Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2004 | 2017-06-09 | 3678

Aprašymas: Tarptautiniai teroristai planuoja naują išpuolį, šį kartą – Paryžiuje. Kovos su teroristais būrio “Amerika” nariai susirenka į slaptą bunkerį pasitarti. Būrį sudaro Krisas – rytų kovos menų ekspertas, jautrioji Sara, psichologė Liza, buvęs amerikietiško futbolo žaidėjas Džo ir Karsonas, kurį, vos spėjusį pasipiršti Lizai, nušauna teroristas. Dabar būriui reikia penktojo nario. Tokio, kuris galėtų slapta įsiskverbti į teroristų gretas. Kandidatas netrukus randamas – bedarbis aktorius Haris, kuris, po kelionės į Vašingtoną, tiesiog trykšte trykšta patriotizmu. Tačiau herojai nežino, jog Šiaurės Korėjos diktatorius sugalvojo pragarišką planą, kaip pakenkti Jungtinėms Amerikos Valstijoms.

1966 | 2017-06-11 | 4384

Legendinis filmukas Riki tiki tavi pasakoja apie drasuolį mangustą, kuris gyvena tropiniuose miškuose. Riki tiki čik - mangustėlis mėgdavo sakyti ir pradžiugindavo žmones. Drasus mažylis kovėsi su gyvatėmis Nagu ir Nagaina ir išgelbėjo kitus žvėrelius ir žmones. Taip rikis tapo džiunglių didvyriu ir gyvenimas džiunglėse tapo laimingas.

Riki Tiki Tavi - Rikki-Tikki-Tavi (1966)

1998 | 2017-06-09 | 3794

Donald Duck Donald in Mathmagic Land išleistas 1959 m.

2000 | 2017-06-07 | 3849

Senosios animacijos filmukas Ežiukas turi būti dygus?. Kartą gyveno ežių šeimyna. Ir jų sūnelis ežiukas turėjo garbanotus dyglius. Šalia gyveno varna, kuri greit visiems paskelbė, koks keistas ežiukas. Vėliau likimas varną pamokė ir herojai suprato, kad jeigu esi balta varna, tai dar ne priežastis liūdėti. Svarbiausia būti linksmu ir drąsiu ir viskas bus gerai.

2000 | 2017-06-07 | 3795

Karpuša - itin nuotaikingas ir tuo pat metu graudus filmukas apie senelį ir senelę, kurie ramiai gyveno su savo karvute, kol netikėtai pas juos atklydo jaunuolis Karpuša. Karpuša pasirodė pačiu laiku - kuomet senelis buvo įkritęs į šulinį. Jis ištraukė senelį iš šulinio ir ėmėsi pačių įvairiausių ūkio darbų. Deja, Karpuša pasirodė esąs tikras nevykėlis. Prie ko tik prisilietė - viskas griuvo. Filmukas sukelia dviprasmiškus jausmus, mat Karpuša, nors ir nevykėlis, buvo be galo geros širdies jaunuolis.

2022 | 2017-06-09 | 3868

Filmuke „Šventė ant ledo“ lokys ir vėl sutiks gražiąją lokę. Šį kartą mažoji Maša įkalbės abu lokius išmokyti ją šokti ant ledo. Greitai pamokos virs nuostabiu pasirodymu, įtraukiančių ir kitu miško gyventojus. Na ir lokys šįkart bus labai patenkintas Mašos įgeidžiu. Serijoje „Šventė ant ledo“ vaikai išvys, kaip mažąja išdykėliai pavyks įveikti nemažą ledo iššūkį.

2008 | 2017-06-09 | 4117

Aprašymas: Kai kosminių laivų kuro kainos pasiekė neregėtas aukštumas, tarpgalaktinių siuntų pristatymo kompanija „Planet Express“ nusprendžia imtis rizikingos misijos. Narsuolių komanda keliauja į tamsiosios materijos šachtą, kur tikisi gauti išsvajotojo kuro. Tačiau po šachta slepiasi keista viduramžių šalis, kurioje gyvena magai, drakonai ir girti kunigaikščiai, netikėtai primenantys dykaduonį Benderį.

2030 | 2018-07-24 | 3836

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2005 | 2017-06-09 | 4167

Aprašymas: Rūpestingi elfai ruošia dovanas paklusniems vaikams. Elfas, vardu Jubis, atsitiktinai sužino, kad miestelyje Ilgesvilyje visi vaikai elgiasi blogai, o Kalėdų Senelis nusprendė juos palikti be dovanų. Pats laimingiausias pasaulyje Elfas Jubis skuba į pagalbą! Liūdesį ir ilgesį jis pavers džiaugsmu ir laime…

2011 | 2017-06-09 | 4002

Aprašymas: Klasikinio belgų komikso herojai smurfai neseniai šventė 50-ąjį jubiliejų. Ta proga kino kompanija „Sony Pictures“ dovanoja nepaprastą nuotykinę komediją „Smurfai“ apie mėlynųjų žmogeliukų nuotykius mūsų pasaulyje. Tai nuotaikingas 3D formato filmas tiek mažyliams, tiek jų tėveliams, užaugusiems su to paties pavadinimo animaciniu filmu.

2000 | 2017-06-09 | 3609

Lietuviškai įgarsintas filmukas Smurfai atkeliauja su dar viena pasakiška serija Požemių pasaulyje Smurfų kompanija bežaisdama su kamuoliu ras stebuklingą rutulį. Tai požeminio pasaulio gyventojų – trolių pasala . Piktieji veikėjai troliai nori užvaldyti smurfų kaimelį .Pamažu stebuklingas rutulys visus smurfus nukels į požeminį pasaulį pas piktus blogiukus. Kaip likusieji laisvėje išgelbės savo mažuosius draugus? Kovą su nenaudėliais troliais išvysite šioje dalyje Požemių pasaulyje.

1998 | 2017-06-09 | 4097

Donald Duck Billposters išleistas 1940 m.

2030 | 2018-07-24 | 5442

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16