Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3864

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

2030 | 2018-07-24 | 3409

Aprašymas: Ančiukų istorijos (angl. DuckTales) – JAV animacinis serialas. Ančiukas Skrudžas Mak Dakas yra turtingiausias ančiukas pasaulyje, o kartu žinomas ir kaip didžiulis gobšuolis. Išgirdęs, kad įvairiuose pasaulio kampeliuose yra paslėpti didžiuliai lobiai, verti milijonų, Skrudžas Mak Dakas išsirengia šių milžiniškų turtų ieškoti – Amazonėje, Transilvanijoje, Afrikoje, Himalajuose ir net Mėnulyje!

2030 | 2018-07-24 | 3265

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

2030 | 2018-07-24 | 3245

Aprašymas: Teppei šeima nebuvo turtinga, bet darni. Deja, tėvai žuvo, bet Teppei ilgai vienas neliko, nes netikėtai dėdė apsiėmė jį globoti. Dėdė pasirodė esantis labai turtingas – didelės ir galingos korporacijos vadovas. Naujasis globėjas ne tik šiltai priėmė Teppei, bet ir viešai paskelbė jį visų savo milžiniškų turtų paveldėtoju. Tiesa, ne tik iš gerumo. Pasirodo, kad berniuko tėvų mirtis nėra nelaimingas atsitikimas ir gali būti, kad tas pats gresia ir kitiems šeimos nariams. Šviežiai iškeptas paveldėtojas yra puikus taikinys. Taigi, Teppei turi ne tik leisti dėdulės pinigus ir pramogauti, bet kartu atlikti ir masalo ir medžiotojo vaidmenis. Užduotis pavojinga, bet ir berniukas ne iš kelmo spirtas, o ir atkeršyti norisi. Atpildas už vargus irgi atitinkamas. Be statuso visuomenėje jis gauna prestižinę privačią mokyklą ir dvi princeses.

2000 | 2017-06-07 | 4128

Senosios animacijos filmukas vaikams Senis ir gervė. Senas senis, buvo skolingas turtingam ponui. Nuėjęs pas jį į svečius, jis gauna ultimatumą – arba gražina skolą iki ryto, arba turės atiduoti savo valtį ir tinklą. Eidamas, senis pamato tinkle įkalintą gervę, kurią nusprendžia išlaisvinti. Išlaisvinta gervė prabyla, kad už gerą, norėtų atsilyginti geru ir padovanoja jam staltiesę, ant kurios, ištarus burtažodį, atsiranda gausybė maisto. Grįžęs į miestą, jis staltiesėlę parodo turtingajam ponui... Pažiūrėkite užburiančią istoriją vaikams.

2000 | 2017-06-07 | 3672

Kaštonė – be galo miela ir jausminga istorija apie ištikimą ir besąlygiškai šeimininkui atsidavusį šunelį. Paklydusią kalytę Kaštonę priglaudžia cirke dirbantis gyvūnų dresuotojas. Jis nusprendžia ją išmokyti įvairiausių triukų ir padaryti cirko artiste. Kaštonei puikiai sekasi mokytis ir štai vieną dieną ji atsiduria cirke. Taip jau nutinka, kad tuo pat metu į cirką ateina ir tikrasis Kaštonės šeimininkas. Kaip baigiasi ši istorija sužinosite pažiūrėję šį puikų filmuką. Jame atskleidžiamas begalinis šuns atsidavimas šeimininkui.

