Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 3765

Aprašymas: Prieš Naujuosius Metus visi miško žvėrys ruošiasi šventei ir tik medkirtys Vikas galvoja apie darbą. Jis sukūrė ypatingą mašiną, kuria per trumpą laiką gali iškirsti pusę miško. Miško žvėrys išsigandę! Vieninteliai kas gali išgelbėti – broliai meškinai. Tačiau žiemą jie miega. Kad prikeltų miegalius ir išgelbėtų mišką žvėreliams teks nemenkai paplušėti…

1998 | 2017-06-09 | 3584

Donald Duck How to Have an Accident at Work išleistas 1959 m.

1970 | 2017-06-09 | 4083

Brave Little Tailor.

1998 | 2017-06-09 | 3767

Donald Duck Donald's penguin išleistas 1939 m.

2007 | 2017-06-09 | 3869

Aprašymas: Išdykęs katinas Garfildas nepatenkintas dvimačio komiksų pasaulio ribotumu. Lyg tyčia Garfildo kolega šuo Odis įmeta kaulą į skylę, skiriančią tikrąjį pasaulį nuo komiksų. Nieko nelaukdamas Garfildas pasinaudoja proga. Tačiau greitai oranžinis katinas lieka kiek nusivylęs realiuoju pasauliu. Čia šalta, liūdna, nepatogu, be to nė vienas katinas netiki, kad Garfildas atvyko iš komiksų knygelės…

2000 | 2017-06-07 | 4080

Filmukas vaikams Mano draugas Martynas. Filmukas apie berniuką ir jo draugą šuniuką Martyną. Linksmai jie vaikštinėjo kartu, bet vieną dieną šunelis dingo. Berniukas labai liūdėjo ir ieškojo savo šuniuko, net sugalvojo pakabinti skelbimą, bet niekas neatsiliepė. Tačiau jam padėjo pažįstama mergaitė Lėna kuri surado ir atvedė šuniuką. Tada jie visi susidraugavo.

2001 | 2017-06-09 | 4026

Aprašymas: Denis Volkeris persikelia gyventi į gimtąjį savo tėčio miestelį. Berniukas matė, kad įprasti prie naujojo gyvenimo jam nebus lengva. Bet jis nė nesapnavo, kad miestelio gyventojai jį pasitiks taip piktai. Pasirodo, kad Denis yra garsiojo Fredo Volkerio, šokolado fabriko savininko, vaikaitis. Kadaise, prieš daugelį metų, saldumynų fabrike žuvo keistuolis Kurtis. Prieš pat mirtį jis užkeikė miestelį ir pažadėjo atkeršyti, jei miestelėnai išdrįs švęsti Helovyną. Kol Denio tėtis bando atgaivinti šokolado fabriką, berniukas bando išsiaiškinti…

2013 | 2017-06-09 | 3974

Aprašymas: Dastis – kuklus darbininkas, uoliai plušantis provincialiame aerodromo ūkyje. Jis – pavyzdingas derliaus laistytojas, gyvenantis svajone nors kartą gyvenime sudalyvauti pasaulinėse greičiausių lėktuvų rungtynėse. Tačiau esti viena mažytė smulkmena – būdamas lėktuvu Dastis paniškai bijo aukščio! Netikėtai susiklosčius aplinkybėms, Dastis patenka į pasaulinių greičiausių lėktuvų rungtynių atrankos etapą, kuriame yra priverstas ieškoti pagalbos ir išeities iš grėsmingai atrodančios padėties. Provincijos lėktuvėlį globoti imasi išmintingas karinio jūrų laivyno veteranas Škiperis, tikintis neribotomis naujoko galimybėmis. Žaismingas ir šiltas animacinis filmas, pristatomas kultinio animacinio filmo „Ratai“ kūrėjų, žiūrovams papasakos apie valios stiprybę, draugystę ir tai, jog visų svarbiausia likti savimi.

