Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-10 | 4027

Aprašymas: Filmo veiksmas vyksta prabėgus 7 metams po Rakūno miesto tragedijos. Pagrindiniai animacinės juostos herojai – Kler Redfild ir Leonas Kenedis.

Zombiu ataka atneša chaosą į Harvardville aerouostą. Leon S. Kennedy ir Claire Redfield, kurie kovojo su nelemta Umbrella koorporacija prieš 7 metus, kai įvyko Raccoon miesto tragedija, grįžta. Kaip ir anksčiau, jie pasirengę kovoti su niekšiškai nusiteikusiu kariu, kuris nori atkeršyti už savo šeimą kuri žuvo Raccoon mieste. Mirtinas G-Virus yra išliejamas ir kątik mutavęs monstras ima siautėti. Ar Claire ir Leon spės sunaikinti virusą prieš visai istorijai pasikartojant?

Absoliutus blogis: Išsigimimas / Resident Evil: Degeneration -  (2008)

2000 | 2017-06-07 | 3812

Senosios animacijos filmukas vaikams Fedoros vargai. Multikas apie netvarkingą mergaitę Fedorą. Mergytė buvo tinginė ir nemėgo tvarkos, net visi indai iš jos namų pabėgo. O namuose ėmė karaliauti tarakonai ir kiti nemalonųs vabalai. Fedorai apėmė liūdesys ir nuriedėjo ašarėlė. Taip mergaitė Fedora išmoko būti tvarkinga, išvaikė iš savo namų tarakonus ir jos indai sugrįžo namo.

1997 | 2017-06-09 | 4351

Aprašymas: Animacinis filmas sukurtas Rusijos „F.A.F“ studijoje, Nikolajaus Nosovo to paties pavadinimo romano pasakos motyvais. Tai didžiulis animacinis projektas kuriame dalyvauja Rusijos Estrados žvaigždės Kristinos Orbakaitės balsas „Žvaigždutės“ vaidmenyje ir Valerijaus Meladzės balsas – lydi žiūrovą žiūrint šį filmą. Nuostabi vaikiška fantastika, patrauklus siužetas, humoras ir gėris, bet pramoginis filmo žanras neužgožia gilios filmo prasmės… Kartu su nuotykiais vaikas gaus rimtų žinių apie fiziką, ekonomiką, astronomiją. Linksma ir pamokanti istorija dar kartą primins apie amžinąsias tiesas – gėris visuomet nugali blogį!

1997 | 2017-06-09 | 4095

Aprašymas: Mažylis Miltonas iš tikrųjų labai mažas. Jis gyvena laikrodyje ant židinio atbrailos svetainėje. Apie Miltono egzistavimą nežino niekas, išskyrus jo geriausią draugą Duglą – didžiulį kudlotą šunį, kuris visą dieną snaudžia prie židinio arba saugo Miltoną nuo visokių pavojų. O dabar, aišku, ir nuo jūsų! Miltonas toks paprastas ir valiūkiškas, kad jam nelieka abejingi visokio amžiaus vaikai.

2012 | 2017-06-09 | 3703

Aprašymas: Tailandiečių kino kūrėjų animacinis darbas mažiesiems. Istorijos centre – linksmas berniukas Semas, kuris netikėtai atsiduria klaidžiose džiunglėse. Kai jį išgelbsti džiunglių gyvūnai, Semas pasiryžęs jiems atsidėkoti. Netrukus vaikis sužino apie vyriausybės programą, kuri suardys ozono sluoksnį ir išnaikins gyvūniją. Ko jis imsis, kad išgelbėtų naujuosius savo draugus?

1995 | 2017-06-09 | 3667

Aprašymas: Širdį drąskanti, be galo išmintinga bei pamokanti drama apie vienuolikmetį berniuką Deksterį, užkrėstą AIDS per kraujo perpylimą ir šalia esančio namo kaimyną Eriką. Jie susidraugauja, žaidžia kartu, kenčia nuo bendraamžių patyčių, visur ieško to stebuklingojo gydančio augalo, galinčio nugalėti ligą ir išbando ant savęs vos ne kiekvieną iš jų, jau net nebegalvodami apie pasekmes, bei krečia įvairias išdaigas… Visa tai labai praskaidrina paskutiniąsias Deksterio dienas… Erikui Deksterio mama tampa artimesnė, nei jo paties valdinga, nepakanti, despotiška, “neaiškaus plauko” motina, kuri dar ir prieštarauja bet kokiam savo sūnaus Eriko kontaktui su “AIDS berniuku”. Perskaitę bulvariniame laikraštyje žinutę, kad kažkoks gydytojas Niu Orleane, kuriame gyvena taip pat ir Eriko mylimas tėtis su savo jaunąja širdies drauge, pagaliau išrado vaistus nuo AIDS, jie ryžtasi pabėgimui iš namų ir leidžiasi plaustu Misisipės upe ieškoti to paslaptingojo gydytojo Fišburno, o laikas berniukui nenumaldomai bėga…