2000 | 2017-06-07 | 4050

Senosios animacijos filmukas vaikams Dažytas lapinas. Animacinis filmukas apie lapiną kuris gyvena su draugais lokiu, zuikučiais ir kitais žvėreliais miške. Lapinas nebuvo labai doras ir jis mėgdavo vagiliauti. Kartą įsmukęs pas lokį į trobelę prisikrovė sau pilną maišą ir nešė mieles. Visi miško žvėrys puolė gaudyti vagį. Tačiau lapinas vikrus ir greitas. Bėgdamas jis įsmuko į dažus ir tapo ne rudas, o mėlynas. Žvėrys vagies neatpažino, o isigando dėl jo spalvos. Ir vagis lapinas ėmė karaliauti miške. Tačiau kartą iš savo puikybės jis įkrito į upę ir visi dažai nusiplovė. Tada žvėrys perprato apsimetėlį vagišių ir jam gerai nesibaigė. Filmukas moko, kad yla visada išlenda iš maišo, todėl vogti neverta :)

2000 | 2017-06-07 | 3717

Filmukas Kaip ožiukas laikė žemę. Pasakojimas apie ožiuką, kuris labai susidomėjo kokia gi ta mūsų žemė. O paukštė jam atsakė, jog žemė - tai daug pievų, sodų, gėlių ir ji panaši į didelį obuolį. Kartą užėjus audrai ožiukas pamatė nukritusį obuolį. Ir įsigando, kad žemė irgi gali nukristi. Tuomet geraširdis ožiukas išmainė savo varpelį į virvutę. Pasagėlę į kartelę. Taip ožiukas didvyriškai ėmė laikyti žemę ir visi jį pripažino.

1978 | 2017-06-11 | 11312

Aprašymas: (rus. Д’Артаньян и три мушкетёра). Filmas pastatytas pagal A.Diuma romaną “Trys muškietininkai”. Drąsus, tačiau naivus jaunuolis iš Gaskonės provincijos svajoja apie muškietininko karjerą, tačiau kelias link jos nėra lengvas – jis įtraukiamas į Prancūzijos karališkojo dvaro intrigas.

1994 | 2017-06-09 | 3688

Aprašymas: Būdami vaikai princesė Odetė ir princas Derekas negalėjo pakęsti net minties, kad ateityje jie turės susituokti, bet metams bėgant, viskas pasikeitė. Jaunuoliai pamilo vienas kitą. Bet vieną dieną princesė dingsta, o visa karalystė ilgainiui susitaiko, kad gražuolė mirusi. Derekas vienintelis nepraranda vilties ir ieško mylimosios… Bet jaunuolis negali nė įsivaizduoti, kad Odetė gyvena šiame pasaulyje piktojo burtininko Rotbaro užkeikta ne kaip žmogus, o gulbės kūne. Žavus klasikinis animacinis filmas visai šeimai, kuris užburs jūsų širdį. Tai pasaka apie narsųjį princą Dereką, kuris grumiasi su blogio jėgomis, ieškodamas savo mylimosios merginos princesės Odetės, kurią piktasis burtininkas Rotbaras pavertė Gulbe.

1973 | 2017-06-09 | 3820

Ši serija Katino Leopoldo lobis prasideda dviejų peliukų provokacijomis bei įžeidinėjimais katinui Leopoldui. Neapsikentęs gerasis katinas sumano gražiai ir smagiai papokštauti. Jis išsiunčia peliūkščiams laišką su lobio žemėlapiu. Peliukai, žinoma, nekantrauja tą lobį iškasti ir nedelsiant pradeda jo ieškoti.. Tačiau kokią pamoką jie gaus? Visa tai - filme Katino Leopoldo lobis.

1976 | 2017-06-09 | 3878

Aprašymas: Garsusis batuotas Katinas, vardu Pjeras, vėl su mumis! Šį kartą pagal laisvai interpretuotą Žiulio Verno romaną „Aplink pasaulį per 80 dienų“. Geriausi animatoriai pasistengė parodyti filme dar daugiau svaiginančių nuotykių ir linksmų išdaigų, dėl kurių mes taip pamėgome pirmąjį filmą apie Pjero. Pasiruoškite lydėti savo mylimus herojus į pačias pavojingiausias ir egzotiškiausias pasaulio vietas!