2016 | 2017-06-09 | 3570

Aprašymas: Šįkart dėmesio centre atsidurs užuomarša Dorė, kuriai žuviukas Nemo ir jo tėtis Merlinas padės prisiminti praeitį. Kas gi yra Dori tėvai? Kada ir kur ji išmoko banginių kalbos? Klausimų tiek daug, o atsakymai kažkur toli toli… Prabėgus keliems mėnesiams po žuviuko Nemo nuotykių, jo draugę Dorę staiga pradeda lankyti vaikystės prisiminimų nuotrupos. Užuomarša Dorė staiga prisimena, kad kadaise ji yra buvusi Monterėjuje, Kalifornijoje. Lydima geriausių savo draugų Nemo ir Merlino ji leisis į ilgą kelionę link Monterėjaus jūrų instituto, kuriame jie sutiks naujus draugus, tapsiančius gidais po Dori prisiminimų pasaulį. Tai bus nepamirštamas nuotykis, kurio Dorė tikriausiai vėliau nė neprisimins…

2007 | 2017-06-09 | 3742

Aprašymas: MAKSimaliai paslaptinga, MAKSimaliai juokinga ir MAKSimaliai patraukli istorija! Nuo ankstyvos vaikystės Maksas buvo įsitikinęs, kad užaugęs būtinai susiras savo garsųjį tėvą – Džonį Bigudą, paslaptingai dingusį vos berniukui gimus. Praėjo daug metų, tačiau Maksas nepamiršo senos svajonės – vieną dieną ėmė ir išsiruošė į kelionę. O kelyje jo laukia neįtikėtini nuotykiai ir nauji atsidavę draugai.

2022 | 2017-06-09 | 3834

Filmuke Tolimas giminaitis pas lokį atvyksta svečias. Su juo nedelsiant nori susipažinti ir išdykėlė Maša. Tačiau pasirodo, kad naujasis svečias ir Maša negali pasidalinti žaislų. Nuolat konkuruodami vaikai nė nepastebi, kad atlieka lokiui visus namų ruošos darbus, kol ateina vakaras. Ar nepasigailės lokys per greit išlydėjęs giminaitį namo, juk Mašai taip patiko nauja draugystė su Tolimu giminaičiu?

2006 | 2017-06-09 | 3994

Aprašymas: Gėris ir blogis visada dalino pasaulį į dvi dalis, ir dažnai nutinka taip, kad skirtingose pusėse atsiduria patys artimiausi žmonės… Tai dviejų seserų istorija. Jos užaugo drauge, bet visiškai nepanašios viena į kitą. Vienos sesers pavydas, pyktis ir neapykanta bei kitos gėris, rūpestis ir švelnumas susidūrė audringame gyvenimo vandenyne. Kas stipresnis, gėris ar niekšybė? Nežinote atsakymo? Stebuklingas lotosas – ekranizuota kinų legenda, persmelkta gilios rytų filosofijos prasmės…

2014 | 2017-06-09 | 3672

Aprašymas: Ar pamenate, kaip prieš pora metų Gerda, jos augintinis šeškas ir trolis Ormas vyko į Šiaurės ašigalį, kad nugalėtų piktąją Sniego karalienę ir išlaisvintų savo brolį Kajų? Po daugybės pavojingų nuotykių, kovų ir sunkumų jiems pavyko. Sesuo ir brolis, lydimi ištikimųjų draugų, laimingi sugrįžo į namus. Tiesa, trolis Ormas su vaikais negrįžo. Jis pasuko į savo namus – į trolių karalystę. Grįžęs namo, Ormas pateko ne į linksmą ir džiugiai nusiteikusią trolių bendruomenę, iš kokios išvyko, bet į šalčio sukaustytą karalystę. Vargšai troliai nenutuokia, kaip kovoti su stichija, tačiau Ormas pamažu ima įtarti, kad žvarbus šaltis – toli gražu ne gamtos išdaigos. Trolių valdovas pažada princesės ranką ir karalystės sostą tam, kas išvaduos trolių žemę nuo stingdančio speigo. Ormas supranta, kad išmušė jo valanda. Užsivilkęs geriausius šarvus, surinkęs pačių drąsiausių (nors rinktis tenka iš pačių bailiausių) trolių pulką, Ormas iškeliauja ieškoti nelaimės priežasties – pirmoje dalyje nugalėtos, tačiau vis dar kažkur savo piktas išdaigas krečiančios Sniego Karalienės. Ormas pasiryžęs šią užduotį atlikti vienas, tačiau kam reikalingi tikri draugai, jei ne tam, kad ištiestų pagalbos ranką? Gerda ir Kajus prisijungia prie Ormo, kad dar kartą visi drauge stotų prieš paslaptingąjį šalčio valdovą.

