Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3556

Aprašymas: Slaptosios kalėdų senelio tarnybos kiečiausi vyrukai Veinas ir Lenis vėl turi išgelbėti kalėdas. Vienas blogas vaikas atėmė iš elfų angliakasių slapta įrenginį, dėl kurio kalėdų gali neįvykti. Veinas ir Lenis jau buvo pasiruošę šiai užduočiai ir žinojo, jei ši operacija pavyks, kažkuris bus apdovanotas metų elfų titulu. Bet štai čia prasideda įdomybės. Bosas Veinui ir Leniui atsiunčia pastiprinimą.

2000 | 2017-06-07 | 3734

Priešistorinių laikų pasaka apie dramblį Fantiką. Fantikas buvo labai geras, mėgdavo visiems miške padėti, ištraukdavo krokodiliukus iš po ledo, laistė dygliuką. Tačiau jį nuolat medžiodavo pabaisa Štuša kutuša. Drambliukui vis pavykdavo prasileinkti su pabaisa, tačiau kartą jie susitiko, ir visi miško žvėrys jau buvo įsigandę, kad Fantiką suės. Tai pasakojimas mokantis vaikus, kad jeigu darai gerą ir padedi visiems - visada laimėsi, svarbu turėti didelę širdį.

2005 | 2017-06-09 | 3632

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus Rodnis – mažame miestelyje gyvenantis robotas, apdovanotas ryškiu išradėjo talentu ir puoselėjantis neblėstančią viltį kada nors ištrūkti iš nuobodžios provincijos. Tuo metu, kai jo tėtis, kuris yra tikrų tikriausia indaplovė, nepailsdamas plauna indus vietos restorane, Rodnis svajoja apie šį tą didingesnio. Ilgai laukti netenka ir toji diena išaušta: jaunasis robotas ryžtasi keliauti į Robotų miestą ir susitikti su savo dievinamu didžiuoju išradėju Bigveldu. Tačiau atsidūrus didmiestyje, reikalai klostosi visai ne taip, kaip naivus provincijos vaikis Rodnis tikėjosi. Netrukus herojus suvokia, kad jo kelionė bus kur kas sudėtingesnė ir ilgesnė, nei jis iš pradžių manė. Mėgindamas nepasimesti didžiuliame Robotų mieste, herojus patirs daugybę kvapą gniaužiančių nuotykių, sutiks daug keistų personažų, įgis naujų draugų ir, deja, priešų. Galiausiai Rodniui kartu su naujais bendražygiais – apsukruoliu Fenderiu, jo sesute Paiper ir gražuole Kepi – teks gelbėti Robotų miestą nuo klastingų sąmokslininkų…

1973 | 2017-06-08 | 3823

Filmukas vaikams „Mes su Džeku“ – tai pasakojimas apie norą tapti didvyriu. Tai įdomi istorija apie berniuką ir jo draugę bei kelionę atlikti žygdarbio į Šiaurės ašigalį. Tik jie nei vienas nežino, kurgi ta vieta yra... O ir kelionės kompanija vėliau pakinta – prie berniuko visgi prisijungia jo šunelis Džekas. Tačiau į Šiaurės ašigalį jie nenukeliauja. Na, bet žygdarbį atlieka. Bet apie tai – pačiame filmuke.

2000 | 2017-06-07 | 3568

Filmuke „Ančiukas muzikantas tapo futbolininku“ vaikams rodoma, kaip du ančiukai nutarė apsikeisti gebėjimais – futbolininkas išmokti groti trimitu, muzikantas – žaisti futbolą. Muzikantas savo užduoties ėmėsi kantriai, atidžiai, na o futbolininkas nutarė pagudrauti, tačiau filmuko gale paaiškėja, kad sukčiai niekada nelaimi. Senosios animacijos filmuke „Ančiukas muzikantas tapo futbolininku“ vaikučius moko, jog turint noro ir kantrybės visko galima pasiekti, o tėveliams primena, kad kartais reikia leisti savo vaikams užsiimti tuo, kas jiems atrodo reikalinga ir svarbu.

