Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3926

Aprašymas: Metalinis Alchemikas – Šventoji Miloso žvaigždė, Liūdesio pakalnė yra naujas, pilnametražinis, nuotykių kupinas pasaulis. Persekiodami bėglį alchemiką, turintį paslaptingą sugebėjimą, broliai Erlikai atvyksta į tolimą Miloso lūšnynų slėnį, kur žmonės didžiuojasi kovodami prieš biurokratinį išnaudojimą. Edas ir Alas greitai atsiduria kylančio maišto viduryje, ir mėgina išsiaiškinti miesto paslaptis. Jauna alchemikė Julija siekia atstatyti Miloso buvusią šlovę ir, jei prireiks, pasiryžusi panaudodi siaubingą, legendinio Išminties akmens galią.

2006 | 2017-06-09 | 3574

Aprašymas: Asteriksas ir Obeliksas savo kaime jau ima nuobodžiauti: stipruolis ir jo bičiulis pasiilgo nuotykių. Tačiau netrukus juodu gauna neįvykdomą užduotį – išlepintą ir jokių kovos įgūdžių neturintį jaunuolį Tiksperiksą paversti nepralenkiamu kariu. Tiksperiksui rūpi tik merginos ir šokiai, o dabar jam tenka mosuoti kumščiais. Netrukus Asteriksą pasiekia kita džiugi žinia – prie jų kranto prisišvartavo vikingų laivas, kuriuo atplaukė ne tik vikingų karalius, bet ir jo duktė, princesė Aba. Ši aplinkybė tikrai padės Tiksperiksui įveikti savo baimes ir pademonstruoti tikrą širdies narsą.

2013 | 2017-06-09 | 3957

Aprašymas: Šiame trumpame epizode žaislai išvyksta į kelionę, kurios metu sprogsta padanga, todėl žaislų sąvininkei Bonei ir jos mamai tenka leisti kuriam laikui apsistoti pakelės motelyje. Žaislai pradeda dingti vienas po kito ir taip prasideda jų paieškos. Galiausiai visi įsivelia į paslaptingą, žiaurų ir gąsdinantį įvykių sūkūrį, kurio meto žaislų likimas pakimba ant plauko.

2030 | 2018-07-24 | 3657

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

1987 | 2017-06-07 | 3902

„Šuniukas ir sena šlepetė“ patiks visiems, kurie mėgsta senąją animaciją. Vaikai galės susipažinti su kaimo aplinka bei nepaprastais veikėjais. Šuniukas bando išsiaiškinti, kokia jo veislė, tačiau šios paieškos neatrodo lengvos. Staiga jis randa seną šlepetę... Tai iš tiesų labai graži pasakėlė vaikams su draugiškumo užuomina bei nuoširdžia pabaiga.

2005 | 2017-06-09 | 3824

Aprašymas: Susikraukite kuprines, įsidėkite stovyklavimo įrangą, metas atsiliepti į Stiuarto Litlio gamtos šauksmą! Ieškodami smagių nuotykių, Litliai šįkart išsiruošia į gamtą – sumano surengti iškylą toli už miesto. Jie neapgalvoja tiktai vieno dalyko: gali būti, kad miške gyvena milžiniškas, nedoras žvėris! Kol Stiuartas iš ne itin malonaus skunko Ryko mokosi išgyvenimo miške pagrindų, baikštuolis Sniegius savo apsaugininku pasisamdo gatvės gyvenimo ragavusią katę Montę. „Stiuartas Litlis 3: gamtos šauksmas” – smagu, tarsi pačioje tikriausioje iškyloje!

2030 | 2018-07-24 | 3960

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 4395

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2011 | 2017-06-09 | 4406

Aprašymas: Pamirškite tuos gražius ir holivudiškai švarius paveiksliukus! Išradingi ir pasiutę danų animatoriai pradeda naują erą su kaukoles traiškančiu ir keiktis mėgstančiu karžygiu barbaru. Jis brutalus ir žiaurus, jis dėvi stringus, jis švaistosi pagyrūniškais šūkiais, gundo seksualias merginas raumenų kalnais, traiško priešus plikomis rankomis ir smarkiai daužo šiaulietiška lazda. Šalia pasipūtėlio gražuolio bus ir kuklus, naivus barbaras Ronalas, visiška pirmojo priešingybė. Jis silpnas ir vargiai sugebėtų sutrypti irziančią musę ar sutraiškyti kraują siurbiantį uodą. Bet taip jau nutinka šiame pasaulyje, kad nepalankios aplinkybės pašalina iš žaidimo stipriausius ir visa atsakomybė už barbarų genties išlikimą užgula gležnųjų pečius.

2030 | 2018-07-24 | 4791

Aprašymas: Samurajai X: Pasitikėjimas ir išdavystė (angl. Samurai X: Trust and Betrayal OVA). Tai keturios serijos, kurių veiksmas yra Samurajų X priešistorė. Grupė banditų nužudo keliautojus, bet vienas berniukas (Shintas) yra išgelbėjamas. Samurajus, vardu Seidzuras Hiko priima Shintą kaip mokinį ir pervadina jį Kenshinu.

