Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 3963

Aprašymas: Ilgaplaukė princesė Auksaplaukė jau 18 metų viena gyvena bokšte – ją, dar visai kūdikį, piktadariai pagrobė ir čia įkalino. Mergina nei karto nebuvo nusileidusi žemyn, tad yra naivi ir visiškai nežino gyvenimo skonio. Vieną dieną jos kambaryje išdygsta Flynnas Rideris, tačiau, deja, visai ne princesės gelbėti, o paslėpti bokšte savo naujausią grobį. Auksaplaukė, beje, irgi netradicinė princesė – meistriškai kovai su įsibrovėliu panaudojusi savo ilgąsias, magiškų savybių turinčias kasas, ir plėšiko padedama, pasprunka iš bokšto su viltimi surasti tikruosius savo tėvus. Čia nuotykiai ir prasideda! Žinoma, pasaka nebūtų pasaka, jeigu žavingasis plėšikas neįsimylėtų nuostabiosios princesės.

2017 | 2017-06-09 | 4038

Aprašymas: Tėvams į namus parsinešus naujagimį, Timo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis – visas dėmesys sutelktas tik mažajam broliukui. O šis ne iš kelmo spirtas – kostiumu pasipuošęs mažylis kalba suaugusiojo žmogaus balsu (žinoma, tėvai apie tai net nenutuokia), ir vykdo slaptą misiją – atsikratyti visų šunyčių. Pasirodo, šie yra ne tokie jau nekalti, kokiais dedasi. Mieli padarėliai yra pasiryžę užkariauti pasaulį. Ir Ponas kūdikis paskelbia jiems karą, tačiau be vyresniojo brolio pagalbos jų įveikti jis negalės. Sukandęs dantis Timas ryžtąsi padėti broliui, bet tik su sąlyga, kad įvykdęs misiją – kūdikis paliks jų namus. Nuotykiai prasideda!

2006 | 2017-06-09 | 3893

Aprašymas: Giliai Antarktidos širdyje, nuostabiame Imperatoriškųjų pingvinų pasaulyje, kur kiekvienas savo sielos draugą suranda dainuodamas, gimsta pingvinukas, negalintis dainuoti. Mažasis Bambeklis yra gimęs šokti… čečiotką! Ir net labai gerai! Nors Bambeklio mama Norma mano, kad tai labai mielas įprotis, jo tėtis Memfis sako, kad tai „labai nepingviniška“. Be to, jie abu puikiai žino, kad pingvinas, neturintis savo širdies dainos, gali niekuomet nesurasti tikrosios meilės. Kaip dažnai gyvenime atsitinka, geriausia Bambeklio draugė Glorija yra šauniausia dainininkė visoje apylinkėje. Bambeklis ir Glorija puikiai sutaria nuo tada, kai abu vos išsirito iš kiaušinių, tačiau ir ji dabar labiausiai domisi ir yra visa galva pasinėrusi į hip-hopo pamokas. Bambeklis tiesiog yra kitoks, ir tai ypač į akis krenta Nojui, griežtajam Imperatoriškųjų pingvinų šalies vadui, kuris vieną dieną išvaro mažąjį Bambeklį iš Imperatoriškųjų pingvinų bendruomenės. Pirmą kartą vienas atsidūręs toli nuo namų, Bambeklis sutinka būrį visai kitokių pingvinų, besivadinančių Adely draugais. Vadovaujami Ramono, pingvinai iš karto susižavi Bambeklio šokio judesiais ir pakviečia sudalyvauti jų vakarėlyje. Adely šalyje Bambeklis susidraugauja su linksmuoliu Lovelasu Guru ir krūva kitų pingvinų, su kuriais leidžiasi ieškoti nuotykių po didžiulę ir nuostabiai baltą Antarktidą. Patyrę keletą epinių nutukimų, jie sau ir kitiems įrodo, kad tik būdamas toks, koks esi, gali būti svarbus ir reikalingas pasauliui.

