Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3672

Donald Duck The flying jalopy išleistas 1943 m.

2015 | 2017-06-09 | 3835

Aprašymas: Tais laikais kiekvienas mažylis troško tapti narsiausiu riteriu ir vos ūgtelėjęs imdavo mojuoti mediniu kardu. Reikėjo nemažai darbo rankų gelbėjant princeses nuo slibinų. Riteriu svajoja tapti ir devynmetis Trenkas. Drąsus ir vikrus berniukas pilnas ryžto, bet neturtingų valstiečių vaikui šis tikslas atrodo nepasiekiamas. Kuomet negailestingas ir žiaurus lordas Vertoldas įkalina Trenko tėvą, jis ryžtasi kelionei. Trenkas ir ištikimasis jo paršelis Kriuksius pirmą kartą gyvenime leidžiasi į didelį Viduramžių miestą, žūtbūt tikėdamasis išmokti riterystės meno ir išgelbėti savo tėtį. Berniukas susidraugauja su keliaujančių magų kompanija, o savo sumanumo dėka patenka į karaliaus rūmus. Čia jis gauna galimybę mokytis visko, ko reikia riteriui. Rūmuose Trenkas susibičiuliauja su karaliaus dukterimi Tekla. Ši drąsi mergaitė padeda jam siekti tikslo. Išmokęs daugelio dalykų ir sustiprėjęs Trenkas pradeda pasitikėti savimi, bet tikrieji nuotykiai prasideda, kuomet mažasis riteris ir jo draugai stoja į kovą su piktuoju lordu Vertoldu.

2013 | 2017-06-09 | 4121

Aprašymas: Po „Lego“ filmo sėkmės, vienas jo kūrėjų, režisierius Jonas Burtonas nusprendė imtis dar vienos istorijos apie herojus iš legendinių kaladėlių. Autoriai rėmėsi labai populiariu video žaidimu, o kai kurias legendines frazes pasiskolino iš filmų apie Betmeną ir Supermeną. Leksas labai nori tapti prezidentu, todėl jis susivienija su Džokeriu, kuris turi nugalėti visą Teisingumo lygą – ir Betmeną, ir Supermeną. Ar su tokia draugija Leksas laimės prieš Teisingumo lygą?

1998 | 2017-06-09 | 3652

Donald Duck Trick or Treat išleistas 1952 m.

2030 | 2018-07-24 | 3372

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

1999 | 2017-06-09 | 3803

Aprašymas: Antroje „Žaislų istorijos“ dalyje, kaubojus-medinukas Vudis ir superherojus-astronautas Bazas – jau neperskiriami draugai, abu vienodai mylimi berniuko Endžio, kurio namus vadina ir savo namais. Pasibaigus mokslo metams, Endis, kaip ir daugelis Amerikos vaikų, išvyksta į vasaros stovyklą. Žaisliukai įgyja neribotą laisvę. Tačiau mėgautis ja ir tinginiauti nėra kada: fanatiškas žaislų kolekcionierius, žinantis tikrąją, kolekcinę Vudžio vertę, pagrobia medinį kaubojų. Geriausiam Vudžio bičiuliui Bazui nelieka kitos išeities, kaip pasitelkus į pagalbą visas įmanomas ir neįmanomas priemones, susigrąžinti Vudį iki sugrįžtant Endžiui. Nors ir superherojus, tačiau Bazas supranta, kad vienas tokios užduoties neatliks. Kadangi Endžio namuose žaislai gyvena draugiškai, astronautas netrunka surinkti „gelbėjimo komandą“ ir išveda ją į pavojingą misiją.

1993 | 2017-06-09 | 3933

Aprašymas: Istorija apie dvylikamečio berniuko Džesio ir tris tonas sveriančios okros draugystę bei nuotykius vandenyno platybėse…

2006 | 2017-06-09 | 3987

Aprašymas: Gėris ir blogis visada dalino pasaulį į dvi dalis, ir dažnai nutinka taip, kad skirtingose pusėse atsiduria patys artimiausi žmonės… Tai dviejų seserų istorija. Jos užaugo drauge, bet visiškai nepanašios viena į kitą. Vienos sesers pavydas, pyktis ir neapykanta bei kitos gėris, rūpestis ir švelnumas susidūrė audringame gyvenimo vandenyne. Kas stipresnis, gėris ar niekšybė? Nežinote atsakymo? Stebuklingas lotosas – ekranizuota kinų legenda, persmelkta gilios rytų filosofijos prasmės…

