Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1974 | 2017-06-08 | 4312

Filmukas vaikams Liūtuko ir vėžliuko daina. Kaip lūtukas ir vėžlys dainavo dainelę. Afrikoje gyveno Liūtukas, jo vardas buvo Rrrr Miau. Išėjo jis pasivaikščioti į dykumą ir sutiko linksmąjį vėžlį. Gulėjo sau vėžlys ant saulutės ir dainavo smagią dainelę. Liūtukui labai patiko dainelė ir jis nusprendė prieiti arčiau. Prieš saulųtę aš guliu, prieš saulytę aš guliu Ir vis žiūriu žiūriu žiūriu Raganosis eina eina.. Krokodilas plaukia plaukia Tiktai aš vis guliu ir į saulytę vis žiūriu!

2015 | 2017-06-09 | 3864

Aprašymas: Čarlis Braunas yra žavus vaikis, tikintis, kad jis yra didžiausias nelaimėlis pasaulyje. Jis taip nepasitiki savimi, jog net patys paprasčiausi kasdienybės įvykiai jam tampa didžiausiu iššūkiu. Laimei, Čarlis turi geriausią šunį pasaulyje – pašėlusį biglį vardu Snūpis. Snūpis yra geriausias jo draugas, nuolatinis palydovas ir didžiausias patarėjas. O šįkart Čarliui patarimų prireiks labiau nei įprastai: jo klasėje atsiranda gražuolė naujokė. Visus pakeri jos grožis, o Čarlis supranta: tai – pirmoji jo meilė! Kaip užkalbinti savo simpatiją? Ką jai sakyti, kaip sužavėti? Pesimistui Čarliu pažintis su naujoke taps didžiausiu metų iššūkiu. Todėl Snūpiui darbo bus per akis: ištikimasis šunelis skatins Čarlį imtis veiksmų, rizikingų žygių ir pavers jį nugalėtoju. O jam pačiam teks akis į akį susitikti su savo didžiausiu varžovu – Raudonuoju Baronu!

2030 | 2018-07-24 | 3723

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2011 | 2017-06-09 | 3555

Aprašymas: Slaptosios kalėdų senelio tarnybos kiečiausi vyrukai Veinas ir Lenis vėl turi išgelbėti kalėdas. Vienas blogas vaikas atėmė iš elfų angliakasių slapta įrenginį, dėl kurio kalėdų gali neįvykti. Veinas ir Lenis jau buvo pasiruošę šiai užduočiai ir žinojo, jei ši operacija pavyks, kažkuris bus apdovanotas metų elfų titulu. Bet štai čia prasideda įdomybės. Bosas Veinui ir Leniui atsiunčia pastiprinimą.

2030 | 2018-07-24 | 6522

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

1998 | 2017-06-09 | 3666

Aprašymas: Teletabių šalyje teletabių skrudintuvas, siūlų kamuolys ir debesėlis virsta netvarka. Kartais Tinkis Vinkis, Dipsis, Lia-Lia ir Po sukelia netvarką. Pasitaiko, kad teletabių mašinos pradeda blogai elgtis. Bet galiausiai Nu-nu viską susiurbia. Ir kai pradeda suktis malūnas, teletabiai gali matyti tikrus vaikus, kaip ir jie patys, besimėgaujančius netvarka.

2000 | 2017-06-07 | 3513

„Būk sveikas“ – tai istorija vaikams apie kiemsargį Kūtia ir gaidelį, kuris neklausydamas savo draugo patarimų, vis valgo krentančias snaiges, kol galiausiai suserga. Kūtia liepia gaideliui palūkėti ir saugotis lapės, kol šis nulėks iki vaistinės ir parneš gaideliui vaistų. Ši pasaka parodo, kaip svarbu yra klausyti vyresniųjų išminties ir patarimų, be to pamoko, jog tikras draugas visada linkės tik gero.

