Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2006 | 2017-06-09 | 4025

Aprašymas: Įspūdingas populiariojo “Ledynmečio” tęsinys prasideda tada, kai Žemę dengiantis ledas pradeda tirpti, visiems priešistoriniams gyvūnams suteikdamas daug džiaugsmo. Dabar jie gali mėgautis visais prabangaus, pačios gamtos sukurto vandens atrakcionų parko malonumais: maudytis, šokinėti nuo tramplinų, grožėtis geizeriais ar naudotis natūraliomis purvo voniomis. Netikėti pokyčiai sužavi visus, tačiau gyvūnai net neįtaria, kad jiems gresia mirtinas pavojus: sparčiai tirpstančių ledynų vanduo netrukus užtvindys jų prieglobsčiu tapusį slėnį. Atsitiktinai pirmoji apie artėjantį potvynį sužino šaunioji trijulė – Manfredas, Sidas ir Diego. Jei pirmoje filmo dalyje jie gelbėjo žmonių kūdikį, tai šį kartą herojams tenka dar svarbesnė ir atsakingesnė užduotis – išgelbėti nuo pražūties visus rojaus slėnio gyventojus. Jie ne tik privalo visus perspėti apie gresiantį pavojų, bet ir sugalvoti būdą, kaip pasprukti nuo grėsmingai artėjančio potvynio!

2001 | 2018-07-24 | 4171

Aprašymas: Geologijos profesorius Teodoras Litonas ruošiasi į eilinę mokslinę ekspediciją, kuri turi patvirtinti Darvino evoliucijos teoriją. Jis išvyksta į Naująją Zelandiją, kur drąsiems keliautojams, išgyvenusiems daugybę pavojų, tenka klaidžiomis požeminėmis galerijomis prasibrauti iki pat Žemės centro, kur jie susidurs su nuostabiu priešistoriniu pasauliu…

Žiulis Vernas: Kelionė į žemės centrą - Jules Verne's Amazing Journeys - Journey to the Center of the Earth (2001)

2022 | 2017-06-09 | 4152

Serijoje „Didžioji kelionė“ animacijoje online lokys susiruošia keliauti. Kad ir kaip jis stengtųsi išvengti savo mažosios draugės, ši tikrai nepraleis progos pakeliauti. Žinoma, mažylė tikrai negali taip greitai išsiruošti – dėl jos ne kartą teks stabdyti traukinį. Serijoje „Didžioji kelionė“ vaikai pamatys, kokių ceremonijų prireiks iškeliaujančiai Mašai ir ar galiausiai abiems keliauninkams pavyks išvykti

2030 | 2018-07-24 | 3295

Aprašymas: Krepšininkai (angl. Baskup Tony Parker) – prancūzų animacinis serialas. Rudis, Stela, Maikas, Mia ir Leo yra gabių krepšininkų grupė, kuriuos vienija aistra žaidimui. Jaunuolius treniruoja NBA žvaigždė Tonis Parkeris.

2000 | 2017-06-07 | 3783

Filmukas Chomos nuotykiai apie žiurkėną vardu Choma , kuris buvo labai tingus ir nuolat liepdavo savo draugui visus darbus už jį padaryti . Kartą jis užsimanė žirnių , tik berodydamas draugui kaip per ežerą peršokti pats netyčia atsirėmė i šaką , kuri jį ten nubloškė. Chomai teko pačiam žirnius parnešti , o suvalgė juos draugas , kuris juk viską už jį darydavo. Filmukas pamoko , kad negražu tingėti , kas tingi tas nieko ir neturi.

