Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3853

Donald Duck Modern inventions išleistas 1937 m.

2030 | 2018-07-24 | 3267

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

1997 | 2017-06-09 | 4182

Aprašymas: Mažas berniukas, vardu Aleksas, lieka vienas namie, mat susirgo vėjaraupiais. Mažylis labai išradingas, todėl nenuobodžiauja – pro didelį žiūroną stebi kaimynus. Netikėtai viename name jis pamato įsibrovėlį. Mažius nesutrinka ir iškviečia policiją, tačiau ši nieko neranda. Kitą dieną tą patį nepažįstamąjį jis pamato dar vieno kaimyno namuose. Šįkart Aleksas ant savo žaislinio automobilio sukonstruoja vaizdo kamerą ir ima filmuoti. Ir paaiškėja, kad į namus braunasi šnipai, ieškantys žaislinės mašinytės su joje paslėpta mikroschema. Netrukus šnipai sužino, kad mašinytė – Alekso namuose. Policija vaiku netiki, todėl jis savo namus turės ginti pats…

2013 | 2017-06-09 | 4010

Aprašymas: Filmuko veiksmas vyksta tolimoje planetoje Baba. Žavingas astronautas Narsusis – savo planetoje mylimas ir gerbiamas, kaip nacionalinis didvyris. Mėlynieji ateiviai žavisi stipriu, gražiu bei gyvenimiškai gudriu narsuoliu. Narsiojo brolis – silpnas, neišvaizdus, bet protingas moksliukas Žydrūnas. Išgirdę pagalbos šauksmą broliai iškeliauja į gelbėjimo operaciją kitoje planetoje. Deja, jie abu ten pagrobiami ir atskiriami. Narsusis nori išgelbėti brolį, tačiau kuris kurį gelbės iš tiesų? O gal geriausi planai įgyvendinami tik sujungus protą ir jėgą?

2016 | 2017-06-09 | 3772

Aprašymas: Draugiško biglio Ozio gyvenimas apsiverčia letenomis aukštyn sužinojus, jog šeimininkai išvyksta ilgų atostogų. Prabangiame šunų viešbutyje augintinį įkurdinusi Martinų šeima nė nenutuokė, jog po SPA centro pavadinimu slypi apgaulė – viešbutis tėra tikrų tikriausiu kalėjimu, į kurį patenka visi ilsėtis čia atvykę šunys. Pikti prižiūrėtojai, klastingas šeimininkas ir įbauginti kameros draugai – naujasis Ozio būstas nė iš tolo neprimena jaukių Martinų namų. Tačiau Ozis pasirodo esąs ne iš kelmo spirtas – norėdamas sugrįžti namo, šunelis privalės bando rasti bendraminčių ir suplanuoti gudriausią šunų pabėgimą istorijoje. Ar jam pavyks? Greičiau vizginkite uodegas – Ozis nenusiteikęs kalėjime praleisti nei dienos!

2014 | 2017-06-09 | 4055

Aprašymas: Aleksa yra drovi šiuolaikinės karalystės princesė. Jo didžiausias pomėgis – skaityti, nes knygos leidžia keliauti po nuostabius, neatrastus pasaulius. Kartą vaikščiodama po savo karalystės miškus, ji aptinka slaptas dureles, kurių iki šiol niekas nebuvo pastebėjęs. Atvėrusi jas, Aleksa patenka magišką pasaulį, kuris atrodo visai taip pat kaip jos skaitomoje knygoje. Princesė čia sutinka undinėlę Romę ir fėją Nori. Jos visos trys susidraugauja ir susivienija, kad kartu apgintų nuostabiai spalvingą kraštą nuo blogio jėgos, norinčios pavogti visą šio pasaulio magiją. Gražios muzikos ir pasakiškų vaizdų kelionė po fantastikos pasaulį prasideda!

2000 | 2017-06-07 | 4461

Pantelėjus ir baidyklė - nuotaikingas fimukas vaikams apie neklaužadą berniuką, kuriam tenka pabūti baidykle. Linksmas multiplikacinis filmukas su dainelėmis papasakos mažiesiems, kas būtų, jei viskas apvirstų aukštyn kojom! Jei neklaužada padūkęs, vietoje nenustygstantis berniūkštis staiga virstų kaliause! Kas pasikeistų berniuko ir baidyklės gyvenime? Pažiūrėkite mažieji, gal taip ištiesų gali nutikti? Gal tai gali nutikti jums ar jūsų draugams?

