Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3429

Berniukas ir varliukas tai istorija apie tikrą draugystę. Kartais, norėdami gero, padarome negerų dalykų, nes elgiamės savanaudiškai. Tikra draugystė mus moko norėti gero ne sau, o savo draugui: gerbti jo laisvę, gyvenimo būdą, pasirinkimus. Net ir mažiausi mūsų žemės padarėliai, nori būti suprasti ir gyventi kaip jiems skyrė gamta. Berniuko nuoširdus gailestis, išgelbsti varliuką. Jis supranta klydęs, kai norėjo varliuką turėti lyg žaisliuką, jis elgėsi savanaudiškai, galvodamas tik apie save ir savo norus.

2015 | 2017-06-09 | 3861

Aprašymas: Čarlis Braunas yra žavus vaikis, tikintis, kad jis yra didžiausias nelaimėlis pasaulyje. Jis taip nepasitiki savimi, jog net patys paprasčiausi kasdienybės įvykiai jam tampa didžiausiu iššūkiu. Laimei, Čarlis turi geriausią šunį pasaulyje – pašėlusį biglį vardu Snūpis. Snūpis yra geriausias jo draugas, nuolatinis palydovas ir didžiausias patarėjas. O šįkart Čarliui patarimų prireiks labiau nei įprastai: jo klasėje atsiranda gražuolė naujokė. Visus pakeri jos grožis, o Čarlis supranta: tai – pirmoji jo meilė! Kaip užkalbinti savo simpatiją? Ką jai sakyti, kaip sužavėti? Pesimistui Čarliu pažintis su naujoke taps didžiausiu metų iššūkiu. Todėl Snūpiui darbo bus per akis: ištikimasis šunelis skatins Čarlį imtis veiksmų, rizikingų žygių ir pavers jį nugalėtoju. O jam pačiam teks akis į akį susitikti su savo didžiausiu varžovu – Raudonuoju Baronu!

2005 | 2017-06-09 | 3490

Aprašymas: Vieno žmogaus orkestras tai trumpas animacinis filmas. Šios muzikinės komedijos pasaulinė premjera įvyko 29-ajame Annecy Tarptautiniame animacinių filmų festivalyje Prancūzijoje.

2030 | 2018-07-24 | 5482

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.

2000 | 2017-06-07 | 3926

Bebras susirūpinęs ieško,kas paliko pėdsakus miške. Paskui juos seka lapinas! Apžiūrėjęs, jog tai ne barsuko pėdutės, jis suprato,kad tai mažosios miško pelytės kojų pėdsakai. Skuba miško žvėreliai pranešti pelytei apie artėjančią nelaimę. Mažoji ilgauodegė linksma, džiaugiasi gamta ir visai nežino,kas jos laukia. Pamačiusi lapiną, pelytė tapo tokia drąsi, taip puolė jį, kad šis išsigandęs iškart pabėgo. Senosios animacijos filmukas vaikams apie draugystę ir drąsa, parodo, jog gyvenime reikia elgtis narsiai ir kovoti už save.

1978 | 2017-06-11 | 11177

Aprašymas: (rus. Д’Артаньян и три мушкетёра). Filmas pastatytas pagal A.Diuma romaną “Trys muškietininkai”. Drąsus, tačiau naivus jaunuolis iš Gaskonės provincijos svajoja apie muškietininko karjerą, tačiau kelias link jos nėra lengvas – jis įtraukiamas į Prancūzijos karališkojo dvaro intrigas.

2030 | 2018-07-24 | 3998

Aprašymas: Peliukas Stiuartas Litlis (angl. Stuart Little) – JAV animacinis serialas. Jis protingas, kupinas entuziazmo ir optimizmo, visagalintis vyrukas su polėkiu ir jis – PELIUKAS. Mažytė persona su didele širdimi, ieškanti vietelės, kurią galėtų vadinti namais šiame nesuvokiamo dydžio pasaulyje. Mieste-milžine Niujorke jį priglaudžia ponų Stiuartų šeima, kuriems pagailo vienišo, liūdno peliuko. Čia naujai iškeptas šeimos narys Stiuartas Litlis susiduria su įvairiausiais netikėtumais, kurie kartais priverčia rizikuoti teisėtai pelnyta šeimynine laime… Tačiau tokie menki šeimyniniai rūpestėliai galėtų išgąsdinti eilinę pelę, bet tik ne Stiuartą. Jis tikrai ne tas vaikinukas, kuris žiūri į pasaulį pelės akimis. Na, jau ne – jis suvokia, kad šiek tiek skiriasi nuo žmonių, bet argi tai problema? Juk mažasis Litlis didele širdimi gali kalnus nuversti! Ir jo nepabaidys jokia katė! Padaužai įsikūrus Litlių šeimoje, prasideda tikrosios linksmybės ir fantastiški nuotykiai.

2000 | 2017-06-07 | 3730

Filmukas vaikams Senelio Marabu sparnai. Gyveno kartą, pavyduolis krokodilas, kuris labai pavydėjo seneliui Marabu jo nuostabaus grožio sparnų. Kartą, jis sugalvojo apgauti, marabu ir pasiskolinti jo sparnus, bet negražinti. Kaip tarė, taip ir padarė, nuskrido į miestą, o ten žmonės jį palaikė drakonu. Tai supratęs krokodilas, nusprendžia pasinaudoti padėtimi ir pareikalauti princesės. Bet miestelėnai buvo gudrūs ir sugalvojo kaip apgauti krokodilą...