2030 | 2018-07-24 | 4029

Aprašymas: Peliukas Stiuartas Litlis (angl. Stuart Little) – JAV animacinis serialas. Jis protingas, kupinas entuziazmo ir optimizmo, visagalintis vyrukas su polėkiu ir jis – PELIUKAS. Mažytė persona su didele širdimi, ieškanti vietelės, kurią galėtų vadinti namais šiame nesuvokiamo dydžio pasaulyje. Mieste-milžine Niujorke jį priglaudžia ponų Stiuartų šeima, kuriems pagailo vienišo, liūdno peliuko. Čia naujai iškeptas šeimos narys Stiuartas Litlis susiduria su įvairiausiais netikėtumais, kurie kartais priverčia rizikuoti teisėtai pelnyta šeimynine laime… Tačiau tokie menki šeimyniniai rūpestėliai galėtų išgąsdinti eilinę pelę, bet tik ne Stiuartą. Jis tikrai ne tas vaikinukas, kuris žiūri į pasaulį pelės akimis. Na, jau ne – jis suvokia, kad šiek tiek skiriasi nuo žmonių, bet argi tai problema? Juk mažasis Litlis didele širdimi gali kalnus nuversti! Ir jo nepabaidys jokia katė! Padaužai įsikūrus Litlių šeimoje, prasideda tikrosios linksmybės ir fantastiški nuotykiai.

2000 | 2017-06-07 | 3797

Linksmas muzikinis filmukas mažosios pelytės papasakos nuotaikingą istoriją apie tris drauges - pelytes. Jų linksmas gyvenimas žaislų kambaryje ir... netikėtos gaudynes su katinu. Ar linksmosioms pelytėms pavyks išsisukti nuo aštrių katino nagų? Ar ištikus bėdai pelytės gelbės viena kitą ar paliks likimo valiai? Ar nenaudėlis katinas gaus, ko nusipelnęs ir daugiau nebegaudys pelyčių? Kaip baigsis ši kvapą gniaužianti kova, vaikai sužinos tik pabaigoje, tad pasiruoškite limksmoms gaudynėms! Pirmyn, linksmosios pelytės!

2014 | 2017-06-09 | 3884

Aprašymas: Ana, jauna mergaitė, gyvenanti Sapore, kuri turi bendravimo bėdų su savo klasiokais. Dėl šios priežasties jai prasideda stresas, kuris sukelia astmos priepuolį. Po šio įvykio gydytojas pasiūlo, kad Ana kurį laiką pagyventų labiau atpalaiduojančioje vietovėje. Taip ji išvyksta į kaimo vietovę be savo mamos. Tenai Ana leidžia laiką vaikščiodama po vietoves ir paišydama. Kartą ji pamato vilą prie pelkės, kuri patraukia jos dėmesį. Šioji žmogaus akiai atrodo visiškai apleista, tačiau būtent tenai likimas kartu suveda Aną ir Marnę.

2000 | 2017-06-07 | 3888

„Tingi suknelė“ – graži pasaka vaikams. Joje atskleidžiamas įdomus žaislų pasaulis ir tai, ką lėlės, gyvūnėliai nuveikia atgiję. Šis filmukas iš senosios animacijos lobyno – dar ir savotiška pamokėlė apie tvarkymąsi. Artėjant rytui viskas grįžta į savo vėžes – žaislai užmiega. Filmukas „Tingi suknelė“ – užuomina, kad svarbiausia – ne puošnus rūbas.

2000 | 2017-06-07 | 3926

Senosios animacijos filmukas Miško keliautojai. Miške gyvena voveraitė su voveriukais. Jie atsikėlė ryte, nusiprausė, susišukavo ir pradėjo mokytis šokinėti nuo šakelės ant šakelės. Tai buvo nederlingi metai ir voveriukai negalėjo rasti miške grybų. Tuomet drasiausias voveriukas leidosi į kelionę į gretimą mišką ieškoti miško su konkorežiais ir gilėmis.