Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1987 | 2017-06-07 | 3905

„Šuniukas ir sena šlepetė“ patiks visiems, kurie mėgsta senąją animaciją. Vaikai galės susipažinti su kaimo aplinka bei nepaprastais veikėjais. Šuniukas bando išsiaiškinti, kokia jo veislė, tačiau šios paieškos neatrodo lengvos. Staiga jis randa seną šlepetę... Tai iš tiesų labai graži pasakėlė vaikams su draugiškumo užuomina bei nuoširdžia pabaiga.

1980 | 2017-06-09 | 3856

Aprašymas: Bumas (pranc. La Boum) – 1980 m. sukurta visai šeimai skirta prancūzų komedija, kurioje pirmą kartą vaidino Sofi Marso, vėliau tapusi viena žinomiausių šalies aktorių. Filme pasakojama apie paauglę Viką, jos šeimą ir pirmąją meilę. Prasidėjus mokslo metams, Vika pradeda eiti į naują mokyklą, kur greitai susidraugauja su klasės drauge Penelope. Merginoms norisi linksmintis, megzti pažintis su vaikinais, tačiau tėvai į tokius šėliojimus žiūri nepalankiai. Vikai atrodo, kad jos niekas nesupranta, nes palaikymo sulaukia tik iš savo senelės Popetės, kuri padeda jai vakare išsprukti iš namų, kad galėtų dalyvauti rengiamame vakarėlyje. Čia ji susipažįsta su Etjenu, kurį įsimyli.

2030 | 2018-07-24 | 3175

Aprašymas: Shinzo – Japonijos animacinis serialas. Prieš 500 metų Žemėje vyko žmonių ir enteranų karas. Enteranai yra genetiškai modifikuoti padarai, sukurti iš gyvūnų, vabzdžių ir žmonių DNR, kad kovotų su žmoniją siaubiančiu virusu, bet veliau pasirodo, kad jie yra blogiukai. Nedidelė dalis jų turi galią tapti Hyper enteranais, kariais, geresniais už jų paprastą enterano formą. Enteranai laimėjo karą ir pervadino Žemę į Entera. Mergaitė Yakumo, paskutinis žmogus Enteroje, gavo fragmentą iš meteorito ir įgavo ypatingą galią. Jos tėvas, žinodamas tai ir tikėdamasis, kad ateityje tai duotų naudos žmonėms ir enteranams, paguldė ją į šaltą miegą, kaip jis buvo nusprendęs, 50-čiai metų. Bet kompiuterių veikimo sutrikimas pavertė tai į 500 metų. Dabar po tiek laiko atsikėlusi, Yakumo turi keliauti į Šinzo, kur guli raktas, padėsiantis sugražinti Enteroje taiką. Pakeliui prie jos prisideda trys enteranai (Mushra, Sago ir Kutal), kurie saugo ją kelionės metu.

2030 | 2018-07-24 | 3434

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.

2000 | 2017-06-09 | 3490

Filmuke vaikams „Smurfai“ vaikučiai pamatys istoriją apie purpurinį smurfą. Smurfų miestelyje vyksta statybos, pastatytą tiltą Smurfytė nudažo rožine spalva ir tėtė smurfas supyksta, nes niekas jo nesiklauso ir visi elgiasi pagal savo norus. Smurfui Tingaliui kertant rąstus įgėlė musė ir jis tapo purpuriniu ir prarado balsą. Violetinės musės nuodai stiprūs, todėl tėtė liepia jį sugauti ir nunešti į laboratoriją, kad panaikintų nuodų sukeltą poveikį. Reikia surasti vaistus kol ne vėlu. Ar pavyks apsaugoti visą smurfų miestelį nuo nuodų poveikio, vaikučiai su tėveliais galės išvysti nuostabaus filmuko „Smurfai“ serijoje.

2030 | 2018-07-24 | 4104

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

2030 | 2018-07-24 | 3558

Aprašymas: Nuotaikingas animacinis serialas Karaliaus Babaro ir drambliuko Badu nuotykiai (angl. Babar and the Adventures of Badou) seka Babaro ir jo aštuonerių metų anūko nuotykius, kuriuose pilna daugybė paslapčių ir galvosūkių.

2011 | 2017-06-09 | 3723

Aprašymas: Kiekvieno vaiko namuose esantis elfas labai svarbus. Jis nuo ryto iki vakaro stebi, kaip elgiasi tuose namuose gyvenantys mažyliai, o naktį, kai visi užmiega, elfas išskrenda į Šiaurės ašigalį ir pateikia Kalėdų Seneliui ataskaitą apie jo stebimų vaikų poelgius. Elfas Čipis iš Kalėdų Senelio gauna pirmąją užduotį. Ji nebus labai paprasta, nes Senelis prasitaria, kad jam paskirtas berniukas Teiloras apniktas „netikėjimo“ viruso. Netikėjimo Kalėdomis, netikėjimo Kalėdų Seneliu. Ar pavyks mažajam elfui grąžinti Kalėdų dvasią ir magiją į Teiloro širdį bei namus? O gal net pasiseks suorganizuoti susitikimą su garbiuoju Kalėdų Seneliu ir įrodyti, kad jis tikrai yra?