2000 | 2017-06-07 | 4176

Ilja muromietis- drąsus ir ryžtingas karžygys, kuris trokšta apginti Rusiją. Keliaudamas į Kijevą jis sutinka Čiurilą Plenkovičių, kuris parodo kelią Kijevo link. Raiteliui tenka rinktis: keliauti tolimą,tačiau gražų ir saugų kelią ar joti trumpu, tačiau labai pavojingu keliu, kuriame galima sutikti lakštingalą galvažudį ir žūti. Ką rinksis drąsusis riteris? Senosios animacijos filmukas vaikam ir tėveliams apie pasirinkimą, meilę tėvynei bei didelę narsą.

1979 | 2017-06-07 | 3898

Filmukas vaikams Maša ir stebuklinga uogienė. Išvirė senelė uogienės. Supylė ją į stiklainius ir padėjo ją spintelėje ant lentynos. Ir pasakė Mašai, kad žiemą turėsime uogienės. Bet juk žiema dar taip toli... O uogienė tokia skani... Suvalgysiu šaukštelį, juk senelė nepastebės. Kuo baigėsi Mašos smaguriavimas pamatysite šiame animaciniame filme.

2000 | 2017-06-07 | 3800

Animacinis filmukas Triam labas tai įdomus ir smagus filmukas kaip ežiukas ėjo sveikinti zuikio su gimtadieniu. Kodėl jis niekaip nesugalvojo ką padovanoti zuikiui ? Nusprendė, kad nei morka nei kopūstas netinka. Taigi ką galiausiai padovanojo? Kokie smagūs nuotykiai laukia veikėjų ? Triam labas pradžiugins vaikus smagiais išgalvotais žodžiais ir netikėtais nuotykiais. Nustebins meškiuko šmaikštumas ir gudrumas. Istorija pamokys, kad reikia gyventi draugiškai ir nesipykti.

1999 | 2017-06-09 | 3746

Aprašymas: Antroje „Žaislų istorijos“ dalyje, kaubojus-medinukas Vudis ir superherojus-astronautas Bazas – jau neperskiriami draugai, abu vienodai mylimi berniuko Endžio, kurio namus vadina ir savo namais. Pasibaigus mokslo metams, Endis, kaip ir daugelis Amerikos vaikų, išvyksta į vasaros stovyklą. Žaisliukai įgyja neribotą laisvę. Tačiau mėgautis ja ir tinginiauti nėra kada: fanatiškas žaislų kolekcionierius, žinantis tikrąją, kolekcinę Vudžio vertę, pagrobia medinį kaubojų. Geriausiam Vudžio bičiuliui Bazui nelieka kitos išeities, kaip pasitelkus į pagalbą visas įmanomas ir neįmanomas priemones, susigrąžinti Vudį iki sugrįžtant Endžiui. Nors ir superherojus, tačiau Bazas supranta, kad vienas tokios užduoties neatliks. Kadangi Endžio namuose žaislai gyvena draugiškai, astronautas netrunka surinkti „gelbėjimo komandą“ ir išveda ją į pavojingą misiją.

2000 | 2017-06-09 | 3777

Aprašymas: Po tūktančio metų ateiviai sunaikina Žemę. Jie bijo, kad žmonija, turinti legendinį laivą Titaną, įsiviešpataus Visatoje. Deja, žmonės nesugebėjo pasipriešinti atėjūnams ir tik nedaugelis liko gyvi. Kailas – vienas jų. Tačiau netikėtai jo gyvenimas pasikeičia. Paaiškėja, kad Kailo tėvas, Titano kūrėjas, užslėpė žemėlapį, kuriame yra nurodęs, kur paslėpė garsųjį laivą. Jei Kailas su savo draugais atras Titaną, žmonija vėl atgims…

2003 | 2017-06-09 | 4090

Aprašymas: Pasaulio likimas kiškio Kvankos ir antino Pliuškio rankose. Antinas Pliuškis ir kiškis Kvanka veikia ne animaciniame, o realiame pasaulyje. Jie turi surasti Mėlynosios beždžionės deimantą ir užkirsti kelią milžiniškos korporacijos viešpatavimui pasaulyje.

2000 | 2017-06-09 | 3868

Tai dar viena nuostabi „Na, palauk!“ lietuviškai serija. Veiksmas persikelia į statybų aikštelę. Vilkas, kaip visada, bando įgyvendinti savo klastūniškas užmačias. Nejaugi jam pavyks pagauti gerąjį kiškutį? Jei norite sužinoti, kuo baigsis gaudynės ir kaip vilkas įklius į savo paties spąstus, žiūrėkite online šią nepaprastą „Nu, pogodi!“ seriją iš senosios animacijos kraitelės.

2008 | 2017-06-09 | 4015

Aprašymas: Pasaulyje kur gyvena tik bepročiai mokslininkai ir piktieji atradėjai, vienas talentingas piktojo mokslininko padejėjas, svajoja pats tapti mokslininku ir laimėti kasmetinę „piktojo mokslo mugę“…