1976 | 2017-06-10 | 4019

Aprašymas: Į nedidelį miestelį su slaptu tikslu atvyksta dvi tamsios asmenybės („Blyškusis“ ir „Šlykštusis“). Greičiausiai čia slapstosi buvęs bendrininkas Einaras, pradingęs su visų jų drauge pagrobtomis brangenybėmis. Miestelyje vasara, vaikų atostogos, kai laikas atitenka ne mokyklai, o – Walterio Scotto prisiskaičius – visokioms paslaptingoms grupuotėms, „Baltosios“ ir „Raudonosios“ rožės karams. Gal todėl miestelyje viskas – skrybėlės, bandelės, obuoliai – su trenksmu sprogsta, o atvykėliai gangsteriai piktinasi: „Vaiduoklių miestas“, „Sukčių miestas“. „Baltajai rožei“, be muzikaliosios Ievos-Lotos, kutenimo bijančio Anderso, priklauso ir mažiukas Kalis, kuris aiškiai skaitė ne vien Scotto istorines avantiūras, o ir šiuolaikinius detektyvus. Būti sekliu – jo siekiamybė, tad, profesinės nuojautos vedamas, Kalis neveltui paima pirštų atspaudus net nuo Ievos-Lotos giminaičio, miegančio dėdės Einaro. Su trimis „Raudonosios rožės“ berniukais, ne tokiais mikliais, kaip pagrindiniai herojai, kovojama dėl mįslingo „Didžiojo Mumriko“ suvenyro. Bet kai, Kalio iškviestas, pasirodo policijos komisaras, kai reikalas darosi rimtas, vaikai pamiršta nesantaiką ir susidraugauja. Nusikaltėliai suimti, brangenybės rastos. Tiesa, jas suėdė vaikų gatvės cirko asiliukas ir teks laukti, kol jis natūraliu būdu grąžins turtą…

2014 | 2017-06-09 | 3916

Aprašymas: Tikriems draugams ne kliūtis, kad vienas jų žmogus, o kitas – slibinas. Praėjo jau penkeri metai nuo tos dienos, kai jaunasis vikingas Žagsulys ir slibinas Bedantis įtikino aršią vikingų tautą, kad slibinai gali būti puikūs vikingų bendražygiai ir pagalbininkai. Kadaise medžiotus slibinus jie pagaliau įsileido į savo kasdienybę ir, įkvėpti Žagsulio pavyzdžio, pradėjo rengti slibinų lenktynes. Nors Berko saloje įsivyravo ramybė, ūgtelėjęs Žagsulys susidūrė su naujais iššūkiais. Genties vado sūnų pradėjo slėgti vis dažnėjančios tėvo pastabos, kad jam laikas surimtėti, sukurti šeimą ir tapti vikingų vadu. Tačiau Žagsulio planuose rimtų pareigų nėra. Jis trokšta drauge su Bedančiu keliauti po pasaulį, atrasti dar nepažintas žemes ir mėgautis nuotykiais!

2007 | 2017-06-09 | 3564

Aprašymas: Valdovui Hrotgarui įsakius, šalies numylėtinis Beovulfas su būriu narsių karių leidžiasi gelbėti šalies gyventojų nuo siautėjančio pabaisos Grendelio, kuris kasnakt nusitempdavo ir surydavo dešimtis geriausių valdovo kareivių. Atvykęs į vietą, Beovulfas pradeda abejoti, ar tikrai visame tame kaltas tik piktasis pabaisa, kai sužino apie slaptą valdovo Hrotgaro susitarimą. Pasirodo, pabaisa yra visai ne mitinis padaras, turintis magiškų galių, o žmogus, iš kūno ir kraujo, trokštantis atkeršyti už jam padarytą skriaudą. N-14

2030 | 2018-07-24 | 3306

Aprašymas: Black Lagoon yra Japonų manga ir anime, sukurti Rei Hiroe. Veiksmas rutuliojasi apie samdinius, dar kitaip žinomus “Lagoon Company”. Lagoon Company plukdo jūrom savo Torpediniu Kateriu įvairius krovinius, pavyzdžiui pagrobtus žmones, ginklus ir pan. Veiksmas vyksta Roanapur mieste, kuris yra Tailande. Miestas padalytas į dalis, kurias valdo tam tikros mafijos.