2000 | 2017-06-07 | 3628

Mažame name su didelėmis durimis gyveno bitutė Zuzuzu. Skrajodavo ji po pievas su kibirėliu ir rinkdavo medų. Tačiau vieną dieną užsitrenkė bitutei namelio durys. Nei žiogas nei skruždės jai atsisakė padėti. Sutiko tik tranas kuris sugriovė jai namelį. O viskas prasidėjo nuo menkniekio. Tačiau ir geri dalykai prasideda nuo menkniekio. Kaip bitutė gyvena toliau pamatysime šiame pamokančiame filmuke.

1970 | 2017-06-09 | 3690

Mickey's Fire Brigade.

2000 | 2017-06-07 | 3707

Senosios animacijos filmukas Drambliukas nori mokytis. Filmukas apie drambliuką, kuris nori mokytis. Vis prašydavo mamos į mokyklą. Tačiau dramblių mokyklos tik afrikoje. - Mama, noriu mokyklėlėn... Vėliau mama nuvedė drambliuką ė peliukų mokyklą, bet jis nelabai ką mokėjo, nepritapo, buvo jam sunku. Mokosi rašyt drambliukas, švyti jo akelės, aritmetiką padės, jam išmokti pelės !

1968 | 2017-06-09 | 4480

Aprašymas: (rus. Золотой теленок). Didysis kombinatorius Ostapas Benderis pavargo verstis “leitenanto Šmito sūnaus” verslu, juolab, kad tų “sūnų” tarybų Rusijoje buvo net trisdešimt. Susipažinęs su dar dviem panašiais avantiūristais, jis sužino, kad pietų mieste Čiornomorske gyvena tikras milijonierius pavarde Korenka.

1961 | 2017-05-31 | 4028

Drabužių modeliuotoja Anita ir kompiuterinių žaidimų kūrėjas Rodžeris susipažįsta savo augintinių dalmatinų, Perditos ir Pongo dėka, įsimyli vienas kitą ir neužilgo susituokia. Jų augintiniai susilaukia palikuonių, kuriuos pavagia Anitos vadovė Kruela De Vil, kad iš jų kailiukų galėtų pasisiūti sau unikalų paltą. Perdita ir Pongas, padedami Anglijos gyvūnų karalystės, vyksta ieškoti ir išgelbėti savo vaikus.

101 dalmatinas / One Hundred and One Dalmatians -  (1961)

2004 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Unikalus filmas, kuriame visus vaidmenis atliko lėlės… Daugiau nei du šimtai meistrų iš visos Europos ištisus mėnesius kūrė lėlių personažus, pasinaudodami savo sugebėjimais, patirtimi ir įdėdami į darbą savo sielą, masinėse scenose dalyvavo/vaidino daugiau nei šimtas lėlininkų. Tragiška didžiojo valdovo Avalono žūtis uždegė rusenančią nesantaiką tarp avaloniečių ir zeritų. Nujausdami artėjantį įsiveržimą, avaloniečiai sandariai uždarė senovinio Avalono vartus. Tuo tarpu, jaunas žuvusio valdovo sūnus Chelas Tara, kuris turėtų užimti sostą, galvoja ne apie busimą valdymą, o apie kerštą zeritams, kurie nužudė jo tėvą. Persirengęs paprastais drabužiais ir pasiėmęs tik tėvo kardą, Chelas palieka gimtąją pilį ir išeina į nežinią…

2005 | 2017-06-09 | 3872

Aprašymas: Ketvirtieji Hario metai Hogvarste yra svarbūs tuo, kad vyks burtininkų čempionatas, kuriame dalyvauja magai iš trijų skirtingų burtininkų mokyklų. Jie turi atlikti skirtingas ir vis sudėtingesnes užduotis. Tas, kuris įveiks jas visas, taps nugalėtoju. Burtininkus į turnyrą išrenka Ugnies taurė, kuri šiemet visus nustebina netikėtai pranešdama, kad vienas iš dviejų Hogvarsto atstovų – Haris Poteris! Tarsi to dar būtų negana, paaiškėja, kad pats pikčiausias burtininkas Voldemortas jau pasiruošęs grįžti į žemę.

