | 2017-06-09 | 4365

Aprašymas: Dviem avantiūristams į rankas pakliūva žemėlapis, kuriame nurodytas kelias į pasakišką turtų miestą, Tulio ir Migeliui atrodo, jog išsipildė visos jų svajonės. Tačiau draugužių džiaugtasi per anksti – lobius dar reikia surasti. O tai gana nelengva, tupint garsiojo ispanų konkistadoro Korteso laivo triume.

2000 | 2017-06-09 | 3969

Ši „Na, palauk!“ serija žavi nuotaikinga muzika. Tai spalvingas ir įdomus pasakojimas apie piktą vilką ir geranorišką kiškį. Vilkas stengiasi pastarąjį sugauti, tačiau lieka nieko nepešęs. Gėris laimi, o blogiui belieka šaukti „Nu, pogodi!“ Šis filmukas sužavės ne tik mažuosius, bet ir jų tėvelius. O taip pat leis įsitikinti, kad pergalė iš tiesų atitenka gėriui.

2008 | 2016-02-14 | 4062

Maža žuvytė Ponjo – stebukladario ir gražiosios jūrų karalienės dukra. Kartą ji pasprunka iš tėvo namų ir išplaukia ant kranto, kur ją suranda kaimelyje ant uolos gyvenantis berniukas vardu Sosukė. Ponjo ir Sosukės draugystė palaipsniui perauga į meilę, kuri kelia milžinišką pavojų ramaus kaimelio gyventojams. Kai magijos griebiasi dukrelę norinti susigrąžinti jos piktoji mama, Sosukė pademonstruoja neįtikėtiną drąsą – tam, kad tik išgelbėtų Ponjo… Ponjo ant uolos prie jūros / Gake no ue no Ponyo -  (2008)

2030 | 2018-07-24 | 3263

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2002 | 2017-06-09 | 3851

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus – jaunas narsus mustangas Laisvūnas, gimęs nuostabaus grožio neaprėpiamose laukinių vakarų platybėse. Karštakraujis kumeliukas anksti pajuto laisvės skonį. Užaugęs jis tapo Simarono mustangų vadu – išdidžiu, stipriu ir pasiryžusiu bet kokia kaina kovoti dėl savo gentainių laisvės. Laisvės, kurią iš jų bando atimti pikčiausias priešas – žmogus. Tačiau žmogus gali būti ir draugas. Mažasis Šaltinis – narsus indėnų karys. Pirmą kartą jis išvysta Laisvūną, kai juos abu į nelaisvę paima JAV kavalerija. Netrukus jie įgyvendina nutrūktgalvišką pabėgimo planą. Nuošaliame indėnų kaimelyje tarp žirgo ir jaunojo kario užsimezga tikra draugystė, paremta pagarba ir pasitikėjimu. Bekraštėse prerijose herojus randa ir nuotykių, ir pavojų, ir meilę. Grakščią bei švelnią kumelaitę Lietutį pakeri Laisvūno drąsa ir jėga. Nuostabaus grožio laukinių vakarų gamta ir ramybė – viskas, ko reikia laisviems įsimylėjėliams, tačiau taikus gyvenimas, deja, netruks ilgai… Kavalerijos pulkininkas – drąsus, tačiau žiaurus žmogus, taps pagrindiniu Laisvūno priešu. Kovodamas už laisvę, herojus susidurs su drąsa ir bailumu, niekšybe ir kilnumu. Įvykdęs daugybę žygdarbių, Simarono žirgas Laisvūnas taps tikra laukinių vakarų legenda!