2011 | 2017-06-09 | 3787

Aprašymas: Velykų zuikis – rokeris su svajone! Garsiojo „Garfildo 2″ ir „Alvinas ir burundukai“ kūrėjas, režisierius Tim Hill šventiniu Velykų laikotarpiu džiugins Lietuvos kino žiūrovus nuotaikinga ir spalvinga istorija apie maištingą Velykų zuikį Velykį, dienų dienas leidžiantį mušant būgnus. Paauglys Velykis – dėl muzikos pamišęs rokeris, kuris net nenori pagalvoti apie savo tėvo, verslo pratęsimą. Vedinas nuotykių troškimo, užsispyręs gyvūnėlis pabėga iš namų ir ryžtasi kelionei į garsųjį Holivudą. Vos iškėlus koją iš namų prasideda ilgaausio nuotykiai. Jį, einantį gatve, partrenkia bedarbio Fredžio vairuojamas automobilis. Manipuliuodamas naujuoju savo pažįstamu, sveikdamas po patirtos traumos, Velykis priverčia Fredą jį pavaduoti ir dalinti dovanas mažyliams visame pasaulyje. Velykų likimas atsiduria nieko apie Velykų reikalus neišmanančio Fredžio rankose.

2000 | 2017-06-07 | 3774

Senosios animacijos filmukas vaikams apie nykštuką, kuris gyveno sename name. Namas labai liūdėdavo be savo šeimininko ir vieną dieną, nykštukui išėjus, namui buvo taip liūdna ir baisu, kad jis nusprendė eiti ir surasti jį. Po kiek laiko, grįžus namo, nykštukas neberado namo ir išėjo jo ieškoti. Taip jie ir ieškojo vienas kito ir niekaip negalėjo rasti. „Kaip nykštukas iš namų išėjo“ vaizduoja tikrą meilę tarp nykštuko ir namo bei pamoko, jog pasiklydus, reikia kantriai laukti ir tikrai būsi surastas.

2006 | 2017-06-09 | 3737

Aprašymas: Pasaulyje vis labiau įsiviešpataujant blogio jėgoms, Dangiškuose rūmuose subręsta sprendimas: reikia suburti dvyliką stipriausių Žemės gyvūnų, kurie sudarytų Zodiako komandą. Šie išrinktieji turės atremti tamsiųjų dvasių siunčiamas negandas ir gelbėti žmones nuo pikto. Nė vienas gyvūnas nenori pražiopsoti tokios puikios progos, todėl netrukus daugelis jų išsiruošia į lenktynes, kuriose išaiškės, kurie iš jų verti tapti Zodiako komandos nariais ir kas taps viso Zodiako karaliumi… Išbandymai ir sunkumai prasideda…

1970 | 2017-06-09 | 3784

Pluto and the Armadillo.

2005 | 2017-06-09 | 3632

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus Rodnis – mažame miestelyje gyvenantis robotas, apdovanotas ryškiu išradėjo talentu ir puoselėjantis neblėstančią viltį kada nors ištrūkti iš nuobodžios provincijos. Tuo metu, kai jo tėtis, kuris yra tikrų tikriausia indaplovė, nepailsdamas plauna indus vietos restorane, Rodnis svajoja apie šį tą didingesnio. Ilgai laukti netenka ir toji diena išaušta: jaunasis robotas ryžtasi keliauti į Robotų miestą ir susitikti su savo dievinamu didžiuoju išradėju Bigveldu. Tačiau atsidūrus didmiestyje, reikalai klostosi visai ne taip, kaip naivus provincijos vaikis Rodnis tikėjosi. Netrukus herojus suvokia, kad jo kelionė bus kur kas sudėtingesnė ir ilgesnė, nei jis iš pradžių manė. Mėgindamas nepasimesti didžiuliame Robotų mieste, herojus patirs daugybę kvapą gniaužiančių nuotykių, sutiks daug keistų personažų, įgis naujų draugų ir, deja, priešų. Galiausiai Rodniui kartu su naujais bendražygiais – apsukruoliu Fenderiu, jo sesute Paiper ir gražuole Kepi – teks gelbėti Robotų miestą nuo klastingų sąmokslininkų…

2011 | 2017-06-09 | 3837

Aprašymas: Viljamo Šekspyro pjesės interpretacija, kurioje pasakojama gnomų iš priešiškai nusiteikusių šeimų meilės istorija.