2005 | 2017-06-09 | 3721

Aprašymas: Šegis, Skūbis Dū ir likusieji Paslapties korporacijos nariai išsirengia į neaprėpiamus Havajų paplūdimius žiūrėti Hanahunos didžiojo Kahunos banglenčių varžybų. O atkakę pamato, kad čia karaliauja siaubinga pabaisa, griaunanti viską, kas pasimaišo po ranka. Vietiniai gyventojai nė neabejoja, kad tai salos dvasios niršta, juk šventojoje žemėje ketinama statyti didžiulį, naują kurortą. Tačiau kai banglentininkus užpuola ištisa armija mažų pabaisiukų, senovinėmis pranašystėmis patiki visi. Negi tai ir bus ta mįslė, kurios Dafnei nepavyks įminti? Juk bėda jau ant nosies – netrukus išsiverš milžiniškas ugnikalnis.

2011 | 2017-06-09 | 3851

Aprašymas: Ratai 2 filmuke lenktyninis automobilis Žaibas Makvinas ir jo draugas, vilkikas Brolis leidžiasi į nepaprastą nuotykį. Mašinos nusprendžia dalyvauti svarbiausiose ir prestižiškiausiose pasaulinėse Grand Prix lenktynėse, kuriose paaiškės greičiausias pasaulio automobilis. Tačiau žavingųjų mašinyčių laukia ilgas ir kupinas netikėtumų kelias iki varžybų. Vilkikas Brolis netikėtai atsiskleidžia kaip tarptautinis šnipas! Asistuodamas Žaibui Makvinui, kuriam teks varžytis su geriausiais iš geriausių pavojingose ir grožiu pritrenkiančiose Japonijos, Prancūzijos ir Italijos trasose bei vykdydamas ypatingai slaptą misiją, Brolis ir jo draugas nė nenutuokia, jog visai netrukus atsidurs pačiame painaus šnipų sąmokslo centre.

2009 | 2017-06-09 | 4107

Aprašymas: Skretas netikėtai suranda galbūt savo būsimą antrąją pusę – evoliucijos keliu šiek tiek toliau pažengusią voverytę skraiduolę ilgomis blakstienomis, vardu Skretė. Mamutas Menis su naująja savo drauge Eli laukiasi mažylio. Kardadantis tigras ima pastebimai nervintis, kad jį visi laiko vos ne namine kate. Sidas, prisižiūrėjęs į savo draugą mamutą, ir pats užsinori sukurti šeimą ir iš to begalinio noro pavagia dinozauro kiaušinį. Žinoma, tai buvo klaida. Herojai priversti leistis į pavojingą kelionę, kad išvaduotų savo draugą iš paslaptingo, nepažįstamo ir bauginančio pasaulio.

2000 | 2017-06-07 | 3599

Filmukas Be šito negalima pasakoja vaikams apie mažą miško žvėrelį, kuris nebuvo niekam reikalingas ir tuo džiaugėsi. Jam labai patiko sakyti, jog jis yra niekeno, laisvas ir nepriklausomas. Deja, žvėrelis buvo širdžių daužytojas ir skaudino aplinkinius, tačiau, laiku tai suprato. Šis filmukas moko vaikus, kokie tėvai yra svarbūs jų gyvenime.

2030 | 2018-07-24 | 3204

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 3667

Aprašymas: Agentas šunytis (angl. T.U.F.F. Puppy) – JAV animacinis serialas. Tai filmukai apie šunį Dadlį, kuris gina savo miestą su savo komanda. Dadlis prisidirba visokių įdomiausių šunybių.

2030 | 2018-07-24 | 5297

Aprašymas: Vėžliukai nindzės (angl. Teenage mutant ninja turtles) – JAV animacinis serialas. Leonardo, Rafaelis, Mikelandželo, Donatelo! Visame pasaulyje vaikų mylima drąsioji ketveriukė, pilna neišsenkančios energijos, vėl mūšio lauke. Daug triukų, kovos menų, nuotykių, efektų…