2006 | 2017-06-09 | 3553

Aprašymas: Grįžęs į realų pasaulį, Ichigo su savo komanda kaip įprastai tvarkosi su Tuščiaisiais, bet jų laukia nauji pavojai. Kovotojus užpuola dar nematytos baltos dvasios, vadinamos Paklodėmis, ir tuo metu jiems į pagalba atskuba nepažįstama Sielų Skerdėja vadu Senna. Tačiau ji nėra paprasta Sielų Skerdėja – ji neprisimena kokiam būriui priklauso, bet kitaip nei kiti Sielų Skerdėjai ji turi savo ankstesnio gyvenimo atsiminimų nuotrupų. Senną persekioja blogiukų gauja, pasivadinusi Tamsiaisiais ir vadovaujama vado Ganryuu. Tamsieji buvo ištremti iš Sielų Visuomenės ir, norėdami įvykdyti savo keršto planą, realiame pasaulyje ieško daikto, vadinamo Shinenju, kuris pasirodo beęsąs pati Senna. Ichigo, trokšdamas bet kokia kaina išgelbėti Senną nuo Ganryuu planų, tuo pačiu išgelbėja pasaulį nuo sunaikinimo.

2000 | 2017-06-07 | 3675

Senosios animacijos filmukas Sparnuotas, gauruotas ir sviestuotas. Pamiškėje šiltoje trobelėje gyveno trys broliai. Sparnuotasis, gauruotasis ir sviestinis. Sparnuotasis tai žvirblis. Gauruotasis tai peliukas. O sviestinis tai - blynas lietinis, kuris pabėgo iš keptuvės. Tačiau kiekvienas iš draugų mano, jog jis yra pats svarbiausias trobelėje. Ir prasideda trobelėje ginčai. Ir pabandė draugai apsikeisti darbais. Tačiau galų galė paaiškėja, kad visiems geriausia dirbti savo darbą ir vertinti kitų darbą. Tada visi bus laimingi :)

2000 | 2017-06-07 | 3638

Viso miško pajuokos objektas, mažiausios pelytės bijantis zuikis sykį pareiškia esantis drąsus ir susitikęs prarytų patį vilką. Miško gyventojai dar kartą pasijuokia iš nepamatuotų kiškio ambicijų. Tačiau kai į girią atsliūkina vilkas, kiškis parodo šiam, iš kur kojos dygsta. Visiems kartodamas, kad yra drąsus, kiškis iš tikrųjų tokiu tampa. Vaizdinga istorija apie žodžių ir minčių galią.

2030 | 2018-07-24 | 3159

Aprašymas: Simono katė (angl. Simon’s Cat) yra trumpos animacinės serijos apie išdykusią ir linksmai besimaivančią baltą katę ir jo savininką Simoną.

1995 | 2017-06-09 | 4173

Aprašymas: Ar jums kada nors teko pabuvoti tolimojoje pasakų šalyje? Jeigu ne, leiskitės į kelionę drauge su narsiuoju Sandokanu. Dideliame laive atviroje jūroje jūs akis į akį susidursite su priešininkais. Nugalėkite priešus ir jums atiteks nesuskaičiuojami lobiai. Drauge su Sandokanu jūs sužinosite tikrąją draugystės ir meilės kainą. Taigi „Malaizijos“ tigrai laukia jūsų, metas leistis į kelią.

2022 | 2017-06-09 | 3404

Smagiojo lietuviškai įgarsinto animacinio filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Atsargiai remontas“ lokio name, ne be Mašos pagalbos, ateina laikas daryti remontą. Žinoma, mažoji išdykėlė labai nori padėti savo draugui tokiame įdomiame darbe. Tik ar jos pagalba dar labiau nesutrukdys lokiui. Serijoje „Atsargiai, remontas“ vaikai ir jų tėveliai sužinos, vis tik kas yra geresnis remontininkas – Maša ir lokys.

2013 | 2017-06-09 | 3622

Aprašymas: Netolima ateitis. Po žeme gyvenantys žmonės laikosi savų taisyklių ir papročių. Tačiau smalsuolė Patema šmirinėja požemiais, ieškodama naujų vietų ir įspūdžių, pamiršusi taisykles ir draudimus vieną dieną ji randa… Nuotykių ant savo galvos… Dėl kadaise nutikusios katastrofos, gravitacija apsivertė. Ir žmonija skilo į dvi dalis. Vieni, negalėdami vaikščioti žeme ir bijodami nukristi į dangų, įsikūrė požemiuose. Kitus gravitacija veikia įprastai, bet jie vis dar mena katastrofos dieną. Paviršiuje gyvenantys pasakoja istoriją apie kritusius dangun. Todėl visuomenėje nepriimta net žiūrėti į dangų, kur krito nusidėjeliai. Tačiau vienas mokinys vardu Eidžas, puoselėjo savo tėvo svajonę skristi. Kai du maištininkai Patema ir Eidžas susitiks, pasaulis ir vėl apsivers aukštyn kojom.

2014 | 2017-06-09 | 3638

Aprašymas: Rodos, ką tik klasiokai Jošidas, Vatanabė ir Chondžas aptarinėjo neseniai matytus anime ir filosofavo apie tai, kaip suartėti su kuo nors. Visi turi sąvąjį vidinį pasaulį. Ir kad suartėti su kuo nors, jūsų pasauliai turi susiliesti. Atrodo banali tiesa, kurią galima aptarti pasislėpus nuo klasiokų. Tačiau, kai Chondžas pamato Makinos vidinio pasaulio dalelę, jis jau ir pats nesupranta kaip taip viskas susiklosto.