2013 | 2017-06-09 | 3774

Aprašymas: Vykdydamas caro Berendejaus valią, jauniausias jo sūnus Ivanas, išvyksta ieškoti nepaprastos Laimės-paukštės. Paieškose Karalaitį Ivaną lydi ištikimas draugas ir pagalbininkas – Pilkasis Vilkas, kuris turi įvairiausių įgūdžių ir visuomet skuba į pagalbą nuoširdžiam Ivanui. Herojų laukia įtraukiantys ir pavojingi nuotykiai, klastingų Ivano brolių intrigos ir jo lemtingas susitikimas, su Elena. Jaunieji žiūrovai, pasiners į stebuklingą rusų pasakos pasaulį, su jos tradicijomis ir charakteringa estetika, keista personifikacija su klasikinio kino žanro atributais. Na, o tėvai įvertins humorą ir madingą šiuolaikinę muziką, parašytą populiarių roko muzikantų, specialiai filmui.

2014 | 2017-06-10 | 3953

Aprašymas: Jūros giesmė (angl. Song of the Sea) – 2014 metų įvairių apdovanojimų ir teigiamo kritikų įvertinimo sulaukusi Tomo Mooro animacinė juosta, pasakojanti istoriją, paremtą senuoju keltų mitu apie selkę, mergaitę, galinčią pavirsti ruone. Istorijos centre – šešiametė Sirša, kartu su vyresniuoju broliu Benu besileidžianti į netikėtą nuotykį gelbėti magijos pasaulio ir į ją panašių būtybių.

Jūros giesmė / Song of the Sea -  (2014)

2000 | 2017-06-07 | 3703

Animacinis šedevras „Geltonkaklė“ – tai pamokantis senosios rusų animacijos filmukas vaikams apie geradarių paukščių porą, kuri nepabūgsta ir apsiima globoti savo kaimynų jauniklius, kai šių tėvai žūsta nelygioje kovoje prieš didžiausią plėšrūną - sakalą. Pasakoje pabrėžiama draugystė ir geranoriškumas, atsidavimas ir pasiaukojimas dėl kitų. Filmukas jaunąjį žiūrovą moko atlaidumo ir supratingumo bei skatina išitesti pagalbos rankas kitiems.

2030 | 2018-07-24 | 16067

Aprašymas: Hantikas: Sekliai ir paslaptys (angl. Huntik: Secrets and Seekers) – Italijos animacinis serialas. Per Loko ir Sofijos susitikimą randama tėvo knyga. Blogio organizacija, kuri reikalauja knygos, nes joje surašyta visa informacija apie “titanus ir valios amuletą”. Taigi herojai turi išgyventi…

2011 | 2017-06-09 | 4134

Aprašymas: Umi yra drovi paauglė mergaitė. Jos tėtis žuvo Korėjos karo metu, o mama būdama profesorė nuolatos keliauja. Šios mergaitės klasėje mokosi vaikinas vardu Šun, kuris su kitais mokiniais priešinasi klubo patalpų nugriovimui. Jie organizuoja protestą, kurio metu Umi ir Šun suartėja. Visa tai prasideda paprasta draugyste, kuri pradeda vis labiau gilėti. Tačiau viskas pasikeičia, kai Šun pradeda tyrinėti savo tikrąją praeitį, kuri grasina judviejų išsiskyrimu.

2000 | 2017-06-07 | 3878

„Namas leopardui“ – tai įdomus vaikiškas filmukas apie džiungles lietui lyjant. Tokiomis oro sąlygomis leopardui verkiant reikia pastogės. Tai įdomus ir nuotaikingas pasakojimas apie gyvūnus, jų kasdienybę, o svarbiausia – apie leopardą, kuriam derėtų būti ne tokiam piktam. Kaip viskas ten iš tiesų buvo, atskleis pats „Namas leopardui“ – dėmesio vertas filmukas vaikams.

