Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1969 | 2018-07-24 | 12887

Vienas įdomiausių filmukų Batuotas katinas tai istorija Šarlio Pero pasakos motyvais. Filmukas apie katiną ir nepaliaujamus jo nuotykius. Gyveno karalius ir turėjo dukrą princesę. Ir užsimanė pats Liuciferis vesti karaliaus dukterį. Batuotas katinas kaip tikras džentelmenas gelbėjo princesę nuo pabaisos, o taip pat supažindino ją su savo draugu berniuku Kalava. Vėliau kai Liuciferis buvo nugalėtas, Princesė su princu šventė vestuves.

---

Бедный юноша Пьер и принцесса Роза полюбили друг друга, но на их пути множество преград, и самая опасная из них — злой, ужасный Люцифер, всемогущий волшебник, властитель Ада, решивший жениться на красавице! 

Хорошо, что у Пьера и Розы нашелся настоящий друг, веселый и находчивый, хитрый и храбрый кот Перро. Никто и ничто не может I помешать ему, разве что преследующие его коты-наемные убийцы…

Batuotas katinas / Кот в сапогах - Nagagutsu o haita neko (1969)

1970 | 2017-06-09 | 3515

The pointer.

2016 | 2017-06-09 | 3591

Aprašymas: Kinijoje gyvenančios mandarininės antys skraidyti nemoka. Užtat moka kung-fu. Skraidyti moka Rusijos antys, į Kiniją atskrendančios žiemoti. Dėl skirtingų talentų Rusijos ir Kinijos antys nuo seno vienos į kitas žiūri iš aukšto. Tik ne Nikas. Stebėdamas svečius iš šiaurės, ančiukas supranta, kad senoviniai kovos menai jo netraukia – jis nori išmokti skraidyti! Deja, kad ir kaip stengiasi, svajonė nesipildo. Niko pastangas pamato Kinijoje besisvečiuojanti simpatiška antytė Ališa ir pasiūlo savo pagalbą. Užsispyrusiai siekdamas savo tikslo, su Ališos pagalba Nikas pamažu ima perprasti skraidymo paslaptis. Tačiau vieną dieną draugų treniruotes ir atradimų džiaugsmą nutraukia žmogiška būtybė – piktadarė Margo. Jos tarnai piktadariai sugauna Ališą ir Niką. Tupėdami narve, draugai sužino apie Margo planus ir supranta, kad nuo jų priklauso visų gentainių likimas. Tuo tarpu saviškių pasigedę nesutariančios ančių stovyklos bus priverstos suvienyti jėgas, kad kartu pasipriešintų Margo ir jos pakalikų kėslams.

1980 | 2017-06-09 | 5110

Aprašymas: (rus. За спичками). Suomių valstietis, susirengęs pas kaimynus, niekaip nesitikėjo tokių nuotykių. Atsitiktinis susitikimas su draugu, o po to – virtinė neįtikimų įvykių. Veikėjai iš vienos bėdos patenka į kitą ir patys nebežino, juoktis ar verkti.

2022 | 2017-06-09 | 4247

Ką veikti užpustytame name? Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Kino diena“ Maša ir lokys sugalvos kurti filmą. Pirmiausia reikia parašyti scenarijų, tik mažosios mergaitės ir lokio nuomonės šiuo klausimu labai skiriasi. Lokys nori kurti romantišką filmą, na o mažai nenuoramai, kaip visada, trūksta veiksmo. Epizode „Kino diena“ vaikai pamatys, kad net speiguotą, užpustytą dieną sėdint namie, gali būti labai linksma ir smagu.

2000 | 2017-06-07 | 3897

Du kazachai randa didžiulį lobį. Tačiau ką su juo daryti? Kaip pasielgti su tokiu turtu, kuris niekam nepriklauso? Ir kreipiasi du kazachai į išminčius, kad šie teisingą išeitį jiems rastų. Tačiau išmintis prakalba berniuko lūpomis, kuris pasiūlo kazachams didelį sodą pasodinti, kad pavargę žmonės galėtų jame ilsėtis. Tačiau šis pasiūlymas patinka ne visiems. Berniukas užsitraukia piktadario rūstybę. Kokius išbandymus jis paruošia berniukui? Ar pavyks mažajam išminčiui išsigelbėti nuo pražūtingo keršto? Ar pražys nuostabusis sodas dykynėje? Pažiūrėkite ir atrasite daug išminties pasakojime ,,Nuostabus sodas“.

2000 | 2017-06-07 | 3668

Filmukas vaikams „Katinas Kotofejevičius“ – pasakojimas apie seną katiną. Jis gyvena pas senelį ir senelę, tik, deja, ši nusprendžia, kad gyvūnas tik vietą beužima... Kaip sekėsi iš namų išvytam katinui, sužinosite pažiūrėję šį filmuką. Intriguoja tai, kad lapė snapė jam pasiūlo kartu gyventi, o miško žvėrims sako, kad tai tigras. Šie tariamo tigro bijo, tačiau ne labiau nei jis jų. Pasakoje „Katinas Kotofejevičius“ atsiskleidžia beribis lapės gudrumas.

2005 | 2017-06-09 | 3903

Aprašymas: Ketvirtieji Hario metai Hogvarste yra svarbūs tuo, kad vyks burtininkų čempionatas, kuriame dalyvauja magai iš trijų skirtingų burtininkų mokyklų. Jie turi atlikti skirtingas ir vis sudėtingesnes užduotis. Tas, kuris įveiks jas visas, taps nugalėtoju. Burtininkus į turnyrą išrenka Ugnies taurė, kuri šiemet visus nustebina netikėtai pranešdama, kad vienas iš dviejų Hogvarsto atstovų – Haris Poteris! Tarsi to dar būtų negana, paaiškėja, kad pats pikčiausias burtininkas Voldemortas jau pasiruošęs grįžti į žemę.