2000 | 2017-06-07 | 3706

Senosios animacijos filmukas vaikams Pasaka apie senajį kedrą. „Pasakoje apie senąjį kedrą“ vaizduojama didžiulė giria, kurioje gyvena išmintingas kedras. Jau pati pasakėlės pradžia suintriguoja ir sudomina. Labai tikroviški vaizdai ir garsai iliustruoja situaciją ir leidžia įsijausti į veiksmą. Vaikams patiks emocingi miško gyventojai, nustebins senojo kedro didybė bei mokėjimas prišaukti lietų. Ši pasaka – dar vienas įrodymas, kokia nuostabi yra senoji animacija.

2030 | 2018-07-24 | 3341

Aprašymas: Tera yra kažkas panašaus į energiją, kuri lemia žmogaus sėkmę ir laimę. Suprantama, kad kuo jos daugiau – tuo geriau. Kiekvienas žmogus turi du dvynius, bet lygybe čia net nekvepia. Vienas iš trijų yra pagrindinis šaltinis su didžiausiu energijos kiekiu, o likę du tik pagalbiniai. Jeigu susitinkama su savo dvyniu – vienas iš jų miršta ir perduoda savo tera stipriausiam. Dvynių sistemą prižiūri mototsumitama, daug stipresni už žmones padarai. Keita Ibuki yra melancholiškas ir savyje užsidaręs berniukas. Jam visada labai nesiseka – miršta artimi žmonės. Net ir motiną, po susitikimo su savo kopija, mirtinai sužalojo automobilis. Dar po kelių tokių atsitikimų berniukas nusprendžiau, kad toks yra jo likimas ir stengiasi daugiau su niekuo nesuartėti. Pasyvus plaukimas pasroviui baigiasi kai Keita susitinka su mototsumitama Kuro. Nevisai savo noru berniukas įtraukiamas į karą ir supranta, kad gal vis tik galima nugalėti lemtį.

2006 | 2017-06-09 | 3987

Aprašymas: Kažkas keisto apniko žemę: karalystė pūna, žmonės ėmė keistai elgtis – jie mato drakonus, kurių neturėtų būti jų pasaulyje. Klajojantis burtininkas Gedas imasi darbo. Keliaudamas jis sutinka pamišusį paauglį princą Areną. Nors Arenas atrodo kaip drovus jaunuolis, jis slepia savo tamsiąją pusę, kuri suteikia jam jėgų, neapykantos, nuožmumo ir žiaurumo.

2030 | 2018-07-24 | 5113

Aprašymas: Pradinės mokyklos moksleivis Voltas kraustosi iš proto dėl beibleidų. Jo geriausias draugas Šu yra vienas sėkmingiausių žaidėjų. Šu patenka į nacionalinį beibleidų turnyro finalą. Įkvėptas bičiulio sėkmės Voltas irgi svajoja patekti tarp geriausių. Ilgame kelyje į aukščiausią lygą reikia pradėti nuo mažų dalykų – pirmiausiai laimėti savo rajono turnyrą, kuriame netrūksta gabių priešininkų. Keliaujant link svajonės Voltas sutiks naujų draugų, ištobulins savo techniką ir net ims svajoji apie geriausio beibleidų žaidėjo pasaulyje titulą!