2013 | 2017-06-09 | 3570

Aprašymas: Po daugybės nuotykių Niujorke, sėkmingai pamokę piktąjį burtininką Gargamelį ir parodę kitokį gyvenimą vienai didmiesčio šeimai, smurfai sugrįžo į savąjį kaimelį. Tačiau Gargamelis ir toliau nerimsta bei rezga pačius įvairiausius keršto planus, siekdamas sugauti mėlynuosius nykštukus ir išgauti iš jų stebuklingąją smurfų esenciją. Burtininkas sukuria du beveik kaip smurfai atrodančius nykštukus ir pavadina juos „bjaurukais“. Tačiau suteikti tikrą smurfo išvaizdą jiems gali tik Smurfytės žinomi kerai. Gargamelis nedvejodamas pagrobia Smurfytę ir išsiveža ją į Paryžių, tikėdamasis įkalbėti ją išduoti savo draugus. Tėtė smurfas ir dar keli mėlynieji, pasikvietę į pagalbą savo niujorkiečius draugus, patraukia iš paskos, tikėdamiesi išlaisvinti Smurfetę ir taip apsaugoti tiek ją, tiek pačius save.

1993 | 2017-06-09 | 4193

Aprašymas: Daktaro Giro kiborgai Ki-17 ir Ki-18 ateityje siautėja ir jau baigia sumaišyti visą pasaulį su žeme, ateityje po žutbūtinio mūšio visi išskyrus Gohaną ir Tranksą žuvo po kovos su kiborgais. Pasaulis paskendo terore ir nėra nieko kas gali jiems pasipriešinti, žmonės krenta vienas po kito nuo kiborgų rankų. Ar Gohanui ir Tranksui pavyks apsaugoti Žemę?

2000 | 2017-06-07 | 4173

Filmukas Obuolių maišas. Puikus pamokantis filmukas apie zuikį ir jo dosnumą. Ilgaausis buvo toks geras kad dalino visus obuolius kas tik paprašė, o galiausiai savo zuikučiams pritrūko uobolių. Tačiau zuikio gerumas neliko neįvertintas ir visi liko apdovanoti. Filmukas pamoko, kad jei padarai kažkam gerą tai visada sugrįžta.

1995 | 2017-06-09 | 4108

Aprašymas: Įsiutusi, kad miręs tėvas paliko jai ne savo milijonus, o aptriušusį nameliūkštį, panelė Kritenden jau ketina savo turtą padegti, bet netikėtai randa žemėlapį, nurodantį, kur paslėpti lobiai… Laiminga paveldėtoja puola ieškoti brangenybių, tačiau name ją pasitinka vaiduokliai. Nepabūgusi nežemiškų būtybių, ryžtinga mergina pasisamdo egzorcizmo žinovą ir kartu su juo apsigyvena name. Ir atsitik tu man šitaip, kad kaip tik ši porelė turi padėti vaiduokliams pagaliau patekti anapus.

2030 | 2018-07-24 | 3808

Aprašymas: 2082 metai, Žemė džiaugiasi savo planetos taika nuo Krog\’ų invazijos prieš 25 metus. Penkiolikmetė Eva yra pensiono moksleivė. Ji pabėga iš pensiono su savo pačios padaryta lenktynine raketa, kad galėtų susitikti su savo tėvu, kuris yra garsus lenktyninės komandos vadybininkas. Jie nesimatė nuo tada, kada Eva tik pradėjo lankyti pensioną. Jos tėvas prieš 10 metų Eva ten uždarė. Evai pavyksta patekti į savo tevo Dono Wei\’aus lenktyninę komandą, bet jis šaunios inžinierės negali atpažinti kaip savo dukros. Tada, Eva prisistato kaip \”Molly\” ir patenka į komandą. Tuo tarpu, Žemė yra pakviesta į Oban Tarpplanetines Lenktynes, kurios vyksta kas 10 tūkstančių metų. Jeigu Žemė nedalyvautų arba pralaimėtų šiose lenktynėse, ji būtų sunaikinta dar vienos Krog\’ų invazijos. Kad išgelbėti Žemę, Don Wei\’us dalyvaus šiose lenktynėse.

2000 | 2017-06-07 | 4056

Filmukas Kaip kupranugaris ir asiliukas į mokyklą ėjo tai nuotaikingas pasakojimas vaikams apie asiliuką ir kupranugarį kuriems sunkiai sekėsi mokytis. Mokykloje jie sutiko kitų gražių gyvūnų tačiau jiems buvo nesmagu kad nemoka skaičiuoti. Šiame animaciniame filmuke Kaip kupranugaris ir asiliukas į mokyklą ėjo mažieji žiūrovai pastebės kad šie gyvūnėliai labai stengiasi todėl jiems pavyksta išmokti. Filmukas pamoko kad reikia nepasiduoti ir netingėti.