2030 | 2018-07-24 | 4265

Aprašymas: Pinkis ir Makaulė (angl. Pinky and the Brain) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie protingą pelę Makaulę ir kvailą jo draugą Pinkį, kurie kiekvieną naktį siekia užvaldyti pasaulį… Kiekvienos serijos pabaigoj Pinkis klausia: “Makaule, o ką mes veiksime kitą naktį?”, o Makaulė atsako: “Kaip ir kiekvieną naktį, Pinki, bandysime užvaldyti pasaulį”.

2004 | 2017-06-09 | 3724

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Thomas Edison ir Alexander Bell.

2016 | 2017-06-09 | 3541

Aprašymas: Šįkart dėmesio centre atsidurs užuomarša Dorė, kuriai žuviukas Nemo ir jo tėtis Merlinas padės prisiminti praeitį. Kas gi yra Dori tėvai? Kada ir kur ji išmoko banginių kalbos? Klausimų tiek daug, o atsakymai kažkur toli toli… Prabėgus keliems mėnesiams po žuviuko Nemo nuotykių, jo draugę Dorę staiga pradeda lankyti vaikystės prisiminimų nuotrupos. Užuomarša Dorė staiga prisimena, kad kadaise ji yra buvusi Monterėjuje, Kalifornijoje. Lydima geriausių savo draugų Nemo ir Merlino ji leisis į ilgą kelionę link Monterėjaus jūrų instituto, kuriame jie sutiks naujus draugus, tapsiančius gidais po Dori prisiminimų pasaulį. Tai bus nepamirštamas nuotykis, kurio Dorė tikriausiai vėliau nė neprisimins…

1999 | 2017-06-09 | 3742

Aprašymas: Švęskite geriausias tvynių Kalėdas kartu su Bela, Milu, Fise ir Džeiku. Padėkite tvyniams puošti namus. Kol visi puošia eglutę, Bela apsimeta Kalėdų fėja. Tvyniai susitinka mažąjį Kalėdų senelio padėjėją. Žiūrėkite, kaip tvyniai vaidina Kristaus gimimą. Patikrinkite visą Kūčių jaudulį. Tvynius aplanko šaltukas.

2013 | 2017-06-09 | 3727

Aprašymas: Trumpų „Madagarskaro“ filmų kūrėjui pagaliau patikėtas didžiojo ekrano vairas. Kurį vairuoja nedidelė patrakusi sraigė! Turbo nuo vaikystės svajojo tapti didžiu sportininku. Lenktynininku! Kurio vardą skanduotų minios. Jis būtų greičiausias ir kiečiausias! Tikra raketa. Tačiau net didžiausiai svajonei koją gali pakišti prigimtis: Turbo yra sraigė. Tiksliau, sraigius. Ir gyvena ten, kur visi vos velkasi – sraigyne. O Turbo taip norėjosi greičio… Netikėtai, vieną dieną sraigiui Turbo nutinka keistas nutikimas… Ir jis įgyja super galių! Štai tada sraigius supranta, kad išmušė jo gyvenimo valanda! Jis iškvies į kovą savo idealus ir parodys, kieno kiaute dega karščiausia ugnis! Kieno kiautas urzgia garsiausiai. Ir kieno kiaute sproginėja žiežirbos! Turbo – savo svajonės link beprotišku greičiu lekiantis sraigius lenktynininkas. Susigrums su už save greitesniais… Ir pradės didžiausią savo gyvenime nuotykį! Jis greitas. Jie – įsiutę!

2000 | 2017-06-07 | 3769

Priešistorinių laikų pasaka apie dramblį Fantiką. Fantikas buvo labai geras, mėgdavo visiems miške padėti, ištraukdavo krokodiliukus iš po ledo, laistė dygliuką. Tačiau jį nuolat medžiodavo pabaisa Štuša kutuša. Drambliukui vis pavykdavo prasileinkti su pabaisa, tačiau kartą jie susitiko, ir visi miško žvėrys jau buvo įsigandę, kad Fantiką suės. Tai pasakojimas mokantis vaikus, kad jeigu darai gerą ir padedi visiems - visada laimėsi, svarbu turėti didelę širdį.

2015 | 2017-06-09 | 4314

Aprašymas: Magiškos vidurinės mokyklos mokinės atsiduria stebuklų šalyje prieš pat Širdžių Karalienės gimtadienį. Stebuklų šalies vidurinėje jos sutinka žavinguosius Raudonąjį ir Baltąjį Valetus, tačiau mokyklą valdo sukta ir niekšinga Džokerė, kuri daro viską, kad sutrukdytų mergaitėms baigti jos prižiūrimą stebuklų šalies vidurinę. Ši demoniškais juokdario atributais išsipuoši gražuolė rezga baisiai pavojingus planus. Ar draugėms pavyks ją nugalėti?

2000 | 2018-07-24 | 3267

Aprašymas: Žaibo smūgis (angl. Static shock) – JAV animacinis serialas apie superherojų.

Žaibo smūgis (1 sezonas) - Static Shock (2000)

2000 | 2017-06-07 | 3412

Senosios animacijos filme „Sumaištis“ vaikai susipažins su... rūkymu. Na ne, filmukas tikrai neskatina rūkyti, atvirkščiai – mažieji žiūrovai susipažins su rūkymo žala ir sužinos, kad rūkymas gali net sukelti tarpgalaktinį skandalą! Taip pat susipažins su trumpa rūkymo istorija. Linksmas, pamokantis filmukas „Sumaištis“ paaiškins vaikams ir jų tėveliams, kad dėl menko, abejotino malonumo tikrai neverta gadinti sveikatos.