2017 | 2017-06-09 | 4074

Aprašymas: Tėvams į namus parsinešus naujagimį, Timo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis – visas dėmesys sutelktas tik mažajam broliukui. O šis ne iš kelmo spirtas – kostiumu pasipuošęs mažylis kalba suaugusiojo žmogaus balsu (žinoma, tėvai apie tai net nenutuokia), ir vykdo slaptą misiją – atsikratyti visų šunyčių. Pasirodo, šie yra ne tokie jau nekalti, kokiais dedasi. Mieli padarėliai yra pasiryžę užkariauti pasaulį. Ir Ponas kūdikis paskelbia jiems karą, tačiau be vyresniojo brolio pagalbos jų įveikti jis negalės. Sukandęs dantis Timas ryžtąsi padėti broliui, bet tik su sąlyga, kad įvykdęs misiją – kūdikis paliks jų namus. Nuotykiai prasideda!

2030 | 2018-07-24 | 3428

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.

1998 | 2017-06-09 | 3664

Donald Duck Up a Tree išleistas 1955 m.

2030 | 2018-07-24 | 3602

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2015 | 2017-06-09 | 4058

Aprašymas: Seniai seniai Žemėje gyveno geltoni vienaląsčiai organizmai, pakalikai, dar žinomi kaip pimpačkiukai, tarnavę įvairiausiems niekingiems valdovams nuo gigantiškojo aštriadančio T- Rex iki mažiau gigantiško Napoleono. Tačiau vieną dieną, netikėtai jiems patiems, pakalikai suprato likę be šeimininko. Geltonųjų kolonijai atėjo gilios depresijos laikai… Tuomet vienas jų, ryžtingasis Kevinas, sugalvoja planą ir, drauge su maištaujančiu paaugliu Stiuartu bei viso pasaulio mielumo įsikūnijimu mažuoju Bobu, leidžiasi į platųjį pasaulį laimės (ir naujo, labai blogo, šeimininko giminei) ieškoti! Trijulės nuotykių horizonte – ne tik jaudinančios pažintys (tarkim su potencialia klano šeimininke, pirmąja pasaulio moterimi super-niekše Scarlet Overkill), bet ir kelionė nuo Antarktidos ligi 1960-ųjų rokenrolo ritmu alsuojančio Niujorko! Deja, jai lemta baigtis ūkanotam Londone, kur mažieji bičiuliai atsiduria akistatoje su pačiu didžiausiu gyvenime iššūkiu – išgelbėti Pakalikų rasę nuo sunaikinimo.

2013 | 2017-06-09 | 3728

Aprašymas: Veiksmas vyksta praėjus keleriems metams po kovos su siaubūnu Bū. Bilsas – naikinimo Dievas, kuriam buvo pavesta išlaikyti tvarką visatoje, prabunda iš ilgo miego. Sužinojęs, kad vienas Sajanas įveikė Fryzą, Bilsas meta iššūkį tam Sajanui (Gokui). Gokas nekreipia dėmesio į Kajaus kalbas, kad jis be galo galingas ir pavojingas, tad sutinka kautis su stipriuoju Dievu. Tačiau Kajaus kalbos pasiteisino – Bilsas lengvai sutriuškiną Sajaną ir siaučia po planetą. Ar Gokui su draugais pavyks sustabdyti naikinimo Dievą?

2000 | 2017-06-07 | 4603

„Pasaka apie carą Sultaną“ – senosios animacijos filmukas vaikams, kuriame pasakojama apie tris sesutes ir carą. Šis vienai iš seserų pasiūlo būti cariene. Tai filmukas, kuriame matomas ir didikų, ir paprastų žmonių gyvenimas. Parodoma ir klasta, gyvenimo permainos. „Pasaka apie carą Sultaną“ labai įdomi, intriguojanti, stebinanti besirutuliojančiais įvykiais. Viską papildo gražios spalvos ir autoriaus žodžiai tartum knygos pasakoje.

2012 | 2017-06-09 | 4165

Aprašymas: Elniukas Niko svajoja tapti skraidančiu elniu ir patekti į Kalėdų Senelio kinkinį. Kalėdų išvakarėse jis su geriausiais draugais ir broliu Džoniu keliauja pažaisti į mišką. Broliuką sučiumpa ereliai ir Niko su kompanija leidžiasi į nuotykių kupiną žygį, kad išgelbėtų Džonį.