2010 | 2017-06-09 | 3859

Aprašymas: Išpuoselėtame, taikiame ir idiliškame priemiestyje, šalia mielų spalvotų namelių ir rožių krūmų vešliose vejose stūkso juoda troba be menkiausios žalumos užuominos. Ignoruodamas draugiškai bendraujančius kaimynus, šiame namelyje gyvena Gru – piktas veikėjas, šventai įsitikinęs, kad gerumas yra stipriai pervertintas. Apsuptas būrio ištikimų tarnų – mažų geltonų būtybių, nepasižyminčių išmintimi – Gru planuoja didžiausią istorijoje vagystę. Gru rengiasi pavogti… mėnulį! Tai neturėtų būti itin sunku – Gru disponuoja tikrai solidžiu pačių įvairiausių ginklų, įrankių ir aparatų arsenalu. Tiesa, jie ne visuomet šimtu procentų atitinka Gru poreikius: mat genialus išradėjas, kuriantis šiuos ginklus – daktaras Nefarijus – šiek tiek neprigirdi. Ir gavęs iš savo šeimininko užsakymą ne visuomet pagamina būtent tai, ko pageidauja Gru. Kaip ten bebūtų, planas pavogti mėnulį atrodo tobulas, visi klastingai vagystei reikalingi įrankiai pagaminti, tačiau čia atsitinka kai kas visiškai nenumatyto. Gru sutinka tris našlaites – Margo, Editą ir Agnesę. Kurios šiame piktadaryje išvysta tai, ko nemato niekas kitas: potencialų tėtį. Rekalai pakrypsta visiškai netikėta linkme, ypač pačiam Gru.

1970 | 2017-06-09 | 3552

Society Dog Show.

2001 | 2017-06-09 | 3682

Aprašymas: Jis yra 11-os metų berniukas. Jo vardas – Davidas. Jis moka reikšti žmogiškus jausmus, nors pats yra netikras. Jis yra robotas. Pirmasis robotas, kuris moka mylėti. Kai vienturtis Svintonų šeimos sūnus Martinas sunkiai suserga ir yra kriogeniškai užšaldomas, kol atsiras tinkamų vaistų, programavimo kompanijos “Cybertronics” darbuotojas Henris įsivaikina robotą Davidą. Jo žmona Monika iš pradžių negali susitaikyti su tuo, kad robotas ją vadina Mama, bet vis labiau pradeda rūpintis sūnumi. Tuo metu netikėtai pasveiksta Martinas. Berniukai mėgina draugauti ir būti broliais, bet jiems tai nelabai sekasi. Todėl Monika ryžtasi labai nežmoniškam žingsniui – nuveža Davidą į mišką ir palieka likimo valiai. Jaunasis robotas ir jo geriausias draugas kalbantis meškiukas sutinka meilės robotą Žigolo, kuris sugeba patenkinti pačias įvairiausias seksualines aistras, bet įveltas į žmogžudystės istoriją, privalo slėptis nuo teisėsaugos miške. Jis ryžtasi padėti berniukui kelis šimtmečius užtruksiančioje kelionėje, kurioje Davidas mėgins išsiaiškinti skirtumus tarp žmonių, pasakos personažų, mašinų ir robotų.

2006 | 2017-06-09 | 3982

Aprašymas: Kažkas keisto apniko žemę: karalystė pūna, žmonės ėmė keistai elgtis – jie mato drakonus, kurių neturėtų būti jų pasaulyje. Klajojantis burtininkas Gedas imasi darbo. Keliaudamas jis sutinka pamišusį paauglį princą Areną. Nors Arenas atrodo kaip drovus jaunuolis, jis slepia savo tamsiąją pusę, kuri suteikia jam jėgų, neapykantos, nuožmumo ir žiaurumo.

2000 | 2017-06-07 | 3859

„Persėjas“ – tai pasaka vaikams apie mitologinį graikų herojų Persėją, kurį Dievai pasiunčia nukauti pavojingosios medūzos Gorgonės, kuri savo žvilgsniu kiekvieną paverčia į suakmenėjusią statulą. Kelionėje Persėjo laukia įvairūs išbandymai, tačiaus jis pasiryžęs nugalėti medūą ir parnešti jos galvą. Tai pasakojimas apie drąsą ir užsispyrimą. Iš šios istorijos galime pasimokyti, jog bebaimiai ir narsūs žmonės savo žygdarbiais gali nuveikti daug didžių ir gerų darbų.

1975 | 2018-10-08 | 10704

Aprašymas: (rus. Капитан Немо). Tai Žiulio Verno romano „Dvidešimt tūkstančių mylių po vandeniu“ ekranizacija, kurioje charizmatiškasis kapitonas Nemo valdo aukščiausių technologijų povandeninį laivą Nautilus ir patiria daugybę nuotykių.

Морское чудовище уничтожает военные корабли, и знаменитый профессор Аронакс отправляется в карательную экспедицию. После неудачного сражения с чудовищем корабль идет ко дну, а профессор, его слуга Консель и китобой Нед Лэнд попадают на подводный корабль и совершают удивительное путешествие под водой.

Kapitonas Nemo (1-3 serijos) - Капитан Немо (1975)

2030 | 2018-07-24 | 3399

Aprašymas: Tai juodojo humoro komedija su įvairiomis netikėtomis situacijomis. Rinko Sakuma įsidarbina detektyvo Akutabe agentūroje, jos viršininkas praktikuoja juodąją magiją ir iššaukia demonus, kad išspręstų klientų problemas. Demonų personažai atrodo meiliai dėl demonologo detektyvo Akutabe sudaromo barjero. Atėję į žmonių pasaulį, jie netenka pusės savo jėgų, bet ir likusių užtenka, kad sukeltų tikrą chaosą. Kaip juos sutramdyti, kaip priversti padaryti tai, ko nori – pagrindinis Akutabe ir jo asistentės Saku, rūpestis. N-16