2000 | 2017-06-07 | 3548

Lietuviškas senosios animacijos filmukas Šiaip sau tai labai nuotaikinga ir spalvinga istorija. Nuostabi muzika ir gražūs vaizdai. Filmuke sutiksime daug gražių gyvūnų, kurie neša vienas kitam gėles tiesiog šiaip sau. Jie pradžiugina vienas kitą, tačiau ką nešasi meškiukas ir kodėl jis nenori dalintis su kitais ? Kokius dar veikėjus pamatysime šioje istorijoje? Šis filmukas Šiaip sau moko mažuosius, kad reikia dalintis.

2000 | 2017-06-07 | 3779

Mergaitė ir delfinas - jie susitiko prie jūros. Čia ir prasidėjo tikra draugystė - mergaitės ir delfino. Jautrus, fantazijos ir svajokliško polėkio kupinas pasakojimas apie ištikimą ir stiprią mergaitės ir delfino draugystę. Ši draugystė patirs vieną ypatingą išbandymą, išbandymą laisve. Ar įveiks draugystė tokį iššūkį? Mergaitės ištikimasis draugas - delfinas, patenka į nelaisvę. Vieną dieną jis tampa žmonių pramoga. Kaip pasielgs mergaitė? Kokia šios draugystės ateitis ir tikroji jos prasmė? Žiūrėkite įdomiame, melodingame multiplikaciniame filmuke - ,,Mergaitė ir delfinas".

2000 | 2017-06-07 | 3771

Senosios animacijos filmukas vaikams Žilas lokys. Istorija apie berniuką, Vania, kurį prie durų rado senyva moteris ir priėmė jį auginti. Dar mažas būdamas jis susipažįsta su magiškais lokiais, kurie apėję aplink eglę tampa žmonėmis. Užaugęs jis saugo lokius nuo medžiotojo. Tai istorija apie drąsą, burtus ir magiją, kuri išmoko kilnumo ir pagarbos kitiems.

2000 | 2017-06-09 | 3819

Animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Di Di dieta“ tarakonas Di Di pastebi, kad yra per storas ir nusprendžia žūt būt atrasti būda numesti svorio. Bet ar nesutrukdys jo planams Ogis? Antroje serijos „Di Di dieta“ dalyje „Pavyduolis“ Ogis pasikviečia Oliviją paplaukioti baseine, tarakonai, žinoma irgi nori maudytis, bet Ogis juos išveja. Serijoje vaikai pamatys, kaip pavyduoliui Ogiui kerštaus mažieji išdykėliai. 3-ojoje dalyje tarakonai rengs Džojaus gimtadienio vakarėlį. Kaip su tuo kovos Ogis?

1969 | 2017-06-08 | 4332

Išpuikusi princesė, Brolių Grimų pasakos motyvais. Pasakojimas apie karalaitę, kuri buvo labai išpuikusi. Kartą karalius nutarė ieškoti savo dukrai jaunikio. Atėjo ir vienas ir kitas, tačiau nei vienas jai netiko. Tuomet karalius supyko ir pareiškė jog ištekins už pirmo elgetos. Taip ir atsitiko. Tada princesę greitai gyvenimas pamokė ir ji tapo nuostabia karalaite, pradžioje ji buvo pasipūtelė, o pabaigoje gerutė. Šis filmukas pamokys pasipūtusias mergaites ir mamas :)

2000 | 2017-06-07 | 3744

„Kentervilio vaiduoklis“ – tai rusiškai įgarsintas filmukas. Jame pasakojama apie pilį ir, kaip suprantama iš pavadinimo, apie vaiduoklį. Pilyje dedasi keisti dalykai. Kraujas, grandinėmis žvanginantis vaiduoklis... Bet ar jis iš tiesų baisus, o gal pats yra bailus? Viską atskleis šis vaikiškas filmukas. Vaiduoklis ant mėlynų šlepečių apsiauna kaubojiškus batus, užsideda skrybėlę, pasiima kardą, ir... Ir nieko jis nenuskriaudžia.