1998 | 2017-06-09 | 3579

Aprašymas: Jei pažvelgtume i filmą pro vienos iš veikėjų jaunos moksleivės gražias, tamsias ir dideles akis, tai filmas atrodo tiesiog nepakartojamai. Masinis maištas užaugęs Tokijuje – viena iš nerealiausiu scenų, kurios tik buvo pasirodžiusios anime kadruose. Žiaurioje siužeto linijoje susiformuoja romantinė pasaka, kuri tiesiogine ta žodžio prasme yra apipilama krauju… Specialiųjų policijos pajėgų būrio narys Kazukis Fuse patiria stiprų sukrėtimą, kada jo akivaizdoje beprasmiškai žūsta teroristų grupuotei priklausiusi savižudė sprogdintoja. Stengdamasis suprasti tokio elgesio priežastį Fuse atlieka savarankišką tyrimą, sutinka žuvusios merginos seserį ir įsimyli ją. Meilės drama rutuliojasi sudėtingoje politinių intrigų, šnipinėjimo ir nepasitikėjimo kupinoje aplinkoje. Džin Ro pažvelgia į tamsiausias žmogaus sielos kertes, kur slepiasi žiauriausi instinktai.

1995 | 2017-06-09 | 3577

Aprašymas: Raudonkepuraitė – mergaitė, gyvenanti su mama, nešina lauknešėliu išeina aplankyti senelės, kuri gyvena miške. Ji kelionės metu sutinka vilką, jam viską išplepa, o šis nutaria suėsti Raudonkepuraitę ir jos senelę.

1998 | 2017-06-09 | 3566

Donald Duck The autograph hound išleistas 1939 m.

2012 | 2017-06-09 | 3741

Aprašymas: „Resident Evil: Damnation“ veiksmo centre atsidurs Europoje su (dar vienais) sunkumais susidūręs Leon’as S. Kennedy. Filmo istorija vystysis prieš artėjančio „Resident Evil 6“ pradžią.

2030 | 2018-07-24 | 3551

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Platininamas ir transliuojamas televizijos Comedy Central nuo 1997 metų. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2014 | 2017-06-09 | 3700

Aprašymas: Prisijunkit pie Alfų ir Omegų Didžiojo žaidimo. Kai Alfos išstumiamos iš žaidimo, surenkama nauja komanda. Ar treneris Hemfris išves savo komandą į pergalę?

2030 | 2018-07-24 | 3955

Aprašymas: Ant bangos (angl. Stoked) – JAV animacinis serialas. Lo, Fin ir Ema – trys dėl vasaros, vandenyno bangų ir banglenčių besikraustančios iš proto merginos. Rifas ir Brousefas – jau ir visai pašėlę bangų gaudytojai. Šio penketuko galvose – nesibaigianti vasara, o didžiausias jų rūpestis – į batus pribyrėjęs smėlis ir per mažos bangos. Penketukas legendinėje Saulėlydžio saloje patiria neišdildomų įspūdžių ir kvapą gniaužiančių nuotykių: iššūkiai jų laukia tiek ant bangų, tiek paplūdimyje, tiek už jo. Vasariškiausias, karščiu alsuojantis animacinis serialas – visiems, ištroškusiems saulės ir tikrų atostogų!

2030 | 2018-07-24 | 4737

Aprašymas: Samurajai X: Pasitikėjimas ir išdavystė (angl. Samurai X: Trust and Betrayal OVA). Tai keturios serijos, kurių veiksmas yra Samurajų X priešistorė. Grupė banditų nužudo keliautojus, bet vienas berniukas (Shintas) yra išgelbėjamas. Samurajus, vardu Seidzuras Hiko priima Shintą kaip mokinį ir pervadina jį Kenshinu.

1992 | 2017-06-09 | 4052

Aprašymas: Turbūt nėra vaiko, kuris nepažinotų inspektoriaus Gadžeto. Tai kadaise apsaugos darbuotoju dirbęs Džonas Braunas, kuris siekdamas tapti policininku buvo sunkiai sužeistas kibervagišiaus, o apsauginio bosė jį, Gadžetą, išgelbėjo paversdama kiberpolicininku – robotu inspektoriumi. Šiame animaciniame filme, nominuotame prestižiniam Emmy apdovanojimui, inspektorius Gadžetas užsimoja išgelbėti Kalėdas!