Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3614

Aprašymas: „Sniego karalienė“ – tai jaudinanti drąsios mergaitės Gerdos istorija. Piktoji Sniego karalienė pagrobia Gerdos mažąjį broliuką Kajų dėl gražaus jųdviejų bendravimo. Norėdama išgelbėti užkerėtą Kajų, Gerda leidžiasi į tolimą, pavojų ir išbandymų kupiną kelionę. Narsi ir kupina gėrio mergaitės širdis padeda jai įveikti visas kliūtis ir susidurti su pačia Sniego karaliene. Susigrąžinant brolį Gerdai tenka dar vienas iššūkis – išgelbėti pasaulį nuo artėjančios ledo karalystės. Piktoji Sniego karalienė siekia surasti bei sunaikinti viso pasaulio grožį kuriančius ir gerus žmones. Stingdydama viską šalčiu ir padedama niekšingų padėjėjų karalienė nori sušaldyti ir valdyti viską, kas gyva. „Sniego karalienė“ – puiki istorija visai šeimai, padedanti suprasti tikrąsias vertybes. Gerda įveikia visas kliūtis ir sunkumus kelyje į savo tikslą. Mergaitė ne tik randa savo brolį, bet ir įgauna pasitikėjimo savimi bei susiranda naujų draugų.

2030 | 2018-07-24 | 3464

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2000 | 2017-06-09 | 3665

Animaciniame filmuke „Smurfai“ pamatysime kaip smurfas Šykštuolis apsivalgęs guli lovoje ir jį kankina pilvo skausmai. Smurfytė keliauja į mišką priskinti gėlių ir randa stebuklingą raganos medalioną. Jame slypi kerų galia. Ragana ieško medalikėlio ir ateina pas Gargamelį. Tačiau jį ne taip lengva surasti. Tuo tarpu smurfų miestelyje vyksta įvairūs stebuklai ir nelabai malonūs dalykai. Vaikai filmuko „Smurfai“ serijoje pamatys kaip ragana pavirto varle ir atkeliauja į smurfų miestelį, ar pavyks rasti jai smurfą, kuris sutiktų ją pabučiuoti, kad ji virstų princese.

1985 | 2017-06-09 | 4005

Paskutinėje filmuko „Mauglis“ serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ džiunglių gyventojus užklumpa priešas, kurio taip lengvai nenugalėsi – sausra. O Mauglis suprant, kad nesilaikantis taisyklių Šarchanas nebegali gyventi ir stoja su juo į kovą. Vis tik didžiausia kova verda žmonių vaiko širdyje – kas jis iš tiesų – žmogus ar žvėris. Penktojoje serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip Mauglis ruošiasi grįžti pas žmones ir kaip skaudžiai jam tenka atsisveikinti su džiunglių gyvenimu, jaunuolis supranta – džiunglės ir jo broliai visada liks jo širdyje.

2014 | 2017-06-09 | 3870

Aprašymas: Kol žemės ramybę saugo elitiniai slaptieji agentai – Madagaskaro pingvinai – pasaulis gali būti ramus. Niujorko centriniame zoologijos sode gyvenantys pingvinai Škiperis, Kovalskis, Riko ir Eilinis – mieli, žavūs ir nekalti pingvinai, juokinantys sodo lankytojus. Tačiau neapsigaukite – tai tik jų priedanga. Iš tiesų keturi pasiūtėliai yra puikiai treniruotas puolamasis elitinis būrys, koduotu pavadinimu „Šiaurės vėjas“. Jų misija – padėti gyvūnams, kurie negali apsiginti patys. Gal jie ir išsiblaškę, šiek tiek nerangūs ir naivoki – vis dėl to Madagaskaro pingvinai ne iš kelmo spirti. Šį kartą jų misija – užkirsti kelius piktam aštunkojui užvaldyti pasaulį. Šis – amžinai surūgęs ir visų nekenčiantis aštuonkojis – yra didžiausias būrio „Šiaurės vėjas“ priešas, sumanęs tapti vieninteliu ne tik visų gyvūnų, bet ir žmonijos pasaulio valdovu! Ar pavyks atkakliesiems Madagaskaro pingvinams įveikti nedorėlį ir apsaugoti pasaulį nuo jo kėslų? Nuotaikingi, pavojų ir smagių nesusipratimų kupini nuotykiai prasideda…

1954 | 2017-06-09 | 4463

Senosios animacijos filmukas vaikams Auksinė antilopė. Filmukas apie auksinę antilopę indų pasakos motyvais. Filmukas apie narsą ir drasą. Našlaitis berniukas sutiko auksinę antilopę su kuria susidraugavo. Šalį valdė karalius Radža, kuris sužinojo, kad antilopė duoda auksinius ir norėjo ją pagauti. Jis liepė berniukui atnešti 10 auksinių arba nukirs jam galvą. Berniukas sutiko antilopę. Vėliau antilopė karaliui davė daug daug aukso, bet karaliui buvo vis negana... O tada visas jo auksas virto moliu ir taip karalius buvo sudorotas dėl savo gobšumo. Pamokantis filmukas apie turtus ir pinigus.