1994 | 2017-06-09 | 4303

Aprašymas: Galvodamas, kad nužudė savo tėvą, mažas liūtukas Simba iškeliauja tremtin ir atsisako teisės užaugęs tapti karaliumi. Čia jis sutinka griaužiką Timoną ir Afrikos tapyrą Pumbą, kurie tampa geriausiais liūtuko draugais. Bėga laikas, Simba užaugo. Kartą atsitiktinai sutinka vaikystės draugę Nalą ir ją įsimyli. Jos ikalbėtas, Simba grįžta į savo gimtinę ir kaunasi su dėde Scaru dėl teisės į sostą. Filmukas už geriausią dainą ir geriausią garso takelį pelnė 2 „Oskarus“.

Liūtas karalius - Lion King (1994)

2002 | 2017-06-09 | 3421

Aprašymas: Vaikinas tampa erdvėlaivio įgulos nariu ir mokosi kautis su nesvetingais kitų planetų gyventojais, dorotis su juodosiomis skylėmis ir kosminėmis audromis. Išgyventi žiauriomis sąlygomis jam padeda geras draugas, laivo virėjas kiborgas – pusiau žmogus, pusiau robotas – Džonas Silveris. Drąsaus vaikino laukia dar sunkesni išgyvenimai, kai jis sužino skaudžią tiesą – jo draugas virėjas Džonas iš tiesų yra piratas.

2001 | 2017-06-09 | 3637

Aprašymas: Zoologijos sodos darbuotojas Frankas Pepperidžas suvalgo kiaušinį, apspjaudytą beždžionės seilėmis. Į jo imuninę sistemą patenka labai labai blogas virusas. Už pelę mažesnis, bet už Ebolą baisesnis. Jis trokšta kuo greičiau sunaikinti Franko miestą (esantį negaluojančio žmogelio viduje), todėl prasidėjusiais neramumais susidomi teisėsaugos atstovai – ambicingas policininkas kraujo ląstelė Osmosis Džounsas ir jo pagalbininkas tacenzuraė nuo peršalimo Dixorialis. Kol kažkur viduje vyksta tikras karas, realiame pasaulyje kruopštusis, bet kiek išsiblaškęs gydytojas stengiasi išsiaiškinti tikras keistos ligos priežastis.

2010 | 2017-06-09 | 4311

Aprašymas: Skūbio Du nuotykiai toliau tęsiasi. Dabar draugai atkeliauja į stovyklą, kurioje vyksta paslaptingi dalykai. Ar pavyks ir šįkart išspręsti šitą mįslę?

1996 | 2017-06-09 | 3705

Aprašymas: Naujasis Kosminis Amžius – 3113-tieji metai. Žmonija paliko Saulės sistemą, ieškodama gyvenimui tinkamų planetų. Praėjo 30 amžių nuo tada, kai planetą Žemę užgožė toksinių atliekų debesys. Tuo metu žmonija ėmėsi žingsnio, susirasti naują gyvenimui tinkamą planetą. Greitai buvo rastos kelios planetos ir žmonija pradėjo evakuaciją. N-16

2030 | 2018-07-24 | 3217

Aprašymas: Supermeno nuotykiai (angl. Superman: The animated series) – JAV animacinis serialas, kuriame herojus patiria neįtikėtinus nuotykius. Šiuose filmukuose apie Supermeno praeitį, dabartį ir ateitį Plieninis Žmogus susiduria su šmėklomis, galingomis senovės mitų ir legendų būtybėmis ir klastingais žmonėmis.

2011 | 2017-06-09 | 3871

Aprašymas: Rango – tai šmaikštus ir pamokantis animacinis filmas visai šeimai, pasakojantis apie terariume gyvenantį chameleoną, vardu Rango. Gyvūnėlis svajoja būti nutrūktgalvišku didvyriu, analizuoja savo gyvenimą ir galvoja apie jo prasmę. Vieną dieną suvokęs, jog pernelyg nutolo nuo savo gimtųjų Pietvakarių Amerikos vietų, Rango leidžiasi į kelionę, siekdamas iš naujo atrasti save. Chameleono gyvenime yra itin sunkus periodas. Jį kamuoja ilgesys ir egzistenciniai klausimai. Pagrindinė herojaus veikla kelionėje – begalinis klaidžiojimas Mojavos dykuma ir savęs ieškojimas. Vieną dieną Rango pasiekia kaubojišką miestelį, apgyvendintą įvairiausių dykumos gyvūnų bei kamuojamą nusikaltėlių ir banditų savivalės. Visą gyvenimą svajojęs būti didvyriu, chameleonas nusprendžia likti miestelyje, tapti jo įstatymų sergėtoju bei padėti gyventojams, tuo pačiu nubaudžiant piktadarius. Ar pritaps terariumo gyventojas laukinių vakarų platybėse? Kaip jam seksis kovoti su nusikaltėliais?