1993 | 2017-06-09 | 3681

Aprašymas: Antrasis režisieriaus Mamoru Oshii filmas, kuriame tęsiama „Patlaborų“ ciklo istorija. Šįkart Tokijo policijos specialiosios paskirties būrio nariai atsiduria politinės kovos centre. Puikiai suplanuoti teroristiniai išpuoliai grasina sužlugdyti trapų politinių jėgų balansą Japonijoje. Šiame filme pirmą kartą galutinai atsiskleidžia M. Oshii stilius, būdingas vėlesniems jo hitams („Dvasia šarvuose“, „Padangių klajokliai“): ilgi, sudėtingi dialogai; paini siužetinė linija; mąsli, niūri atmosfera; nuostabūs peizažai bei puikus garso takelis, kurį sukūrė gerai anime gerbėjams pažįstamas ilgametis M. Oshii partneris kompozitorius Kenji Kawai.

2000 | 2017-06-09 | 3574

Filmuke vaikams „Smurfai“ vyksta nuostabūs kūrybiniai nuotykiai, kuriami šedevrai. Tačiau ne visi menininkai gali susikaupti, jie vieni kitiems trukdo. Tėtė nusprendžia, kad viskam savas laikas ir paskirsto visiems laiką. Tačiau menininkai labai jautrūs. Dailininkas nupiešia nuostabų Smurfytės paveikslą šedevrą. Filme „Smurfai“ vaikai su tėveliais pamatys kaip įsižeidę poetas ir dailininkas pabėga iš miestelio. Kyla pavojus ir visi smurfai keliauja ieškoti pradingėlių. Ar jie suspės ir nepakliūs į audrą ir ar nesugaus smurfų piktasis žinys Gargamelis, vaikučiai išvys filmuke „Smurfai“.

2000 | 2017-06-09 | 3816

„Nu, pogodi!“ žavi kaip ir visada. Serija „Kelias“ online – puikus šeimos laisvalaikio praleidimas. Pikti vilko kėslai intriguoja, o laiminga pabaiga primena, kad gėris visada laimi. Tai pamokanti animacija. Užburia ir žaismingos spalvos bei nuotaikingai skambanti muzika. Šypsosis visi – ir vaikai, ir tėvai, mat „Na, palauk!“ nepalieka abejingų. Įsijunkite ir mėgaukitės!

2000 | 2017-06-07 | 3732

Visų galų meistras Foka - puikus filmukas vaikams ir pavyzdys, leidžiantis suvokti vaikams, koks turėtų būti atkaklus, darbštus bei savo darbą mylintis žmogus. Senoji animacija pritrauks bet kokio amžiaus mažylius, mėgstančius nuotykius. Pamokantys filmukai yra šauni veikla vaikams, kuri leidžia formuoti jų dorą savimonę ir linksmai praleisti laiką. Kviečiame pažiūrėti :)

2011 | 2017-06-09 | 3963

Aprašymas: Mažasis Bazas yra antrasis trumpametražis Žaislų Istorijos filmukas, besiremiantis Žaislų Istorijos filmų personažais. Bazas įstringa greitojo maisto restorane, kur mini Bazo variantas susikeičia su tikruoju Bazu vietomis.

1976 | 2017-06-09 | 4612

Aprašymas: Didžiajam Julijui Cezariui mirtinai įgriso mažas Galijos kaimelis, jo linksmi ir nepaklusnūs gyventojai bei jų stebuklingas gėrimas. Bet Cezaris nusprendžia duoti Asteriksui ir jo draugams dvylika užduočių, kurių nė vienas mirtingasis negalėtų į įvykdyti. Kaimelio vadas paliepia Asteriksui ir Obeliskui priimti imperatoriškąjį iššukį. Draugai to ir telaukė – nuotykiai ir linksmybės tęsiasi…

2030 | 2018-07-24 | 4314

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.