Auksinė antilopė / Золотая антилопа -  (1954)

2000 | 2017-06-07 | 4217

Trumpas senosios animacijos filmukas „Aidas“ vaikams atskleidžia, kodėl miške girdime aidą. Smalsusis senelis Aidas mėgdžioja visus miške girdimus garsus, jis gali atkartoti net vandens lašelio pliumptelėjimą ar lėktuvo burzgimą. Bežaisdamas miške senelis Aidas sutinka pasiklydusią mergytę, kuriai padeda rasti namus. Filmuke primenama, kad visuomet reikia padėti vieni kitiems.

2010 | 2017-06-09 | 4252

Aprašymas: Nugalėjęs piktą drakoną, išlaisvinęs nuostabią princesę, sukūręs šeimą ir išgelbėjęs uošvio karalystę, Šrekas ima nuobodžiauti. Jis jau nebe tas piktas žalias žmogėdra, nuo kurio neatsisukdami bėgdavo drąsiausi vyrai, o pareigingas šeimos vyras. Anksčiau sapnuodavęsis tamsiausiuose košmaruose, dabar Šrekas dalija autografus ant žemdirbių šakių ir dalgių. Nebeapsikentęs tokio gyvenimo, Šrekas paprašo vieno paslaptingo nykštuko grąžinti jam jausmą tų dienų, kuomet jis buvo jaunas, laisvas ir nepriklausomas pelkėje gyvenęs žmogėdra. Deja, norai nebūtinai pildosi būtent taip, kaip mes įsivaizduojame. Šrekas susivokia patekęs į kažkokią keistą realybę, kurioje karalystės valdovas – tas pats piktasis nykštukas, žmogėdras medžioja visi kas netingi, jiedu su Fiona apskritai niekuomet nebuvo susitikę, Asiliukas jo taip pat nepažįsta, o Batuotas Katinas apskritai pavirtęs savo paties karikatūra. Dabar tik nuo Šreko priklauso, ar bus atstatyta teisybė ir ar pasaulis bei tiek paties Šreko, tiek jo draugų gyvenimai sugrįš į normalias vėžes.

1996 | 2017-06-09 | 3884

Aprašymas: Jis dar visai vaikas, mažutis, valiūkiškas ir kvailutis. Tačiau likimas parengė jam daug staigmenų ir išbandymų. Ar sugebės mokytojas padaryti iš jo tikrą karį ar išminčių? Animacinis filmukas sukurtas pagal kinų legendą, neabejotinai nurodys kelią į gėrį, drąsą ir laimę.

2013 | 2018-07-24 | 4932

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (4 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2013)

2000 | 2017-06-09 | 3831

Šioje Ogio serijoje „Bičiulė papūga“ Ogi aplanko neįprastas svečias – papūga. Žinoma, tarakonai tuoj pat bando krėsti aibes naujajam gyventojui, tačiau atrodo šįkart jie sutiko savęs vertą priešininką 2-oje serijos „Bičiulė papūga” dalyje ragana pameta savo stebuklingą pieštuką. Kai jis patenka į tarakonų rankas tampa dar vienu ginklu paerzinti Ogį, vaikai pamatys, kuo gi baigsis ši kova. 3-oje dalyje Ogis ir vėl visaip bando sužavėti Oliviją, jam kaip įmanydami trukdo išdykėliai tarakonai.

2007 | 2017-06-09 | 4864

Aprašymas: Garsėja Rusijos žemė didvyriais ir plėšikais. Viską stebi kunigaikštis, tačiau ir jis neišvengia klaidų. Dabar jis susiginčijo su didvyriu, o plėšikas Lakštingala pagadino nemažai kraujo…

2000 | 2017-06-09 | 3722

Filmukas prasideda krintančių snaigių vaizdu. Tuomet rodomas slidinėjantis vilkas, vėliau ir čiuožinėjantis kiškis. Ši „Nu, pogodi!“ serija įgarsinta lietuviškai taip pat sužavės gražiai papuošta egle. Be to, nustebins kiškio gudrumas – šis užsidėjęs kaukę pergudraus piktąjį vilką. Naujųjų metų šventės serijoje žiūrovų laukia ir vilko bei zuikio koncertas. Tai nuotaikinga animacija online!