2000 | 2017-06-07 | 3641

„Berniukas ir kamuolys“ – tai senosios rusu animacijos filmukas apie vienišą ir nelaimingą kamuolį, kurį neseniai paliko jo šeimininkas. Kamuolys dėl to labai skaudžiai išgyvena, kol vieną dieną parke susiranda naują draugą – mažą berniuką. Tai gėrio ir šilumos kupina istorija, kuris mus moko, jog tik turėdami ištikimus draugus galime būti laimingi.

2030 | 2018-07-24 | 4139

Aprašymas: Paslapčių sodas (angl. The Secret Garden) – universalus serialas, atveriantis naujas galimybes kurti programas mažiesiems. Serialo autoriai į ekraną perkėlė tradicinių pieštų knygelių personažus. Tai vaizduotę lavinančios kelionės į spalvingų ir žaismingų padarėlių kupiną pasaulį. Serialas skatina žaisti ir džiaugtis aplinka. Veiksmas vyksta kvapą gniaužiančioje miško aplinkoje ir suteikia mažyliams daugybę nepakartojamų įspūdžių.

2000 | 2017-06-07 | 3704

Filmukas vaikams Dudelė ir ąsotėlis. Kartą rinko vaikučiai miške uogas linksmai dainuodami. Tačiau vienai mergaitei sunkiai sekėsi, ji pavargo, nieko nepririnko ir nubego miško takeliu verkdama. Sutiko ji senelį baravyką, kuris suvokė jog mergaitė mėgsta patingėti ir ją išmintingai pamokė. Taip mergaitė išmoko dirbti ir visi vaikai gryžo pilnais ąsotėliais žemuogių.

2009 | 2017-06-09 | 4186

Aprašymas: Deivas vėl ėmė trokšti ramybės ir jo galvoje vis aiškiau dėliojosi naujas planas – išsiųsti burundukus į mokyklą. Žinoma, burundukams mokytis ir gyventi kartu su žmonėmis nelabai patinka. Išplėšti iš namų aplinkos, o dar tas pasaulinis populiarumas – jis irgi vargina. Tačiau Deivas neperkalbamas ir burundukams tenka susitaikyti su nauju gyvenimu.

2000 | 2017-06-09 | 3602

Filmuke „Ogis ir tarakonai Skalbimo diena“ Ogis skalbsis drabužius, žinoma išdykėliai tarakonai nepraleis progos paerzinti katinėlį savo naujomis, išmoningomis aibėmis. Antroje serijos „Skalbimo diena“ dalyje Ogis ir vėl kariauja su tarakonais, kai netikėtai apsilanko Ogio tėvai. Kaip katinėlis saugos tėvus nuo tarakonų keliamų nepatogumų, o gal tai net nebūtina? Trečioje dalyje tarakonams pavyks atskirti Ogio šešėlį nuo savininko. Vaikai pamatys, kaip išdykėliai tuo pasinaudos ir ar pavyks Ogiui susigrąžinti šešėlį.

2030 | 2018-07-24 | 4101

Aprašymas: Reindžeris Robas (angl. Ranger Rob) ir jo draugai Trepsius ir Dakota vyksta ieškoti nuotykių “Bekraščio dangaus parke”.

2000 | 2017-06-07 | 3734

Seniai seniai, Kirgizijos kalnuose gyveno senis kuris neturėjo namų ir visą gyvenimą leido klajodamas po kaimus. Jis buvo be galo išmintingas ir paslaugus, tačiau vieną dieną pikta varna kartu su savo sėbrais milžinais užsimanė atsikratyti senuku. Kaip jam sekėsi pamatysite filmuke. Istrojos moralas labai paprastas - gėris visada laimi prieš blogį.